نه پیش نیاز هیچ درسی نیست برای همینه جا انداختمش :27:نقل قول:
Printable View
نه پیش نیاز هیچ درسی نیست برای همینه جا انداختمش :27:نقل قول:
آقا بالاخره نمره های ما هم کامل شد
ولی این ترم نمره هام خیلی افتضاحه :-0
من خودم حساب کردم معدل ضایعم میشه 12 و خورده ای (این که مشروطی نیست ؟)
البته مبانی رو هم افتادم چون زیر 10 شدم :--( /(به استاد ایمیل زدم میگه نمیتونه کار کنه ، آخه از 6 نمره هیچی برام نذاشته ،یعنی واقعا" نمیتونه کاری کنه ؟)
من ترم بعد چند واحد میتونم بگیرم
بعد یکی از دوستان اینجا گفت اگه مثلا" مبانی که من نمره نیاوردم رو چون خودش پیش نیازه درسای دیگه هست میشه همزمان با درس بعدیش برداشت ، میخواستم ببینم واقعیه ؟)
راستی نمره ها هنوز نوشته تایید نشده ؛ این یعنی میشه تغییر داد هنوز دیگه ؟ چجوری میشه ؟ بخش اعتراض گکه بستس.
یه سوال علمی در مورد مشروطی
درسها رو باید بالای 10 بگیریم تا قبول بشیم ؟
معدل باید بالای 12 باشه تا مشروط نشیم ؟
درست گفتم؟
ترم جدید کی شروع میشه ؟ کی واحد و اینا رو برمیداریم ؟
ببخشید سوالام زیاد بود
نه معدل زیر 12 مشروط حساب میشه.نقل قول:
من خودم حساب کردم معدل ضایعم میشه 12 و خورده ای (این که مشروطی نیست ؟)
برای میانترم که نمیتونه نمره رو تغییر بده.ولی اگه تشریحی داشتید میتونست کمک بکنه.نقل قول:
البته مبانی رو هم افتادم چون زیر 10 شدم :--( /(به استاد ایمیل زدم میگه نمیتونه کار کنه ، آخه از 6 نمره هیچی برام نذاشته ،یعنی واقعا" نمیتونه کاری کنه ؟)
فکر میکنم حداکثر 15 واحد.نقل قول:
من ترم بعد چند واحد میتونم بگیرم
نمره ها به این زودی تایید نمیشن ! تستی ها که تغییر ناپذیرند میانترم هم همینطور فقط می مونه نمرات تشریحی.نقل قول:
راستی نمره ها هنوز نوشته تایید نشده ؛ این یعنی میشه تغییر داد هنوز دیگه ؟ چجوری میشه ؟ بخش اعتراض گکه بستس.
درسته.نقل قول:
یه سوال علمی در مورد مشروطی
درسها رو باید بالای 10 بگیریم تا قبول بشیم ؟
معدل باید بالای 12 باشه تا مشروط نشیم ؟
درست گفتم؟
حدود یک ماه دیگه.نقل قول:
ترم جدید کی شروع میشه ؟ کی واحد و اینا رو برمیداریم ؟
انتخاب واحد شروع شده ؟
چرا کم ؟نقل قول:
فکر میکنم حداکثر 15 واحد.
من که کلا یدونه تشریحی داشتم :-(نقل قول:
نمره ها به این زودی تایید نمیشن ! تستی ها که تغییر ناپذیرند میانترم هم همینطور فقط می مونه نمرات تشریحی.
بنظرتون تو کلید سوالات مبانی اشتباه نکردن من مطمئن بودم حداقل 10 نمره میگیرم فقط 4 نمره غلط دارم ولی الان شده 5نمره درست بوده 9 نمره غلط شده چرا؟
ولی بازم خدا شکر پاس کردم :5:
دوستان امتحانات پیام نور تموم شده یا هنوز ادامه داره؟
جمعه امتحان فراگیر دارم. کارتم رو هم گرفتم. آخ جون :31:
بالاخره ايام غمبار و مصيبت بار امتحانات به پايان رسيد برام :)
به خودم تبريك ميگم :دي
به اميد جمع كردن گندايي كه بالا آوردم با همكاري اساتيد در اين چند روزه :31:
نه هنوز فردا امتحانات هستنقل قول:
منم فردا تموم میشم ولی چه فایده باید درس های ترم بعد رو انتخاب کنم که خودش یه بدبختیه
اگه معدلت بالاي 12 بشه ميتوني تا 20 واحد براي ترم بعد برداري.ولي اگه زير 12 بشه فقط 12 واحد ميتوني انتخاب كني.نقل قول:
چرا کم ؟
خوشبحالت....نقل قول:
بالاخره ايام غمبار و مصيبت بار امتحانات به پايان رسيد برام
من فردا راحت ميشم....
اروزي يه خواب درست و حسابي توي اين يه ماه رو دلم ميونده....
اگه معدلتون کمتر از 12 باشه تا 12 واحد میتونین بردارین واسه ترم بعد.نقل قول:
دوستان تربيت بدني 1 رو هم زدن و من 12.13 از 14 شدم. تو تست هايي كه استاد گرفته بود 20 گرفتم از چهار ماده ركورد 3 تاش تو دست خودم بود و يكيش هم دوم بودم :دي و الان ميبينم كه ميان تر خالي گذاشته. قضيه چيه؟ اون 20 من چي شد؟ حالا 12.13 ضربدر 10 هفتم ميشه؟
نمیشه نامه ای چیزی زد درخواستی داد تا محدودیت 12 واحد مشروطی برداشته بشه ؟ من میخوام بیشتر از 12 واحد بردارم ولی مشروط شدم .
سلام دوستان
من دیپلم کار و دانش دارم(یعنی مدرک پیشدانشگاهی ندارم)
حالا سوالم اینه که آیا میتونم توی دانشگاه پیام نور به تحصیل بپردازم؟
راستی رشتمم کامپیوتره
ممنون
فکر نکنم بشه :31:نقل قول:
بله. دارندگان مدرک کاردانی رسمی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت و یا سایر مدارک تحصیلی متوسطه اعم از هنرستان و یا دانشسراهایی که مدت آموزش متوسطه آن 4 ساله بوده میتونن با شرکت در آزمون ورودی و گذراندن دروس مربط و احراز حد نصاب های لازم علمی در مقطع کارشناسی تحصیل کنند.نقل قول:
نه نمیتونی باید حتما پیش دانشگاهی داشته باشی شما میتونی همون دانشگاه فنی خودت کار و دانش کنکور بدینقل قول:
برای ملی پیام نور ازاد نمیتونی ولی علمی کاربردی میتونی بدون پیش دانشگاهی ثبت نام کنی
خداروشكر....بالاخره تموم شدن...
بچه ها كسي اين ترم خودش يا دوستانش درس زبان تخصصي رو برداشته؟ البته رشته ي كامپيوتر
اگه كسي برداشته يادشه شماره ي اون سوال كه دوتا گزينه ي تكراري داشت چند بود؟ميخوام براش درخواست اشكال بفرستم ولي شماره ي سوال يادم نمياد فقط يادمه اخرا بودش....خيلي احتياج دارم بهش اگه ميتونيد كمكم كنيد بسي ممنون ميشم.
منم تموم شدم خیلی ترم سختی بود کلا سوالات سخت طرح شده بود البته اندیشه سیاسی امام که امروز دادم رو آسون طرح کرده بودن .
بچه ها یه سوال : تربیت بدنی هم امتحان عملی داره و هم کتبی ؟
بریم یه 10 روزی با خیال راحت استراحت کنیم :31:
ممنون :11:
بله هم عملي داره هم كتبينقل قول:
بچه ها یه سوال : تربیت بدنی هم امتحان عملی داره و هم کتبی ؟
انتخاب واحد یه ماه دیگه س؟
اونطور که دانشگاه گفته از 15 بهمن انتخاب واحد شروع میشه و از 23 هم کلاسها!!!نقل قول:
انتخاب واحد یه ماه دیگه س؟
کجا نوشته ؟ میخوام ببینم .نقل قول:
گفتن...ترمهاي قبل هم ميگفتن بهمن ميريد سركلاس ولي اسفند تازه شروع ميشد!!نقل قول:
از 23 هم کلاسها!!!
چطور ممکنه یعنی مبان ترم واست نگذاشته ؟نقل قول:
اگه نگذاشته باشه دیگه کاریش نمیشه کرد چون سابت مخصوص اساتید رو هم بستن
نه يعني اون 20 تبديل به 6 ميشد و ميان ترم من اون بود؟ پس يعني چي چرا نزده؟نقل قول:
چطور ممکنه یعنی مبان ترم واست نگذاشته ؟
اگه نگذاشته باشه دیگه کاریش نمیشه کرد چون سابت مخصوص اساتید رو هم بستن
خداييش دانشگاه بي در و پيكر تر از پيام نور نيست. مثل خر پشيمونم كه چرا نرفتم دانشگاه آزاد (عمران تبريز قبول شده بودم)
خداييش هيچ كس نبايد بياد پيام نور
بچه ها یکی اینو ج میده ؟
---نقل قول:
بعد یکی از دوستان اینجا گفت اگه مثلا" مبانی که من نمره نیاوردم رو چون خودش پیش نیازه درسای دیگه هست میشه همزمان با درس بعدیش برداشت ، میخواستم ببینم واقعیه ؟)
راستی تربیت بدنی چجوریه ؟
چیکار میکنن ؟
اگه قبول شدی پس غمی نیست فقط یه چیز میمونه اگه تربیت بدنی 2 با اون مربی نداری برو حسابی دق دلیت رو خالی کن .نقل قول:
البته چون 1 واحدیه نگران پایین اومدن معدل نباش
خدا کنه ترم همه بچه ها قبول شن امتحاناش خیلی سخت تر شده بود
وای فردا کنکور دادم
هیچی نخوندم
امیدوارم شانسی هم شده قبول شم
اساتید یکی از دوستام هنوز مدرک پیشش کامل نشده،دانشگاه اجازه ثبتنام میده تا اسفند مدرکشو بگیره؟
اره میشه اگه ایین نامه هاش بخونی نوشته که میتونی درسی که پیش نیاز درس دیگه ای هست افتاده باشی میتونی ترم بعد اون درس با پیشنیازش باهم بردارینقل قول:
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
باید قبول شده باشه و فقط لنگ اصل مدرکش باشه که صادر کنن بعد میتونه موقعه ثبت نام تعهد بده که تا مثلا یک ماه دیگه بیارهنقل قول:
مطمئنی داداش؟نقل قول:
آخه من امروز رفته بودم واس امتحان یکی داشت حرف میزد میگفت قبلا یه بار قبول شده و چون پیش نداشته،نتونسته ثبت نام کنه
البته دوستم گفت خوب داده و احتمال قبولی زیاده
اما من فقط یکم سوالات معارفو زدم و بقیرو شانسی،البته همرو یه گزینه زدم تا شانس بیشتری داشته باشم باتوجه به اینکه نمره منفی نداره:31:
نمیدونم قبول میشم یا نه
کسی نیس که تاحالا اینطوری فراگیرو امتحان داده باشه و قبول شده باشه؟
خوب منم گفتم قبول شده باشه و فقط لنگ مدرکش باشهنقل قول:
اگه قبول نشده پس الکی جیب پیام نور پر کرده67 هزار داده:31:
الان که ظرفیت زیاده من که 3 سال پیش فراگیر ثبت نام کردم قبول نشدم اون موقعه ظرفیت زیاد نبود الاکه در دروازه شده ظرفیتالان دو درسم قبول شی میزارنت
شانسم سراسری قبول شدم
بعد گذشت شاید 2 هفته و نیم هنوز جواب امتحان های تستی و تشریحی کامل داده نشده ! معلوم نیست امسال چشونه ! ترس من از اینه که برنامه ها با هم تداخل داشته باشن مثلا یه روز مونده به انتخاب واحد ترم جدید تازه نمرات تایید نهایی بشه و وقت برای اعتراض هم ندن همون کاری که برای ترم تابستون انجام دادن ! :2:
منظورمو متوجه نشدی داداش،منظورم اینه اگه دانشگاه فورجه میداد به اون طرف تا مدرک پیششو حاضر کنه که دیروز نمیومد واس کنکور دادن!!!نقل قول:
امسال ظرفیت دوبرابر داوطلباس البته تو کارشناسی منتها سازمان سنجش هس که نتایجو بررسی میکنه و نه خود دانشگاه واس همینه شاید قبولی زیادم راحت نباشهنقل قول:
الان که ظرفیت زیاده من که 3 سال پیش فراگیر ثبت نام کردم قبول نشدم اون موقعه ظرفیت زیاد نبود الاکه در دروازه شده ظرفیت
یعنی چی؟نقل قول:
الان دو درسم قبول شی میزارنت
مگه قبولی یا مردودی رو با بررسی درصد کلی مشخص نمیکنن؟
حالا اومدیمو قبول شدیم منتها یکی دوتا درس درصد قبولیو نیاوردیم،اونموقع باید دوباره اونارو تو دانشگاه بخونیم؟
1 نه نمیده باید حتما پیش قبول شده باشهنقل قول:
چرا بستگی به درصد کلی داره مثل یه رشته مثل حسابداری ظرفیت پذیرشش کمه یا یه رشته دیگه زیادترهنقل قول:
مگه قبولی یا مردودی رو با بررسی درصد کلی مشخص نمیکنن؟
حالا اومدیمو قبول شدیم منتها یکی دوتا درس درصد قبولیو نیاوردیم،اونموقع باید دوباره اونارو تو دانشگاه بخونیم؟
اون موقعه بر اساس نفراتی که نمرشون بیشتره ظرفیت پر میشه
اگه ظرفیت زیاد باشه حتی درسی که زیر ده بگیری جزوه قبولی ها میشی و اون درسی هم که زیر ده گرفتی دوباره تو دانشگاه میخونی
یکی از دوستام رشته حقوق همین جور شد دوتا درس زیر 10 گرفت بازم پذیرشش کردن درسای دیگشم زیاد بالا نبود دوربر 14 13
http://pnuna.com/1390/10/برگزاری-آزمون-فراگیر-90-پیام-نور-نتایج.html
بچه ها یه سئوال
اگه من 100 واحد پاس کنم و 6 سال معافیت تحصیلیم تموم بشه و یا اینکه خودم انصرلف بدم.میتونم بعد از رفتن خدمت ادامشو بخونم یعنی 40 واحد باقی مونده رو؟
هرکی یه نظر میدهنقل قول:
جالبه که هر نظرم 180 درجه باهم فرق داره
ای بابانقل قول:
چرا بستگی به درصد کلی داره مثل یه رشته مثل حسابداری ظرفیت پذیرشش کمه یا یه رشته دیگه زیادتره
اون موقعه بر اساس نفراتی که نمرشون بیشتره ظرفیت پر میشه
اگه ظرفیت زیاد باشه حتی درسی که زیر ده بگیری جزوه قبولی ها میشی و اون درسی هم که زیر ده گرفتی دوباره تو دانشگاه میخونی
یکی از دوستام رشته حقوق همین جور شد دوتا درس زیر 10 گرفت بازم پذیرشش کردن درسای دیگشم زیاد بالا نبود دوربر 14 13
منم حسابداریم
از شانس من حالا ظرفیتش کمه
بخشکی شانس:41:
انصراف رو نمیدونم ولی اگه شیش سال تموم شه و برید سربازی میتونید وقتی برگشتید ادامش بدید و تمومش کنید.نقل قول:
بچه ها یه سئوال
اگه من 100 واحد پاس کنم و 6 سال معافیت تحصیلیم تموم بشه و یا اینکه خودم انصرلف بدم.میتونم بعد از رفتن خدمت ادامشو بخونم یعنی 40 واحد باقی مونده رو؟
فکر کنم اگه انصراف بدید کاردانی بهتون میدن ولی مطمئن نیستم.
سلام
جواب امتحان شما هم نیومده؟
برا ما فقط فیزیک عمومی 1 نیومده. خیلی وقته نیومده. معلوم نیس استاد داره چیکار میکنه؟نقل قول: