چه امتحانی؟نقل قول:
Printable View
چه امتحانی؟نقل قول:
امتهان 4 دی قلم چی
اون که فردائه!نقل قول:
من که نمیرم هیچی نخوندم نمیدونم چطوری مامانمو راضی کنم که نرم:41:
فی الواقع همه بچه ها نهایت استفاده رو از حافظه کوتاه مدتشون میبرن:31:نقل قول:
2 روز به امتحان ، این تاپیک شده شهر جزامی ها ، فقط منم که 10 دقیقه میام نت و میرم
اوا راس میگیا:Dنقل قول:
از عواقب پشت کنکوری بودنه دیگه روزای هفته از دستمون در رفته:31:
ااااااااااااااااااااااااا ااا
جمعه امتحانه !؟
من که اصلا یادم نبود :دی
ایول تو که دیگه اخرشی بابا:دینقل قول:
امتحان جامع تخیلی 4 دی ، علوی :31:نقل قول:
فی الواقع نزدیک بچه ها از مغزشون دود بلند بشه:31:نقل قول:
میبینم که همه بچه ها واسه آزمون ترکانده اند........و فقط ماییم که هیچی نخوانده ایم.................
این آزمون هم 4000-تا 4800 تشریف دارم........
این روزا که نمیشه درس خوند ..خونمون کنار حسینیه است و صدای بلند گو هم که الا ماشالله.......(خدایاااااااااا ااااااااااااااااااا
....)
ای بابا این محرم اصلا برنامه درس خوندن مارو بهم ریخته این چندروز هم تموم شه اختشاش مون بکنیم تموم شه
راستی ثبت نام ازاد کی؟!
آقا من چی کار کنم؟ من اصلا ریاضی رو نمی فهمم. یادمم نمیمونه.
به خصوص اصلا زبان نوشتاری ریاضی رو سر در نمیارم در حالیکه وقتی ریاضی رو به زبان انگلیسی میخونم خیلی بیشتر میفهمم.
شما ایران نبودی؟نقل قول:
.................................................. ...........
دوست عزیز، بهتر بود به جای سوال کردن راه حلی مناسب برای حل مشکل این دوستمون ارائه میکردید ... و خیلی بهتر میشد اگر به جای هر دوی این موارد پستی نمیدادید !نقل قول:
کدوم قسمت ریاضی نوشتاریه؟!؟!یعنی شما ذهنی حل میکنی وچیزی نمینویسی!؟؟!
کلا ریاضی با تمرین زیاد در ذهن ماندگار میشه ...نقل قول:
آقا من چی کار کنم؟ من اصلا ریاضی رو نمی فهمم. یادمم نمیمونه.
به خصوص اصلا زبان نوشتاری ریاضی رو سر در نمیارم در حالیکه وقتی ریاضی رو به زبان انگلیسی میخونم خیلی بیشتر میفهمم.
از پایه شروع کنید و با تمرین متداوم سعی کنید در ذهنتون پایدارش کنید ...
سعی کنید کتاب رو بخونید... چون کتاب کلی تر گفته و برای شما که با فهم زبان ریاضی مشکل دارید این روش آسان تر از خواندن جزو هایی خواهد بود که پر از نکات و فرمول هایی هستند که به زبان ریاضی نوشته شده اند ...
نقل قول:
دوست عزیز، بهتر بود به جای سوال کردن راه حلی مناسب برای حل مشکل این دوستمون ارائه میکردید ... و خیلی بهتر میشد اگر به جای هر دوی این موارد پستی نمیدادید !
نقل قول:
کدوم قسمت ریاضی نوشتاریه؟!؟!یعنی شما ذهنی حل میکنی وچیزی نمینویسی!؟؟!
خوب اگه اینطوری باشه که باید خوشحال باشی!!
من واقعاً هیچ مشکلی تو این پست نمیبینم!!!!:41:
.................................................. .......................
خیلی ممنون از تذکرت!!!!!:13:
در مورد اولی خودش میدونه چرا اینجوری جوابشو دادم!!!! اگه با طرز نوشتن من مشکل داشته باشه خودش میگه!!!!
دومی هم فک نمیکنم سوال کردن عیبی داشته باشه ، من چه طوری میتونستم راه حل پیشنهاد بدم با اینکه نمیدونم مشکلش چیه؟!؟!!؟؟!خوب شما که میتونین راه حل پیشنهاد بدین لطف کنین به منم توضیح بدین ریاضی کدوم قسمتش نوشتاریه ؟!؟!
متاسفم واقعاً...
بابا بیخیال, :دی
مثلا همین حروف و اصطلاحاتی که در ریاضی به کار میره مثلا میگم "تابع" یا "مشتق" یا "دیفرانسیل", یا "حد یک تابع وقتی x به یک عدد نزدیک میشود" بقیه رو یادم نمیاد. حالا نه اینکه نفهمم میفهمم ولی نمیتونم درک کنم که چه اتفاقی میفته. حالا از وقتی فهمیدم که مشتق همون Derivative هست و دیفرانسیل همون Differential و اصطلاحات انگلیسی اونها رو پیدا کردم الان خوب میفهمم منظور چیه.
اینجا رو یه چند روزی هست پیدا کردم. مال دانشگاه Kennesaw هست:
همین دروس ریاضی پیش هست و حسابان به انگلیسی. فقط بدیش اینه که مثال کم گفته :دیکد:http://science.kennesaw.edu/~plaval/review.html
امروز با خودم حساب کردم دیدم تقریبا از 3 تا کتاب ریاضی (ریاضی 2 - حسابان - دیفرانسیل) 20 تا سئوال تو کنکور میاد. آدم این ها رو نخونه که راحت تره مستقیم بره فقط جبر و احتمال و گسسته و هندسه رو یاد بگیره :دی البته برای خیلی ها گسسته و جبر از ریاضی سخت تر هست.
اخ گفتی!:46:نقل قول:
تازه مرجع تقلیدمون هم که رفت....:19::41::41:
من نمیدونم چیکار کنم..استرس بدی گرفتم!!
برای فردا نه دیف خوندم نه فیزیک پیش....+ الکیات!!
انصافا حجمشون هم طوفانی زیاد بود...!
خدا خودش بخیر بگذرونه!!:27:
اتفاقا منم این دو درسو هیچی نخوندم + گسسته + ادبیات پیش + عربی طبق معمولنقل قول:
من پارسال علوی میرفتم بعضی ازموناش خیلی سطحش بالا بود رو اعصاب بود همش:41:نقل قول:
میگما من اگه تا عید بتونم درس ها رو تموم کنم به نظرتون بعد از عید اون 3 ماه چیکار باید کرد!!!! اگه منم که درس ها رو میزارم کنار:27: همون باید یه طور برنامه بریزم که 1 هفته مونده به کنکور درس ها تموم شه :31:
والا قلم چی انگار سخت تره که ، شایدم نه ، نمیدونم ، ولی خیلی سطح بالا میگیرن. مخصوصا ادبیات و دیفرانسیلش. فردا امتحان دارم ، دیفرانسیل خوشخوان رو جوییدم ، هندسه خود کتاب علوی و گاج ریاضیات رو خوردم(غیر از دوران) ، فیزیک کتاب 30 سال کنکور آبی و ... خدا میدونه فردا چی میشه.:31:نقل قول:
باید تراز حداقل 8000 بشه اندفه ، بالا تر هم رفت مشتری میشیم عیب نداره :31::31:
بچه ها همگی موفق باشید ، برم فیزیک تستاشو بزنم و مرور کنم
انشاالله کارنامه های خوبی همگی میزاریم اینجا :10:
نمیدونم چرا احساس میکنم هیچی بلد نیستم ولی باز تست میزنم بلدم.
همچین احساسی دارید؟
یاد حرف استاد هندسمون (استاد مکی x:) افتادم ، ولی نمیشه گفت ، بر میگرده به خرس و ترس و پشمالو بودنش. :دی
علوی اگه کتابشو بخونی راحت میتونی ازموناشو بدینقل قول:
اگه کتاباشو بخونی ، یک خوبی داره ، یکسری تست هاش مستقیم از کتاب میاد برای ذخیره زمان خوبه (که من کتاباشوهم نمیخونم :31:)نقل قول:
ولی درکل امتحاناش جالبه ، خودت دیگه بودی که ، یجورایی رو اعصاب راه میره.
------------
امیر چه علوی ، چه قلم چی و .... ، همه استاداشون یکیه ، مثلا استاد شیمی ما ، قلم چی + علوی و ... درس میده. حالا آزموناشون ممکنه فرق کنه.
---------------
انقدر نگید علوی علوی ، بابا باید فیزیک رو تموم کن، ای بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مثل اينكه خيلي به خودت اطمينان داري ها !:27:بعد از عيد استراحت كن عزيزمنقل قول:
مصاحبه ي يكي از نفرات برتر كنكور رو خونده بوم ، ميگفت از بس كه درسا رو خونده بودم و مرور كردم داشتم بالا مياوردم:2: ... براي رتبه هاي برتر بايد اينجوري خرخون باشيم نميخوام نااميد كنم!
تموم کردن مهم نیست چگونه تموم کردن مهمه!!!:31:نقل قول:
راستی دوستان پروژه 258 تا تست با شکست روبرو شد:31: حالا چندتا از تخصصی ها مثل آمار + هندسه2 حذف کردم که روزی باید 80 تا تخصصی بزنم به نظرتون میشه روزی 80 تا زد یا اینم خیال پردازیه ؟:31: دوستان به کمکتون نیاز دارم چون تا به حال تست نزدم و فقط مثلا عمیق میخوندم توجهی به تست نمیکردم حالا به نظرتون روزی استاندارد باید چندتا تست تخصصی + عمومی زد ؟؟؟
258 تا کاری نداشت اگه اختصاصیا رو کم میزدینقل قول:
80 تا هم خیالت راحت کاری نداره
حالا به صورت استاندارد(نه بیشتر نه کمتر!) روزانه باید چندتا تست تخصصی زد ؟ دوستان شما روزی چندتا تست تخصصی میزنید؟
كاملا مشخص و طبيعي بود !:21:نقل قول:
الان يعني فقط ميخواي روزانه تست بزني و كاري ديگه با تشريحي نداري ؟ ok ؟
خب بايد برنامه ريزي داشته باشي يعني مشخص كني كه تو يه هفته چقدر بايد تكميل شه نه مثل ما بي اراده باشي!!!
نه بابا تشریحی که نخونم دهنم سرویسه هم تشریحی هم تستنقل قول:
الان يعني فقط ميخواي روزانه تست بزني و كاري ديگه با تشريحي نداري ؟ ok ؟
منم بی اراده ام خودم هم برنامه ریزی مکینم یه جای کار میلنگه:41:نقل قول:
خب بايد برنامه ريزي داشته باشي يعني مشخص كني كه تو يه هفته چقدر بايد تكميل شه نه مثل ما بي اراده باشي!!!
حالا برم یه برنامه ریز بکنم بعد میام اینجا برناممو قرار میدم باز هرچی نباشه دوستان تجربه بیشتر یدارن
امیدوارم دوستانی که فردا آزمون دارن به نتیجه تلاششون (نه بیشتر نه کمتر!:31:) برسن:11:
داشتم اول این تاپیک نگاه میکردم تو صفحه 8 مطلبی دیدم که الان بدجوری به خاطر زمان از دست رفته حسرت میخورم:41:
نقل قول:
اقا من دیگه برا هرکسی که جامونده تویه چند خط حرف آخرو میزنم
ببینین اگه تا الان هیچی نخوندین دقت کنین به کلمه هیچی نخوندین این یه ماهه تویه فرصت های بین امتحانا و روزای امتحانا تنها فرصت و آخرین فرصت هستش که پشت کنکوریو چه میدونم "سال بعد کنکور باید بدم امسال چیزی نمیشم " و . . . رو از ذهنتون پاک کنین چونکه عید دیگه وقت اینکه بشینین رفع اشکالو یافت اشکال کردن نیستش
حالا روش چیه هر کسی با هر برنامه ای که پیش میره ( چه سنجش - چه گاج - چه مرآت - چه گزینه 2 - چه قلم و . . . ) ببینید که تا کجا پیش بردن درسای پایه و پیش رو بعدش برای عمومیا توی فرصتی که برای هر درس دارین 2 روز یه روز نمیدونم با بیشترین توانی که دارین سعی کنین روزی حداقل 10 ساعت رو ( حتماااا استفاده کنید هر چی هم بیشتر شد بهتر اینجا تنها جایی بوده که من تا به حال گفتم هرچه قدر از نظر ساعت ( چیزی که همه میگن کیفیت مهمه ) میگم که ساعت بیشتر خیلی مهمه ) اگه هم تونستین تا 12 14 ساعت هم پیش ببرید توی عمومی ها حاشیه نویسی کنید توی کتابتون ( حتما کتاب) برای عربی هم چون من برنامه امتحانی شما رو ندارم احتمال بالا یه فرصت خالی قبلش بعدش یه جایی هست اصلا همین شنبه - یک شنبه برا عربی کافیه توی دو روز توی 22 ساعت میشه درستش کرد :دی برای ادبیات ادبیات پیش 1 و 2 و 3 و زبان فارسی تا جایی که برنامه آزمونتون مونده حاشیه نویسی همه مباحث / درس ها توی کتاب انجام بدین همینطور معارف ( حاشیه نویسی مطمئن باشین که توی معارف به طور وحشتناکی کمکتون میکنه بعدا ) و زبان
شاید شنیده باشین به این نوع درس خوندن هر درس تا امتحانش اصطلاحا درس خوندن جزیره ای میگن ولی برای دی ماه نیستش دیگه
اختصاصیا هم تو یه کاغذ جدا خلاصه نویسی کنین فرمولای مهم هندسه تحلیلیو حتما انجام بدین پایه هم اگه کار کردین انجام بدین ( نگین که تحلیلی فرمول زیاد داره چون اگه زیاده برای آزمونی که میدین زیاده برا کنکور هم زیاده پس بحثی وجود نداره که زیاده چون . . . این قسمتشو اخر توضیح میدم ) بعد دیفرانسیل + ریاضی پایه مباحثی که بوده + حسابان هم برا امتحان دیف همینطور فیزیک و شیمی هم مشخصه دیگه :دی :دی
گسسته با اینکه توی ترم اول هم نیستش اصلا اسمی نیاوردم ازش چون مثه یه باتلاق میمونه برا اکثر بچه ها همینطور هم هندسه پایه ( برخلاف تحلیلی ) پس باید ( باید باید ) برا درسایی مثه دیفرانسیل + پایه که 25 تا سوال میاد حداقل طوری کار کنین که 23 تا سوالشو حتما بزنید تحلیلی هم 8تا تستی رو که میاد هم همینطور باید حتما طوری سرمایه گذاری کنید که حتما بزنید
در ضمن توی درس خوندنتون یه مسئله ای هستش رعایت کنین هر جوری که توی آزمون تست میزنید ( خودم اصولا اول دیف میزنم بعد فیزیک ها و شیمی بعد ادامه ریاضی ) توی درس خوندنتون هم باید همونطور بخونید دلیلش اینه مغز توی خوندنی که شما دارین عادت میکنه و توی آزمون هم همونطوری که شما توی درس خوندنتون توی خونه / کتابخونه / مدرسه / . . . شیفت کردین شیفت کنین ولی میاین نظم رو به هم میزنین و خب یه میزانی از انتظارتون برآورده نمیشه
البته یه چیز دیگه ببینین سعی کنین عمومیا درسای اولتون باشه توی خوندن و فیزیک رو دقیقا بعد از وقتی بزارین که خسته هستین ( منظورم این نیست که 10 شب 12 شب بزارین ) منظورم اینه که سعی کنین بعد اینکه مثلا دو تا سه تا شعر ادبیات رو به طور کامل تحلیل کردین و عربی هم برای مثال فعل ناقص رو کار کردین بعدش بیاین سر فیزیک چون سر کنکور شما تا بیاین سر فیزیک حدود ( 100 تا شایدم بیشتر مبحث رو گذروندید با ریاضی حساب کردم برای کسایی که به ترتیب به سوالا پاسخ میدن ) پس ذهن شما دیگه مثل موقع درس خوندتون نیست که ( شروع کردم فیزیک رو گاج سفید رو باز کردم حالا تستای صوت رو شروع کن به زدن اخرشم به به و چه چه میکنید که به نظر خودم عالی بود فقط دو سه تا سوال بود که یکمی گیر کردم ) سر کنکور یه دفه میشه 20 30 تا سوال
چقدر من نوشتم :دی :دی :دی انقدر نوشتم الان که میزنم ارسال جواب سریع بهم میگه
You do not have permission to perform this action. Please refresh the page and login before trying again
سلام
قلم چی چطور بود ؟
یخورده زمان کم آوردم :19::19:
زمان کم آوردن وسه من یه چیز طبیعیه اگه زمان کم نیارم جای تعجب داره!
جفت شیمی ها رو تو 12 دقیقه زدم!
ممنون از اين سخنان پربار! ميگم يعني گسسته هيچ اميدي نيست ؟ چون ما هنوز شروع نكرديم گسسته رو ! والله من از هندسه تحليلي هم اميد ندارم ! ديف هم كه جاي خود داره !!!!!!:41:نقل قول:
راستي اين آزمون هاي سنجش رو چي جوري ميشه گير آورد ؟ سايت نداره ؟
و يه چيز ديگه اينكه من پايه رو بدليل يك سري از بز بياري (كه خدا لعنت كنه ...) نتونستم جمع كنم و يه 2 هفته اي عقب افتادم :37: به نظر شما حالا توي اين ماه روي پايه هم كار كنم (همون ترم اول ) ؟ چون ميترسم از ترم 2 به بعد وقت نشه !! چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:thumbsdow
اي خدا چقدر بدشانسم :42: همه ي درسا داشت خوب تموم ميشدا ...:19:
نقل قول:
راستي اين آزمون هاي سنجش رو چي جوري ميشه گير آورد ؟ سايت نداره ؟
اگه میخوای سوالای سنجشو پیدا کنی بگم که مفت نمی ارزه!کد:http://www.sanjeshserv.com/
بچه ها امروز اینجا هستم هم کارنامه هاتونو ببینم هم هر کسی هر کشکلی سوالی چیزی داشت جواب میدم اینقدر هم الکی استرس وارد نکنید به خودتون کارنامه هاتون اومد یکی خبرم کنه ای لاو یییییییییییو :دی
سلام
درصدای من خیلی جالبه: بازه ی 7 تا 100 درصد!!!!
به به آقا سعيد ! از اينورا ؟؟؟؟ اگه تونستي سوال ما رو هم اون بالا نوشتم يه نگاه بنداز ممنون ..:11:نقل قول:
دوستان به نظر شما كه اكثرا رشتتون رياضي هست بهتر نيست ما تجربي ها اول زيست و شيمي رو جواب بديم بعد بريم سراغ رياضي و فيزيك ؟؟
من شخصا خودم ترتيب رو رعايت ميكنم و طبق خود دفترچه به سوال ها جواب ميدم . رعايت ترتيب براي من يه مشكل يزرگ ايجاد كرده اونم اينه كه وقتي دفترچه رو باز ميكنم ميخوام تست رياضي رو بزنم به حاشيه دفترچه نگاه ميكنم ميبينم نوشته 13 دقيقه مهلت پاسخگويي بعد ميرم سراغ تست ها يكايك ( ناگهان ) ميبينم چهار تا تست زدم به ساعت كه نگاه ميكنم ميبينم 10 دقيقه گذشته اون وقت ديگه هول ميشم پيش خودم ميگم وقت كمه بايد برم زيست و شيمي رو بزنم واسه همين نه ميتونم سوالا رو درست حسابي بخونم نه ميتونم رو زيست و شيمي تمركز داشته باشم. به نظر شما چيكار كنم ؟؟ اگه زيست و شيمي رو قبل از رياضي و فيزيك حل كنم ميتونم آرامش خودمو براي تست هاي رياضي و فيزيك حفظ كنم ؟؟
من خودم اول ریاضیا رو می زنم، بعد شیمی، بعد فیزیک.