roteal2007 یه لینک از اینی که گفتی میدی ؟
Printable View
roteal2007 یه لینک از اینی که گفتی میدی ؟
n8 خیلی مردونست در ضمن من که گوشی نمیخوام یه چیزییم بگم مسکو قیمت گوشی 2 برابر ایرانه ...من ازین ipod خیلیییی خوشم میاد فقط نمیدونم می ارزه که بخرم یا نه....نقل قول:
دوربینش برام مهمه..
battery percantage ش توپه، حالا که گفتی من تازه رفتم فعالش کردم دیدمشنقل قول:
multitasking gestures ش هم که با 4 انگشته آخر خندس، ایول
اینا مگه مربوط به اسنوبریزه؟
فقط یه اشکال، به نظر من قبل از ارتقا، انیمیشنهای خود سیستم عامل نرمتر و روونتر اجرا میشد. مثل انیمیشن باز شدن فولدرها و یا swipe شدن صفحه به چپ و راست. برای شما انمیشنهاش اینطوری یه کم گیر نشده؟
update :
این یکی حل شد. تو settings قابل تغییره.نقل قول:
ضمنا صدای unlock کردن حتی اگه صدا رو تا آخر کم کنی اصلا تغیری نمیکنه، کاملا صداش زیاده
شما اگه دوربین برات خیلی مهمه اصلا سراغ آیپاد نیا !نقل قول:
درسته ولی اخه از هرکسمیپرسم یک چیزی میگه میخوام مطمئن شم
لینکی چیزی دارید؟
نقل قول:
به نظر من زیادم بد نیس دوربینش در حده N95 میگیره ! ( البته تو نور مناسب و در شرایط مناسب ! )
برای چی 5مگا که علیهنقل قول:
مگه بده
بیشتر بگو
من با اینکه ایپاد ندارم :31:نقل قول:
اما از اون چیزایی که خوندم فک کنم 0.07 مگاپیکسل باشه دوربینش :31::27:
البته بزار ببینیم اونایی که دارن چی میگن :46::27::20:
5 مگاپیکسل!!؟؟ 1280*720 دقیقا می شه 0.9216 مگاپیکسل، با نویز زیاد و نور بد...نقل قول:
فقط فیلم برداری، اصلا دنبال عکس گرفتن باهاش نباشید...
این عکسو ببینید، حداکثر چیزیه که می تونید باهاش به دست بیارید. این عکس پانوراماست، یعنی از به هم چسبوندن چند تا عکس به دست اومده، یعنی به جای اینکه به عکس افقی بگیرم چند تا عمودی پیوسته گرفتم تا رزولوشن بالاتر بره. عکس هم در بهترین شرایط نور بوده و با فتوشاپ هم روش کار کردم و ده ها بار از اصلش بهتر شده، اما باز هم نتیجه مطلوب نیست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://up.--------.com/images/mnj7vp37njycr0jlg1iy.jpg
دوستان من میخوام یه دونه فردا برم بگیرم....طرف فروشنده نیست...آگهی اینترنتی کرده بود که آیپاد 4 32 گیگ آک 360 تومن..
میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید آکه؟
بعد از کجا بفهمم نسله 4 ههه؟
بعد لوازم جانبی برای آیپاد 4 کار واجب وضروری چیاست؟قیمتشون هم بگید که پول کم نبرم...
ممنون
بسته بندیش خیلی توپه، اگه باز شده باشه فکر نمیکنم دوباره بشه مثل اول بستش، با این حال من باشم ترجیح میدم 10 تومن گرونتر بدم از جای مطمئن بگیرم.نقل قول:
لوازم جانبی:
- چون پشتش خیلی راحت خش برمیداره، اگه برات مهمه اول یه کاور انتخاب کن بگیر تا همینکه باز کردی بندازی
- محافظ صفحه مات (ضد اثر انگشت)
- شارژر (تبدیل usb به دوشاخ)، البته واجب نیست با کامپیوتر هم میشه شارژ کرد
سلام .اگه بخوام آیپادمو بفروشم چند میارزه یه سه ماه میشه فکر کنم خریدمش.8 گیگ.
290 خودم گرفتم.
با کامپیوتر شارژش کنم چیزیش نمیشه؟ضرری نداره؟
بعد این کاور که میگین به انگلیسی اسمش چیه؟
قیمتش؟
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
با کامپیوتر شارژش کنم چیزیش نمیشه؟ضرری نداره؟
بعد این کاور که میگین به انگلیسی اسمش چیه؟
قیمتش؟
به نظر من از فروشگاه های اینترنتی نگیر و برو پایتخت. اونجا با گارانتی میده 380000 تومن. اینجوری مطمئن می شی همه چیزش درسته.نقل قول:
در مورد لوازم جانبی هم همونطوری که دوستمون گفت یه فاب برای پشتش بخر. معمولیش حدود 13 هزار تومنه. اگه یه چیز عالی می خوای باید 35 هزار تومن خرج کنی.
به نظر من اگه می خوای با برق شارژش کنی از شارژر آیفون استفاده کنی. (فروشنده به من اینو گفت.)
در ضمن اونجا ازت میپرسن که برات برنامه و بازی بریزم یانه. حدود 35 هزار تومن میشه. از تجربه ای که توی این چند روز کسب کردم بهتره که خودت برنامه هارو از بیرون بخری یا اگه اینترنت پرسرعت داری نسخه ی کرک شدشون رو با آیتیونز یا پی سی سوییت بریزی. فقط باید جیلبریکش کنی. :10:
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
اصلش با کامپیوترهنقل قول:
کاور هم همون کاوره.
قیمتش هم ارزونه
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
اگه 3g باشه که خریدار نداره ولی اگه 4g باشه بستگی داره:نقل قول:
1-گارانتی داره یا نه؟
2- براش لوازم جانبی گرفتی یانه؟
3- میخوای برنامه ها و بازی های نصب شده رو بدی یانه؟(توی خود آیپاد یا روی CD)
بلوتوثم که اومد حال داد بهمون :8:
این طور که رفقا می گن هم عکس برداریش نیس... عکس برداریش به نظر من از نور و نویز ، توی مونیتور خودش حتی از ان8 بهتره... فقط در ابعاد بزرگ ناجوره... ولی توی مونیتور خودش به نظرم فوق العادس...
زمان شارژ با کامپیوتر طولانی تره ولی کاملا بی ضرره، ولی شارژر بی کیفیت به احتمال زیاد ضرر داره. من یکی گرفته بودم وقتی میزدم به برق تاچ صفحه بد جور قاطی میکرد، بردم پس دادمنقل قول:
انگلیسیش در اصل case هستش بعضی کیس ها جلوشون هم cover داره. مثل این:
کد:http://www.mobilefun.co.uk/alu-leather-case-for-ipod-touch-4g-black-p25977.htm
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------
------------------------------------------------------------------
کسی برنامه برای convert کردن فایل های ویدیویی به فرمت مناسب ipod 4g با رزولوشن 640x960 سراغ داره؟
نسل 4 دوربین داره تفاوتش همینه ..من جای شما بودم 10 20 تومن بیشتر میدادم به جاش از یه جای معتبر میگرفتمنقل قول:
کلاهبردار کم نیست....
بچه ها کسی میدونه چه جوری میشه با آیپاد از تورنت دانلود کرد؟
:11:
من که تو همچین سایز تصویری فایل ویدئویی ندیدم ! شما همون 720P یا 480P تبدیل کن بزن توش !نقل قول:
کسی برنامه برای convert کردن فایل های ویدیویی به فرمت مناسب ipod 4g با رزولوشن 640x960 سراغ داره؟
کسی برنامه برای convert کردن فایل های ویدیویی به فرمت مناسب ipod 4g با رزولوشن 640x960 سراغ داره؟[/QUOTE]
1.میتونی بری سایتبعد توش بگرد شاید بتونی برنامه ای پیدا کنی که خودت بتونی دستور تبدیل فیلم به فرمت دلخواه ات رو بزنی :46:کد:www.-------------.com
2.من یه برنامه دارم به نام Video Converter Premier v8.0.5.20 اینم بد نیس البته ورژن اخرشو ندارم میتونی بگردی :46:
3.شانسکی من یه برنامه به نام badaboom از تو سی دیه کارت گرافیکم ریختم بعد توش یه قسمت داره واسه ایپاد و .... ومیتونی سایز مورد نظرتو بزنی اونجا ،بازم اینو ورژن اخرشو ندارم :31::46:
میتونی بری سایتش dl کنیفک کنم تریال باشه :31::27: راستی واسه دانلود به چیز پی ان نیاز داری :21::31:کد:http://www.badaboomit.com/
خبرشو بده که تونستی یا نه ؟:46:
بچه ها جونه من رو اذیت نکنین
یکی که کاملا حرفه ای هست بیاد در باره ایپاد توضیح بده
کامل
بدی هاش
خوبی هاش
تفاوت با ایفون
ممنون میشم
من کاملا حرفه ای نیستم ولی می تونم اندک کمکی بهتون بکنم.نقل قول:
اگه میخوای بدونی آیپاد چیه برو تو این سایت:
اینجا بحث آیپاد تاچ هست. آیپاد تاچ مثله آیفونه فقط نمیشه باهاش زنگ زد و اس ام اس فرستاد.کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%DB%8C%E2%80%8C%D9%BE%D8%A7%D8%AF
از نظر من بزرگترین خوبی اون وجود بازی ها و برنامه های متعدد و هیجان انگیز با گرافیک خیلی بالا هست.
صفحه نمایش بزرگ، صدای فوق العاده خوب عالی و خیلی امکانات دیگه.
بزرگترین بدیش از نظر من برنامه ی آیتیونز و مشکلاتش هست. البته من دیگه از این برنامه استفاده نمی کنم و از pc suite استفاده می کنم.
بدی بعدیش صفحه ی پشتش هست که خش می افته
و چون معتادش می شید باتریش زود تموم میشه. (این به معنای ضعیف بودن باتری نیست.)
خیلی ممنون داداش میتونی دقیق تر بگید؟مثلا همه ی امکاناتش دقیق شبیه ایفونه؟
جیلبریک چیه؟
دوربین چی؟
تمام برنامه ها و بازی ها روی آیپاد نصب می شن. در ضمن دوربین هم توی نسل جدید بهش اضافه شده.نقل قول:
اپل در سیستم عامل آیفون از قسمت های مهم داخل سیستم عامل بصورت خاصی محافطت کرده یعنی شما دسترسی به قسمت های مهم و تنطیمات اصلی سیستم عامل رو ندارید. بعضی از این تنظیمات برای جلوگیری از نصب برنامه های کرک شده روی آیفون است. شما برای نصب برنامه های رایگانی که از خود AppStore داخل iTunes یا داخل آیفون دانلود میکنید (اصطلاحاً میخرید) نیازی به جیل برک ندارید. اما بدیهیست برای نصب برنامه هایی که در AppStore رایگان نیستن و از وب سایت های مختلف دانلود میکنید، حتماً باید آیفونتون رو جیل برک کنید.
دوربینش برای عکس گرفتن قوی نیست ولی فیلمبرداریش خیلی خوبه.
مثلا برای عکس گرفتن تا چند مگا هست؟
تو این سایت مقایسه ی آیفون و آیپاده:
[HTML]http://pspcenter.-------.com/thread-86-post-99.html#pid99[/HTML]
البته تو نقطه چینmihanbb هست
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
[/COLOR]
اگه 3g باشه که خریدار نداره ولی اگه 4g باشه بستگی داره:
1-گارانتی داره یا نه؟
2- براش لوازم جانبی گرفتی یانه؟
3- میخوای برنامه ها و بازی های نصب شده رو بدی یانه؟(توی خود آیپاد یا روی CD)[/QUOTE]
ipod 4 8gig هست.وقتی خریدمش یه سال گارانتی داشت الان 9 ماه مونده از گارانتیش.
لوازم جانبی نگرفتم.
اره میتونم برنامه و بازی رو بدم روش.بقیه برنامه ها رو هم که نصب نکردم 13 gig هستن میتونم اونارم بدم روی dvd .
سلام..
Celeste نصب کردین ؟ : دی
من نصب کردم امروز بردم مدرسه کلی پُز دادم با بلوتوثش :دی ولی از بعضی دیوایس ها رسیو نمیکنه ! در عوض سند کردنش عالیه و برا همه میفرسته ! ( البته یکمی سخت پیدا میکنه ) ... شما هم مشکل رسیو دارین ؟
با این اوصاف زیاد فرقی با آکبند نداره.
ولی باید بایه قیمتی بفروشی که خریدار داشته باشه. یعنی حداقل 50 هزار تومن زیر قیمت. چون در غیر اینصورت یارو یکم پول میزاره میره یه دونه نوش رو میخره.
با 230 هزار تومن می تونی بفروشیش.
لطفا لینک دانلود FIFA 11 by EA SPORTS™ (World) رو بزارید.
سلام این نرم افزار ipod 4 رو هم پشتبانی میکنه؟نقل قول:
اخه من خیلی دوست دارم بلوتوث داشته باشم (منظورم send هست .میدونم بلوتوث داره)
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
سلام تو سایت apptrackr هستم.نقل قول:
اینم لینکش:
کد:http://apptrackr.org/?act=viewapp&appid=394245061
امروز زفتم پایتخت خراب شده...برای خرید این خوشگله...یکی توی اینترنت قیمت زده بود 360...منم وسویه کرده بود....دوستان گفتن نرو...برو پایتخت اونجا مطمئن تره...منم رفتم....یارو اینترنتی رو 1 ساعت کاشتم...خودم رفتم پایتخت....آدرس داده بودن...منم رفتم...رفتم تو...گفتم سلام....گفت سلام....گفتم قیمت آیپاد 4 32 گیگ چنده گفت 385 تومن...گفتم دیروز یکی از دوستان(یکی از بچه های همین جا=پارسا) ازتون 358 تومن :دی...خریده...گفت من قیمت آیپاد+جیلبریک +یه عالمه بازی وبرنامه رو بهت دادم...با خودم گفتم فکر کرده احمق گیر آورده:21:
گفتم بدون اینا آیپاد خالص رو میخوام....گفت خودت میتونی...گفتم آره....گفت نمیدم....تو دلم گفتم لعنت به تو وپدرت وپدر پدرت و...
آخرش همه جای پایتخت گشت زدم دیدم 370 پایین تر اصلا نداره....
رفتم از اینترنتیه خریدم 360...نوش جونش...
خودمونیم چقدر این پایتخت وعلاءالدینی ها......................:2:
الان هم جیلش کردم منتظر مولتی تسکینگ جسشرشم:دی
چرا؟؟؟ همون یارو آفتاب یا به عبارتی آفتابه؟؟؟ :دی
من ازش خریدم حتی خودم بهش نگفتم که جیل و برنامه نمی خوام ، خودش اول پرسید می خوای جیلبرک و برنامه بریزم واست؟؟؟ منم گفتم نچ :دی اونم گفت هر طور مایلی :دی
سلام
دوستان کسی این برنامه رو امتحان کرده یا چیزی در موردش شنیده باشه که اصلا کار میکنه یا نه
من از اینجا دیدمکد:http://itunes.apple.com/ca/app/flac-player/id390532592?mt=8
لینک دانلود بدین ممنون میشمکد:http://www.head-fi.org/forum/thread/518504/flac-player-for-iphone-ipod-touch-and-ipad
نقل قول:کد:http://www.filedude.com/download/hQvGuIqI2w2e919e42ab
از تورنت میشه دانلود کرد؟:19:
حجم فایل های تورنت رو که میدونی....بعد تو اپ استور سرچ کن....:31:نقل قول:
دستت درد نکنهنقل قول:
خیلی عالی بود3تا چیز نفهمیدم
یعنی چی دوربین 0.7؟!!!!!!!!!!!!مگه 5مگاپیکسل نبود ایپاد؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟
جیروسکوپ چیه؟
و نمیشه gps رو یه جوری فعال کرد؟
سلام...
دوستان یه برنامه خوب برای کانورت فیلم ها به MP4 یا یه فرمتی دیگه که لایبراری خود آیپاد بشناسش بدید ( همه جوره رو عوض کنه ها : دی خصوصاً FLV )
ممنون