چه جوری میشه با ضربه سر گل زد؟ آخه ضربه سرو مها جمان نمی زنند؟نقل قول:
Printable View
چه جوری میشه با ضربه سر گل زد؟ آخه ضربه سرو مها جمان نمی زنند؟نقل قول:
منظورتون چی هست که میگید مهاجمان سر نمی زنند؟ وقتی توپ سانت شد کافیه شما دکمه ی شوت را بزنید!نقل قول:
گذاشتن face و hair بازیکنان در pes 2009 چطور هست؟
من دقیقا همون کاری را که برای گذاشتن فیس بازیکن در pes 2008 انجام میدادم را انجام دادم اما فیس بازیکن وارد بازی نشد!
قبلا کرسپو شماره فیس و مو بازیکنان را گذاشته بود و من هم از اون استفاده کردم اما فیس مسی وارد بازی نشد!
این کاری بود که در pes 2008 انجام دادم و این اموزش را هم از تاپیک pes 2008 برداشتم:
نقل قول:
هنگامی که یک فیس رو دانلود میکنید (برای مثال فیس bojan krkic) در پوشه kit server می رویم و یک فایل متنی به نام playerlist رو باز میکنیم و داخل آن نام Bojan krkic و عدد مربوط به آن رو پیدا می کنیم که این عدد 36765 هستش، سپس به Kitserver\GBD\Faces میرویم و یک فایل متنی به نام map.txt باز میکنیم و در اون مینویسیم ("bojan krkic-face.bin" , عددمربوطه ) -البته شما داخل پرانتز ننویسید- سپس آن فایل دانلود شده را به همین آدرس یعنی Kitserver\GBD\Faces می آورید و نام آن را به Bojan krkic-face تغییر میدهید.
دوستان شما میدونید چرا وقتی با یک بازیکن کنار خط طولی به طرف نقطه کرنر میریم و اونجا اقدام به سانتر میکنیم
همیشه به تیر اول سانتر رو میکشه (اون هم با ارتفاع زیاد و عمق کم) ، در صورتی که بازیکن مهاجم تقریبا روی نقطه پنالتی جایگیری کرده
در این صورت توپ به مهاجم نمیرسه یا اگر هم برسه شرایط خوبی برای گل زدن نداره ، در ورژن 2008 همیشه سانتر رو خیلی کشیده تر (ارتفاع کم) و دقیقتر میفرستاد روی سر مهاجم
ولی توی این ورژن نمیدونم چرا من نمیتونم مثل 2008 سانتر کنم
حتی ترفند 2 بار زدن دکمه سانتر رو تست کردم ولی باز هم به تیر 1 میفرسته
آیا شما راه حلی یا ترفندی میشناسید ، اصلا به این مورد دقت کرده بودید ؟
دقیقا!! این نسخه از اون سانترهای بلندی که همیشه توی نسخه های قبلی بود خبری نیست!! الان سانترها مثل حالتی میمونه که توی نسخه های قبلی 2 بار سانتر رو بزنی!نقل قول:
آقا یکی جواب ما رو هم بده واسه pes2009 پچ لیگ ایران هست ؟و اینکه این بازیا مثل قدیما توش تقلب و رمز نداره ؟
من مشکلی با سانت ندارم! ازش هم راضی هستم.
من معمولا وقتی میرم به گوشه تا سانت کنم در زمانی که دکمه سانت را فشار میدم دکمه ی عقب(down) را هم می زنم.
من اون شماره ها رو گذاشتم که بدونین هر فیس و یا هیری شمارش چنده، نه اینکه ازشون توی کیت سرور استفادهنقل قول:
کنید. نسخه فعلی کیت سرور جز مدول afs2fs و kitserver چیزه دیگه ای نداره!!!!! اونوقت شما چجوری می خوای
باهاش فیس و هیر ایمپورت کنی؟؟؟!!!!!!!!!!!! شما برای اینکار اگه می خوای حتماً از کیت سرور استفاده کنی،
فعلاً فقط میتونی فایلهارو بریزی توی پوشه img و بعد هم پوشه مخصوصش. که این همون مدول afs2fs هستش!
سلام دوستان کسی میدونه چطور مشه بازیکن های قدیمی رو توی بازی بیاریم مثلا زیدان و ........
√♥√
دوستان سلام ......:46::46::46::46::46::46:
از این به بعد Old Trafford در بازی وجود داره ....:10:
اینم یه طراحی حرفهای و زیبا از ورزشگاه Old Trafford برای PES2009 ™ .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود :
یاکد:http://w13.easy-share.com/1702812573.html
کد:http://uploading.com/files/CK0R7ZIO/OldTrafford_MFH_cv09.rar.html
2 راه دارهنقل قول:
یک راه اینه که کاپ ها و جام ها رو فتح کنی
یک راه دیگه هم اینه از کاپ ها و جام هایی که دیگران فتح کردن استفاده کنی (یعنی هلو بپر توی گلو)
اون هم به صورت یک فایل هستش به نام PES2009_EDIT01.bin که حجمش 3.57 مگابایت هستش
که باید این فایل رو در فولدر save در مسیر
C:\Documents and Settings\......\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
کپی کنی
آخرین آپدیت این فایل رو هم میتونی از لینک زیر دانلود کنی
روی عکس download it gamingaccess که لیمویی رنگ هستش کلیک تا یه صفحه جدید باز شهکد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34079
بعد از چند ثانیه روی download کلیک کن
بازیکن های قدیمی رو هم میتونی توی edit بازی پیداشون کنی
نقل قول:
ممنون از لطفت
راستی من منوی لیگ آرسنال رو دانلود گردم باید کجا بذارم دو تا پوشه داره cv05.img و rv0c_e.img باید کجا بذارمشون
ممنون
سلامنقل قول:
با اجازه چندتا سوال
1-اول باید بگم دمت گرم کارت درسته
2-من دانلود کردم ولی بکام توی میلان نبود راه هلی داره؟
3-تماشاگرها رنگ لباسشون عوض شده میخام برگرده به حالت اولش کدوم فایلو توی کیت سرور باید پاک کنم خاهشا توضیح بده؟
نقل قول:
ok
ok
ok
ok
ok
چطوري پول را براي مستر ليگ اضافه كنم
خواهشا كمك كنيد
با پيروزي توي بازي ها و فتح ليگ و جام حذفي پول به دست بيار :31:نقل قول:
اينجا در خواست trainer يا cheat بده دوست عزيز
>>> درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا<<<
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536
بازي از نظر گيم پلي خيلي بهتر شده
ولي تو پنالتي همون مشكل پيس 2008 وجود داره
كافيه ضربه رو زميني بكوبي وسط دروازه 100% گله!
دروازه بان هميشه حركت ميكنه ولي اگه ضربه رو عادي بزني وسط ممكنه بره اوت بازم دروازه بان هيچكارس
1-نوکرتم ، شما سرورینقل قول:
سلام
با اجازه چندتا سوال
1-اول باید بگم دمت گرم کارت درسته
2-من دانلود کردم ولی بکام توی میلان نبود راه هلی داره؟
3-تماشاگرها رنگ لباسشون عوض شده میخام برگرده به حالت اولش کدوم فایلو توی کیت سرور باید پاک کنم خاهشا توضیح بده؟
2-دوست گلم ببین فایل PES2009_EDIT01.bin در مسیر زیر کپی شده یا نه
C:\Documents and Settings\........\My Documents\KONAMI\PES 2009 GamingAccess CP\save
اون لینک دومی که گذاشتم همین فایله هستش ، اونو دانلود کردی و جایگزین فایل قبلی کنی ؟
3-کد و اسم فولدر تماشاگر ها رو یادم نیست
راستی به زودی قراره ورژن 2.1 همین پچ منتشر بشه که کاملتر میشه
یکمی صبر کنی لینکشو میزارم اینجا
باید هر 2 فولدر رو در فولدر img که در فولدر kitserver هستش کپی کنینقل قول:
راستی من منوی لیگ آرسنال رو دانلود گردم باید کجا بذارم دو تا پوشه داره cv05.img و rv0c_e.img باید کجا بذارمشون
البته اگه قبلا فولدری به اون نام ها داشتی باید پاکشون کنی
کار با kitserver رو بلدی ؟
یک پچ برای درست کردن تیم ملی ایران میخوام. 50 صفحه رو گشتم پیدا نکردم بابا خیلی صفحات زیاده...
راستی لطفا کم حجم(که بشه با دیال آپ دانلود کرد:41:)
نقل قول:
دوست عزیز تا حالا پچی به اون صورت کامل برای ایران منتشر نشده
500 صفحه هم بگردی چیزی به درد بخور پیدا نمیکنی
این پچ gamingaccess هم لباس ایران رو داره هم اسم ها درست شده و بعضی از چهره های معروف مثل علی کریمی و مهدی مهدوی کیا و مسعود شجاعی ادیت شده
ولی حجمش برای شما خیلی زیاده
یه پچ دیگه به نام burgum هم بودش که ایران رو درست کرده بود که اون هم حجمش برای شما زیاده
دوستان این هم آپدیت جدید پچ gamingaccess که قولش رو داده بودم
حتما دانلود کنید
Gamingaccess Community Patch Update 2.1
file size : 94.84 Mb
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34494
beuty جان این غیر ممکنه سازنده بازی یادش رفته باشه سانتر های بازی رو درست کنهنقل قول:
این خیلی سادس اگه شما دورترین نقطه واسه سانت حین بازی رو نزدیک نقطه کرنر در نظر بگیری میتونی با گرفتن R2 (که ارتفاع شوت رو بالا میبره ) و همچنین گرفتن دکمه ی سانت (دایره -شماره ی 2) میتونی سانت بهتری بفرستی
فقط باید دقت کنی دکمه سانت رو نزنی بلکه تا لحظه ای که سانت میکنه بگیری همراه با گرفتن R2 که speed pass هم ربط داره
در ضمن هرچه زاویه دید منطقه سانت مورد نظر کمتر باشه سانت بهتر میشه و نباید انتظار داشته باشید پشت به دروازه اید توپ رو بفرسته همونجا که میخواید ( pes 06) که تو pes9 طبیعی شده
اگه درباره خود بازی مشکل داشتید بازم در خدمتم
من میخوام تیم منتخب بدرستم.
اینم استادیوم Emirates
دانلود :
کد:http://uploading.com/files/RJKJ8JI8/emirates%20stadium%20by%20mEDHI_Annabi.rar.html
با برنامه Art Money!!!!نقل قول:
سلام دوستان تو این چند وقت که نبودم آپشن فایل جدیدی نیومده ؟ اگه اومده برام بزارید (جدیدترین نقل و انتقلات باشه ها)
3 تا سوال برام پیش اومدنقل قول:
باید هر 2 فولدر رو در فولدر img که در فولدر kitserver هستش کپی کنی
البته اگه قبلا فولدری به اون نام ها داشتی باید پاکشون کنی
کار با kitserver رو بلدی ؟
1. خود پوشه رو باید توی فولدر ایم بریزم یا محتوای دو تا پوشه رو ؟
2. اصلا من پوشه ای بنام kitserver ندارم .... و کار باkitserver بلد نیستم چه باید کرد ؟؟؟؟؟؟
3. مسیر kitserver کی میگی کجاست ؟ توی مسیر نصب بازی یا توی سیو بازی که تو مای داکیومنت هست ؟ که بازم اونجا kitserver وجود نداره !
ممنون:11:
چه شکلی؟:31:نقل قول:
من میرم ال کلاسیکو رو ببینم. ایشالا فردا با توضیحاتش واستون می زارم. ایشالا اگر زنده بودم، میام. :دینقل قول:
دوست عزیز تمام این آیتم ها توسط برنامه kitserver به بازی معرفی میشندنقل قول:
شما باید اول برنامه kitserver رو دانلود و در مسیر نصب بازی کپی کنی
بعدش باید بری چند صفحه قبل چندین بار آموزش کار با kitserver داده شده
بعد از دانلود و نحوه استفاده برنامه باید فقط خود اون 2 تا فولدر رو داخل فولدر img در kitserver کپی کنی
این چند مورد رو یاد بگیر تا در ادامه بیشتر کمکت کنم
میشه لطف کنید بگید چطوری این استادیوم هارو وارد کنیم؟
واقعا حیف هست که حجم این ورزشگاه خیلی بالا هست!
در بازی این ورزشگاه ها را جایگزین ورزشگاههای دیگر میکنیم؟ یا اینکه میشه در کنار اونها از این ورزشگاهها استفاده کرد؟
کرسپو مرسی از اینکه بهم توضیح دادی.نقل قول:
فیس ها و موهای بازیکنان در کدوم فایل ذخیره شده؟
شما باید کیت سرور رو دانلود کنینقل قول:
1. اینم کیت سرور :
2. اینم اموزش کیت سرور :کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33145
3. وقتی کیت سرور رو دانلود کردی تو محل نصب بازی بریز. در ضمن فایل سیو رو هم مای داکیومنت که گفتی بریزکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3199882&postcount=4376
با تشکر :11:
2-دوست گلم ببین فایل PES2009_EDIT01.bin در مسیر زیر کپی شده یا نه
C:\Documents and Settings\........\My Documents\KONAMI\PES 2009 GamingAccess CP\save
اون لینک دومی که گذاشتم همین فایله هستش ، اونو دانلود کردی و جایگزین فایل قبلی کنی ؟
3-کد و اسم فولدر تماشاگر ها رو یادم نیست
راستی به زودی قراره ورژن 2.1 همین پچ منتشر بشه که کاملتر میشه
یکمی صبر کنی لینکشو میزارم اینجا
حاجی کپی کردم ولی کلوز میده چکار کنم ؟
تماشاگرهارو خودم پیدا کردو درست شد فقط مشکلم بکامه که نمیاد
منوي بارسلون نيست ؟ من دانلود كنم ؟
توی این بازی چطور میشه دریبل flip flop زد؟؟؟؟
توی 2008 میشد
کسی استادیوم stamford bridge رو با حجم کمتر و نداره بزاره؟ آخه 99 مگه.
آقا چرا سیو های مستر لیگ من خراب میشن ؟؟ :41:
این بار دوم هست که من دارم اینجوری اذیت میشم !! قبلا اینطوری نبود !!
:41:
کسی روشی راه حلی چیزی بلده بما بگه که این مشکل رو درستش کنیم؟؟
سوال زیر به pes6 مربوط میشه شرمنده که اینجا آوردمش .راستش تو تاپیک خودش مطرح کردم .اما کسی جواب نداد .متوجه شدم تمام pes بازهای سایت دیگه اونجا سر نمیزنن و همه به نسخه 9 اسباب کشی کردن :31: .اینجوری شد که مجبور شدم اینجا مطرحش کنم.
نقل قول:
[QUOTE=Google Spider;3271830]شما باید کیت سرور رو دانلود کنی
1. اینم کیت سرور :
2. اینم اموزش کیت سرور :کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33145
3. وقتی کیت سرور رو دانلود کردی تو محل نصب بازی بریز. در ضمن فایل سیو رو هم مای داکیومنت که گفتی بریزکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3199882&postcount=4376
با تشکر :11:[/QUOTE
ممنون عزیز
مشکل حل شد
ولی منوی آرسنال چندان جالب نبود انتظار بیشتر میرفت