چند روز پيش رفتم مخابرات 512 نامحدود گرفتم
تو تعرفه ها زده بود 24 تومن ولي طرف 25.200 تومن ازم گرفت
سرعت دانلود گاهي وقتا مياد پايين ولي اكثرا از 70 تا 90 هست
خلاصه جاتون خالي دارم 24 ساعته دانلود ميكنم :n02:
Printable View
چند روز پيش رفتم مخابرات 512 نامحدود گرفتم
تو تعرفه ها زده بود 24 تومن ولي طرف 25.200 تومن ازم گرفت
سرعت دانلود گاهي وقتا مياد پايين ولي اكثرا از 70 تا 90 هست
خلاصه جاتون خالي دارم 24 ساعته دانلود ميكنم :n02:
براي ٥١٢ مدركي چيزي نخواستن ؟نقل قول:
چرا. سند خونه رو گرو گذاشتم دوست عزيز :n02:
نه خداروشكر هيچي نخواستن. آزاده
خب الان بین مخابرات و مکس نت کدومش؟
قیمت های مخابرات چجوریاست ؟؟؟
ترافیک رایگانش چند ساعته؟
سرعتش تو ترافیک رایگان چقدره؟
از قيمتهاي مكس خبر ندارم ولي طبق گفته دوستمون كه 512 نامحدود 25200 تومن ميشه گفت كه قيمتهاي مخابرات مناسبهنقل قول:
ساعات رايگانش از 1 تا 8 صبح هست كه سرعت هيچ تغييري نسبت به روز نداره ولي طبيعيه كه بخاطر اينكه اكثر يوزرها در اون ساعات
دانلود مي كنن كمي سرعت و پينگ دچار نوسان ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=144ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=143ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=142ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=145ms TTL=46
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 142ms, Maximum = 145ms, Average = 143ms
ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=179ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=182ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=182ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=180ms TTL=44
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 179ms, Maximum = 182ms, Average = 180ms
اينم از وضعيت دانلود شبانه 2 مگ مخابرات
43 گيگ در يك هفته !!!
بچه ها من بیشتر بخاطر پینگ توی مکسنت موندم. این سرویس ها نامحدود برنزی که داره بجز ناصر کسی گرفته؟ ناصر که 512 داره و سرعتش همون 50 60 هست که قانونیه با توجه به پهنای باندش. من اگه 1 مگ بگیرم بنظرتون 100 رو میده؟ مخابرات همه شهر های استان نامحدود میدن یا فقط ارومیه میده؟
من برنزی 2 مگ رو استفاده کردم. حدودا 170تا 180 سرعت میداد (شبانه روز فرقی نمیکنه). با توجه به تست 512 و این 2 مگ احتمالا 1مگ همون حدودای 100کیلوبایت باید ترنسفر بدهنقل قول:
در مورد مخابرات هم بله این قیمتها سراسریه (سایت مخابرات اردبیل- تبریز و لیست قیمتی که مخابرات ارومیه چاپ کرده رو چک کنید طرح قیمت همه شون یکیه)
نقل قول:
خوب گویا مال مخابرات بهتره. برای من 512 مکس نامحدود 22 تومان شد منتها 50 تا دانلود میده. مال این دوستمون 70 تا !
لیست قیمت مخابرات ارومیه کجاس؟
یک مگ نامحدود خریدم از مخابرات ، اوضاع خوبه فقط سرعت دانلودم همون 512 هست که تا 1 بورست داشت :n02:
نمی دونم 512 نامحدود هم بورست داره یا نه ولی سرعت این از 80 تا 115 در نوسانه .
Line Rate مودم هم فرقی نکرده :دی
دوستان من از وقتی اومدم مخابرات SNR Margin خیلی اومده پایین الان 10.3 ــه ولی وقتی مکس نت بودم 22 بود یعنی اشکال از مخباراته و هیچ ربطی به سیم کشی و غیره نداره ولی هر چی بهشون میگم میگن به ما مربوط نیست ! چیکار کنم ؟
عکس رو به صورت لینک میزارم که برای دوستان محدود مشکل ایجاد نکنه خودم این محدود رو کشیدم میدونم چی میکشن :n28:نقل قول:
امیدوارم مکسنت هم مثل مخابرات سرعت بده. همین هفته سرویس 2 مگ نامحدود مکسنت رو میگیرم اگه سرعتش بیاد زیر 140 درجا تخلیه میکنم میرم مخابرات.
مسعود الان مهاباد زندگی می کنی یا ارومیه ؟نقل قول:
مکس نگیر چون سرعتش کمتره. البته پینگش خیلی عالیه ها.
سلام بروبکس
من نمی دونم چرا سرعت دانلود شبانم کمه!
یعنی افتضاح شما هم این مشکلو دارین؟
مهابادم داداش.نقل قول:
مکس میگیرم چون پینگش برام خیلی مهمه! 10 مگ نامحدود با ماهی 10 تومن نمیخوام اگه پینگش بد باشه.
نقل قول:
خو همون 1 مگ بگیر 40 تومان. قیمتش مناسبه. 100 هم دانلود میده دیگه
کدوم شهری و چه سرویسی داری؟نقل قول:
سلام.بالاخره گرفتم...........256 نامحدود 11 تومن
ولی بازم میگه پسوورد یا یوزر اشتباهه ولی من با همین مشخصات میرم سایت مخابرات و باز میشه.
حالا چیکار کنم؟
از کجا 256 نامحدود رو 11 تومن گرفتی ؟ شاید محدوده ؟ چون من خودم همین پلان رو 15 هزار گرفتم :n13:نقل قول:
از مخابرات ارومیه.نامحدودهنقل قول:
یکی به داد من برسه.میگه پسوورد یا یوزر غلطه ولی من با همینا میرم سایت و باز میشه.
من روزی که از مخابرات گرفتم حدودا 7 ساعتی طول کشید که وصل بشه . بعد وصل شدن هم آی پی نمیداد که به 2020 زنگ زدم آی پی داد و وصل شد . یه زنگ بزننقل قول:
پلن محدود را داده ميتوني از 2020 سوال كني !:n02:نقل قول:
فعال شدن اينترنتتون هم چند ساعتي طول ميكشه اگه نشد ميتونيد به 2020 زنگ بزنيد تا فعال كنن
سرعت دانلود تو تک کانکشن برای سرعت 1 مگابیت نسبت به 512 فرقی نداره .
از 50 تا 75 متغیر هست .
تو دانلود کلی هم تغییر چندانی نداره حدود 10-20 کیوبایت .
توصیه می کنم یا 2 مگابیت بگیرید یا 512 ، یک مگ فقط پول اضافه میدید سرویس نمیگیرید :دی
الانم سرعت دانلودم با 1 کانکشن 25 هست !!!
اين مخابرات يه عادت بدي كه داره اينه كه دير اكانت رو وصل ميكنه
بهترين راه اينه كه همين كه اكانتو حضوري تمديد كردي رسيدي خونه زنگ بزني پشتيباني بگي آقا چه خبره چرا نت ما وصل نشده كه درجا وصل ميكنن :n02:
2 مگ چند بهت میداد؟ تک کانکشن هم نه! با 8 تا کانکشن حساب کن.نقل قول:
..........
ناصر جون داداش سرعت 100 به دردم نمیخوره. حداقل 150 فی باید بده.
تو سایتش که مشخصات و نوع سرویس رو نوشتهنقل قول:
برای من 256 نامحدود نوشته
این مخابرات به هر کی یه قیمتی میده :31: با من 15 تا حساب کردن با شما 11 تا :27:نقل قول:
جایی رو هم که اینترنت رو از اونجا گرفتی رو هم بگو شاید مسئولش خنگه ما هم بریم از اونجا بگیریم :n10:
خیابان امام .اون خانمه که تپله و زیادی سفیده :n02:نقل قول:
راستی امروز تمدید کردم ولی چراغ اینترنت قرمزه چیکار کنم؟
به 2020 زنگ زدم میگه شما که الان آنلاین هستید میگم من مودمم خاموشه وصل نیستم.بعد دو دیقه سکوت گفت درست شد.ولی بازم همونجوریه 5.6 بار هم ریست و تنظیم کردم .
دیگه با این حساب مخابرات سرویساش بهتر از شرکتای خصوصی شد. تو ارومیه کسی که مشکلی با مخابرات نداره (به غیر پینگ)؟
داداش من اکانتم از شاتل هست ، یک ساله 512 گرفته بودم که 14 فروردین میخواد تموم بشه ، چند روز قبل زنگ زدم شاتل و درخواست اکانت 2 مگ کردم که با پرداخت مابه التفاوت جزئی بهم 2 مگ دادن (برای چند روز باقی مانده اکانتم ) در کما ناباوری سرعت دانلودم همون بود که با اکانت 512 داشتم وخیلی خیلی کم افزایش داشت ، با واحد فنی که صحبت کردم گفتند که سرعت آپلود تویه اکانتهای با هم فرق میکنه و سرعت دانلود 512 با 2 مگ همون 10-15 کیلو بایت هست . من خودم که قصد دارم همون 512 رو برای اکانت بعدیم انتخاب کنم چون برای من خرید 2 مگ با 512 هیچ فرقی نداشت.نقل قول:
همشهری من متوجه نشدم منظور شما از اینکه گفتین : با این حساب ! چیه؟ مخابران که سرعت دانلودش خیلی کم هست و اصلاً قابل مقایسه با شاتل و پارس آنلاین نیست. داداشم یه اکانت 128 ، شش ماهه از مخابرات داشت به خدا 7 روز هم تویه این شش ماه نتونست از استفاده بکنه.نقل قول:
خب 128 رو که اتنظاری ازش نیست. شما 2مگ بگیری شبی بالای 5 گیگ دانلود میکنی، مثل ایشون:نقل قول:
من دو مگ از مخابرات گرفتن اولا از سرعت شبانه راضی بودم بین 200 الی 240 نوسان داشت
الان یک هفتس اوضا خرابه سرعت شبانه 50 به بالا نمیره گاهی تا 80 یا 90
این دو روز خوب شده ولی در تعجبم !!!
یه لینک از سرور دانلود میکنم سرعت تا 40 میره :n15:
یک بار هم از یک سایت دانلودها دانلود میکنم سرعت تا 180 میره:n25:
بار دیگر یک لینک که برای تست سرعت vps ها توی نت میزارن از اون تست میگرم سرعت 2مگ منو میده:n20:
مودم من d-link dsl200 هست!
مشکل از کجا میتونه باشه؟
در ضمن توی تبلیغاتشان قیمت خرید ترافیک اضافی از 10 به بالا رو 2تومن گذاشتن ولی این یه دروغه برا جذب مشتری :n23::n24:
من 11 گیگ برای شارژ میزنم قیمت 35 تومن حساب میکنه درحالی که باید 22 تومن حساب کند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اوضاع مخابرات برای سرعت دانلود چند روزی هست خرابه ، چند روز بعد به امید خدا درست میشه .نقل قول:
در مورد حجم برای سرویس های بالای 512 فعلا نرخ تعریف نکردن تو سیستم شارژ اینترنتی و این نرخ برای سرویس ها 128 تا 512 هست . برای خرید حجم باید به اداره مخابرات مراجعه کنید ، البته اگر قیمت اینی باشه که شما گفتید چون من دقت نکردم اونجا به حجما .
من قبلا از آنا اینترنت داشتم راضی بودم یه روز دیدم اینترنت کار نمیکنه زنگ زدم آنا .... بلهههههه مخابرات برداشته تخلیه زده .... با پیگیری فهمیدم که مخابرات بین این همه شرکت 6 ماه پیش فقط به آنا نگفته که به کاربرانت اعلام کن adsl بیان از ما بگیرن چون خطا رو فیبر نوری کردن....نقل قول:
این وضع ماست ......
قیمت هم تو اون تبلیغ هست که نوشتن500 دستگاه تبلت عیدی سال ......پشتش نوشته بیشتر از 10 گیگ قیمت 20000 ریال!
به نظرتون مودم رو سرعت تاثیر نداره مال من از رده خارج شده اخه قدیمیه :n02:
داداش منم قبل عید تخلیه کردن ! :n03: دقیقا 15 اسفند ساعت 2 بعد از ظهر بود (دقیق یادمه :n02:) منم از مکس نت داشتم یه دوس ساعتی صبر کردم دیدم درست نشد که هیچ چراغ adsl هم رفت :n29:نقل قول:
پرس و جو کردم با کمال بی ادبی به من گفتن که خط ــت رو تخلیه کردیم ! تازه خط من سیم مسی بود و اصلا فیبر نوری نبود ولی منم گذاشته بودن بین فیبر نوری ها :n09: ( هی من بهشون میگفتم خط من سیم مسی ــه هی میگفتن خط فیبر نوری رو فقط مخابرات سرویس میده :n29:عجب ابله هایی هستن ) منم مجبورا از مخابرات گرفتم و اصلا از کیفیتش راضی نیستم . تا چند روز پیش محدود بودم خودم یه فایل 1 مگابایتی رو دانلود کردم و دیدم ازم 2 مگابایت پهنا کم کرده ! دزدی تو روز روشن
راستی داداش منطقه شما کجاست ؟ مال ما وحدته و اکثرا از این منطقه اینترنت ها رو قطع کردن (شانس رو نگاه :n02:)
مشکل از سروره نه سرویس شما . اگه میخاین با تمام پهنای باندتون دانلود کنین تعداد دانلود هاتونو تو IDM بیشتر کنین ( مثلا دانلود 6 فایل همزمان ) و یا تورنت دارنلود کنین که افت سرعت نداشته باشین . من که شبا اینجوری از تمام پهنای باندم استفاده میکنم و با سرویس 1 مگ ، با سرعت ثابت 150 کیلو دانلود میکنم :)نقل قول:
مال من هم قبلا مسی بود مخابرات با دستور خودش ورداشته فیبر نوری کرده ..... والا سازمانی که بیاد ترافیک رو 3700 بفروشه انتظار جز دزدی رو نباید داشه باشی که یه روز بشینی ببینی تو یک صدم ثانیه ترافیک مثل آب خوردن تموم شهنقل قول:
اینا Ibsng هم دارن من آی پیشو نمی دونم ،که با این میشه دقیقا فهمید تو چه زمانی چی مصرف کردی
اگه مشکل از سرور باشه که باید همیشگی باشه روزا سرعتم فوله شبا زغالی !!!نقل قول:
نمی دونم شاید این مخابرات حسودیش شده زده این آی پی سرورم رو شبا محدودیت سرعت دانلود کرده!!!
مودم وایرلس بگیرم تاثیر نداره؟
برای خرید این 512 نامحدود مخابرات کجا برم؟
مدرک جز کارت دانشجویی چیز دیگه ای نمیتونم بدم
اگه مدرکم نخواد که چه بهتر ......
مخابرات پنل Ibsng نداره سیستمشون سیستم netbill ــه که یه مقدار ضعیفتره و امکانات نظارتی کمتری داره اینم آدرس لوگینش :نقل قول:
کد:http://80.191.199.2/netbill-holder/user/login/
من از امور مشترکین خیابان امام گرفتمنقل قول:
هیچ مدرکی نمیخواد . فقط اسم دارنده تلفن رو می پرسه و مطابقت میده :n09: حتی از من کارت ملی هم نخواست ولی تو سایت نوشته