خب دوستان . اگر خدا بخواد ، این آخرین پستی هستش که امروز میزنم.(سعی میکنم.)
دیگه میرم تا فردا.
فردا چون که زبان هم شرکت کردم ، اگر برم ،احتمالا 6 و 7 میام نت.
بای بای
خب دوستان . اگر خدا بخواد ، این آخرین پستی هستش که امروز میزنم.(سعی میکنم.)
دیگه میرم تا فردا.
فردا چون که زبان هم شرکت کردم ، اگر برم ،احتمالا 6 و 7 میام نت.
بای بای
بچه ها اصلا هيچكس نميخواد به ازاد توجه كنه؟اين هفترو ميخوايد فقط حال كنيد؟ايول پس منم اين كارو ميكنم
نه دوست عزيز حرف من امروز و ديروز نيست . من هم پارسال و هم سال قبلش در جلسه كنكور بودم . اون هم در جايي كه دماي هواش بالاي 35 درجه بود و بدون هيچگونه كولر و . . . آلودگي هوا هم داشت بيداد ميكرد ( متوجه هستيد كه :31:) و ناظراش با دمپايي پلاستيكي سراسر سالن داشتن رو اعصابم راه ميفرتن و . . . من بدون اينكه درس عربي رو بزنم رتبه عالي آوردم و الان هوافضا دانشگاه شريف تحصيل ميكنم .نقل قول:
من قشنگ ميدونم جلسه چه شرايطي داره و . . .
من حرفم اينه : اگر برگردم به يك سال پيش و در همون جلسه قرار باشه سوالات رو انتخاب كنم سعي ميكنم سوالاي امسال رو انتخاب كنم .
آزاد را اصلا دست کم نگیر مخصوصا ریاضیش.نقل قول:
راستی یه چیز دیگه
سنجش امسال تو زبان همیشه 2تا ریدینگ میداد،اونایی که سنجش میرفتن آب بندی شده بودند
به همه ی برو بچه های کنکوری خسته نباشید میگم ...
این یکی دو ماه رو برین حال کنین !
ها!نقل قول:
آره راس میگه :دی
تو چرا با یوزر خودت نیومدی؟
من درخواست کرده بودم انجمن آموزشو واسم ببندن چون استرس داشتم !
با این اومدم : دی
چرا جواابا رو نمیزارن ؟!
میخوام چک کنم
مخصوصا این معارفو با اون سوالاش...!!!!!!!!
تو همونی بودی که گفتی من عربی رو 0 زدم؟ و ریاضی فیزیک و شیمی رو بالای 90 زدی؟نقل قول:
کی کو*ش میشه بره آزاد امتحان بده ... فردا هم که باید بریم زبان !!!نقل قول:
بچه ها اصلا هيچكس نميخواد به ازاد توجه كنه؟اين هفترو ميخوايد فقط حال كنيد؟ايول پس منم اين كارو ميكنم
بچه ها یواش یواش حس و حال تاپیک را از امروز و سوالاش در بیارید بریم طرف شادی و استراحت !
احساس کردم بعضی از سوالا اصلا استاندارد نبود .. وقت زیادی می خواست .. مخصوصا عمومی
منفی 2نقل قول:
به ازای ایکس مساوی منفی 2 ایگرگ 4 میشه! گزینه ها رو امتحان می کردی!!!
من یه بار گفتم اتفاقا تجربیا بدونن که فردا خیلی امتحان خوبی دارن شک نکنید کاش شما اول میدادین اینجور امتحانا کاش سوالا مثه 87 بود ............نقل قول:
بابا شما این تجربی های بد بخت رو از استرس کشتین
DELETEeeeeeeeeeeeeeee
نقل قول:يكطرفه به بازي نريد دوستان عزيز ، زمان ما كه هم سوالاي كنكور و هم قبول شدنش از شما سخت تر بود .نقل قول:
اون حوزه اي من نشسته بودم اگر شما ها از وضعيتش خبر داشتين اصلا جلسه رو ترك ميكردين !
دماي هوا بالاي 35 ، بوي سيگار ، بوي نامطلوب انسان ها، راه رفتن ناظر ها و . . .
من اگر در همون حوضه امتحان بدم ،(با همون شراط استرس و نگراني و شرايط نامطلوب جوي ) سوال هاي امسال رو راحت تر ميتونم پاسخ بدم تا پارسال .
شما فرض كنيد كه سوال هاي امسال و پارسال رو گذاشته بودن جلوتون و ميگفتن يكيشو بردارين . 87 رو برميدارين يا 88 رو ؟
ای کاش یه هفته بود من که دوشنبه امتحان دیف دارم:41:نقل قول:
طبق اخبار واصله به بنده
من به عنوان نفر اول کنکور انتخاب شدم اگه من نشدم بدونید تقلب شده بریزید بیرون:31::31::31:
چرا بابانقل قول:
من از فردا میخونم
ریاضی ازاد که از بس سخته و پیچیده 10 20 هم بیاری کافیه!
راستی بقیه چه کردن؟
محمود!
رهام ؟
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 42 (35 کاربران و 7 مهمان)
دوستانی که می خوان جواب ها رو چک کنن سوالات و جواب ها در سایت سازمان سنجش هست ( نباشه هم به زودی رو سایت قرار می گیره )نقل قول:
میخوام چک کنم
مخصوصا این معارفو با اون سوالاش...!!!!!!!!
لطفا فضای اینجا را آلود نکنید :دی
من اگر عربي رو ميزدم بالاي 50 ميشد . ( كتاب عربي به زبان ساده رو حدود 70 درصد مطالعه كرده بودم ) ولي وقتش رو گذاشتم روي رياضينقل قول:
عمومی 88 اختصاصی 87نقل قول:
واهنقل قول:
من اگر عربي رو ميزدم بالاي 50 ميشد . ( كتاب عربي به زبان ساده رو حدود 70 درصد مطالعه كرده بودم ) ولي وقتش رو گذاشتم روي رياضي
چی میگی؟
سوالای عمومی و اختصاصی که از هم جداست
عجبببببببببب!!!!!!!!
جواب مارو هم بدین . بیخیال اگه سخت بوده تموم شده اگه آسون هم بوده تموم شده ==> استدلال استنتاجی میگه : تموم شده دیگه !!!
نه منظورش قبله کنکورهنقل قول:
واه
چی میگی؟
سوالای عمومی و اختصاصی که از هم جداست
عجبببببببببب!!!!!!!!
که واسه خوندنه عربی وقت نزاشته
درسته دیگه؟!
وقت چیشو؟ خوندنش یا جواب دادنشو؟نقل قول:
عمومی 87 اختصاصی هم هیچکدوم : دی البته شیمی 88 شاید..........نقل قول:
عمومی 88 اختصاصی 87
نقل قول:
خداییش اگه بخایم منطقی برخورد کنیم باید اینم در نظر بگیریم که الان ما هر کدوممون حداقل 2-3 بار سئوالای 87ا خوندیم ، یا ضمن سال دبیرا بعضا خود سئوالا یا نمونه هاشو حل کردند(که مثلا بگند ما هر سال این سوالا را میگفتیم)
آقا راستی اون سوال ریاضی استدلال استقرایی میشد دیگه آره؟
ایول بابا...نقل قول:
من اگر عربي رو ميزدم بالاي 50 ميشد . ( كتاب عربي به زبان ساده رو حدود 70 درصد مطالعه كرده بودم ) ولي وقتش رو گذاشتم روي رياضي
وقت اختصاصی رو با عمومی قاطی کردین ؟؟؟ چطوری ؟ :دی
یه آدم.. دو آدم سه آدم ... ا...ه این همه آدم!»:دی
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 39 (34 کاربران و 5 مهمان)
amir400, * BriAnNa *+, 88x88, a-r-i-y-a-n-a, ADEL_r, ali_ranger22, asroma08, darklord_8, eshghe eskate, farhad_realmadrid, farshad_miki, hermione, jamshidjap, John Doe, Maziar_69, miladzahraei, mohsensoft, navid_ir, Paradise_human, payman1991, pesarebaba2006, radbehnam, rambo_1386, rezaxp, RoYaYeEe_NiIiLi, saeed_h1369, sajjadgameactor, saman-khaste, skull_avatar, swamp, waterfal7, wnba, WrongDoer89
نقل قول:
راستی اون سواله میشد استدلال شهودی
فكر كنم من180 درجه با شما مخالف باشم .نقل قول:
عمومي 88 ؟ شما اين سوالاي معارف رو آسون تلقي ميكنيد ؟ ادبياتش رو من خداييش نميتونم بفهمم كه سوال از من چي ميخواد !
شما به اين خاطر سوالاي تخصصي پارسال رو انتخاب ميكنيد كه چندين بار به خوبي مطالعش كرديد و جوابهاش رو ميدونيد .
سوالات شيمي رو بزاريد كنار هم و بديد به يه نفر كه سوالات رو براي اولين بار ميبينه تا بيطرف قضاوت كنه . اونوقت باز هم 87 !؟
خوب تکلیف اون کسانی که خیلی خوندن چی میشه؟حتی من. ضد حال نیست؟نقل قول:
سلام دوستان!
اگه ممکنه من يکم پير شدم نميتونم همهي پستها رو بخونم! يکي ممکنه براي من جمعبندي کنه که کنکور رياضي 88 چطوري بود و يه توضيحاتي بده؟
با سپاس :">
ایول بابا...نقل قول:
وقت اختصاصی رو با عمومی قاطی کردین ؟؟؟ چطوری ؟ :دی
اوه اوه اوه:41:...من امیدم به دینی اینا بود که شما میگید سخت بوده....ریاضیم که هیچی حالیم نیس....فردا من به چه امیدی دارم میرم کنکور بدم؟:13:
اون استدلاله استقرایی میشد!
تو کتاب جبر هست فصل اول........
نقل قول:
شهودی...................!
...........OH ُShit
من دیدم نوشته بر اساسه مجموغه محدود مشاهدات......
راستی از این ناراحت نباشین که سوال بعضی درسا سخت بود .. اگه بوده برای همه بوده
اوه بین علما اختلاف افتادنقل قول:
حالا واقعا چی میشد