این از برنامه:نقل قول:
در مورد آی پی دومی هم مطمئنم اشتباهه.چون تو رنج آی پی های شبکه داخلی هست.کد:http://www.interupload.com/files/1AGZVX8U/namebench-1.3.1-Windows.rar_links
Printable View
این از برنامه:نقل قول:
در مورد آی پی دومی هم مطمئنم اشتباهه.چون تو رنج آی پی های شبکه داخلی هست.کد:http://www.interupload.com/files/1AGZVX8U/namebench-1.3.1-Windows.rar_links
یه تست بگیرم بیام:31:نقل قول:
اینارو پیشنهاد کرد:
Primary DNS: 217.218.155.104
Secondary DNS: 217.218.29.3
این ارور به خاطر ip مخابرات :2: هست و با یک چیز پی ان ساده مشکل حل می شه . منظورم ارور dns نیست ها اون یکی ارور است . تا به حاب ارور dns سرور برام پیش نیومده . :26::26:نقل قول:
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
این مودم رو ماکس نمیده . یه کاری بکن . از دوستات یه دونه tplink 8811 بگیر و کانفیگ کن و امتحان کن این چیزا تو اون مودم هم اتفاق می افته ؟ بعد بهش پس بده . :11:نقل قول:
چیز پی انتون رایگانه یا خریدین؟دی ان اس شما اتوماتیک هست یا دستی تعریف کردین؟(همش شد سوال:31:)نقل قول:
فکر کنم چاره ای جز امتحان کردن با یه مودم دیگه ندارم.آخه خودش هم دی لینک میده و هیچ فرقی با اینی که من دارم نداره.تنها فرقش داشتن یو اس بی هست.
اگه تونستم مودم پیدا کنم یه امتحانی میکنم.
سلام من میخوام یه ADSL واسه خونمون بگیرم میخواستم بدونم به نظر شما کدوم شرکت بهتره ؟
در مورد قیمت و سرعتشم اگه میشه اطلاعات بدید :20:
شما باید دنبال این باشین که تو مرکز مخابراتی شما کدوم شرکت ها بهتر جواب میدن.نقل قول:
شما مرکز مخابراتیتو بگو تا دوستان راهنمایی کنن.برای مثال ماکس نت اصلا برای مرکز مخابراتی ولیعصر خوب نیست.
رایگان به هیچ دردی نمی خوره . معلومه خریدم . اگه ایمیلت رو بدی واست می فرستم . ( ایمیلت رو با پیغام خصوصی بفرست ) . رایگان هم می تونم معرفی کنم . :11:نقل قول:
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
حرف Ab این کاملا درسته . البته اینجا مرکزتو بگو ولی بهتره بری از کافی نت محلتون یا همسایه هاتون بپرسی . دیدی که من دارم با ماکس حال می کنم ولی ab خیلی ازش ناراضی هست . مرکز ها خیلی متفاوتند . :11:نقل قول:
اره دیدی ماکس نت گرفتی یهو مینیمم نت شد:31:نقل قول:
خدا نکنه کسی مثل من بشه.از چاله افتادم تو چاه.:31:نقل قول:
شما هم تو مرکز ولیعصر هستی؟ من که گفتم همارا خوبه.نقل قول:
جلوی ضرر رو هر جا بگیری منفعته. اگر مشکلت این ماه هم حل نشد برگرد همارا.
همارا خوب بود ولی قطعی زیاد داشت.سرعت متوسط ماکس از همارا بیشتره ولی مشکلاتی هم داره.نقل قول:
با کانکشن بریج هم وصل شدم ولی پورت تورنت هنوز بستس.آخه مگه پورت تورنتو مرکز مخابراتی میبنده؟؟؟
پس دیگه 100 درصد بسته هست و نمی تونی کاری بکنی.نقل قول:
برو تو قسمت satus کانکشن ببین ip که میگیری با IP زیر یکیه؟
کد:http://www.danasoft.com/sig/231130.jpg
نه یکی نیست.آی پی که تو خود مودم زده اینه.95.8x.xxx.xxxنقل قول:
ولی تو محیط اینترنت آی پیم به صورت 85.185.xxx.xxx هست.:19:
میدونم آی پی شیر هست ولی پورت تورنت فقط برای من بستس.آی پی دوستان دیگه هم شیره ولی تورنت براشون بازه.
معلومه دیگه . چون ip ما مجازی هست اینجوره . تو مال من هم اینجوره . معمولا ip من بین 85.185.1.4 و یا 85.185.1.12 میشه . بین این 2 تا متغیره . :11: شلوغ نکنید ها . ip من رو برندارین هکم کنین . :27:نقل قول:
آره راس میگی.برای منم همیشه این دو تا میاد.مین نت فکر کنم کلا 2 تا آی پی داره.:27:نقل قول:
ایول بابا . ببین چقدر سود می کنن . برای این همه کاربر فقط 2 تا IP:2::2: . :27:نقل قول:
تورنت رو با چیز پی ان امتحان کردی ؟نقل قول:
نه چیز پی ان ندارم.نقل قول:
ایمیلت رو با پیغام خصوصی بفرست . :46:نقل قول:
گند خورده به ماکس نت قبلا سرعت دانلود رایگان با سرعت تایم حجمی فرقی نداشت الان نصف شده ایا همارا هم شبها سرعتش پایین مییاد چقدر؟
اگه پایین نمییاد برم همارا بگیرم
الان مال من هیچ تغییری نکرده . حتی می تونم بگم روزا چند کیلو بایت سرعتم از شبا کمتره . :11: ولی همارا به دلیل داشتن ip ولد دینامیک ( که ماکس 10 تومن براش می گیره ) و قیمت کم به صرفه تر است .نقل قول:
سلام بحث هاي قبلي را دنبال كردم واقعا آدم ميمونه كدوم شركتو انتخاب كنه ؟؟؟؟!!!!!! همشون سروته يك كرباس هستن اما چاره اي نداريم بايد فردا برم بالاخره يكي را انتخاب كنم راستي دوست عزيز ab ازت تشكر مي كنم به خاطر ادرس . مرسي
من گلشهر زندگی میکنم . طرفای ائلگلی .نقل قول:
من روزا با 113 دان میکنم ولی شبا بین 60تا113 متغیره شدیدن ولی قبلاا این طوری نبود من 2"3 سالی میشه ماکس دارم ولی جدیدا این طوری شده من مخابرات ازادی هستم شما کجایی؟نقل قول:
من تو تبریز نیستم .نقل قول:
سلامنقل قول:
میشه لطف کنی بگی مشخصات سرویست چیه و چه قیمت و حجمی داره ممنون :11:
128 محدود فک کنم 16500نقل قول:
سلام.
سرعت شبانه هماراسیستم در حد افتضاحی افت کرده.....
اینم مثلا شد تست :13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعا اولی اتفاقی بوده. چون هماراسیستم از این کارا بلد نیست.
سرعت دانلود شبانه به 15 کیلوبایت بر ثانیه کاهیش پیدا کرده
واقعا نمیدونم وقتی نمیتونن شرکت اداره کنن مجبورن بیان پهنا ارائه بدن؟؟؟؟؟
همشون سر و ته یه کرباسن.:27:نقل قول:
خوب چی شد . می گفتی همارایی ها مشکل ندارن ؟ خدارو شکر من وقتی سرعتم افت می کنه از 90 پایین تر نمیره . :31:نقل قول:
ab ببین اون 2 تا تو مال تو تیک داره ؟
نقل قول:
عکس لود نمیشه.لطفا با فرمت JPEG ذخیره کن و تو یه سایت درست حسابی مثل hizliresim.com آپ کن.ممنون:11:
واسه من کاملا لود می شه . :11:نقل قول:
خب چون خودت آپ کردی دیگه برات لود نمیشه.واسه همین فوری میاد.سایزش هم حدود 1.5 مگه که حدود 1.5 دقیقه طول کشید برام لود بشه.لطفا اط این به بعد با فرمت جی پگ بزارین.:11:نقل قول:
در مورد عکس هم من کانکشن ندارم.چون به صورت اتوماتیک وصل میشم.اگه بخام با بریج کانکت بشم اونوقت باید کانکشن بسازم.:11:
منم با بریج وصل نشدم . با pppoe وصل می شم ( به صورت اوتومات ) . در ضمن زمانی که با کلید print screen sysrq عکس می گیری با فرمت bip سیو می شه . :11:نقل قول:
شاید با یو اس بی کانکت شدی.نقل قول:
با Paint ویندوز هم اگه گزینه Save As رو بزنی میتونی با فرمت JPEG ذخیره کنی.
پس شما در حقیقت مشکلی نداری. :27::13:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:بدون شرح: آموزش ذخیره کردن عکس :31:نقل قول:
من با PAINT اینا رو ذخیره کردم . چه ربطی داره با یواس بی وصل شدم یا نه ؟ :27:نقل قول:
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
بهتره بدونید از ساعت 12.5 شب تا 1 بامداد و از ساعت 8 صبح تا 8.5 اینجوری می شه .نقل قول:
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
:31::31::31:نقل قول:
نوشته شده توسط tohidkh;527560
بدون شرح: [COLOR=blue
اینم تست امروز
البته پینگم افتضاح رفته بالا
چه عجب یه کسی از همارا این طرفا دیدیم
شما دو جمله پشت سر هم نوشتی منم دو جمله جدا و در دو سطر جوابت رو دادم که قاطی نشه.:27:راستی من همچین کانکشنی ندارم.نقل قول:
فرمت عکس به ذخیره کردن با پینت چه ربطی داره؟؟؟!!!:27:
امتیاز شرکت هم تو اسپید تست داره رفته رفته کم میشه.اولش 3 بود چند هفته پیش 2.9 بود الان شده 2.8.
اینم بدون شرح: