خبری نشد حاجی؟
Printable View
خبری نشد حاجی؟
نه:13::19:
حاجی.با Blade حرف زدم.گفت مجتبی ایمیلی از طرف اونا نگرفته؟
برو چک کن ببین ایمیل اومده یا نه.
اگه نیومده بریم Render رو خفت کنیم.منتظرم.
یه دونه همون فرداش اومد که به blade گفتم .اونم گفت اونو ولش خود rander ایمیل میزنه.
همونو واسه Blade وردار forward کن شاید همون بوده.
به هر حال من فردا باهاش حرف میزنم.
نه بابا همون میل همیشگی بود که میدادننقل قول:
برو تو بازی باهاش حرف بزن حاجی.بگو بره Render رو خفت کنه.
من یه سوتی دادم در حد تیم ملی !!
اینترنت 256 داشتم سرعت کلا بین 31.8 تا 32 کیلوبیت بود یعنی کل پهنای باندی که خریده بودم رو میدادن و 1 تا 7 شب هم مجانی .
گول تبلیغات شرکت شاتل رو خوردم و رفتم 512 گرفتم !! سرعت بین 5 تا 10 کیلوبایت و 1 تا 7 شب هم تقریبا قطع هست و سرعت زیره 1 هست !
تا 1 ماه نمی تونم بازی کنم !! و 1 ماهم طول کی کشه تا برگردم شرکت قبلی و برم تو نوبت اونا QQ
دیگه Log in هم نمی تونم بشم ! QQ
Error های عجیب غریب میده !
سلام.بعد از 10 روز برگشتم.بالاخره این عمل لعنتی رو انجام دادم و عینک رو انداختیم دور.
البته تا چند وقتی نمی تونم مثل سابق بازی کنم.
کلا چه خبر؟
کسی یه خلاصه از این 10 روز که نبودم بهم میگه؟
مجتبی چیکار کردی حاجی؟
محمد جان فکر کنم از کابل ها و مرکز مخابراتیتون باشه.موضوع رو با تهران با شماره ی 23089 در میون بذار.
شاید بتونن کمک کنن.
به سلامتی ! الان حتما از اون عینک طبی ها که شبیه عینک آفتابی گندست باید بزنی ؟!نقل قول:
سلام.بعد از 10 روز برگشتم.بالاخره این عمل لعنتی رو انجام دادم و عینک رو انداختیم دور.
البته تا چند وقتی نمی تونم مثل سابق بازی کنم.
کلا چه خبر؟
Blade پریود شد ! گفت یه مدت بازی نمی کنم و به مسائل خانوادگی می پردازم ! حدود 1 ماه ! و لیدری رو داد Bosco و Bosco هم چند تا Officer دیگه انتخاب کرد !نقل قول:
کسی یه خلاصه از این 10 روز که نبودم بهم میگه؟
تو این 10 روز 10 ساعت pvp تو گایا انجام نشده !! کسی دیگه هیچ گونه GP نمی گیره و گیلد روی تخم اداره می شود !
و بعضی از بچه فقیر ها مثل من و ارشام بعد اینکه می بینیم بعضی ها سریع full 65-69 شدن عصابمون خورد میشه ! 1 دلیلش اینه که وقتی ele boss ها رو می کشیم نمیگن چی دراپ میشه و چیزی هم به GWH اضافه نیمیشه !
Bosco می خواد GS بشه ! یه سری event هم میزاره ! مثلا silver bar 10 تایی دراپ می کنه تو Gliter هر کی زودتر برداشت مال اون lol
میره جا می خوره هر کی پیداش کرد یه Goddess بهش میده !! در حالی که من با لول 70 دارم با legend بازی می کنم !!!
جدیدا هی به من گیر میده چرا با Legend بازی می کنی برو Dreamy بخر یا Quest Gear و منم خودم کنترل می کنم و فحشش نمیدم !
گیلد هم کلا خلوت شده و مثلا دیروز بین 15 تا 20 نفر ماکس on بودن.
بعد از کشمکش های زیاد کار ما رو رسیدگی کردن و الان تو روز مشکلی ندارم ولی از ساعت 1 شب به بعد دیگه تعطیل میشه و پینگ میره +5Kنقل قول:
محمد جان فکر کنم از کابل ها و مرکز مخابراتیتون باشه.موضوع رو با تهران با شماره ی 23089 در میون بذار.
شاید بتونن کمک کنن.
به سلامتی.
من بیخیال بازی شدم چون مثل همیشه منو پشم هم حساب نکردن
بله.
Bosco و Ellinas و Arma هم Ban شدن رفت پی کارش.البته Temp هست.
Jav من هم دست Blade هست و حالا حالاها هم on نمیشه.
اوضاع داره هر لحظه بهتر میشه.
هر دم از این باغ بری می رسد.تازه تر از تازه تری میرسد.
همه unban شدن بعد 2 ساعت !نقل قول:
Bosco و Ellinas و Arma هم Ban شدن رفت پی کارش.البته Temp هست.
GS از UV رفته بود event گذاشته بود اینا رفتن اونجا مسخره بازی درآوردن چون از UV خوششون نمیومد lol
من خودم اونجا بودم.PVP تو new map کاملا free هست.این Alta از خودش یه چرت و پرتی گفته ونقل قول:
بعد هم بدون اخطار 3-4 نفر رو ban کرد.
قرار شد دیگه تو event های Alta و Efi و Glyph شرکت نکنیم.معلوم بود از رو کینه توزی این کار رو کردن
وگرنه 2 تا UV هم بودن.چرا اونا رو ban نکردن؟
خوب دیگه به GM گفتن دیگه بن نیستن دیگه .نقل قول:
حاجی با bosco حرفم شد Kick شدنم 100% شده ! خیلی آدم باهوش و موزی هست .
مقصد بعدی کجاست ؟!
1- teos یا lailah?!
2- لایت و دارک فرقی نمی کنه فقط یه گیلد درست حسابی باشه.
ارشام هم کل Gear های خودش رو فروخت ! آماده سفر شده lol
شاید از 6 تا ایرانی دیگه ای که لایت گایا هستن اونا هم بیان.
/spam
قصد توهین به کسی نیست ! امروز تصادفی یه سری پست جالب دیدم از زمان های super nub بودن
برای شادی روح اعضا :
نقل قول:
راستی هادی الان من lvl 17 هستم چجور میتونم با Alliance ها جنگ کنم ؟؟
تو همون شهر Gliter یه دونه از همون پورتال ها هست برای لول 15 تا 30.میتونی بری تو اون و با لول 15 تا 30 ها بجنگی.
نقل قول:
رفتم پیدا کردم اونی که دنبالش بودم !! تو یه نقشه دیگه نوشته بود lvl 20 تا lvl 30 بعدش رفتم تو دیدم چه بله خودشه چه عظمتی داشت ساختموناش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اونجا یه طرف گارد بود یه طرف یه مارکت بود که جنس هارو گرون قیمت تر میخریدند .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(یعنی یک سوم میاد روش )
اونجا خیلی چیز هامو فروختم
خواستی من جنس هاتو یکم بالا قیمت می خرم میرم اونجا میفروشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبوله ؟
رفتیم تو کار تجارت دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 100 سکه رو من گفتم طرف میخواد خرید فروش کند و منم 100 هزار سکه نوشتم اخه خودش گفته بود
بعدش یه لباس واسه lvl من
بالا طرف خودش گذاشته بود
یعنی اگه من میبردم اون لباس رو میگرفتم
بعدش یدفعه دیدم جنگ شروع شد
طرف نامردی کرده بود lvl 40 بود لباساش رو دااورده بود من نفهمم بعدش میدونی که dex اونجا اینقدر زیاده که نمیشه ضربه وارد کرد خلاصه ریلکس لباساش رو پوشید و با دو ضربه مردم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
راستی هادی یه سلاح واسه تو پیدا کردم که از اونایی که به دو تا دست میبندن و شمشیر هست
واسه lvl 25
از یکی از دوستان که تو پارتی من بود گرفتم
دو تا جنس ازش گرفتم 250 هزار سکه دادم بهش ( خیلی ارزون )
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سپر قیمتش 192هزار قیمتش هست قیمت سلاح خودت رو هم میبینی کلا من هر دو رو میزارم 200
اگه بخوای اینو از سلاح فروشی بگیری حدود 216 هزار سکه باید بدی ....
ولی 250 تقسیم دو = 125 هزار میفروشم ...
نقل قول:
می گم آقایون یه پارتی راه بندازین
منظورت گیلده دیگه؟
نقل قول:
ولی پارتی دیشب دو نفری خیلی حال داد.دیدی اون گرگها رو چطور لت و پار میکردیم.واقعا تیم قوی ای هستیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب هم بیا علی.منتظرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اولا که ما دیگه مپ 1 نیستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی باید تا lvl 15 خودت بیای
در مورد بازی هم راهنمایی میکنم چیو اپگرید اینا کنی ...
lvl 15 بیا مپ دو هر دو کمک میکنیم که زودی بیای lvl 22
نقل قول:
راستی هادی دیگه نمیتونم بیام تو اون lvl 20 تا 30
قبلا یه باگی بود :
اینطور که
یه نفر که مثلا lvl بالا بود عضو یه ادمی که lvl ش اینقدر هست که بتونه بره اون تو میشد
بعد اون لول پایینه میرفت تو و این لول بالا هه میرفت خودشو میکشت و بعدش تا اونجایی که فکر کنم بدونی دو تا دکمه هست که یکی از اونا رو بزنی میره پیش رئیس پارتی و .. اینطوری میشد ...
الان میای امتحان کنیم
نقل قول:
اگه هنگام راه رفتن رو میگی چون ما هر دو پینگمون کمه اینطوری میشه
گاها میشه من 4 ثانیست به یه موجود حمله کردم شما وایستادی نگاه کردی
قضیه حرف زدن جداست من تو gulid هستم و اونجا با چند نفر صحبت میکنم کلا خیلی حرفها زده میشه میاد میره پایین ...
کجا می خواین برین باز ؟ چرا شما هی لول رو به اخر می رسونین بعد دوباره سرور عوض می کنین ؟ من هنوز 60 نشدم :دینقل قول:
شاید از 6 تا ایرانی دیگه ای که لایت گایا هستن اونا هم بیان.
Dread Necklace کلین ... دارم کسی می خره ؟ پول لازمم QQ
آحه تا وقتی لول آخر بازی نکنی اوضاع سرور و گیلد رو نمی تونی خوب بفهمی.نقل قول:
چرا هر وقت من 2 روز میرم مسافرت اوضاع یهو به هم میریزه؟
دفه پیش 1 هفته نبودم یهو گفتن Blade رفته و خبری ازش نیست.
الان باز 2 روز off بودم همه دارن از گیلد میرن بدون اینکه هماهنگی کنیم.
تا من هستم هیچ اتفاقی نمی افته.تا من میرم به قول انگلیسی ها All hell breaks loose
شما منتتظر هستید من برم مسافرت یهو اوضاع رو عوض کنید؟ lol
بذارید ببینم تو بازی چه خبره.
اگه به هر دلیلی گیلد رو ترک کردیم با kick شدیم مقصد بعدی Lailah هست و لایت میشیم.
کاظم Bosco چیزی از رابطه ما با Blade میدونه ؟! به جای اینکه من رو kick کنه pm میده میگه Leave کن lol منم گفتم جون داداش اصرار نکن leave نمی کنم lol
1 بار بهش گفتم ele2 بزن قبول نکرد بعد بحث کردیم آخرش این شد ! به من میگه Greedy Smart mouse !!
رابطه ی من رو می دونه ولی تو رو فکر نکنم.من و Blade با هم صحبت می کردیم تو Vent چند بار دیده.
با Bosco نباید بحث کنی.اگه گفت نه باید بری دنبال کارت.Bosco مرغش 1 پا داره.
باید بری بعدا بیایی باهاش صحبت کنی.Blade هم یه جورایی همینه.نخواد چیزی بهت بده می پیچوندت.
اگه مستقیم نه می گفت مشکلی نبود . دلیل احمقانه ای آورد .به من میگه تو لول2 نیاز نداری ، تازه خودت یه Weapon ele2 داری !!!نقل قول:
به اون Crap که 250 تا Attack power کمتر داره و مال Blade هم هست و من اصلا تو pvp استفاده نمی کنم می گفت !
قبلش بهت گفتم اگه چیزی می خوای صبر کن Blade خودش بیاد.اینجوری بهتره.نقل قول:
Stat های Ignota cap که clean هست چیه؟
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
الان چنده؟
+20 str/luc/recنقل قول:
چون فروشش نموم شده فعلا نایابه ! و قیمتش کاذب. پیدا بشه +25 op
چه خر تو خری شده تو بازی
الان تو لایت ها کدو گیلد از همه قویتره؟
فعلا Giet Cho اول هست.نقل قول:
LOL
تو لول 59 امشب B347 رو کشتم.999 بار دیگه باید بکشمش تا دلم خنک شه.
سر earth boss جرشون دادیم.
نکن این کارو.با گارد خیلی جرات داری میری بکشیش اونم کسی که استاد بن کردن گارده.بفهمه زورش بهت نمیرسه بنت میکنه.نقل قول:
من که امروز دیدمش تنم به لرزه افتاد کاریش نداشتم که دیگه اینقد kika جیغو داد کرد بکش بکش منم PV کردمش
من با گاردها از جمله RunOrDie حرف زدم.همه Demon Hushing رو یه کوچولو خطرناک می دونستن.نقل قول:
تو هم سر همین skill بن شدی.من این Skill رو بر نداشتم فعلا.
با Arouse Arrow تقریبا 4K بهش damage میزدم.همین skill به نظرم خوبه تا زمانی که واقعا ببینم DH نیازه.
Render هم الان bug گارد رو می دونه پس طبیعتا همین جوری نباید بن کنه.
در ضمن حاجی از بن شدن نترس.برو تو شکم یارو وگرنه از بازی لذت نمی بری.
منو DH بن نکرد.sheild protection یا یه چیز تو همین مایه هاست که با سپر طرف رو stun میکنه بن کرد.نقل قول:
عجب بازی مضخرفیه
توش یکی رو بکشی بنت میکنه ؟!
لول چون Game Master هست ؟
واقعا افتضاح ترین بازی تاریخ هست .
یه بار 60 تا لول نرمال باید بری یه بار 60 تا Hard یه بار 60 تا ultimate بعد اگه بمیری همش پریده لول
حجت چیکار به اینا داری
برو بازی خودتو کن برو شخمتو بزن :31:
هر کسی با چیزی حال میکنه
یه زمانی خودت میگفتی بهتر از wow هست
بازی بدجوری pay2win شده ! Gear های Bosco , Playboy , arma . tala , ... رو می بینم بدجوری نا امید میشم .
دیگه GM Max stat و Max GM Enchant هم یه چیزه عادی شده واسشون !
+120 Stat مفید برای هر سلاح خیلی حرفه .
+2000HP و +21STR +21Dex هم که واسه Gear !
فاصله Ap buyer ها خیلی دیگه داره زیاد میشه. و این خودش رو چند ماه دیگه بهتر نشون میده. مخصوصا اگه Drop rate همین طوری باشه و فقیر ها تمام تمرکزشون روی Gear Clear خریدن باشه QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
تا 2 هفته دیگه اون Dungeon باز میشه و Armor و Weapon لول 70 drop میشه.
میشه مثل CT تو EP4.همون جا ست های 69 و سلاح های 70 رو می گیریم.
قطعی شده ؟نقل قول:
تاپیکش رو دیدم.
فکر نمی کنم شباهتی به CT داشته باشه.
مثل CS ورودیش هست 5تا7 نفر. پس گیلد و رید بزرگ خبری نیست. و قطعا باس خفنی رو 7 نفر نمی تونن بکشن. مگه اینکه مثل CS آخرش PVP باشه و آزاد.
البته بد هم نشد خودمون هم می تونیم فارم کنیم و نیازی به گیلد نیست.
کد:http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=999829
اینحا instance داره.مثل CS یا OI
مثلا فرض کن مثل CS باشه.اول 5-6 نفر میرن تو و یک باس ضعیف رو می کشن.
با کشتن اون باس gate اونجا unlock میشه.بعد مثل CS به راحتی gate درست می کنیم
و همه میریزن تو.خوشبختانه تا اون موقع Blade برمی گرده و از نظر KS مشکلی نداریم.
dungeon هم تو مپ خودمون هست و لایت ها نمی تونن بیان و کارا رو خراب کنن.
فقط اگه یه قضیه ای باشه خیلی حال میده.اونم اینه که ما هم بتونیم با باز کردن مپ اونا بریم
تو Dungeon اونا.شروع کنیم فارم کردن و gear های لایتی رو با گیلدهای DR و ET ببریم trade کنیم.
چه حالی میده اینجوری.سرعت gear up کردن 2 برابر میشه.PVP هم می کنیم و Kill هم میگیریم.