آره.فکر کنم در مورد گرافیکم باشهنقل قول:
فقط تو ویندوز 7 این صفحه ظاهر میشه؟
Printable View
آره.فکر کنم در مورد گرافیکم باشهنقل قول:
فقط تو ویندوز 7 این صفحه ظاهر میشه؟
درایورهای ویندوزت رو نصب کردی؟ مخصوصا گرافیکو؟نقل قول:
لطفا اگه می تونی کل خطا رو اینجا تایپ کن یا شمارشو بنویس.
نوشتن كل خطاش سخته!نقل قول:
يه توصيه به اين دوستمون دارم!!
علل مختلف اون صفحه ي آبي يا صفحه مرگ زياد هست/
اول اينكه ميتونيد به اين صفحه بريد و ببينيد ميتونه كمك شه بهتون يا خبر:
دوم اينكه بهتون توصيه ميكنم درايوراتون رو آپديت شده نصب كنيد برروي ويندوز 7کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=396898&page=2
موفق باشيد.
windows 7 ultimate nasb daram
vaghty windows mikhad load beshe , loadesh mese bara windows vistae ( Starting windows nemiad)
chikar konam, !?
با سلام خدمت اساتید من ویندوز سون را تازه نصب کردم ولی فلش مموری ام را نمیارد یعنی درایوش میاد ولی وقتی کلیک میکنم مدتی را برای پیدا کردن میگذراند آخر ارور میدهد که فلش را وارد کنید
همانند این ارور اما این برای فلش مموری نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا سریع پاسخ من را بدهید.
با سلام
کامپیوتر من هنگام نصب سون در قسمت expanding windows files روی 2 درصد قفل میکنه (حتی موس و کی بورد).
مشخصات سیستم: cpu:Amd4200 x64---hard:250(drive c:30g)---ram:2dual---vga:8500gt
در ضمن روی سیستم پایینتر دوستام بدون مشکل نصب کردن.
با سلام خدمت همه دوستان
وقتی تو ويندوز 7 فیلم های DVD-rip رو فول اسکرین می کنم حالت شطرنجی پيدا می کنه طوری که هيچ چيز قابل تشخيص نيست ولی تو ویندوز xp همچين مشکلی ندارم ... ویندوزم 7 64bit هست ... و از لپ تاپ 5740g استفاده می کنم ...
دوست عزیز تا اونجا که من میدونم به هر درایوی میشه اضافه کرد جز ویندوزنقل قول:
من خودم یه مدت دنبالش بودم هر چی گشتم راهی پیدا نکردم
فکر کنم فقط موقع نصب میشه :41:
بازم شاید راهی باشه دوستان بدونن :20:
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
نمی دونم عمر هارد دیسک شما چقدرهنقل قول:
احتمالا هارد شما تو یه قسمت بد سکتور داره
منم چند وقت پیش این مشکل داشتم
نقل قول:
کسي نميخواد کمکم کنه ؟؟:41:
لطفا مشخصات کامل سیستمت + ورژن وین 7 تت رو بزار؟نقل قول:
نقل قول:
فقط توي نصب اين ويندوز مشكل داريد؟
ويندوز ايكس پي رو هم امتحان كنيد،و اينكه از سيستم الان داريد استفاده ميكنيد و مشكلي نداره؟اگه جوابتون خير هست، شايد سيستمتون هنگ ميكنه به علت دماي بالا!
فن سي پي رو چك كنيد ببينيد درست كار ميكنه؟
مطمئن شيد كه codec روي ويندوزتون نصب هستنقل قول:
براي اين مشكل چيزي به ذهنم نمياد، مگه اينكه بگم شايد نسخه اي كه نصب كرديد دست كاري شده هست!نقل قول:
با سلام
من با hibernate ویندوز سون خودم مشکل دارم و به محض اینکه دکمه اون را میزنم چند لحظه صفحه سیاه میشه و انگار می خواد عمل کنه ولی بعد دوباره دستگاه روشن می شه
نقل قول:
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
Processor: AMD Processor model unknown (4 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4094MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ---------
قبلا اين مشکلو نداشتم بعد از يه مدت اينطوري شد
نه بقیه ویندوزها راحت نصب میشن. الان هم ویستا 32 بیتی sp2 دارم و هیچ مشکلی ندارم فقط میخوام سون نصب کنم. کیس دما سنج داره تازه درش هم معمولا بازه یعنی مطمئنم داغ هم نمیکنه.نقل قول:
هارد رو چک کردم بدسکتور نداره.نقل قول:
اما هارد رو گذاشتم رو یه سیستم کاملا نو با قطعات خیلی بالا بازم همین مشکل رو داشت.
البته بار اول رد شد ولی بعد از ریست اول فایلهای لود ویندوز رو نشناخت. ولی بعدش هر بار از اول نصب کردم رو همون 2 یا 3 یا حداکثر 10 درصد هنگ میکرد.
روست عزیز این مشکل 80% از رم هست رمهارو در بیار دو با ره جابزن تمیزشون هم کن
همون طور که دوستمون joe_satriani بالا گفتندنقل قول:
تنها احتمال دستکاری بودن ویندوزه
یه وین seven 32 بیت گی بیار نصب بکن
ببین بازم این مشکلو داری.
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
نقل قول:
خوب پس همون طور که اشاره کردید هارد مشکل داره
سلام
من وقتی تمی رو نصب می کنم میره رو حالت کلاسیک
مثلا الان برای این تم :
,ولی ویندوز این شکلی میشه :کد:http://up.--------.com/Files/2dd19199356f43ef84f3.png
چند تا تم دیگه برای ویندوز 7 رو هم امتحان کردم ولی همینطوری میشه.کد:http://up.--------.com/Files/9b466ffc619840abb5ca.JPG
مشکل از کجاس؟
اساتید لطفا به مشکل من رسیدگی کنید.
مشکلم:
با سلام خدمت اساتید من ویندوز سون را تازه نصب کردم ولی فلش مموری ام را نمیارد یعنی درایوش میاد ولی وقتی کلیک میکنم مدتی را برای پیدا کردن میگذراند آخر ارور میدهد که فلش را وارد کنید
همانند این ارور اما این برای فلش مموری نیست
فلش های دیگر را میارد ولی فلش خودم را نمیارد.فلشم در دیگر ویندوز ها میاد
لطفا سریع پاسخ من را بدهید.
ختي فرمتش نمي توني بكني؟
احتمالا فایل بوت داخل فلش مشکل پیدا کردهنقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با xp اطلاعاتتو خالی کن
بعد با ویندوز 7 برو قسمت disk manengement یه پارتیشن جدید درست کن وفرمتش کن
مشکلت حل میشه
باعرض سلام وخسته نباشید
دوستان تازگی ها به مشکلی در این ویندوز برخوردم که موقع بالا اومدن ویندوز این پیغام رو میده
و بعداز این پنجره باز میشه
مقدار فضای مجازی رو هم تغییر دادم ولی بازم همین پیغام رو میده
این پیغام مربوط به درایو cهستش یا میتونه مربوط به درایوهای دیگه هم باشه
و چجوری میشه از این پیغام راحت شد
با تشکر
اين مشكل اتفاقا به همون page file بستگي دارهنقل قول:
حافظه ي مجازبتون رو مثلا 20 مگابايت كنيد :10:
ببينيد حل ميشه يا نه
موفق باشيد.
برای پخش فایل های mkv و divx از برنامه kmplayer استفاده می کنم که احتیاج به codec نداره در ضمن وقتی رو عکس ها هم زوم می کنم حالت شطرنجی پیدا می کنه در حالی که تو xp حالت محو پیدا ميکنه ...نقل قول:
مطمئن شيد كه codec روي ويندوزتون نصب هست
1 گیگ رم
256 جی فرس 5500 گرافیک
2.8 cpu
به نظر شما ویندوز 7 نصب کنم مشکلی برام پیش نمیاد
من از این سیستم پیر خیلی کار می کشم
حالا حالا ها هم باهاش کار دارم
به نظر شما ها که استفاده می کنین
7 نصب کنم نمیاره سیستم ؟
آخه با این هارد تا خر خره پر امکانش نیست سریع ویندوز سون نصب کنم
می خواستم ببینم ارششو داره یا نه /!!!
اگه فقط اهنگ گوش میدی اشکالی نداره رفیق ولی :8:نقل قول:
ولی به نظر من با اون کارت گرافیک ضعیف و 1 گیگ رم که فکر نمیکنم باسش از 433 بیشتر باشه
با اون هارد قدیمی و پرو وسنگین همو ن xp گزینه بهتریه
اگه پردازنده ات Core 2 Due هست؛ می شه یه کارایی کرد. وگرنه که هیچ...نقل قول:
کسی راهی واسه خلاص شدن از شر Stop Working هایی که به هر دلیل بوجود میان و برنامه در حال اجرا رو میبندن نیست.
احتمال نمیدم با Ripare کردن ویندوز درست بشه!
با اینکه BackUp از سیستمم هم دارم. فقط 60 گیگ حجم Backup ویندوزم شده!!!!:18:
سلام
من نمیدونم چرا هر وقت میخوام از بازی های full screen عکس بگیرم
هیچ چیزی عکس نمیگیره(سیاه سیاه)
منظورم past کردم در paint هست
mer 30
=========
راستی
من رمم 4gb هست
ولی page file من 3.50gb هست
این غیر طبیعی نیست
سلام چرا win 7بعضی از بازی ها مثل gta ivویا AssassinCreed2 رو یا بد اجرا میکنه یا اصلا اجرا نمیکنه:41: (البته سیستمم قطعاتش بالاست:31:) البته اینبازی ها توی xp راحت اجرامیشن
سلام
چون بازی در محیط ویژه خودش اجرا می شه، ویندوز توانایی این رو نداره که با کمک ابزار خودش از محیط مورد نظر عکس بگیره. می بایست از برنامه های ویژه این کار بهره بگیری.نقل قول:
درباره Page File هم کاملا غیر عادیه! :18:
چون این بازی ها ویژه ویندوز XP و موتور گرافیکی دایرکت اکس 9.0 هست. نه ویندوز 7 با موتور اجرایی دایرکت اکس 11.0 !!!نقل قول:
شاد باشین :دی
درودنقل قول:
تغییرات در Mouse Setting :
1 .به مسیر Control Panel > Device Manager برین .
2 .در قسمت Mice and other pointing devices روی موستون کلیک راست کنین و Properties .
3 .تب Power Management رو انتخاب کنین .
4 .تیک Allow this device to wake up the computer رو بردارین .
- - - - - - - - - - -
تغییرات در Keyboard Setting :
مثل بالا ،فقط در قسمت 2 به قسمت Keyboards برین .و مثل بالا ادامه بدین .
- - - - - - - - - - -
تغییرات در Network Adapter Setting :
باز مثل اول برین و در قسمت 2 به اینجا برین : Network adapters و مثل قبل انجام بدین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر مشکل حل نشد ،مادربردتون باید ASUS باشه که توصیه میکنم BIOS رو Update کنین .
درودنقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با Administrator وارد بشین .
فلش مموری رو وصل کنین .در Start و در قسمت Search بنویسین : computer management و اینتر کنین .
Disk Management رو انتخاب کنین .
روی درایوتون کلیک راست کنین و Change Drive Letter and Paths و حرف مربوط به درایو رو عوض کنین ،یه چیزی که استفاده نشده باشه مثل I,G,H, ... و بعد OK .
یعنی برم بوق بزم:18:نقل قول:
البته دایرکت ایکس 9 رو میشه روی ویندوز 7 نصب کرد. PES2010 برای من اجرا نمیشد, اما بعد از نصب دایرکت ایکس 9 درست شد.نقل قول:
واسه سوال اولتون، بعضي از بازيها اين امكان ازشون توشون نيست كه با دكمه ي print screen بتونيد راحت عكسبرداري كنيد و بعد حالشو ببريد :31:نقل قول:
شما از نرم افزارهاي مخصوص اين كار مثه snag it استفاده كنيد
سوال دومتون : البته كه غير طبيعي نيست! چون page file از روي حافظه ي هاردتون داره استفاده ميكنه و به حافظه ي مجازي سيستم كمك ميكنه - رمتون جداس.
و يه نكته: سعي كنيد كه page fileتون اينقد زياد هم نباشه - چون هم به كارتون نمياد و هم در طولاني مدت واسه هارد مشكلاتي به وجود مياره
*** البته در آخر بگم كه من پاسخ داريوش جان رو نديدم كه جوابتون و دادن :31: - الان كه برگشتم ديدم
كاملا جوابشون درست هست
موفق باشيد.
تو ویندوز 7 با چه نرم افزاری میتونم حجم یه درایو رو زیاد کنم ؟ ( یعنی از فضای یه درایو دیگه بهش بدم )
ممنون
هیچ نرم افزاری نیاز نیستنقل قول:
با خود ویندوز میشه ، روی مای کامپیوتر کلیک راست کن
برو دومی مننجر بعد به قسمت disk manengement از اونجا میشه
البته به جز c
اگه فروم دنبال کرده باشی این چند روز زیاد این قسمت بحثش بود
سلام دوستان.من دو تا ویندوز رو کامپیوترم دارم یکی 7 و یکی xp ولی اسم xp از تو صفحه بوت پاک شده.چطوری میتونم برش گردونم ؟؟که موقع بوت شدن بپرسه که تو کدوم ویندوز میخوایید برید؟؟
(نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه)
با تشکر
آره - متوجه قابل فهم بود توضيحتنقل قول:
اين نرم افزار رو دانلود كن درست ميشه:
http://www.4shared.com/file/129346245/55de98aa/EasyBCD_172.htmlدر بخش Add/Remove Enteries میتونی تنظیمش کنی.
موفق باشيد.
چطوری پسورد biosرو پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41: