رامتون چی هست ؟ کرنل ؟ ... از گزینه Clear Memory زیاد استفاده میکنین ؟ :20:نقل قول:
من تست نکردم تا حالا ولی قاعدتا فرقی نمیکنه ... تویه گوشی نوکیام که تست میکردم فرقی با پی سی نداشت !نقل قول:
اگه روش خاصی داشت میگردم براتون توضیح میدم ! :20:
رامتون چی هست ؟ کرنل ؟ ... از گزینه Clear Memory زیاد استفاده میکنین ؟ :20:نقل قول:
من تست نکردم تا حالا ولی قاعدتا فرقی نمیکنه ... تویه گوشی نوکیام که تست میکردم فرقی با پی سی نداشت !نقل قول:
اگه روش خاصی داشت میگردم براتون توضیح میدم ! :20:
بچه ها من الان دو روزه دارم یه رام رو دانلود میکنم ولی هنوز موفق نشدم وسطش error time out میده چه کنم؟
الان گوشیم دو روزه خاموشه خیلی به این رام نیاز دارم.
ســـلامنقل قول:
کدوم رام رو میخواستین شما ؟ :20:
شاید بتونم یه لینک خوب راتون پیدا کنم ...
سلام خدمت متخصصین عزیز
یه سوال داشتم که ممنون میشم راهنماییم کنید
من هروقت میرم تو my files چند تا فایل بنام disk cash وجود داره که نمیدونم به چه درد میخوره . هربار هم که پاکشون میکنم بازم ایجاد میشن
چطور میتونم از دستشون راحت بشم ؟ اصلا اینا واسه چی هست ؟
سلامنقل قول:
تا حالا به همچین چیزی برخورد نکردم ... یعنی نمیدونم مروبط به کدوم برنامه میشه .
البته بستگی به استفاده از یه برنامه یا چیزی تویه گوشی داره ...
مثلا وقتی شما بلوتوث گوشی رو روشن کنین ، خود به خود یه پوشه به همین اسم تویه گوشی اضافه میشه .
مورد شما هم صد در صد مربوط به یه برنامه هست که با باز کردنش اون فایل ایجاد میشه .
لازم نیست پاکشون کنید چون ممکنه تنظیمات یا اطلاعات اون برنامه رو پاک کنه ... اینا که وجودشون واسه گوشی مشکلی رو پیش نمیاره و حجم خیلی کمی هم دارن . :20:
اگر هم علاقه ای به وجودشون تویه فایل منیجر ندارین میتونین با اضافه کردن یکه نقطه ( . ) به اول اسموشون اونارو مخفی کنین ( البته برای این کار لازم به یه برنامه فایل منیجر جدا دارین )
خوش باشی !
راستی دوستان یه رام رسمی جدید ورژن 2.3.3 معرفی شده ... به زودی اطلاعات جدید رو قرار میدم ; )
اون رامی که منم معرفی کردم به کیت 2.3.3 فارسی هست،یه نگاهی ......نقل قول:
:46:
نقل قول:
همین رامی که دوستمون astaragg معرفی کردند. اینم لینکش گفتن که سه فایلش رو دانلود کنم.
GT_I9000_JPJV6_JXJV6_OJPJV6_Sbl.exe
در کل یه رامی که فارسی رو خوب ساپورت کنه و بقیه چیزهایی که خودتون میگین خوبه رو میخوام داشته باشه.بیشتر از رام میخوام که گوشیم زنده بشه.
2.3.4 عربي رسمي نيومده؟ معلوم نيست كي بياد؟
رام 2.3.4 هست، I9000XXJVPنقل قول:
کرنل هم:
Dark_Core_2.7.1_JVP
در مورد Clear Memory، آره حداقل روزی 5 6 بار!:31: مگه مشکلی ایجاد میکنه؟
این رام مگه فارسی ساپورت میکنه؟نقل قول:
دوستان من شنیدم v*p*n نمیشه روی I9000 ست کرد . آیا درسته ؟ کسی چک کرده ؟
به نظر شما این گوشی بهتره یا HTC Desire ؟ کدوم رو بگیرم ؟ اینترنتش خیلی واسم مهمه .همینطور ساپورت کردن فارسی توی محیط اینترنت
دوستان من گوشیم گارانتی داره حالا اگه برم مایکروتل مفتی برام آپدیت میکنن؟:دی
بصورت رسمی نه! ولی بصورت غیر رسمی آره!:31:نقل قول:
من روزی 10 بار به نت وصل میشم با چی پی ان....مشکلی نداره...نقل قول:
اصلا نمیشه این دوتا رو مقایسه کرد:8:.....ساپورت فارسی هم عالی هست...
کسی قصد فروش گوشیش رو نداره ما طلبه شدیم یه دونه واسه ی داداشمون بگیریم منتها کارکردش و.
سلام به همگی امروز رفتم برای قیمت کردن ... بدون گارانتی 530 بهم قیمت دادن و با گارانتی 580
می خواستم ببینم ارزش داره با گارانتی بخرم یا نه ؟ نرم افزار بدم برام بریزن یا خودم میتونم بریزم ؟ داخل پک چیا هست؟ چیا رو اونجا حتما باید چک کنم ... ممنون میشم راهنماییم کنید
بعد برای من امکانش هست از دوبی هم بخرم میشه لطف کنید بگید از کجا بخرم دوبی ؟ یا ایران ؟ اگه ایران با گارانتی یا بی گارانتی اصلا گارانتی ارزشش رو داره یا نه ؟
یعنی دورش این قاب فلزیش کامل غر شدنقل قول:
یعنی چی خیلی باید بدوم؟
مگه میشه قاب فابریکشو نمایندگی نداشته باشه؟
قیمتش نمیدونید چنده؟
یه هفته هم.نمیه براش گرفتما D:
سلام دوستان من امروز کالکسی اس خریدم اما این مشکلاتو دارم باهاش....
وقتی 2-3 تا برنامه رو باز می کنم رام پر میشه و گوشی زود زود هنگ می کنه....
وقتی هم میزنم رو شارژ دیگه لمسیش کار نمی کنه....
خواهشا زود جواب بدین....
سلام دوستان
من از دیشب یه مشکل خیلی عجیب برام پیش اووومده
sms جدید که برام میاد
نه صدای زنگ میاد
و نه توی notification چیزی نمایش داده میشه
حتی noled هم کار نمیکنه
یعنی تا وقنی توی message نری متوجه نمیشی که پیغام جدید اووومده
اول فکر کردم به خاطر تعداد خیلی زیاد پیغام هاست
پاک کردم
اما بازم مشکل پا برجا بود
تنظیمات صدا و اینا هم چک کردم مشکلی وجود نداره
کسی نظری نداره ؟
ممنون
دوست عزیز گارانتی بیشتر واسه گوشی هایی خوبه که تازه اومدن و امتحان خودشون رو پس ندادن...تا اگه یه مشکل نامعقول پیش اومد بشه عوض کرد....به نظر من اصلا دنبال گارانتی واسه i9000 نرو...نقل قول:
خودت میتونی هر چی خواستی توش بریزی...پول واسه این جور کارا نده...داخل پک هم گوشی هدفون شارژر کابل و دفترچه هست...توی یوتیوب بنویس unboxing galaxy s همه چی رو به تربیب و خوب میتونی ببینی..
ببین گوشی تو هست...یعنی تازگی خودش رو داره...بعد هم سه دکمه رو چک کن...گوشی را خاموش کن دکمه های ولوم بالا +دکمه وسط+دکمه پاور رو بگیر بای وارد بک صفحه آبی رنگ بشی...بعد دوباره همین کار رو با ولوم پایین انجام بده وارد یه صفحه زرد دیگه به نام دانلودینگ میشی...همین
دوستان حتما باتری گوشیتونو کالیبره کنید.یه روز نیمه نمیتونم تمومش کنم.
مخصوصا رام 2.3.3
بچه ها من آندروید 2.2 روی گوشیم هست . میخام به 2.3 ارتقا بدم ولی نمیدونم چه طوری این کارو بکنم . به نظرتون خودم میتونم یا بدم بیرون ؟
راستی چه فرقی میکنه اگه به 2.3 ارتقا پیدا کنه ؟
اولش کاره سختی نشون میده ولی زیادم شاخ نیست.خودت میتونی بکنی:31:نقل قول:
اینجا آموزشه همچی هست
اینم اخرین رام 2.3.3 رسمی فارسیکد:http://---------.ir/Forum/thread8932.html
کد:http://---------.ir/Forum/thread10509.html
ممنون .نقل قول:
کلا ارتقا به 2.3 چه تفاوتی با 2.2 داره .
خیلی خیلی ممنونم ازتون ... بعد یه سوال داشتم این کره ای بودنش یا چینی بودنش رو هم میشه یه توضیحی بدید برام و اینکه اونایی که میگن فول پک و کیف داره جریانش چیه ؟نقل قول:
من گوشی سامسونگ i9003دارم وtn outدر قسمت تنظیمان نداره چی کار کنم
حتما این کارو بکن...2.3 سرعت یسار بهتری نسبت به 2.2 داره..و خیلی چیز های بهتر دیگه..چیزی از دست نمیدی...نقل قول:
ممنون .
کلا ارتقا به 2.3 چه تفاوتی با 2.2 داره .
والا من تاحال نشنیدیم که تو جعبش کیف باشه....کره ای بگیری خوب بهتره...ولی اگه پیدا نکردی دیگه میتونی هر چی شد بگیری...فقط یه بار i9003 نخری...i9000 باشه ها....:20:نقل قول:
خیلی خیلی ممنونم ازتون ... بعد یه سوال داشتم این کره ای بودنش یا چینی بودنش رو هم میشه یه توضیحی بدید برام و اینکه اونایی که میگن فول پک و کیف داره جریانش چیه ؟
اگر با گارانتی بگیرم خود شرکت برام به 2.3 تبدیلش می کنه؟؟؟ یا خودمم میتونم یاد بگیرم و به 2.3 ارتقا بدمش ببخشید هی سوال می کنمنقل قول:
نخیــر هنوز نیــومده ! ... ولی گفــته شــده اواسط مرداد ماه خواهد آمد !نقل قول:
من تا حالا کرنل Dark_Core نداشتم ... ولی شنیدم که بعضی موقع ها مشکلات عجیبی پیدا میکنه !نقل قول:
من هنوز هم توصیه میکنم از کرنل SpeedMod استفاده کنین ! :20:
اون Clear Memory هم اگر استفاده زیادی ازش بکنین ممکنه که تنظیمات گوشی رو به حالت اول برگردونه در بعضی مواقع ! مثل زنگ گوشی و پیامک و زنگ بیداری !
البته حتما نمایندگی ها میتونن براتون عوض کنند !نقل قول:
قیمتش رو هم نه متاسفانه ! ... اطلاعی ندارم !
نقل قول:
ســــلام
قبل از پیش اومدن مشکل کار خاصی با گوشی کردین ؟ یعنی تعویض کرنل ، ریست ، یا کارهای نرم افزاری سنگین ؟
الان مشکل رو میتونین حل کنین ؟ یعنی دوباره تنظیماتش رو انجام میدین ولی باز خراب میشه ؟ یا نه ... کلا مشکل داره و درست هم نمیشه ؟ :20:
یه سوال دیگم داشتم محافظ صفحه و پشت هم براش بگیرم ؟؟
این سوال پرسیدن داره.نقل قول:
یه capdase توش محافظ صفحه هم داره.یه بند هم بگیر که از دستت نزنن.
من مموری نگرفتم هنوز!
سلامنقل قول:
ممنون برای پاسخگویی
اتفاقا همین تعویض کرنل منو گیج کرده بود
اما آخر سر پیدا کردم
یکی از برنامه ها که آپدیت شده بود اس ام اس ها رو بلاک کرده بود
بازم ممنون
تمام بازی هایی که برای تبلت سامسونگ هست با این گوشی هم اجرا میشه؟
باتری این گوشی عالیه ! ( نقطه قوت هست نه ایراد )نقل قول:
شما با گوشی های اندروید دیگه مقایسه کنین میفهمین من چی میگم !
به نظر در حال حاظر فقط یه گوشی باتریش از این بهتره اونم آیفون 4 هست
من رام استوك 2.1 دارم
يه چندوقتيه كه هر چند روز يه بار ميزنه همه sms ام رو پاك ميكنه!!!!!!!!
اعصابمو خورد كرده :19:
سلام به همگی
دوستان من دیروز رفتم توی گوگل مپ و توی تنظیماتش تیک cash رو زدم
خوب حالا نقشه هایی که من یه بار همراه با اینترنت توی گوگل مپ load کردم ، بدون اینترنت هم دیده میشن و توی cash ذخیره شدن
اما مشل هنوزم وجود داره
من وقتی با اینترنت میرم و البته با gps روشن ، مکانم روی نقشه مشخص میشه
اما وقتی بدون اینتر نت و با gps میرم ، مکانمو نشون نمیده ، یعنی همون مکان قبلیم ( وقتی اینترنت روشن بود ) نشون میده !!!
مگه نشون دادن مکان ، کاره gps نیست ؟
پس چرا حتما باس اینترنت روشن باشه ؟
سوال دیگه اینکه ، ایشون مکانمو انگاری با آنتن ایرانسل نشون میده !
یعنی موقعیت آنتن ایرانسلی که من ازش استفاده میکنمو نشون میده
آخه بعضی وقتا یهو موقعیتمو چند تا کوچه اون ور تر نشون میده !
درسته ؟
پس عملا اینجا gps چیکارست ؟
من توی ویدئو ها دیدم که دقیقا مکان نفر رو توی خیابون نشون میده و قدم به قدم همراهش حرکت میکنه ! پس قضیه ی این چیه ؟
-
ممنونم ;)
این کش که میگی کجاست؟من پیدا نکردم.نقل قول:
ولی دیروز امتحان کردم اول نقشه رو با وای فای گرفتم بعد که رفتم بیرون بدونه اینترنت ده ثانیه کشید پیدام کنه ولی بعدش راه میرفتم اونم حرکت میکرد.خیلی حال کردم.به چیزیم دست نزده بودم
خوب شما برو توی google map و بعد اون دکمه ی تنظیمات گوشیو بزن ، اونی که سمت چپهنقل قول:
بعدبرو توی more و بعد cache setting و تیکشو بزن
-
خوب شما بگو ببینم با چه نرم افزاری این کارو کردی ؟
اینکه میگی نقشه رو اول گرفتم یعنی چی ؟
بعد با چه نرم افزاری بدون اینترنت خودتو پیدا کردی ؟
میشه یه توضیحی بدی ؟