سلام
وضعیت استفاده چیز پی ان روی وایمکس ایرانسل چطوریه؟؟
خیلی افت سرعت پیدا می کنه؟؟
Printable View
سلام
وضعیت استفاده چیز پی ان روی وایمکس ایرانسل چطوریه؟؟
خیلی افت سرعت پیدا می کنه؟؟
من وایمکس ایرانسا دارم و از وی پی ان هم استفاده میکنم. هیچ مشکلی یا افت سرعتی عم ندارم. البته اگه برای همه افت سرعت بوجود باید برای من هم بوجود میاد
دوستان من الان طرح تعرفه 128 دارم. یه نامه گرفتم که میخوام تبدیلش کنم به 256.
باید چیکار کنم؟ توی قسمت تعرفه که نمیشه عوضش کرد. باید از اول ثبت نام کنم؟ چجوریه؟
از اول باید ثبت نام کنید.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز این عددی که شما باقی مانده کیلوبایت میبینید باید برای بدیت آووردنش باید عدد رو تقسیم بر 100 و بعد عدد بدست امده رو تقسیم بر 1024 کنید اگه عدد قبل از ممیز بود عدد شما گیگابایته اگه بعد از ممیز بود مگابایته توجه کن اگه شارژت تموم شخ و 0 بشه باید شارژ ایرانسل بگیری و شارژ کنی اگه بلد نیستی بگو به شما بگم سوال دیگه ای بود در خدمتت هستم
نقل قول:
البته من نمیدونم سرویس این دوستمون نامحدوده یا حجمی ولی برای من که نامحدوده این ترافیک رایگان زیاد تغییر نکرده ! اول ماه یه چیزی حدود 68732365 نوشته بود ولی تا الان من نزدیگ 100 گیگ دانلود کردم و تازه شده 59874631 !!! اصلا معلوم نیست که معیارشون چی هستش ! اگر تقسیم بر 100 بکنی یعنی حدود 68 گیگ ولی ... بنظر من این عدد فقط برای ترسوندن کاربرها هستش . واگرنه هیچ محدودیتی نداره .
ممنون دوست عزیز ... من هنوز یه هفته نشده اینترنتم راه افتاده ولی 1300mb مصرف زده کل مصرف من باز کردن چندتا سایت و ایمیل بوده واسه شما هم اینجوری کیلویی کم میکنه؟ اگه یه توضیحی بدین راجب شارژ کردن بصورت آزاد من 6ماهه دارم طبق گفته خودشون اول ماه 3 گیگ شارژ میشه بعد اگه خودم آزاد گرفته باشم به جچم خودم اضافه میشه؟ یا اول میزنه همه چی رو صفر میکنه بعد شارژ 3 گیگ رو می ده؟نقل قول:
نقل قول:
عزیز من متاسفانه تو کشور زیبای ایران دزدی زیاد میشه و همه شرکت های میخوان سر مردم بی چاره ایران رو کلاه بذارن به خاطر همین ایرانسل عزیز هم از این قائده مستثنا نیست ، شما حجمی که مصرف میکنی از حجم واقعیت بیشتر مصرف میشه دزدی هم زیاد میشه نمیدونم چطور تو اون دنیا میخوان جو اب بدن ، راستش فکر کنم سر ماه 0 میشه و بعد زمانی که شما سر ماه تموم میشه خودش واستون شارژ میکنه فقط حواستون باشه 3 گیگ این ملهتون به ماه بعد منتقل نمیشه پس حتما یه روز مونده به اتمام شارژ کاملتون در سر ماه حتما همه رو مصرف کنین چون حیفه و خودبه خود 0 میشه اگه 1000000 سوال دیگه داشتی بپرس خوشحال میشم بهت کمک کنم راستی از چه مودمی استفاده میکنی؟
میلاد جان این سوالات من از صفحهی پیش جا موند، میشه لطف کنی جواب بدی ؟! :10:
نقل قول:
دوستان مشکل من هنوز هستش!
مودم چراغ های سیگنالش ثابت نمیمونن .. تا هفته پیش همه چیز خوب بود منتها نمیدونم یه دفعه چی شد و چه بلایی سر این مودم کذایی وامد. همش روشن و خاموش میشه.
تا مودم رو پرت نکردم تو سطل آشغال کمک کنین لطفاً !
خیلی خیلی عذر می حوام بخاطر چند پست اضا فی متاسفانه پستی که انجام دادم باید اول تایید میشد تا به نمایش در بیاد و همین باعث شده چند تا پست با هم یک جا به نمایش بیاد
خیلی خیلی عذر می حوام بخاطر چند پست اضا فی متاسفانه پستی که انجام دادم باید اول تایید میشد تا به نمایش در بیاد و همین باعث شده چند تا پست با هم یک جا به نمایش بیاد
:46:بچهها الان اوضاع وایمکس چه جوریاس؟ سرعتش خوبه؟ شبانه رایگان داره؟نقل قول:
این 128 سه گیگش 15 تومنه؟ سرعت دانلودش 15-14 است یا 60-50 ؟
بهترین سرویسش کدومه الان؟
مودم هزینه راه اندازیش چقدره و چقدر طول میکشه راهاندازیش؟
سلام کوروش جان به روی چشام جواب میدم ، وایمکس ایرانسل حرف اول رو در ایران میزنه هم سرعتش هم کیفیتش ، سرعتش عالیه از 100 من 100 بهش امتیاز میدم ، اصلا رایگان نداره هیچ موقع
128 سه گیگش 12480تومنه ، سرعت در وایمکس استاندارده سرعت دانلود 128 معمولا 16 کیلوباته
شما بگین چقدر میخواین در ماه هزینه کنین من بهتون میگم کدوم بهتره ولی اگه سرعت خوب میخوای 512 با 4 گیگ محدودیت بگیر
عزیز اگه میخوای هر جا بری از اینترنت استفاده کنی مودم یو اس بی بگیر هر جا بری میتونی استفاده کنی باید تو نقشش ببینی اونجا ها دکل داره ،هرینش 512 واسع من با مودم یو اس بی شد 111000 تومن راه اندازیش معمولا 2 روز تا 1 هفته ولی واسه من فکر کنم 2 روزه کارشناسش اومد و ردیفش کرد فقط اگه خواستی ثبت نام کنی حتما از نمایندگی ثبت نام کن چون خیلی سریع بع کارت رسیدگی میشه و عزیز سوال دیگه ای بود در خدمتت هستم حتما بپرس :46:
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
نقل قول:
سلام مدل مودمتو بگو کمکت کنم
دست گلت درد نکنه میلاد جون ...
فقط حیف که شبانهی رایگان نداره ...
هر گیگ اضافهاش چقدره هزینهاش ؟!
فکر میکنم 16-15 تومن در ماه مناسب باشه، چون الان هم دارم 14.5 میدم واسه Adsl شاتل، که خب سرعت دانلودش عالیه، تا 55 هم میره ...
با این بودجه فکر کنم 256 اش خوب باشه، احتمالاً سرعتش باید 38 باشه، درسته ؟!
البته چیزی که هست اینه که من دانشگاهم مازندرانه و اونجا هنوز پوشش نداره وایمکس ... فقط وقتی تهرانم میتونم استفاده کنم ازش ...
مودم معمولیش چنده، مودم USB اش چند ؟!
طرحی چیزی نداره که مودم رو رایگان بده ؟! :دی قبلنا داشت !
من مودم wifi fbr105 دارم همه جوره هم حواسم هست که خودم چطور استفاده می کنم دقیقا 630 مگابایت کار کردم و مطمئنم کسی ذیگه هم استفاده نمی کنه ویروس هم ندارم ولی خب جلوی خود ایرانسل رو دیگه نمیشه گرفت ... از لحاظ سرعت و کیفیت خوبه ولی این مشکل رو داره ... حالا کارت شارژ بگیرم برم قسمت شارژ مجدد کد رو وارد کنم همون لحظه شارژ میشه یا طول میکشه؟نقل قول:
عادی :20:نقل قول:
الان اوضاع وایمکس چه جوریاس؟
من از سرعت 128 وایمکس ایرانسل استفاده میکنمنقل قول:
سرعتش خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه رایگان ندارهنقل قول:
شبانه رایگان داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این 128 سه گیگش 15 تومنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت دانلودش 15-14 است یا 60-50 ؟
بستگی داره که شما کدومشون دوست داشته باشید :20:نقل قول:
بهترین سرویسش کدومه الان؟
نقل قول:
مودم هزینه راه اندازیش چقدره و چقدر طول میکشه راهاندازیش؟
مدت زمان نصب وایمکس
مبیننت: اگر در شهرهای بزرگ باشید و از طریق نمایندگیها اقدام کنید ممکن است بعد از چند ساعت سرویس شما را وصل شود ولی این مورد بیشتر بستگی به شهر شما و نمایندگی شرکت مبیننت دارد ممکن است تا سه روز طول بکشد ولی بیشتر نصبها در ۲۴ ساعت بعد از ثبت نام انجام میشود.
ایرانسل: این اپراتور شرایط مشابه مبیننت را دارد ولی جدیدا بعد از جشنوارههای دهه فجر و عرضه مودمهای نیم بهاء، اپراتور ایرانسل مجبور به تحویل مودمهای قدیمی خود به علت نداشتن مودم کافی شده است و مدت زمان نصب به همان علت نداشتن مودم شاید به بیشتر از یک هفته و شاید بیشتر از این مدت بیانجامد.
دوستان من میخوام تو خونه با دو سیستم استفاده کنم و با لپ تاپ همراهم باشه
حالا میتونم یه مودم یو اس بی و یه مودم وایرلس بگیرم؟
BM635نقل قول:
سلام مدل مودمتو بگو کمکت کنم
ممنونم عزیز.
نقل قول:
خواهش میکنم عزیزم ، هر گیگ اضافیش 6500 تومنه که میتونی شارژ ایرانسل بخری و شارژ کنی و 5 دقیقه ای هم شارژم میشه
جون هر کی دوست داری وایمکسو با ای دی اس ال مقایسه نکن وایمکسو همه جا میتونی ببری ولی ای دی اس ال رو فقط تو خونه و یه جای ثابت میتونی استفاده کنی وایمکس مثل زندگی در بهشت و ای دی اس ال هم مثل برزخه دانلودش هم 38 هستش 256 رو تقسیم بر 8 کن
اگه میخوای بدون نیاز به برق کار کنی در ماشین و همه جا بی نیاز به برق مودم یو اس بی حرفه نداره خودمم دارم واقعا عالیه و تنظیماتش راحته قیمتش هم 86800 تومنه همراته با تقویت کننده که اونم به یو اس بی وصل میشه توی طرح مودم میشه تقریبا 40 تومن سوال دیگه ای داشتی خوشحال میشم کمکت کنم برادر :27:
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
نقل قول:
عزیز شما باید برین به قسمت شارژ مجدد _ بعد کد های خواسته شده آی آر رو وارد میکنید و سپس پین کد رو وارد میکنید پس از چند لحظه آیکون اعتبار فعال میشه روی اعتبار کلیک کن
وبعد اعتبارت ثبت میشه و سپس روی خدمات ارزش اغزوده کلیک کن و اعتباری که میخوای رو تیک بزن و بعد هم ثبتش کن پس از 2 یا 3 دقیقه شارژ میشه
توجه کن بعد از اینکه این کارو کردی و تموم شد بیا مودمت رو دیسکانکت کن و یه بار دیگه وصل شو تا شارژ بشه و درست شه سوالی داشتی بپرس :46:
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
نقل قول:
سلام واسه شیر کردن و اشتراکی کردن شما حتما باید مودم وای فای بگیری مودم یو اس بی فقط تک کاربره :46:
آقا من به یه مشکلی خوردم .... البته نمیدونم شاید عادیه ولی من سگنال دریافتم خیلی خوبه CINR حدود 34 هستش . ولی مثلا بعد از 2-3 ساعت که کار می کنم یهو میشه 16-17 و چهار چراغ میشه 2 چراغ !!! اونوقت سرعتم نوسان پیدا می کنه هی بالا پایین میشه !
البته بعد اینکه از تو setup مودم رو reconnect میکنم دوباره که ip میگیره همه چی درست میشه ! بعضی روزا تا 4-5 بار اینجوری میشه بعضی روزا هم اصلا نمیشه .
میخواستم ببینم این مشکل عادیه و دوستان دیگه هم اینجوری میشن یا شاید هم خود ایرانسل اینکارو میکنه که نتونی دانلود کنی!
نقل قول:
مودم رو به
سلام تنظیمات مودم رو چک کردین و یا اینکه فایل ستاپ بروزرسایی کردین ؟ به این سوالات جواب بدین تا بیشتر بدونم و کمکت کنم:46:
تنظیمات رو دست نزدم ... چی رو باید چک کنم؟نقل قول:
مگه این مودم فایل به روز رسانی داره ؟ تو سایت ایرانسل ندیدم فیرم ور این مودم رو .
دوستان به نظر شما برای پائیزه طرح بهتری ارائه میده؟؟؟؟ صبر کنم برای پائیز ببینم چه طرحی میده بگیرم.
نقل قول:
من خودم بگم بهت خوب متوجه نمیشی ولی این فایل راهنما رو دانلود کن ببین تنظیماتت درسته یا نه اگه درست بود بگو تا راهنماییت کنم ولی بهترین راه تماس با 707 ایرانسله
واسه درست کردنش من باید در محل باشم من که نمیدونم مشکل از کجاست باید در محل باشم و ببینم
حالا نمیشه یعنی یو اس بی رو هم داشته باشم؟:(نقل قول:
سلام واسه شیر کردن و اشتراکی کردن شما حتما باید مودم وای فای بگیری مودم یو اس بی فقط تک کاربره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ایرانسل بعید نیست که طرح ارائه نده حالا یا بهتر یا بدتر از طرح تشویقی تابستان، اما چیزی که مطمئن هستم اینه که به مناسبت بازگشائی مدارس حتما طرح تشویقی با مودم نصف قیمت ارائه میدن.نقل قول:
چرا نمیشه , منتهی باید اون سیستم کارت شبکه بیسیم داشته باشه و بعدش ICS رو فعال میکنی بقیه هم استفاده میکنننقل قول:
میلاد جان 4 بار با شرکت تماس گرفتم ... آخرین بار 4شنبه بود.نقل قول:
نتونستن کمکم کنن.
این فایل رو دانلود کردم مودم رو از حالت bridge به route و بالعکس تغییر دادم نشد!
موندم مشکلش چیه ... من هیچ دستکاری نکردم مودم رو.
این جور که میگید ظاهرا اختلال امواج دارید حالا در مرحله اول یه سوراخ ریز پشت مودم هست که زیرش هم نوشته Reset , یه سوزن ته گرد بکنید اون تو و به مدت 7 ثانیه نگه دارید تا تنظیمات مودم به حالت اولیه برگرده (حتما 7 ثانیه باشه چون اگر فقط سوزن رو بکنید اون تو و دربیارید مودم فقط خاموش و روشن میشه) احتمالا باید درست بشه اگر نشد یه فویل آلمینیوم بپیچید دورش تا از اختلال امواج جلوگیری بشه و بعد نتیجه رو اعلام کنیدنقل قول:
سلام دوستان من دیروز مودم BM632w تحویل گرفتم.بعد از چند دقیقه استفاده از اینترنت (4چراغ روشن)مودم رو از برق کشیدم .الان دوباره مودم رو تو برق زدم چراغهاش به طور نامرتب روشن وخاموش میشه وهیچ سایتی رو باز نمیکنه حتی ایرانسل . تو دفترچه ش نوشته دلیلش آسیب دیدن نرم افزاره.میخواستم ببینم کسی همچین مشکلی داشته. اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان شما میتونید یاهو مسنجر رو باز کنید ؟؟ من بدون .ف...شکن نمیتونم .
سلام، اول اینترنت اکسپلورر را باز کنید و بعد آدرس 192.168.1.1 را وارد کنید و اینتر بزنید، سپس در هر دو قسمت یوزر نیم و پسورد کلمه admin را با حروف کوچک ثایپ کنید. اما اگر این صفحه برای شما باز نشد، یعنی اگر وارد صفحه ای نشیدید که از شما یوزر نیم و پسورد نیمخواست مطمئن باشید که ایراد از کارت شبکه سیستم و یا اگر از طریق وای فای متصل هستید اشکال در ارتباط وای فای هستش که بهتره هم مودم و هو سیستم یا لپ تاپ را خاموش و روشن کنید. با توجه به این نتکنه که اگر وارد کنسول مودم یا همان کنترل پنل مودمتان که شدید بروید در قسمت Maintenance و در برگه device در آنجا ریبوت را بنید. و یا اگر نمیخواهید دکمه ریست که در پشت خود مودم هستش را فشار داده و 5 ثانیه نگه آنتن وایمکس محله شماست و سریعا با 707 تماس بگیرید. اما توصیه میکنم که تماس با 707 را ابتدا انجام دهید یعنی قبل از وارد کردن admin.نقل قول:
پس شما اول اینترنت را باز کنید سپس 192.168.1.1 را وارد کنید اگر پیدا کرد و از شما یوزر نیم و پسورد خواست کارت شبکه سیستم یا لپ تاپ سالم است اما اگر نیامد اشکالی بودجو امده بعد مطمئن شدن از کارت شبکه شما تماس بگیرید با 707. موفق باشید
نه و همین طور گوگل تاک هم بدون وی پی ان باز نمیشهنقل قول:
به 707 زنگ زدم قراره از پشتیبانی تماس بگیرن.نمیدونم مشکل حل بشه یا نه. ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیزنقل قول:
فویل رو دور مودم بپیچم یا آنتنش ؟نقل قول:
ممنون از جوابت
دوستان این دکمه ضمانت بازپرداخت وایمکس در ecare چیه؟
من در یک مقطعی این مشکل برام پیش اومده بود و با این کار برطرف شد ولی مال من bm632w هست که آنتن نداره ولی bm635 که آنتن داره دور کلش بپیچنقل قول:
سلام دوستان
من تقریبا 2 روزه که سرویس وایمکسم راه اندازی شده ... 3 ماهه 512 نامحدود گرفتم با مودم وای فای داخلی
منطقه سکونت هم یکی از خیابان های اطراف میدان هفت حوض نارمک هستش
این پست رو دارم میذارم چون شاید عده ای از دوستان هم مثل من بنا بر نیاز به دانلود بخوان وایمکس ایرانسل رو تهیه کنند
اما در مورد نتیجه ای که در این دو روز داشته ام :
عــــــــــــالی
البته این رو بگم که منطقه سکونت من از نظر پوشش دهی وضعیت بسیار خوبی داره و تمام 5 چراغ مودم روشن هستن و نصاب شرکت هم می گفت که پوشش آنتن شما 100% هست ... چیزی که گویا فقط برای عده کمی از مشترکین پیش میاد
اما در مورد دانلود ... تو همین دو روز بنده تا همین الان که دارم این گزارش رو براتون تهیه میکنم حدود 7 گیگابایت دانلود داشتم و توی این مدت هیچ قطعی و نوسان غیرعادی نداشتم ... سرعت متوسط دانلود هم 66 کیلوبایت هستش ... خود نصاب هم بهم اطمینان کامل داد که میزان ترافیک مشترکین نامحدود واقعا نامحدود هست.
خلاصه در یک کلام ... کاملا راضی هستم
اما یه سوال : دوستان کسی میدونه که من الان که سه ماهه نامحدود گرفتم میتونم ماه دوم یا سوم به 1 مگابایت یا 2 مگابایت ارتقاء بدم؟ چطوریاست اونوقت؟
در خصوص اینکه بعضی از دوستان به دانلود شبانه رایگان شرکتهای دیگه دل میبندن این رو عرض کنم که بعد از مدت اندکی این ساعات به ساعات اوج تبدیل میشه و سرعت دانلودتون توی ساعات رایگان به شدت کاهش پیدا میکنه، اتفاقی که برای من با ADSL شاتل اتفاق افتاد و این اواخر سرعت دانلودم (که توی ساعات عادی 84 کیلوبایت بود) به 6 کیلوبایت کاهش یافته بود و رسما دانلود خاصی توی ساعات رایگان نمیشد انجام داد!!
موفق باشید
دقیقا!!! :41:نقل قول:
(البته به عنوان یه راه حل موقت، از منوی Messenger ، گزینه ی Connection Preferences رو انتخاب کن،
بعد Connect via a proxy server رو انتخاب کن، مشکل حل می شه. (روی حالت HTTP proxy))
تا قبل از نصب کردن می تونید از این گزینه استفاده کنید و پول خود را پس بگیریدنقل قول: