بچه ها همراه لپ تاپ باید چی داشته؟ باشه ممکن تو نمایندگی چیزی ازش بپی چونن؟
بچه ها همراه لپ تاپ باید چی داشته؟ باشه ممکن تو نمایندگی چیزی ازش بپی چونن؟
آقا من فردا میخوام برم hp 3142 از نمایندگی hp بگیرم میدان فردوسی دیگه لوازم جانبی لپ تاپ چیه برای فهمیدن اصلی بودن باید چی کار کرد مشخصات سیستم کجاست از چه برنامه ای میشه پی برد
اگه میشه سریع جواب بدین تشکر
دوستان بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد می کنید و چرا؟
HP Pavilion G62-a22
و
HP ProBook 4520s-B
من که فکر نکنم لوازم جانبی خاصی همراه لپتاپها باشهنقل قول:
خلاصه مشخصات سیستم رو هم که تو system properties میتونی ببینی
جزییات بیشتر رو هم میتونی از طریق برنامه هایی مثل sisoftware sandra بدست بیاری
دم همه ی اهوازی های خون گرم گرمنقل قول:
لینک دانلود نداره این sisoftware sandra
Asus/A42JK/i5-540/HD5145/500GB-7200/Win7/2GB
این چطوره خوبه asus کلا چطوره
رمش 2گیگ مطمئنی؟نقل قول:
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
asus کلا خوبه یه ذره گرونه ولی خیلی خوبه همه جا تعریفش رو شنیدم!
اگه بخوای این لپ تاپ های اچ پی رو تو سایتش رجیستر کنی باید با یه آی پی بغیر از آپی ایران این کار رو انجام بدی؟
چرا نظم تاپیک رو بهم میریزید ؟؟؟نقل قول:
هرچه سریع تر لینک های سایت های ایرانی رو از پست های خود حذف کنید
راستش این کاستومایز کانفینگ هست رمش کمه یعنی ؟ میخوام دسته دو بگیرم 600 تومن میشه رمشو ارتقا داد دیگهنقل قول:
نقل قول:
سلام
شما چقدر تردید داری
اونجایی که من خریدم نمایندگی اصلی hp نیست.اصلا hp نمایندگی اصلی فکر نمی کنم داشته باشه.
شما تهران هستی؟
گفتم اگه تهرانی از اون جا بگیری.لااقل از جاهای دیگه بهتره و گارانتیش معتبرتره.
شما از اینترنت یه نرم افزار cpu-z دانلود کن وقتی بریزی رو لپ تاپ همه ی مشخصاتو بهت نشون میده
از اونجا بگیری خیالت راحت تره
اونجا خودشون تعهد میدن که اگه ریفر بود برگردونی.ولی فکر نمی کنم بخوان ریفر بندازن چون واسه اعتبارشون خوب نیست
شما وقتی لپ تاپو بگیری از اونجا 24 ساعت بهت فرصت میدن واسه تست که میتونی ببری جایی نشون بدی.
ولی خیالت راحت باشه
هر وقت گرفتی توو این تاپیک بگرد یکی از دوستان زحمت کشیدن آموزش دادن که از خود لپ تاپ چطور می تونی بفهمی لپ تاپت ریفر هست یا نه
فقط باید با لپتاپت بری کافی نت و تست کنی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=465851
سلام
من امروز قیمت گرفتم یکی میگفت که G62 که دیگران ارزون میدن ..... repair هست منظورش تقلبی بود فکر کنم
یه جای دیگه میگفت هنوز ریپیر .... این مدل نیومده و تازهع کارتنهاش با هم فرق دارن و ....
کدوم راست میگن ؟؟
نقل قول:
منظورش ریفربیش بوده refer
یعنی اینکه شرکت تولید کرده و داده دست خریدار ، اما برای نوت بوک مشکلی پیش اومده وشرکت نوت بوک رو پس گرفته و یکی نو داده مشتری
لپتاپ بازگشتی هم تعمیر کرده ، و دوباره تست کیفیت ولی اینبار با قیمت خیلی کمتر داده به مشتری....
پیشنهاد میکنم اگر ریفر هست نخرید ،
معمولا پشت نوت بوک یک علامت R می چسبونند ولی ایرانیا میکنندش :دی
سلام من لپ تاپ hp-3143 رو خریدم
مبارکه ایشالا به بهترین شکل ازش استفاده کنی و راضی باشینقل قول:
ازش استفاده من بعد نظرتو بیا بنویس
هم نظر و هم عکس در تایپیک زیر یادت نره
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5833247&posted=1#post5833247
سلامنقل قول:
مبارک باشه
با چه گارانتی و چند خریدی؟
میشه بفرمایید چجوری میشه فهمید که ریفره یا نه ؟نقل قول:
چون هرچی گشتم پیدا نکردم :19:
یه Review بزار مشتاقیم بخونیم... عکس هم حتما :31:نقل قول:
ی سلام من لپ تاپ hp-3143 رو خریدم
مرسي از ايران اچ پي 1تومن با مودم و 18 ماه گارانتينقل قول:
به به چه عجب.بالاخره شاخ غولو شکستی.مبارکت باشهنقل قول:
حتما به اون تاپیکی که آقا جهان گفت سر بزن نظرتو راجع بهش بگو همراه با عکس
فنش برات بچرخه
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
راستی حتما اون 5 تا دی وی دی از ریکاوری رو تهیه کن
درایوراتم رو دی وی دی رایت کن داشته باشی
سلام خدمت همه ی پی سی ورلدی های عزیز. دوستان ازتون راهنمایی می خوام واسه خرید یه لپ تاپ ، اگه لطف کنین کمکم کنین یه عالمه مرسی:11:
اول از همه بگم اصلاً برند لپ تاپ برام مهم نیست ! خیی ها بهم سونی وایورو پیشنهاد دادن ولی چون روش ویندوز هست گرون می شه و من نمی خوام پول به ویندوز بدم و جیب بیل گیتس رو پر پول کنم !:46:
قیمت حد اکثر 850 تومن باشه و پایین تر بهتر! :46:
اما بحث تخصصی :
CPU : CORE i3 CACHE 3 MBمن خودم دل 4010 رو پسند کردم که سی پی یوش M380 هست فکر کنم 2.53 گیگاهرتز. اف اس بی هم من تا اون جایی که دیدم معمولاً 1066MHz هستند و تک و توک 1333MHz پیدا می شه. پس حداقل 2 گیگاهرتز باشه و اف اس بی هم 1066 حالا بیش تر پس سریع تر پس بهتر! حتماً می خوام i3 باشه که درمجموع بشه 4 هسته نه کم تر و نه بیش تر. کش هم 3 برام کافیه.RAM : 4 GB DDR IIIرم 4 گیگ می خوام که اف اس بی زیاد برام مهم نیست چون باید با اف اس بی سی پی یوم هم خونی داشته باشه و چون می خوام کارت گرافیکم 1 گیگ باشه واسه همین 4 برابر کارت گرافیکم رم می خوام که سیستم تو کارهای سنگین مشکلی پیدا نکنه.HDD : 320 OR 500 || 7200 RPM Better than 5400 RPMزیاد ظرفیت هارد برام ملاک نیست و اکثراً هم که 320 هستن و 5400 ولی حجم هارد کم تر باشه ولی 7200 دور در دقیقه باشه برام خیلی بهتره.SCREEN : 14" LEDبرام خیلی مهمه که 14 اینچ باشه ولی اگه با این رنج قیمت و خصوصیات فنی نشد نهایتاً به 15.6 اینچ رضایت می دم. و این که حتماً LED باشه و نور صفحه اش در برابر آفتاب خوب باشه.GRAPHIC CARD : ATI RADEON 550V 1 GB DEDICATED OR ATI RADEON 5470 1 GB DEDICATEDکارت گرافیک برام از اهمیت خاصی برخورداره هم به جهت فیلم دیدن ، بازی کردن و هم کارهای گرافیکی پس واسه دیرکس 10.1 ATI 550V رو انتخاب کردم و واسه دیرکس 11 ATI 5470 رو. بازشما بگید کدوم بهتره و البته رو کدوم لپ تاپ با مشخصات من جوره. حافظه ش هم حد اقل 1 گیگ اختصاصی باشه.
راستی اصلاً نی خوام ویندوز داشته باشه به داس هم راضی ام!:31:
وزنش حدود 2.6 کیلو باشه سبک تر بهتر! خروجی DVI حتماً داشته باشه و دی وی دی رایتر داشته باشه.
خودم DELL INSPIRON 4010 رو از سایت الهه زیگورات که گارانتی اصلی دل هست انتخاب کردم که همین مشخصات روداره و قیمتش رو تو سایت زده 810 تومن. باز شما اگه مورد بهتری و با این مشخصات می تونید بهم معرفی کنید از هر برندی که قیمتش مناسب باشه و کیفیتش خوب باشه و گارانتی قابل قبولی داشته باشه ممنون می شم. خلاصه کمکم کنین که با کمک شما بتونم یه کیس ایده آل بخرم که همیشه به یادتون باشم.:40:
نقل قول:
آره dvd4 هستم ازصبح همش تو شارز بود و الان هم دارم ریکاوری میکنم
مرسی برای شما هم فنش برات بچرخه
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
نقل قول:
ریفر یعنی برگشت خورده من این رو تازه فهمیدم و روی جلد لپ تاپت و روی گارانتی میزنن ولی میگن که ایرانی ها که به راحتی میتونن ازش خلاص شن
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
نقل قول:
oooooooooowwwwwwwwoooooooooooooooo
پس من غولش بودم:31::31::31::26::38:
نقل قول:
مبارک باشه ، فقط اگر خواستید ریویو بگذارید حتما در تاپیک زیر بزارید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=356189
نقل قول:
DELL INSPIRON 4010 مگه DVI داره ؟ نداره! الان دیگه همه HDMI دارند
اگر برای بازی می خواهید و کارت گرافیک وستون مهم هست همین مدل رو انتخاب کنید
اگر هم نه از سری K42 ایسوس انتخاب کنید
دوستان شما بین HP ProBook 4520s و Acer Aspire 5742G با کانفیگ های زیر، کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
HP ProBook 4520s:
CPU: Intel Core i3 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
RAM: 3GB DDR3
HDD: 320GB 7200RPM
Graphic Card: ATI Radeon HD 4350 DDR3 512 MB UpTo 1970 MB
Acer Aspire 5742G:
CPU: Intel 370M Core i3 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
RAM: 4GB DDR3
HDD: 320 GB 5400 RPM
Graphic Card: ATI Radeon HD 5470 DDR3 512 MB UpTo 1970 MB
لطف بفرمایید دلیل هاتونم بگید.
ممنون. :11:
دوست عزیز سری پروبوک برای کارای مهندسی طراحی شده و چیزی در حد وسترو دل میشه گفت هستشنقل قول:
HP ProBook 4520s:
CPU: Intel Core i3 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
RAM: 3GB DDR3
HDD: 320GB 7200RPM
Graphic Card: ATI Radeon HD 4350 DDR3 512 MB UpTo 1970 MB
Acer Aspire 5742G:
CPU: Intel 370M Core i3 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
RAM: 4GB DDR3
HDD: 320 GB 5400 RPM
Graphic Card: ATI Radeon HD 5470 DDR3 512 MB UpTo 1970 MB
لطف بفرمایید دلیل هاتونم بگید.
اگر برای کارای معمولی و بازی و اینا میخواید همون بهتر که 5742 رو بگیرید و البته با این کانفیگ :
Acer Aspire 5742G
Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),
3MB
DDR3 4GB 1333MHz
+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
829,000T
که نسبت به قیمت بسیار می ارزه
دوست عزیز بهتر بود که تاپیک جدا میزدید تا این همه زحمتی که کشیده هدر نره . . .نقل قول:
اول از همه بگم اصلاً برند لپ تاپ برام مهم نیست ! خیی ها بهم سونی وایورو پیشنهاد دادن ولی چون روش ویندوز هست گرون می شه و من نمی خوام پول به ویندوز بدم و جیب بیل گیتس رو پر پول کنم !
قیمت حد اکثر 850 تومن باشه و پایین تر بهتر!
به هرحال . . اگر برند برای شما مهم نیست حتما پیشنهاد پست قبل رو وردارید. .
در صورت اصرار بر 14 اینچ :
Acer Aspire 4741G
Core i5 460M@2.5(2.8)GHz,
3MB
DDR3 4GB 1333MHz
+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 420M 1GB
839,000T
ممنون دوست عزیز. من بیشتر برای کارهایی دانشجویی میخوام (تایپ و اینترنت و نرم افزارهای مربوط به رشته و ...)؛ شاید بعضی وقت ها باهاش بازی بکنم ولی بازی برام ملاک نیست.نقل قول:
کانفیگ بالا به مراتب از کانفیگی که من خدمتتون عرض کردم بهتره ولی خوب قیمتش هم بالاتره.
اول ممنون از راهنماییت و تشکر:11: ، دوم نخواستم دیگه تاپیک بزنم شلوغ بشه اگه می دونستم مشکلی ایجاد نمی شه حتماً این کار رو انجام می دادم تا دوستان دیگه هم راحت تر تو این رنج قیمت بتونن به کیس مورد نظرشون برسن.:20:نقل قول:
دوستمون بالا گفته بودن لپ تاپ ها فقط HDMI دارن ولی من خیلی جاها دیدم حد اقل D-SUB رو دارن می خواستم بدونم DELL INSPIRON 4010 هم داره؟ ACER ASPIRE 4741G که خودتون پیشنهاد دادین چه طور؟ چون می خوام به ورودی مونیتورم وصل کنم حالا چه D-SUB چه DVI... ?
نمی دونم این جا می تونم این سوال رو مطرح کنم یا نه اگه مشکلی ایجاد شد پستم رو ناظران انجمن پاک کنن. ایسر من با گارانتی سازگار دیدم همین گارانتی اصلیش هست یا گارانتی دیگه ای هم داره؟
باز هم از راهنماییت ممنون.:40:
یرای بودجه ی شما بهتره که از همین برند ایسر تهیه کنید . ..نقل قول:
ممنون دوست عزیز. من بیشتر برای کارهایی دانشجویی میخوام (تایپ و اینترنت و نرم افزارهای مربوط به رشته و ...)؛ شاید بعضی وقت ها باهاش بازی بکنم ولی بازی برام ملاک نیست.
کانفیگ بالا به مراتب از کانفیگی که من خدمتتون عرض کردم بهتره ولی خوب قیمتش هم بالاتره.
بودجه ی دقیق شما چقدر هست. . حداکثر ؟
همه ی اینا خروجی VGA دارن که البته با یه تبدیل کوچیک شما میتونید وصل کنیدش. . .نقل قول:
دوستمون بالا گفته بودن لپ تاپ ها فقط HDMI دارن ولی من خیلی جاها دیدم حد اقل D-SUB رو دارن می خواستم بدونم DELL INSPIRON 4010 هم داره؟ ACER ASPIRE 4741G که خودتون پیشنهاد دادین چه طور؟ چون می خوام به ورودی مونیتورم وصل کنم حالا چه D-SUB چه DVI... ?
HDMI هم چون جدیدتر و با کیفیت تره جای همه رو گرفته تقریبا هرچند که کارایی متفاوته. .
بله . . بهترین گارانتی برای ایسر سازگاره ، گارانتی های شرکتی هم هستن..نقل قول:
نمی دونم این جا می تونم این سوال رو مطرح کنم یا نه اگه مشکلی ایجاد شد پستم رو ناظران انجمن پاک کنن. ایسر من با گارانتی سازگار دیدم همین گارانتی اصلیش هست یا گارانتی دیگه ای هم داره؟
بودجه م که فعلاً بالقوه هست! :31: ولی حداکثر 700 تومن.نقل قول:
کانفیگ ایسری که گذاشتید خودتون خیلی خوبه برا همین قیمت. . .نقل قول:
بودجه م که فعلاً بالقوه هست! ولی حداکثر 700 تومن.
سلام. من دنبال یک لپتاپ با کانفیپ بالا هستم در عین حالی که گرافیک اینتل داشته باشه. چون اصلا نمیخوام پول به گرافیک بدم.(کنسول دارم دیگه)
چی پیشنهاد میکنین بهم؟ ایسر نداره مدل اینجوری؟ تو سایت سازگار چیزی ندیدم خودم!
یک سوال دیگه، گرافیک اینتل که برای دیدنه ویدیو full hd مشکلی ایجاد نمیکنه؟
ممنونم
این مدل ایسر باتریش خوبه ؟ چقدر نگه میداره؟ (از لحاظ عملی، نه تئوری)نقل قول:
تا به حال 3تا از این مدلها گرفتم برای دوستانم. . .نقل قول:
این مدل ایسر باتریش خوبه ؟ چقدر نگه میداره؟ (از لحاظ عملی، نه تئوری)
میانگین اینطوری شد :
در حالت استفاده از اینترنت 2:50 ساعت . . که اگه نور رو کم کنید تا 3:30 هم میشه ، البته این ارقام پس از گذشت زمان کم و کمتر میشه. . .
باتریهای 6سل در همین حدود هستن . . حالا هرچی باشه .
دوست عزیز من هم مثل شما تا 700 میخوام خرج کنم .نقل قول:
شما قیمت 4520 و 5742 را چند دارین ؟
البته من از دیزاین ایسر به هیچ عنوان خوشم نیومد . خودم هم برند ایسر را خیلی چیپ میدونم ، دلیلشو نمیدونم
سلام دوستان من میخوام از بین دو لپ تاب زیر یکی را بخرم شما کدم یکی را پیشنهاد میدین؟
1. acer 4741G 484G64MNKK
cpu : core i5 - 480M 2.66ghz
cach : 3mb
ram : 4 ddr3
hard : 640
display : 14 inch
vga : geforce gt415m 1024mb
قیمت 810000 تومان
2. asus k42jc
cpu : core i5 - 460M 2.53ghz
cach : 3mb
ram : 4 ddr3