سلام دوستان
میخواستم از خدمتتون سوال کنم که کسی منوآل نصب مودم وایرلس و وای فای مبین نت یا یه مودم شبیه اون را داره
اگر به من کمک کنید ممنون میشم
Printable View
سلام دوستان
میخواستم از خدمتتون سوال کنم که کسی منوآل نصب مودم وایرلس و وای فای مبین نت یا یه مودم شبیه اون را داره
اگر به من کمک کنید ممنون میشم
جدیداً به زور وصل میشه. پینگ هم واقعاً بده. صفحه ها نصفه لود میشند و پشتیبانی هم مثل همیشه...
ریسکه.یه موقع 128 میگیرم.1ماه تمام باید با سرعت 16بسازم.خیلی ها که 512داشتن تست سرعت که گذاشتن دیدم روی 64بوده.. :13::23: مسیله ی دیگه ای هم که هست روی 128اگه 1مگ داده باشن احتمالا سرعت شبانش کمتره. من خودم خطم فیبرنوری بود که wimax گرفتم و الا adsl بصرفه تربود.نقل قول:
خب اینکه مشکل نیست.یعنی شما یک مگا لازم دارید ولی با حجم کمتر که مبین نت نداره.یه 128 یکماهه بگیرید شاید مثل اون دوستمون براتون 1 مگ ببندن.
-------------------------------------
یکی اینو جواب بده:
میشه روی یک مودم وای فای دوتا اکانت گرفت؟
بازم ممنون که جواب سوالمو دادین:11:
تایید میشهنقل قول:
تائید میشودنقل قول:
تاييد ميشه!!خر سرشون تعداد يوزراشون روز به روز داره بيشتر ميشه اما يكم اين بهناي باند لعنتي رو زياد نميكنندنقل قول:
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
و جمعه ها ١٥ مين طول ميكشه كانكت شم...
پینگ بهتر شد
وضعیت داره به حالت عادی بر میگرده
ولی کمی ریپ میزنه
انشالله دوستان امشب دانلود خوبی داشته باشند
من اتوماتیک به اینرنت وصل میشم.کسی راهنمایی میکنه برای ساخت کانکشن برای مودم وای فای؟
عزیز این هم شبانمه که بهتر میشه که بدتر نمیشه ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من میخوام از مبین نت سرویس بگیرم...
128 5 گیگ یک ماهه...
دوستان راضی هستن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو شهر تهران هم ساکن هستم منطقه 10 تهران...
خوب یعنی الان میگید هرکی 128 میگیره، همیشه سرعتش رو یه مگه؟؟! پس فایده گرفتن اکانت 1 مگ چیه؟! :31:نقل قول:
این که خیلی خوبه ، پس بریم 128 بگیریمنقل قول:
امروز من دوباره همين مشكل رو دارمنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز
کدوم محله منطقه 10 هستی ؟
128 بگيريد همون 128 رو ميدن نه بيشتر !!:31:نقل قول:
از نیمه شب تا بعد از ظهر اینترنتم قطع بود. یک معذرت خواهی هم نمیکنند.
.................
اگه به نمایندگی مبین نت زنگ بزنید بپرسین اونا بهتون می گن که هر سرعتی که خریداری کنید همون رو به شما ارائه میدن نه بیشتر نه کمتر حالا یه نفر 128 شده 1 مگ دلیلی نداره همه رو اینجوری بدن
باز هم قطع شد. کلاً امروز چند ساعت بیشتر وصل نبود.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:والا چی بگم... ظاهرا شانسم توی هرچیز بد بوده تا حالا اما سر این قضیه خوش شانس بودم (چشمش نکنم ):46::8:نقل قول:
امروز که اوضاع اصلا خوب نبود. فکر نکنم بیشتر از 3-4 ساعت وصل بود!!
سلام !! این تست منه !! سرویس 1 مگ
تست شما عالیه. حتی حدود 20 کیلوبایت هم از 1مگابایت بیشتره. عالیه
حالا قبلا مشکل پینگ بود و قطع و وصلی و افت سرعت و اختلال شبکه الان دیگه باید نیم ساعت بشینی تا چراغ های مودم ثابت شه و وصل شی ...
چرا همچین شده ؟...
براي من هم ديشب حدود نيم ساعت طول كشيد تا چراغها ثابت شدن اما امروز صبح زود ثابت شد.نقل قول:
بخاطر اينه كه تعداد يوزراي اون bts بالاست!!نقل قول:
مال من جمعه ها هم اينطوري ميشه جديدا
من پول حجم اضافه دادم چقدر طول میکشه فعال بشه
شناشه پرداخت من زیر مودم 7 رقمی اما paymet ID
8 رقمی اولش 0 داره کدوم درست ؟؟؟
فکر نمی کنمنقل قول:
هر بار قطع شده همه جا با هم قطع شده و وصل شده
payment id همونه که 8 رقم هست و اولشم صفر داره :20:نقل قول:
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
---
2 شبه که با یک دانلود سرعت ماکزیمم به 50 کیلو میرسه باید 2 یا حتی 3 فایل بزارم تا به 130 برسه
وضعیت شبانه اصلا خوب نیست من قبلا تا 2.4 گیگ دانلود داشتم الان به 1 هم نمی رسه !
روزانه هم تعريفي نداره ، بعضي ساعتها سرعت خيلي افت ميكنه !!!نقل قول:
اینترنت شخصی با مودم جیبی مبین نت(به اندازه یک دستگاه تلفن همراه )
بدون نیاز به برق قابل شارژ با USB
حجم اولیه 30 گیگابایت
سرعت 128 تا 512 به مدت 2 سال
مبلغ با مودم 299000 تومان
فکر نمیکنم به قوی بودن مودم های اداپتوری باشه.نقل قول:
پیشرفت و می بینید از مودم" کله قندی" به مودم "حبه قندی" رسیدن! :18::31:
معایب داره این طرح چون باید فعلا از طرحهای که خودشون اون بالا توضیح داد دوستمون استفاده کردنقل قول:
1 مگ و... فعلا ! نمیشه
در ضمن معلوم نیست ضعیفتر باشه یا نباشه نسبت به این مودم های برقی
مطمئنا مودمهای بزرگتر قویتر هستند.این همون قضیه مودم usb ایرانسل هستش.برای کسانیکه از لپتاپ و در فضاهای باز مختلف استفاده می کنند مناسبه.نقل قول:
سلام دوستان
اگه کسی مودم Wifi Indoor مبین نت رو داره من خریدار هستم ، در ضمن اگه سرویس هم دارید مثلا یک ساله و تو منطقتون خوب جواب نمیده بنده خریدارم.
با تشکر
شبانه خیلی بد شده و همش قطع و وصل میشه. دیشب 400 مگ دانلود داشتم و شب قبلش کمتر از 100 مگ. سرعت میخواد کم بشه اما من نمیدونم دیگه چرا قطع و وصل میشه.
خواهش میکنم این پست رو پاک نکنید.
از همه دوستان میپرسم:
شما به اینترنتی که از ساعت 1:30 دیشب تا ساعت 11 امروز قطع باشه چه اسمی میدین؟
شما به اینترنتی که همین الان با سرعت کمتر از 1 کیلوبایت (8 کیلوبیت) وصله چی میگید؟
برای باز کردن صفحه فروم و کپی کردن این متن که از قبل نوشته بودم 30 دقیقه صبر کردم
. شما به اینترنتی که حتی نشه باهاش میل زد و چت کرد چی میگید؟
شما به اینترنتی که مثلا 128 کیلوبیت هست ولی به تجربه ثابت شده که زیر 100 کیلوبیته
چی میگید؟
من بهش میگم آشغال... باور کنید هیچ کلمه مودبانه تر و نزدیکتری به این کلمه پیدا نکردم.
میدونم الان یک عده از دوستان میان و از کیفیت سرویسشون دفاع میکنن ولی باور کنید دوستان اگر سرویس شما خوبه به دلیل کیفیت مبین نیست بلکه از شانس شماست و اینکه
منطقه شما به هر دلیل فعلا یوزر کمتری داره. من از اسفند سال پیش مشترک طرح یک ساله
مبین هستم و ساکن ابتدای خیابان شادمان/آزادی. فقط و فقط ماه اول کیفیت سرویس نرمال
بود و از ماه دوم افول شدید کیفیت پیدا شد. افولی که هیچوقت تبدیل به پیشرفت نشد و در ماه
اخیر به بدترین وضعیت خودش رسیده. این در حالیه که تقریبا همه دوستان من که مشترک سرویسهای دیگر پرسرعت هستن تجربه ای بسیار بهتر از من دارن. شاید باید قبول کرد که
قطعی و نوسان جزوی از اینترنته ولی نه در این حد فاجعه آمیز.
نمیدونم مسئولین این شرکت میدونن که کم فروشی هم یک نوع دزدی به حساب میاد یا نه؟
با صحبت دوستم vahidmir 2000 کاملا موافقم
وظیفه ی شرکت اینه در عوض پولی که می گیره به مشترک یه سرویس خوب بده
دیروز زنگ زدم پشتیبانی مبین نت گفتم سرعت دانلود شبانه کم شده گفت خوب شبا دانلود نکن
اینم تست سرعت 512