:18:نقل قول:
سلام
قيمت ؟
مشخصات ؟
Printable View
:18:نقل قول:
سلام
قيمت ؟
مشخصات ؟
روزبه جان چرا میخوای بفروشی ؟ حیفه به خدا . به نظر من زود تصمیم نگیر . میخوای بفروشی به جاش چی بگیری ؟ تو این قیمت بهتر از این نمیتونی سیستمی بگیری. واقعا حیفه .. من اگه سیستم نداشتم حتما میخریدم ازت . بازم زود تصمیم نگیر به نظر مننقل قول:
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما بودجت چقدره ؟ اگه بودجت رو بگی (فقط برای سینما به جز بلوری پلیر) شاید بتونی سیستم بهتری ببندی. اینجا دوستان واردی هستند که حتما کمکت میکنند.
دوست گرامي من دو مدل دستگاه مد نظر خودم بودهنقل قول:
1-سونيBDV-E985w تو بانه قيمت 1300000 ازش دارم
2-همين مدل پايونير كه همراه با يك بلوري پلير اون هم همين حدود در مياد در مجموع 1300000 تومان براش در نظر گرفتم حالا تا نظر دوستان چه باشد
يه سوال در مورد اكس ويژن
ماديران ادعا مي كنه كه توي ورژن جديد آپديت يعني 1.18 سرعت تعويض كانال تا 2 ثانيه كاهش يافته. كسي اين موضوع رو تاييد مي كنه؟ اگه اينجوري باشه كه يه قدم از بقيه گيرنده ها جلوتره. مي خواستم بلوسنس بگيرم اما به اين ترتيب...
اين اكس ويژن 131 با 101 چقدر اختلاف قيمت دارند؟
برای کار من ZD940 خوبه میخواهم صداهای ریزه نشون بده من یه سینما خانگی D455 سام دارم صدای زیادی داره اما صداهای ریزه نشون نمیده و کیفیت ندارهنقل قول:
جناب رایان عزیز اگه خدا بخواد دیگه همین روزا میخوام برم سیستم بخرم حالا با توجه به صحبتهای قبلیم که گفتم بیشتر میخوام ----- hd وصل کنم و کانالهای فول hd ببینم و گاهی هم موزیک گوش کنم بنظرتون همین 1311 دنون بگیرم یا در این محدوده مثلا 426 جامو با ساب و مثلا امپ 1911 دنون حالا اگه کمی بیشتر از 1311 شدم مشکل نیست ممنون میشم راهنمایی کنید راستش میخوام این صدای کانالهای hd متل mtv و.... بصورت تفکیک شده با بیس نرم گوش کنم حالا منتظر راهنمایی شما هستم
قطعا مورد دوم بهتره.نقل قول:
من تجربه خوبی در مورد کیفیت صدای کانال های ماه.واره ندارم.بهرحال خرید مورد دوم یعنی جامو و ... خیلی بهتره.موزیکال تر هم هست.نقل قول:
در مورد قیمت مشکلی نداری؟چون آمپ 1911 نزدیک یک تومنه و با هزینه بلندگو و ساب حدود 1800 فکر کنم بشه.
دوست گرامي خودت با 1300 چي مد نظرت است برايم كيفيت صدا بسيار مهم استنقل قول:
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
دوستان سوال ديگري داشتم
آيا ميشود يك سينماي خانگي DVD مثل DZ1000يا900 سوني را يك بلوري پلير روش سوار كرد ؟ اگر بله.آيا كيفيت پخش بخصوص صدا خوب ميشود
موردی که شما مد نظر داری با توجه به بودجت عالی هست.نقل قول:
در مورد سوال دوم هم اینکه در صورتی که سینماتون ورودی HDMI داشته باشه میشه.
سلام دوستان
قيمت HTP-RS77 بدون پلير چند هست ؟
تو چاره کاملش رو 935,000 تومان زده
جناب رایان عزیز بنظر شما برای 426 با امپش همین 1911 دنون کافی هست؟ ایا اونکیو 809 بهتر نیست چون ریویو های خوبی در موردش هست در ضمن ایا این 426 هم مدلهای مختلفی داره؟ یا فقط همین مدل s426 هست ؟ ایا مدل های c که تو سایت جامو هست از مدل s موزیکال تره؟
دوستان من میخوام شبکه آموزش رو داشته باشم ، میشه کمک بکنید ؟
شما حدود 70 80 تومن کم کن.نقل قول:
قطعا onkyo 809 بهتره ولی برای jamo 426 به نظرم زیاده.همین 1911 کافیه براش.نقل قول:
مدل های c موزیکال ترند.
شما سقف بودجتون رو بفرمایید که چقدر هست.تا با توجه به بودجتون بهترین انتخاب رو بکنید.
اول از همه از شما متشکرم که وقت میذارید وپاسخ میدهید من نهایتش تا دومیلیون بتونم هزینه کنم حالا کمی شاید بالا پایینتر قبلا هم گفتم مساحت حالم حدود 25 متر هست که خوب با اشپزخانه اوپن حدودا" 40 متر میشود کل خونه 86 متر هست قبلا فرموده بودید s606 برای این مساحت زیاده وچون فاصیه باندها تا دیوار کمه بخاطر حال مستطیل شکلم بنظرتون همین مدل 426 با همین امپ 1911 یا 2311 یا از مدل های سری c jamo بگیرم؟ نمیخوام سوپرووفر کنارش داشته باشه ایا سری c جامو تو بازار هست؟ کدوم مدلشو پیشنهاد میدهید و با چه امپی کلا" جامو بهتر مچ میشه؟
سری c گیرت میاد ولی ارزون نیست به بودجه شما نمیخوره.نقل قول:
شما همین jamo 426 رو با ساب 250 یا اگه گیرت اومد 260 بگیر.بعلاوه آمپ 1911 .کلا روی هم به 1800 میرسه.
راستی یه پرس و جو هم بکن ببین jamo 428 گیرت میاد یا نه.اگه 428 گیرت اومد اونو بگیر.یه ووفر بیشتر داره.
دوست خوبم ممنون از پاسخگويتنقل قول:
اين مطلب شما كه بايد ورودي HDMI داشته باشد با اين مطلب كه در شرح مشخصات برخي سينماهاي خانگي نوشته شده داراي قابليت اتصال كابلHDMI همان است يعني منظورم اينست ما در دستگاهها هم داراي فيش ورودي وهم خروجي هستند. آيا اين سيستم HDMI به همين شكل است يا همان قابليت اتصال به كابلHDMI كفايت ميكند خروجي وورودي ندارد
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
دوستاني كه از سيستمهاي پايونير استفاده ميكنند آيا از كيفيت آن وهمينطور خدمات پس از فروش آن راضي هستند .ممنون ميشوم پاسخ بدهيد
دوست گرامي ميبخشي
در ارتباط با بلوري
1- نظرت در مورد برندهايي مثل ال جي وسامسونگ چيست
2- از برندهاي ال جي ،سامسونگ وسوني مدلهاي با كيفيتش را لطف ميكني معرفي نمايي وبرندهاي نام برده شده از لحاظ كيفيت كدام تقدم وكدام تاخر دارد
هرچند با تاييد شما نظر اولم روي پايونير است. ولي اضافه كردن يك بلوري پلير به آن زياد جالب نميتواند باشد .حال اگر تصميم گرفتم از برندهاي ديگر خريد كنم ميخوام ببينم كدام مدلشان از نظر شمابهتر است
منظور از قابلیت اتصال کابل HDMI منظور همون خروجی هست.ورودی هم باید داشته باشه.نقل قول:
1-سامسونگ کیفیت تصویر خوبی داره.نقل قول:
2-سامسونگ C6900 و سونی S480
3-پایونیر هم بلوری پلیرهای خوبی داره.مدل BDP 430 هست و یا از اون بهتر مدل LX54
SZ1000W
DZ940
DZ840
1این سه مدل سونی چه فرقی دارن کدوم مدل بهتره برای گوش کردن فیلم باPC با خروجی HDMI و بازی با XBOX
تفاوت به نوع بلندگوها و تفکیک صدا بر می گرده البته فرق 940 و 840 جزئیه.
sz1000 سینمای خوبیه
برای کار من ZD940 خوبه میخواهم صداهای ریزه نشون بده من یه سینما خانگی D455 سام دارم صدای زیادی داره اما صداهای ریزه نشون نمیده و کیفیت نداره
دوست گرامي ميبخشيد من سوالم را ناقص بيان كردمنقل قول:
منظور من از بلوري وسوالهاي پيرو آن سينماي خانگي بلوري بوده نه بلوري پلير
آنهم تا سقف 1300
ضمنا تلويزيون من سونيNX710 است (نميدانم مدل تلويزيون مهم است يا نه )
رایان جان میشه یه فروم خارجی حرفه ای در مورد سینما های خانگی و سیستم های صوتی معرفی کنی؟
می خوام در مورد چگونگی اتصال وسایل مختلف به سینما ها سوال کنم یا مثلا گرفتن صدای دالبی از طریق PC و بهترین روش اجرای mkv های دالبی
سلام
می خواستم بدانم برای یک تلویزیون "Panasonic Th-L42E3S" چه مدل هایی از سینمای خانگی مناسب است؟
خواسته ی اصلی ما کیفیت و وضوح صداست. در ضمن قیمتش هم متوسط باشد.
اگه ممکنه چند مدل را به ترتیب اولویت به همراه قیمتشان ذکر کنید.
ممنون
:20:
بچه ها یه سوال :
من کابل باند های عقب سینمای خانگیم 10 متره .
میخوام یه کابل 15 متری بگیرم تا بتونم یه مقدار باند ها را عقب تر ببرم . به نظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟ چون شنیدم با افزایش کابل نویز تو صدا میوفته .
من متوجه نمیشم.شما الان سوالت چیه؟نقل قول:
خواهش می کنم.بله من اشتباه متوجه شده بودم.اگر شما نظرت روی سونی یا سامسونگ هستش به نظرم اول از همه برو صداشون رو گوش کن و ببین می پسندی یا نه چون به نظرم هیچکدوم سینما بلوری جالبی ندارند.نقل قول:
شما با این هزینه بهتره پایونیر بگیرید.پولتون هم حروم نمیشه.rs77 رو می گیرید به همراه یک بلوری پایونیر که ست هم باشه حتی اگر خواستید می تونید پلیر دی وی دی اش رو هم حذف کنی تا حدود 70 یا 80 ارزون تر بیفته که البته به نظرم بهتره دی وی دی پلیرش هم برداری.
سونی مدل E970 هست.
سامسونگ مدل C6950 هست.
ال جی مدل W895 هست.
مدل تلویزیون هم مهم نیست.
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
[HTML] http://www.avsforum.com/[/HTML]نقل قول:
ممنون دوست خوبم با صلاح ديد شما همان پايونير RS77 را ميخرم
سلام.شما محبت کن سقف بودجتون رو بفرما.نقل قول:
اگر کابل یک تیکه باشه و جایی دور هم نپیچیش مشکلی نداره.نقل قول:
خواهش می کنم.باز شما برو و از نزدیک صدای مدل هایی رو که گفتم گوش کن و بعد اقدام به خرید کن.نقل قول:
سلام دوستان من هم یه مدل دستگاه می خوام برای lcd وزیر 100 تومن قیمت داشته باشه
چیزی که فهمیدم provision دستگاه خوبی هستند حالا چه مدلی بگیرم
یه وسال اینکه وقتی یه کانال رو ظبط می کنیم می تونیم بریم کانال دیگه ایی رو نگاه کنیم
.نقل قول:
. سلام
. موفق باشید /کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=450159
.
SZ1000Wنقل قول:
DZ940
DZ840
1این سه مدل سونی چه فرقی دارن کدوم مدل بهتره برای گوش کردن فیلم باPC با خروجی HDMI و بازی با XBOX
2برای کار من ZD940 خوبه میخواهم صداهای ریزه نشون بده من یه سینما خانگی D455 سام دارم صدای زیادی داره اما صداهای ریزه نشون نمیده و کیفیت نداره
1-هر سه مدل دارای ورودی اپتیکال هستند و شما جهت اتصال بایستی از رابط اپتیکال و با رابط آنالوگ استفاده کنید.نقل قول:
هر یه مدل تفاوت جزیی دارند تو طراحی بلندگوها و درایو بلندگوها.
2-سونی هم آنچنان تو صداهای ریز چنگی به دل نمی زنه.اگر صدای ریز می خوای باید بری سراغ فیلیپس.
دوست گرامي با سلام
ميبخشي باز مزاحمت شدم
سوالي داشتم در اين مدل پايونير RS77 در اضافه كردن بلوري پلير اين دستگاه فقط نقش يك رابط را بازي ميكند يا ميشود مثل يك سينماي خانگي بلوري صدا ويا تصوير را مورد پردازش وتغيير قرار داد. ودر پخش صدا HDMI مشكلي ندارد .اميدوارم با اين بيان مبتدي توانسته باشم منظورم را برسانم
سلام من 5شنبه رفتم جمهوری و اول رفتم پاساژ شرکا مغازه روبروی ارمغان نمیدونم چی بود یک پکیج 5.1 پیشنهاد داد که باندهای پارادایم با ساب اون بسته بود و امپلی انتم مال کانادا باندها مثل باند کامپیوتر بود (خیلی کوچولو) اما عجب قدرتی داشت گفت با همین امپ انتم که 1200000 تومان بود سر جمع میداد 1950000 که خوب گرون بود وصداشم بنظر من تیز بود من دنبال 1311 بودم که نداشت اومدم مغازه اکوستیک اقای محمد پور اونجا یه سیستمی خودشون ست کرده بودن که شامل امپ یاماها 347 بود فکر کنم و باندهای فوکال مدل sib & co که اینم لینکش هستبا سابش البتهکد:http://www.focal.com/en/public-address/accroches-murales/sib.php
صدای صاف و گرمی داشت اما ایشون گفتند این مدل پایین ترین مدل یاماهاست وپیشنهاد دادند دنون بگیرم میخواستم 1911 بگیرم که خوب بازم گرون در میومد گفتند 1611 ببر اونم بد نیست وبا فوکال بهتر مچ میشه خلاصه فعلا سیستمو گرفتم اما وصل نکردم قیمت باندها با ساب برام 980000 تومان اب خورد امپ 690000 با سیم و فیشهای مربوطه و کابل 1.4 دایو و کابل ساب اونم دایو در مجموع با تخفیفی که ایشون دادند 1775000 تموم شد حالا نمیدونم ایا ارزششو داره این سیستم یا نه اما ایشون که خیلی ازش تعریف کرد در ضمن این ست اپ کردن باندها که در دفترچه کفته توسط اون میکروفون باید حتما" انجام بگیره یا نیازی نیست؟ ممنون میشم پاسخ دهید حناب رایان عزیز امیدوارم اشتباه نکرده باشم در خرید این سیستم البته بجای 1311
البته مدل باندها sib & cub2 هست که لینکش اینهکد:http://www.focal-fr.com/catalogue-docs/EN/9/img/2073.jpg
سلام.مبارکت باشه.سیستم خوبی گرفتی.از 1311 سرتره و صدای نرم تری داره.اگر یادت باشه من این مدل بلندگو رو بهت پیشنهاد داده بودم.نقل قول:
سری سیب برخلاف ظاهر ظریفش صدای خیلی خوبی داره.آمپ هم خوب شد 367 یاماها رو برنداشتی چون برای این بلندگوها ضعیفه.
برای ست آپ کردن اگر از میکروفون استفاده کنید بهتره ولی خودتون دستی هم میتونید تنظیم کنید.