نقل قول:
نقل قول:
جسارتن شما nits تشریف ندارین?
نام کاربری جدید ساختید?
خدا نکنه ...
میشه بگی کجای پستهایه من شبیه پستهای ایشونه ؟
نقل قول:
نقل قول:
جسارتن شما nits تشریف ندارین?
نام کاربری جدید ساختید?
خدا نکنه ...
میشه بگی کجای پستهایه من شبیه پستهای ایشونه ؟
نقل قول:
سلام
بله بعضی جاها ! دیگه توضیح هاش بدرد دانشگاه می خوره !
وقت آدم که تلف میشه ! بی خود نیست که میگن درسی که معلم می خواد تو ۱ساعت بذه آدم بهمه خود طرف باید تو سه ساعت تجزیه تحلیل کنه !(تا خوب یاد بگیره )
+
والا کتاب کلاس دیفرانسیل ۲ رمزینه و تستش هر دو تا نبودن ! تا عید اومد ! میگفتن محمد مهربان این دوتا کتاب باهم ترکیب کرده ! همین جا بچه ها تاپیک زدن که کتابش اومده !
از صبح تا حالا براتون سرچ کردم ولی نتونستم هیچی پیدا کنم ! به چیزی که رسیدم اینکه کتاب کلاس ۲ش هست تو بازار !
شما تست ش رو یا از بچه های پارسال بپرسین یا زنگ بزنین انتشارات !:41:من فک میکنم !:41:تستش هم اومده ! :41:
The masterخان (منم منظورم به تست بود )جلد ۱و ۳ که تو بازار هست(کتاب تست ) ۲ش رو نمیزدن که گفتن بعد عید اومده ! ( من شنیدم که کتاب کلاس ۲ و تست ۲ باهمه ! حالا هم هرچی سرچ کردم فقط کتاب کلاس ۲ تو این کتاب فروشی ها بود ) نمیدونم !نقل قول:
ببخشید ! بازم براتون می پرسم
موفق باشید !
ولی اگه واقعا تستش نیومده منتظر نمونین !چچند ساله بچه هارو منتظر گذاشتن !
فقط فار کتاب آموزشش دوست عزیز پشیمون نمی شی ساده درس داده زیاد حرف نزده سعی کرده بیش تر با درگیر شدن با تست آموزش بده و واقعا هم تو این راه موفق شده.نقل قول:
با عرض پوزش شباهت در تعریف از خودنقل قول:
سبز باشین:12:
سعید سمیری
دوستان سلام
به نظر شماها واسه زیست در کنار خیلی سبز چی بخونم تا زیستو فول فول شم 100 شه!
به نظر میرسه کنکوری های امسالمون خیلی کمن.
چطور مگه ؟
يكي جواب ما رو نميدهنقل قول:
؟؟؟
ببخشید من پست قبلیتون رو نخوندم می شه بگید کنکوری هستید یا نه؟که بتونم جوابتون رو بدم.نقل قول:
بله فكر ميكنم حالشون خوب باشه . :46:نقل قول:
بچه ها براي آموزش رياضي رشته تجربي چه کتابي بگيرم؟
زیست گربه رو باید صد در صد بخونی!نقل قول:
از کتاب سبز بهتر نیست ولی خیلی معتبره!
یکی که زیست رو 95 زده بود گفت زیست گربه رو 45 بار خونده!
به نظرم کتاب های گل واژه یا پرسمان گاج و اگه رمزینه کتاب کار و کلاس داشته باشه میتونن منابع خوبی باشن!نقل قول:
اولویت ها:
1 رمزینه
2 گل واژه
3 گاج مشکی
توجه:
بچه ها ببخشید دو تا پست دادم! حواسم نبود...
سلام خدمت بچه هاي تاپيك
من پشت كنكوريم و اينم كتاباييه كه دارم :
زيست : گربه - گاج - ژنتيك ارام فر - گياهي ارام فر - ژنتيك مهر و ماه
رياضي : ابي قلمچي
فيزيك : ابي قلمچي
شيمي : گاج
ادبيات : كلك معلم - ابي قلمچي - سبز گاج - قرابت گاج
ديني : ابي قلمچي
زبان : ابي قلمچي - سبز و سفيد گاج
عربي : ابي قلمچي
زمين : مبتكران
ميدونم كتابام خوب نيست يا حداقل يراي شروع خوب نيست.
همانطوركه ميبينيد من باقلمچي قرار داد بستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باخوندن چند صفحه از تاپيك و به كمك چند تن از دوستان مثل سينا جان خريد اينا 99 در 100 شد :
زيست: خيلي سبز
شيمي : مبتكران
زبان : مبتكران
ديني : جامع همگامان
ادبيات : قرابت : بين otn و دريافت نميدونم كدومشون - املا : دريافت - ارايه : كلك معلم - زبان فارسي : بين otn و همگامان و دريافت نميدونم كدومشون
ولي براي بقيه درسا نميدونم چي بگيرم مثلا براي فيزيك يكي ميگه خوشخوان يكي ميگه فار يكي ميگه گاج يكي ميگه سبز يكي ميگه انديشه سازان اون يكي ميگه نه انديشه سازان قديميه
براي عربي و رياضي هم همينطور
اگه ميشه همه نظراتونو بگين من فردا ميخوام كتابا رو بخرم دست همتون درد نكنه.
آلپاچینو جان برای ادبیات که اصلا شک نکن همشو دریافت بگیر که بهترین استاد ادبیات همانا هامون سبطییست و بهترین کتاب ها رو هم همون نوشته.پیروز باشی:10:نقل قول:
خب تجربی هستی مثل خودم!نقل قول:
برای ریاضی صد در صد خیلی سبز بگیر!
برای فیزیک هم اگه جزوه ات خوبه بازم خیلی سبز بگیر! اگه جزوه ات خوب نیست و نیاز به آموزش کلی داری فار و مبتکران خوبن ولی به هیچوجه خوشخوان نگیر!
برای عربی: ایاد فیلی و سفید گاج!
تقریبا هر چی قلمچی داره پرت بده! بجز فیزیک 2 قلمچی که واقعا کتاب خوبیه!
برای ادبیات: سبز گاج یا کلک معلم رو بخون بعد بپر روی خیلی سبز!
واقعا ادبیاتش انقلابی در تستهای تالیفی قرابت معناییه!
گربه اگه زیست 1و2و پیشو جدا بگیرم قیمتش با جامعش فرق میکنه؟نقل قول:
کار هر کاربر نیست تاپیک ترکوندننقل قول:
کنکور 89 می خواهد و بچز خفن
یکی از بچه ها گفته بود عربی بنظرم مهروماه بد نباشه
فیزیک هم فار
سلام دوستان من میخوام کنکور 90 ، هنر شرکت کنم و هنر رو جدی بگیرم ( علاقمند هنرهای تجسمی و گرافیک ) کسی تجربشو داره که چه کتابهایی مهم ترن و از کجا باید تهیه کنم ؟ آیا همون کتابهای درسی هنر کفایت میکنه یا کتابهای دیگه ای هم هست ؟ من فارغ التحصیل ریاضی ام ولی میخوام هنر رو جدی بگیرم !
سلام
من چاپ اول لغتنامه خیلی سبز و دارم کسی نمیدونه ویرایش جدید شده یا نه ؟
تاریخ ادبیات مصور دومو سومو پیشو تفکیک کرده؟
دوستان کسی کتاب زیستای مهروماهو ندیده؟ میشه بگین در مقایسه با گربه چه طوره؟
همون جامعشو بگیر از نظر قیمت هم به صرفه تره!نقل قول:
شما تفاوت قیمتشو نمی دونین؟نقل قول:
آگه اشتباه نکنم حدود 6 یا 7 هزار تومنی تفاوت قیمت دارن!نقل قول:
در کل تو باید بیشتر تمرکزتو روی خیلی سبز بذاری و اون 4 تا کتابه حالا بری 4 تا کتاب دیگه هم بگیری مطمئن باش نمیتونی بخونی!
تو خیلی سبز رو فول کن و جامع گربه رو هم بگیر خط به خطشو بخون قول میدم بالای 90 باشی!
من یه بار کامل نوشتم تو همین تاپیک . اگه پیداش کردم ، لینکشو می دم.نقل قول:
دوستان کسی کتاب زیستای مهروماهو ندیده؟ میشه بگین در مقایسه با گربه چه طوره؟
منم کتاب زیست خیلی سبز رو دیدم. جالبه، ولی چون تجربی نیستم، نمی تونم نظر بدم. :20: فقط بعضی عکساش -> :2:
در ادامه پست قبلی به نظرم این لینک می تونه برای آشنایی با کتاب های خیلی سبز مخصوصا زیست ( که مولفش نویسنده وبلاگ هم هست ).اون لینکی که در مورد زیست مهر و ماه بود هم پیدا کردم :کد:http://kheiliii.persianblog.ir/
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5100733&postcount=4504
الان پيش خودتون ميگيد باز اين اومد
پس از خوندن صفحه قبل و بازم گشت و گذار تو تاپيك قرار بر اين شد كه اينا رو بخرم : ( همانا در دنيا و اخرت بهترين را برگزيدم )
زيست : خيلي سبز
شيمي : مبتكران
رياضي : خيلي سبز
ديني : جامع همگامان
ادبيات : قرابت و املاو لغت دريافت - ارايه كلك - زبان فارسي همگامان
زبان : درك مطلب شهاب اناري
عربي : مبتكران
فيزيك : ؟؟؟ ( همانا شما از گروه فيزيك دوستان نيستيد)
راستي فيزك 2 و 3 فار وجود داره ؟ اصلا كتاب فار رو از كجا گير بيارم همون پيشو؟ فيزيك 3 سبز چطوره ؟
دمتون گرم يه كتاب پر پر و پيمون براي فيزيك معرفي كنيد شايد كه رستگار شويد
چند تا سوال مشاوره اي هم دارم
اين برنامه من براي پارسال بود ولي يه دفعه هم اجراش نكردم :
البته چون صبح پيش دانشگاهي ميرفتم ساعتهاي مطالعه اينطوريه لطفا اشكالاتشو بگين
راستي براي اين روش مطالعه چي ميگين :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا شنبه و دوشنبه و سه شنبه عربي دارم تو برنامم عربيو شنبه درس اولو بخونم بعد دوشنبه درس دوم و تست درس اول بعد سه شنبه درس سوم و تست درس دوم و ... اگه درست نيست روش درستو بگين.
يه سوال ديگه ما كه حذفيات كنكور 90 رو نداريم چطوري بخونيم؟
راستي اين تست قرمز چيه ؟ انتشارات رمزينه نيست ؟
ببخشيد فضولي مي كنم ولي فكر مي كنم شما بيشتر از اوني كه دنبال درس خوندن باشيد دنبالي اينيد كه بهترين برنامه ريزي و بهترين كتابا رو داشته باشيد . . . حذفيات كنكور نود 99% شبيه كنكور 89 خواهد بود اينكه معلومه ضمن اينكه خوندن حذفياتي مثل براي مطالعه و . . . نه تنها اتلاف وقت نيست كه به فهم بهتر درس كمك مي كنه ضمنا شما كه تجربه اجراي ناموفق اين برنامه رو داشتين نبايد ديگه اونو تكرار كنيد . . . به طور كلي همچين برنامه اي كه تمام ساعات مطالعه اون پر شده اجراي تقريبا غيرممكني داره بهتره هميشه 10 تا 20 درصد برنامه به صورت شناور باشه تا بتوان عقب افتادگي ها ررو جبران كرد . . . . براي فيزيك هم فكر كنم بهتره هر كتابي مي گيره هر چهار سالشو بگيري نه اينكه فيزيك پيش از يه انتشارات باشه فيزيك 3 از يه انتشاراتي ديگهنقل قول:
بازم ببخشيد اگه ناراحت شدي . . .
سلامنقل قول:
فیزیک 1و2 اندیشه سازان قدیم فیزیک 3 خیلی سبز فیزیک پیش فار
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
یکی جواب منو بده :19:نقل قول:
کاملا مخالفم!نقل قول:
یعنی چی از سال اول تا پیش رو یه انتشارات بگیره؟!
مثلا خیلی سبز سال دوم و سوم رو نداره ولی فیزیک 3 اش حرف نداره با این اوصاف باید بیخیالش شد؟!
حرفایی میزنی ها؟!
فیزیک 3 مبنکران(اندیشه سازان) فرین کمانگر هم عالیه
من کتاب خیلی سبز رو خوب ندیدم
ولی به نظرم مبتکران عالیه
راستی کسانی که هندسه تحلیلی گاج و مبتکران رو دیدم یه مقایسه ای بکنن بین این دو تا(لطفا فقط کسانی که هر دو تا رو دیدن)
نقل قول:
باشه بابا چرا ميزني!
اين نظر من بود كه همچنان اونو قبول دارم ولي اگه مثلا خيلي سبز فيزيك 1 و 2 نداره خوب آره اينم ميشه حق با شما:46:
چرا اینقدر گفتی ببخشیدنقل قول:
ایشون برنامه رو گذاشته اینجا که از نظرات بقیه استفاده کنه شما هم نظرتو بگی نمی خوریمت:31:
شما هم برنامتو در وعده های 2 ساعتی نوشتی که یه کم سخته 2 ساعت پشت سر هم یه مطلبو بخونی
بلاخره رفتم انقلاب و انقلابي كردم و اين كتابا رو خريدم : ( همانا تركوندم )
به ترتيب قيمت :
رياضي سبز
عربي مبتكران
ديني جامع همگامان
شيمي 2 مبتكران
زيست 1 سبز
زبان فارسي همگامان
قرابت دريافت
خودم ميتوانم
درك مطلب به زبون ادميرزاد مبتكران
املا و لغت دريافت
تاريخ ادبيات كلك معلم
اينا 80 تومن شد ولي با تخفيف 68 تومن برام اب خورد تازه يه خودكارم اشانتيون دادن :26:
ارايه كلك رو اون كتاب فروشي كه رفتم نداشت منم جاي ديگه نرفتم ولي همه انتشاراتو داشت فار رو هم داشت .
انديشه سازان او2 كه با همه هم نه تنها گيرم نيومد بلكه اصلا گير نمياد . رفتم يه مغازه گفت چند تا داشتم همين امروز بردند گفت بازم ميارم ولي معلوم نيست بايد سر بزني . يه جا ديگه رفتم گفت كپيشو دارم 10 تومن گفتم برو بابا
حالا كسي نميدونه كجا گير مياد ؟ اگه كسي داره من ازش ميخرم
راستي تو پست قبلم خيلي سوال كردم ولي همشو جواب ندادين
در ضمن اين برنامه شناور چيه يه مثال ميزنيد؟
سلام من خودم فیزیک اندیشه سازان 1و2 رو دارم.چاپ 84.به نظر خودم که خیلی کتاب خوبیه.نقل قول:
این کتاب الان گیر نمیاد مگر اینکه از کسی که قبلا خریده بگیری.
ولی اگه فقط جزوشو میخوای که جزوی گزینه 2 کپی اندیشه سازان 1 و2 هست.
من خودم جزوه ی گزینه 2 رو هم دارم و مقایسه کردم حتی فعل جملات رو هم زحمت نکشیدن تغییر بدن.
فکر کردن کسی اندیشه سازان رو نداره:13:
ولی گزینه 2 تستای اندیشه سازان رو نداره.چون جزوه است.کتاب تست نیست.
راستی این کتاب فیزیک اندیشه سازان.فقط فصلای زیر رو داره
دو فصل آیینه ها از کتاب فیزیک 1
و گرما و قانون گازها فیزیک 2
ویژگی های ماده فیزیک 2
و فصل اندازه گیری و کار و انرژی کتاب فیزیک 2 رو بردن تو کتاب فیزیک ژیش که من خودم ندارم.ولی فیزیک ژیش فار رو گرفتم که این دو فصل رو داره چون مولفاش همون مولفای اندیشه سازان قدیمن.
و فصل دینامیک و حرکت شناسی رو با فصل دینامیک و حرکت شناسی فیزیک ژیش یه جا آوردن.که اونم تو فیزیک فار بود.
کلا اگه فیزیک اندیشه سازان 1و2 رو میخوای باید واسه پیش فار بگیری که واقعا هم خیلی کتاب خوبیه.(به نظر من)
ببين شما قراره جمعه صبح زيست بخوني اگه به هر دليلي نتونستي درستو بخوني بعد چي ميشه؟نقل قول:
براي حل اين چنين مشكلاتي لازمه مقداري از برنامت خالي باشه براي جبران عقب موندگيا تازه شما احتمالا تو آزموناي آزمايشي هم شركت مي كني اونوقت وقتي سر جلسه آزموني چه طور مي خواي برنامتو اجرا كني؟
خلاصه بهت بگم يه كنكوري لازمه دو اصل رو در برنامش داشته باشه: 1- استراحت و تفريح: در طول هقته يه نصفه روز مخصوص استراحته مي توني بري سينما يا هر چيز ديگه اي 2- برنامه شناور: يعني مقداري از برنامت مثلا يه نصفه روز رو كاملا خالي كني كه جبران عقب مونديگ ها بشه
براي شما كه فارغ التحصيلي اين پيشنهاد رو دارم همين برنامه اي كه داري مشابهشو بريز از شنبه صبح تا پنج شنبه ظهر شب جمعه رو استراحت مي كني و روز جمعه عقب موندگي ها رو جبران مي كني
البته اين برانامه براي قبل از عيده
شما اين كتابو از كجا گير اوردي ؟نقل قول:
سلام من خودم فیزیک اندیشه سازان 1و2 رو دارم.چاپ 84.به نظر خودم که خیلی کتاب خوبیه.
دوستان گاج یک میکرو بانک(اولین کتاب این سری)برای دیفرانسیل و ریاضی پایه زده!
تو معرفیش زده 90 درصد تستاش تالیفی!!!
کسی کتاب رو دیده؟؟؟
من از یکی از آشناهام گرفتم که موقع کنکورش این کتابو خریده.نقل قول:
نقل قول:
ماهم دلمون خوش بود كه اين كتابو داريم . وقتي رفتم كه بگيرم گفت كه نه . متاسفانه چون مال خودم نيست نميتوانم دست شما بدم . مال يه دوسته :13::13::13:
سلام .بچه ها نظرتون راجعبه كتاب هاي خوشخوان چيه؟
يه سري كتاب اموزش داره.مثل فيزيك 3 و هندسه و....
كسي داشته؟
خوبن؟