با سلام
این قسمت انتخاب دریبل ها که میگین کجاست من که پیدا نکردم
در ضمن یکی میگفت تو ترینینگ آموزش دریبل داره ولی ماله نداشت
Printable View
با سلام
این قسمت انتخاب دریبل ها که میگین کجاست من که پیدا نکردم
در ضمن یکی میگفت تو ترینینگ آموزش دریبل داره ولی ماله نداشت
خدا رو شکر بلاخره میشه این اسمای بالای سر بازیکنا رو برداشت:8:دیگه داشتم از حل این مسئله ناامید می شدم...ولی ظاهرا فقط میشه این حالت رو خاموش کرد، یعنی امکان این که مثله گذشته اسامی به گوشه صفحه منتقل بشه نیست:13:نقل قول:
سلام بچه ها
DLC فکر کنم 2 تا اومده درسته ؟
اولی را من از خود گیم براحتی دانلود کردم
دومی دانلود میشه ولی ارور میده و نصب نمیشه
لینک dlc دومی یا آخری را بهم بدین ممنون میشم
بعد یه سوال در مورد پنالتی اخر بازی
چطور میشه موقع پنالتی گرفتن دروازبان کمتر شیزه بزنه ؟
مثلا وقتی حریف توپ را میزنه به بالا وسط من میپرم سریع میپره و از بغلش میره تو گل
باید یواش بپرم تا بگیره
راهش چیه ؟
سلام.
من داشتم بازی رو از توی خودش آپدیت میکردم که سر 100 درصد ارور داد. بعدشم هرچی می زنم میگه فایل خرابه. چی کارش کنم؟ راهی داره تا از بیرون بازی دانلودش کنم؟ توی سایتی که توی خود بازی نوشته بود چیزی برای دانلود نبود. فقط خبرش بود.
در ضمن راجع به bal editor . من نسخه ی اینگلیسی رو دانلود کردم. طبق نوشته ی راهنما بازی رو اجرا کردم و رفتم تو bal . بعدش با alt+tab اومدم بیرون دکمه ی لود رو زدم. اولش خودش کلی مهارت رو تیک زده بود، سرعت پاس بلن رو هم 99 گزاشته بود، بقیه رو هم 43. من تغییرات دادم و سیو کردم، ولی تغییری ایجاد نشد. حتی وقتی از بازی اومدم بیرون و دوباره رفتم تو. اینو باید چیکار کنم. ممنون میشم راهنمایی کیند.
DLC 15 Octoberنقل قول:
از ورژنهای دیگه استفاده کنین ببینین جواب میدهکد:http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fdehkadess.s87.rapidbaz.ir%2Fpremium%2Fbdc68ba7ed878d5d302a2c1c60237286%2F4cb889f5%2Fs87.eu.%2F7549117%3F15.10_download_and_edit.rar
سلام. نخسته برادر من. این لینک تو پست اول هم هست ولی دانلود نمیشه ظاهرا. من از وقتی پستو زدم تا حالا منتظرم صفحش بالا بیاد.نقل قول:
چند دقیقه بعد...
صفحه بالا اومده میگه باید اکانت پرمیوم رپیدباز داشته باشی. اگه میشه یه جای دیگه آپلود کنید.
این سوال اولت رو قبلا تو همین تاپیک جواب دادن. فکر کنم باید فایل edit رو از پوشه کونامی حذف کنی و بعد اقدام به آپدیت از خود بازینقل قول:
سلام
خودم یه dlc یافتم
و کپی کردم کار کرد
به تاریخ 2011.10.15
فکر کنم همین باشه اخرش
چون اگر این نبود تو گیم پیغام میداد اپدیت جدید هست
از اینجا میتونید دانلود کنید :
لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک صفحه اول اصلاح شد... لینکش مال هات فایله امسال نمی دونم چرا لینک های اصلی این دانلود ها از توی پورتال کونامی بیرون درز نکرد:41:نقل قول:
اصلا پوشه ی ادیتی در کار نیستنقل قول:
دمت گرم. کار کردنقل قول:
بمیرن با این فوتبال ساختنشون! گند زدن رفته...قبلی ها رو میشد تحمل کرد اما این...!
دیگه فلش بازی میکنم اما سمت این مسخره نمیرم!
100 خورده ای ساعت بازی کردم(همون میزان ساعتی که خودش میگه) تا بهش عادت کنم اما مگه میشه؟!
هر بار یه چی مسخره ازش میبینی!
داوری فاجعه! (بازیکنشون با پا رفت تو سینه یار من (دقیقا صحنه ژابی آلونسو تو فینال جام جهانی) و بخاطر باگ های زیبای بازی، پاش از تو بدن یارم رد شد و تعادلش بهم خورد..داور خطا برا اونا گرفت!!!!!)
تفکر بازیکنا در حد قابلمه! بازیکن میبینه توپ داره لو میره اما مثه خر سرش رو انداخته پایین و همینطور میدوئه!!! یا تک با تک شده و دوساعت برا خودش تفکر میکنه که با کجای پاش توپ رو بزنه و آخر سر هم که تصمیم کبری رو میگیره، دروازه بان تو بغلشه!
استپ کردنهاش رو که نگو! اگه یه استپ درست و حسابی تونستید انجام بدید! استپ میکنه برا اونا!!
50 بار حمله میکنی، یا توپ هات تو آسمون میرن(بازکن ریت 105 با ریت شوت های بالای 95!) یا دروازه بان میگیره..ماشالله دروازه بان-ه مخلوطی از کاسیاس-بوفون-سزار-الیور کان-اشمایکل و...! عمرا اگه 3 بار با یه میزان شوت کنی و توپ ها یه جا برن! یه بارگل میشن..یه بار تو آسمون و اون یکی هم به زور میرسه به دروازه بان!! مگه میشه؟!
اما حالا دروازه بان و دفاع های تو...یه توپ میاد رو گل تو، دروازه بان ریت 98ت گل بخودی میزنه اینقدر ارادت داره به تیم حریف!! شروع مجدد ها فاحعه..موقع ضد حمله منظورمه...ضربه تا نیمه زمین خودت نمیرسه! دفاع ها ماشالله همه استاد اسدی! توپ از جلوش رد میشه و اونم نگاه میکنه!!!
جای گیری بازیکنها جک! بخصوص مهاجم ها...در 90 درصد مواقع؛ اینزاگی! همش تو آفسایدن! قشنگیش هم اینه که وقتی پاس میدی و چندتا گزینه داره کامپیوتر، قشنگ توپ میره برا اونیکه تو افسایده! بدبختی ول کن هم نیستن! همونطور تو آفساید میمونن!
پاسهاش...گفتم 100 خورده ای ساعت بازی کردم اما باز نتونستم یه بازی 5 دقیقه بدون پاس اشتباه رو تموم کنم! یکی از دوستان اون اوایل یادمه میگفت چرا تعداد پاس ها رو نمیزنه...دلیلش مشخصه! چون میدونستن همه بالای 70 درصد پاسهاشون رو خراب میکنن! یکی از دوستان میگفت پاس توی عمق 40 متری یندازه..عزیز من..شما دقیقا همونجایی که میخوای میندازی؟! فرضا آره...چند بار میتونی اینکار رو کنی؟! پاس 40 متری میندازه اما هرجا خودش بخواد!
انتخاب بازیکنش واقعا یه شاهکاره...یه بازیکن از اونا ضد حمله بزنه، دو تا از یارای تو میوفتن دنبالش و دیگه مگه میشه بازیکنی که تویه دفاع داری رو انتخاب کنی؟! هرچی یار عوض میکنی، هی اون دوتا پشت سری رو عوض میکنه!!
خیلی وقتها هم که خودش قاطی میکنه! وقتی توپ بین دوتاشون بیوفته، هر ثانیه یکی رو انتخاب میکنه و گیجت میکنه تا توپ لو بره!!
بازیکن ها نحوه بازیشون بسته به اینه که با تو باشن یا حریف! مثلا مسی...با کامپیوتر باشه، مگه میشه توپ رو ازش بگیری؟! اما وقتی یار توئه، با یه تنه میره قاطی باقالی ها!!
سیستم تعویض و ایناش فاجعه..بعضی وقتها اینقدر یاریکنی رو که میخوای انتخاب نمیکنه که بیخیال میشی!
مسترلیگ در حد گوجه! سزار با ریت 98، هر نیم فصل رو تویه یه تیم میگذرونه!! بعد 3-4 فصل هم که کلا باید با کلی بدهی، سهام رو بفروشی!( : دی )...سیستم روحی بازیکن ها هم که بی نظیر! 10 تا میزنی، همه بنفش! میبازی، همه بنفش!! تیم اول دنیا هم هستی خیر سرت!
شما ببین هر سال داره یه شیوه جدید میده بیرون کونامی...3-4 نسخه آخر رو من یادمه، هیچ کدوم شبیه هم نیستن! همه زمین تا آسمون فرق دارن باهم! خب این چی رو نشون میده جز اینکه خودشون هم نمیدونن چی دارن میکنن؟! بجای اینکه تویه نسخه بعد، بیان ضعف های نسخه قبل رو برطرف کنن(که ماشالله اونقدر زیاد هست که خودش 2-3 تا نسخه جدید میطلبه)، هر سال یه بازی جدید میده بیرون با کلی باگ!
تازه من خیلی تحملش کردم! (چون سالهاس دارم بازی میکنم؟!)...برا 4 تا از دوستام بردم بازی رو، فقط یکیشون بیشتر از 1 ساعت تحملش کرد که اونم عشقه pesه...که البته بعد 2 ساعت پاک کرد بازی رو!!
بجای اینکه بیان بازی رو درست کنن، اومدن واسم گونی و شکلات میذارن به عنوان توپ! :|
من نمیدونم یعنی خودشون یه بار نشستن بازی کنن؟!!
خلاصه اینکه اصلا ارزش نداره...حیف وقت که بذاری پاش...تنها نکته مثبت بازی، تکنیک هاش هستن که اونم با همه میشه انجام داد و عملا هیچ برتری نیست!
خواهش میکنمنقل قول:
راستی بچه ها یه سوال
من وقتی اپدیت کردم تمام سیوهای قبلی پاک شدند
الان از سیوهای بازیم کپی دارم
چطوری میتونم کاری کنم بازی اپدیت بشه اما سیمهای خودم بمونه
مثلا واسه تیمهای ملی بازیکنان دیگه ای اوردم که دعوت کردن دوباره اینها کلی مصیبته برام
سلام رئیس.:31: اینو ریختم، نقل و انتقالات درست شد. فقط پیرهن بعضی تیما مثل برزیل یا لیورپول درست نشد. لیگ دسته دو انگلیس هم اضافه شد اینا مال فایل ادیت اضافشه؟ اگه فایل ادیتو نریزم آپدیت جدا کار میکنه؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
علیرغم عشق و علاقه ای که به این بازی دارم و چندین بار به خاطر انجام بازی، تا مرز دعوا و درگیری با اهل و عیال پیش رفته ام!!، علیرغم عادت چندین و چند ساله و اعتیادی که به این فوتبال کونامی پیدا کرده ام، کلاً علیرغم میل باطنی ام، تمام مواردی را که فرموده اید بدون هیچ کم و کاستی تایید می کنم. متاسفانه با این ورژن PES اصلاً حال نمی کنم. بدبختی هم اینه که نمی تونم ازش دل بکنم! شاید با آپدیت 24نوامبر کمی بهتر بشه. البته امیدوارم. تا خدا چه خواهد...
خوش و خوشحال و تندرست باشید.
شاید خیلی ایراد از این بازی بشه گرفت ولی بنده به شخصه به هیچ وجه ایراداتی که به سیستم پاس کاری توی بازی گرفته میشه رو قبول ندارم .
کسایی که با سیستم پاسکاری مشکل دارن، یا هنوز با کنترلر Xbox360 بازی نکردن یا هنوز به اون سیستم پاسکاری آماتور قدیمی عادت دارن و نمیتونن با این سیستم پاس پیشرفته و حرفه ای ارتباط برقرار کنن .
سیستم پاس توی این بازی فوق العادست ، دقیقا توپ همونجایی میره که با آنالوگ کنترلر 360 بهش اشاره می کنی و این فرصت خوبی رو فراهم میکنه واسه کسایی که علاقه به فضاسازی و پاس توی عمق دارن . خیلی موقعیت های خوبی رو میشه با این سیستم خلق کرد که توی ورژن های قبلی نمیشد .
سلام اسماعیل خوبی جیگر...:31:نقل قول:
اصولا که این کار امکان پذیر نیست که ادیت فایل ورژن قدیم رو برای ورژن جدید استفاده کنی ولی ادیتور مخصوص PES Editor که محصول شخصی به اسم W!lD هست این امکان رو پارسال گذاشته بود که ادیت فایل رو به ورژن های مختلف تبدیل می کرد هم آپگرید می کرد هم داونگرید... ولی خوب من همیشه دستی می ساختم ادیت فایل هام رو چون از نظرم نمی تونه خیلی درست باشه
علیک سلام پلیس :31:نقل قول:
والا من از ادیت فایل داخل اون فایل RAR اطلاعی ندارم ولی برزیل و لیورپول امسال آفیشلی لایسنس نشدن با این آپدیت رسمی ها هم درست بشو نیستن مگه اینکه بعدا لایسنس کنه و یه DLC بده...
آره بابا اون ادیت فایل رو خارجکی خودشون جور کردن به نظر من اصلا بیخیال اون ادیت فایل شو فقط اون dlc رو بریز:46:
اینم بگم من برخلاف 2 سال گذشته اصلا اطلاعات جالبی در زمینه PES ندارم امسال... چون بازی نمی کنم تو کار ادیتش هم نیستم اصلا... معذرت می خوام از فن های بازی ولی حقیقتا نا امید شدم از این بازی... رو کنسول دارم فیفا 11 می زنم... من پارسال کنسول نداشتم حالا می بینمم چرا کنسولی ها به PES نگاه هم نمی کردن نگو یه چیزی بود... فیفا نکست واقعا انتظار رو بالا می بره تا حدی که PES بازی محسوب نمیشه از دید کسی که فیفا (بخصوص 11) رو بازی کنه
تائید میشه پاسکاری واقعا خوبه ولی این اصلا راضی کننده نیست به تنهایی قبول داری؟نقل قول:
دوستان یکی پیدا بشه نحوه درست پنالتی زدن رو تو pes11 به ما بگه پدرم رو در آورده پدر سوخته:31:؟
باید دکمه شوت رو بزنی وقتی به توپ نزدیک شد جهت رو بگیر ! کیییییییییییه کییییییییییییه
هیچکس،من بودییم:31:...نقل قول:
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
دوستان این dlc جدید که میاد پیراهن لیور رو درست میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منون از نقد عالیت،منم باهات موافقم....:5:نقل قول:
در کل ققبولت دارم. در وحله ی اول دلچسب نیست. ولی انقدر هم بد نیست. به نظر شخصی من خیلی طبیعی کردنش. البته رخداد های غیر طبیعی هم توش بوجود اومده که بعضی وقط ها اعصاب خورد کن میشه. ولی در کل امتیاز زیاد پایینی نمیدم بهش. مهم باهم بودنه، اینکه 2 ، 3 و حتی 4تایی دور هم باشیم و کلی حال کنیم.نقل قول:
علیک سلام پلیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من از ادیت فایل داخل اون فایل RAR اطلاعی ندارم ولی برزیل و لیورپول امسال آفیشلی لایسنس نشدن با این آپدیت رسمی ها هم درست بشو نیستن مگه اینکه بعدا لایسنس کنه و یه DLC بده...
آره بابا اون ادیت فایل رو خارجکی خودشون جور کردن به نظر من اصلا بیخیال اون ادیت فایل شو فقط اون dlc رو بریز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم من برخلاف 2 سال گذشته اصلا اطلاعات جالبی در زمینه PES ندارم امسال... چون بازی نمی کنم تو کار ادیتش هم نیستم اصلا... معذرت می خوام از فن های بازی ولی حقیقتا نا امید شدم از این بازی... رو کنسول دارم فیفا 11 می زنم... من پارسال کنسول نداشتم حالا می بینمم چرا کنسولی ها به PES نگاه هم نمی کردن نگو یه چیزی بود... فیفا نکست واقعا انتظار رو بالا می بره تا حدی که PES بازی محسوب نمیشه از دید کسی که فیفا (بخصوص 11) رو بازی کنه
چارلیز جون من از وقتی این بازی دستم اومده حداقل حداقلش روزی دارم 5 ساعت بازی می کنم البته متوسطشنقل قول:
تمام اینایی که میگی درسته به جز سیستم پاس که واقعا بی نظیره و من خیلی باهاش حال می کنم
بازم میگم تمام حرفات درسته و من تاییدش می کنم
من خودم الان مسترلیگ میرم بعد این همه بازی کردن به درک خوبی از بازی رسیدم و تقریبا تاپ پلیر رو هم راحت می برم حالا چه 1-0 یا چه 5-0
خلاصه بازیم خوب شده و تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم اما چیزی که منو عذاب میده نوه زدن این گل هاست
در بازی فوتبال گل مهم ترین چیزه تو تمام 90 دقیقه رو حمله کنی اما گل نزنی فایده نداره
برای مثال من با رئال مادرید جلوی والنسیا بازی می کنم بنده خدا والنسیا داره 92 دقیقه دفاع می می کنه اما من نمیتونم گل بزنم چرا ؟ چون میخوام با تاکتیک های خودم برم جلو به قول معروف قشنگ گل بزنم اما مگه میشه
آخرش اعصابم خورد میشه میرم با کریس چند نفرو دریبل می کنم و سانتر می کنم عین اب خوردن گل میزنم اما این گل واسه من خوشحالی نداره
لذتی نمی برم از بازی
از پشت 18 با کریستیانو شوت هایی میزنم که واقعا متعجب میشی من کامل کامل تمام دستورات داخل بازی رو هم خوندم در قسمت کنترل ها و حتی بر اون اساس هم تمرین کردم تا بازی رو یاد بگیرم
یه بار یه شوتی زدم با کریس فکر کنم 700-800 کیلومتر !!! سرعت داشت اما دروازه بان آورال ریتینگ 62 اومد توپو بهتر از کاسیاس مهار کرد !!!
اون وقت بد حرصت می گیره
دیشب یه بار با پدرو لئون و یه بار با یوان گورکوف دوتا گل از راه دور با شوت به اینتر زدم اینقدر ذوق کرده بودم که حد نداشت
واقعا گل های قشنگی بودن و لذت بخش
اما این فوتبال طوری شده که فقط و فقط مجبوری سانتر کنی تا گل بزنی
پاسکاری روون و خوب شده اما دیگر باگ های بازی این تاثیر پاسکاری رو کمرنگ می کنه و در خیلی از مواقع از بین می بره
داوری واقعا بزرگترین ابهام این بازیه در یه سری از مواقع عالی کار می کنه اما ساده ترین توپ هارو اشتباه می کنه
من با راموس به بهترین شکل ممکن تکل میزنم و از کنار قشنگ توپ حریف رو می گیرم و بازیکن حریف اصلا زمین هم نمیخوره و بلند میشه تا دوباره توپو بگیره اما داور خطا می گیره
اینجاست که آرزو می کنی بری دوباره 2010 بازی کنی
حالا 10 تا مورد مثل همینو کنار هم و در یک بازی ببینی احتمالا اعصابت خیلی بد خط خطی میشه
در مورد دفاع فقط همینو بگم که من اوایل که بازی می کردم وقتی توپ در محوطه جریمه میومد کنترل بازیکن غیرممکن میشد
درست مثل گفته خودت هی الکی الکی Cursor رو عوض می کنه خود کامپیوتر و حریفم استفاده می کنه و گل میزنه که اینم خیلی نکته بدیه
من چون یه مدت با خود تنظیمات کونامی هم تمرین کردم یاد گرفتم که در هنگامیکه توپ در هواست باید با R2 بازیکن رو کنترل کرد که خیلی کمک کرد
یعنی هر موقع در محوطه جریمه توپ رفت هوا مثلا سانتر شد با R1 بازیکنتو عوض نکن یه بازیکن که انتخاب شد همونو با R2 نگه دار و خودت ببر به طرف مسیری که توپ داره میاد
و کلی کلی آموزش دیگه که باعث شد همچین پیشرفت کنم
منم از شکل و شمایل کلی بازی خوشم نیومد اما PES دیگه چیکار میشه کرد
سلام..
طریقه پنالتی زدن رو بلد نیستم ..
ممنون میشم یاد بدید..
هیچوقت نمیره تو دروازه....هز جهتی بشوتم میره بیرون....
دیگه 2 ساله از pes2009 ه بعد نمی تونم پنالتی بزنم نه تنها من بلکه لقیه دوستانم و برادرم
مرسی..
اول دکمه شوت رو میزنی بعد از اینکه به توپ نزدیک شد جهت رو بگیر نه از همون اول
من یه نفره زیاد بازی نکردم که بفهمم دوستان چی میکشن :31: ولی همش دو نفره بازی میکنم که انصافا خیلی حال میده :20:
مخصوصا پاس کاریش :31: قبول دارم که داور خیلی بد قضاوت میکنه بعضی وقتا، ولی چی کار کنیم دیگه یکی از نکات مهم بازی فوتبال اشتباه داوریه :46: :31:
میشه اسم بازیکنانو از روشون برداشت؟ چطور؟نقل قول:
این DLC که از طریق خود بازی دانلود میشه رو من از داخل خود بازی دانلود کردم.
حالا می خوام بدونم فایلش رو کجا می ریزه، چون می خوام ببرم برای یکی از دوستام.
اصلا می شه این کار رو کرد؟
چرا نشه،تو این مسیر قرار داره:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI....کنامی رو وردار و ببر بریز تو همین ادرس برای یه pc دیگه...حله؟؟؟؟؟
بچه ها پچ جدید 0.5 اومد. اینم لینک دانلود:
* Complete 2. Bundesliga (all players with correct appearence, stats and boots;
all teams with correct squads, numbers, kits, lineups & map locations
* Complete kits configurations for Americas national teams
* Corrected boots for more than 500 players
* More than 20 new edit mode hairstyles
* New boots (adiZero Cyan/White/Pink, adizero Green/White/Pink, Predator X
Electricity/Red/White)
* New kits (Aue, Cottbus, Düsseldorf)
* New faces (Abate, Barrios, Biabiany, Fuchs, Fucile, Geromel, Holtby, Kuba, Lens,
Robert Lewandowski, Lukaku, Neymar, Marica, Mario Suarez, Pieters, Piszczek,
Prödl, Schwegler, Szalai, Zambrano)
* Updated squads for Argentina, Brazil & Germany
کد:http://hotfile.com/dl/83516969/6c3ff83/PESEdit_2011_Patch_0.5.part1.rar.html
کد:http://hotfile.com/dl/83516967/350a320/PESEdit_2011_Patch_0.5.part2.rar.html
کد:http://hotfile.com/dl/83516966/3a1ba54/PESEdit_2011_Patch_0.5.part3.rar.html
کد:http://hotfile.com/dl/83516968/4dd2f0b/PESEdit_2011_Patch_0.5.part4.rar.html
من الان پچ 0.4 رو دارم همه چیش کامله...دیگه پچ جدید چی داره؟
به پچ جدید اینا اضافه شده:نقل قول:
* Complete 2. Bundesliga (all players with correct appearence, stats and boots;
all teams with correct squads, numbers, kits, lineups & map locations
* Complete kits configurations for Americas national teams
* Corrected boots for more than 500 players
* More than 20 new edit mode hairstyles
* New boots (adiZero Cyan/White/Pink, adizero Green/White/Pink, Predator X
Electricity/Red/White)
* New kits (Aue, Cottbus, Düsseldorf)
* New faces (Abate, Barrios, Biabiany, Fuchs, Fucile, Geromel, Holtby, Kuba, Lens,
Robert Lewandowski, Lukaku, Neymar, Marica, Mario Suarez, Pieters, Piszczek,
Prödl, Schwegler, Szalai, Zambrano)
* Updated squads for Argentina, Brazil & Germany
دوست عزیز به تاپیک ادیت بازی سر بزنید گذاشته شده بود :20:نقل قول:
تاپیک ادیت pes 2011
پچ 0.5کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=446869
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5625043&postcount=493
Дttractive ζجان ممنون از راهنمایی تون اگه میشه از اموزشهایی که یاد گرفتی برامون بنویسی تاماهم یاد بگیریم واستفاده ببریم
ای ول.....اقا راستش من بعد از خیلی مدت ها که با کیبرد بازی میکردم!!!(2006) 2010 رو گرفتم و کلی بازی کردم با پسر خاله هام....
حالا هم نسخه ی 11 رو گفرتم ولی یه مشکلی دارم:
اقا این داداش من خیلی خشنه!! مثلا من دارم میرم تو محوطه ی جریمه،یه دفعه یه تکل میزنه بازیکنم 7 تا پشتک میزنه و بعدش می افته....اونوخت داور میاد خاط میگیره و به طرف تذکر جدی میده!!
شوت کردن واقعا مسخره هستش...ولی گرافیکش فوق العاده زیبا هستش....
میشه بگین ما از کجا اموزش بازی کردن رو بگیریم؟!!
مثلا چیزایی که من یادمه از فوتبال بازی کردن،برا همون اقای پلی استیشن 1 هستش...که دوران اوج فوتبالم بود که هر کی می اومد جلو 10-12 تا گل میخورد و می رفت!!!
ولی حالا حتی 1-2 هم نمیتونم انجام بدم...بازیم با اون دو تا انالوگ ها صفر مطلقه!! کلا چجوری میتونم اموزش درست حسابی بگیرم؟!!
این بازی خودش تو بخش ترینینگش نداره قسمتی یا پجی چیزی که اضافه بشه که به من بگه مثلا برای انجام فلان کار،اینجوری بکن؟
بعدشم خیلی تنظیمات جدید اومده توش که برا من خیلی سنگینه!!!
میشه بگین منچستر رو چجوری تنظیم کنم که بشه باهاش خوب بازی کرد؟!!! من عاشق منچسترم ولی خوب هیچ غلطی نمیتونم باهاش بکنم...
از 2010 مشکل پنالتی داری و هنوز راه حلش رو کشف نکردی؟ خوب زودتر میپرسیدی. معلومه تا حالا خودت و رفیقات بدون ترس تو محوطه جریمه میزدین پای همدیگه رو قلم میکردین خیال جمع که گل نمیشه :31:نقل قول:
حالا از شوخی گذشته با اینکه اون دوستمون هم جوابت رو داد من هم این رو میذارم که کاملتره. قبلا هم چند بار واسه بقیه گذاشتم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5559318&postcount=4444
اگه ممکنه به این سوال هم جواب بدیدنقل قول:
منم موافقم مخصوصا پاس تو عمقها ش خيلي عاليه . ولي چيزاي توپ ديگه اي هم داره كه بعضي از بچه ها كم لطفي مي كنن و با چند دست بازي ميان نظر مي دن و همه چي رو زير سوال مي برن . اين بازي براي اونايي كه بازي هاي تيمي و تركيبي انجام مي دن فوق العادس اما براي اونايي كه از اول عادت كردن يه بازيكني سرعتي يا دريبل زن رو بردارن و سرشون بندازن پايين برن گل بزن ضد حاله .كه بهتره يا سبكشونو عوض كنن يا بازيشونو . در كل بازي خيلي طبيعي تر شده ولذتش بيشتر . فقط چندتا باگ كوچيك داره كه اميدوارم برطرف بشهنقل قول:
من که از این دسته دایموند 4 تومنی ها استفاده میکنم هم مشکلی با جهت پاس ندارم.
الان از بس با این دسته بازی کردم دکمه هاش حساسیتشون در حد لمسی شده.البته عمر دسته های ارزون یکی دو ماه هست .
ولی خوب احتمالا دسته 360 بهتر هست .ولی خیلی بزرگه.
سلام
اینجا کیا با بارسلون بازی میکنند ؟
این دروازه بان بد جوری ضعیفه
این والدز آبرومونو برد
اگه گلهایی را که خورده نشونتون بدم میمیرین از خنده
چیکار میشه کرد تا حداقل مثل یک دروازه بان معمولی عمل کنه ؟