دوستان واساتید عزیز من جواب سوالمو هنوز نگرفتم فیلتر بنزین چه مارکی خوبه و ایا باطری اربیتال وان خوبه با گارانتی 1 ساله من خریدم مرسی:n01::n12:
Printable View
دوستان واساتید عزیز من جواب سوالمو هنوز نگرفتم فیلتر بنزین چه مارکی خوبه و ایا باطری اربیتال وان خوبه با گارانتی 1 ساله من خریدم مرسی:n01::n12:
سلامنقل قول:
فیلتر بنزین زیاد فرقی نمیکنه.
مارک های ایرانی مطمئنتره.
اربیتال وان هم باتری ایرانی هستش . ( فکر کنم برا سپاهان باتری باشه ) از نظر طول عمر و قیمت فرقی با باتری های معمولی ایرانی نداره.
اگه دنبال باتری اتمی با عمر بالا هستین مارک های کره ای و ترکیه بخرین.
در غیر این صورت باتری معمولی با مارک های ایرانی رایج تو بازار توصیه میشه.
کلا باتری های اتمی ایرانی فرق خاصی با باتری معمولی ایرانی ندارن.حتی ممکنه طول عمرشون کمتر هم یاشه.
دوستمون کامل فرمودند و اینکه شما دیگه خریدید خودتونو مشغول خوب و بدیش نکنید امیدوارم مدت زیادی کار کنه وتا سری بعدی برند بهتری در بازار باشهنقل قول:
برای بنزین هم به جز جنسش مواظب باشید درست نصب شه و بعد ازون هر از چند مدت چک کنید که نشتی یا بوی بنزین نیاد چون بست ها و شیلنگ ها ممکنه موقع بستن نشتی پیدا کنند
استپر رو عوض کردم مشکل حل نشد.امروز ماشینو بردم برای تست. گفتن همه چی سالمه غیر از سنسور اکسیژن که یه چیزی نزدیک به 180 تومن هزینه شه. چیکار کنم. عوضش کنم؟؟؟/نقل قول:
خرابی سنسور اکسیژن خیلی شایع هست و چون در معرض هوا و دوده خراب میه و یه سری مشکلاتو بوجود میاره اما به جز اینکه اصل گیر اوردن با این هزینه سخته ممکگنه با توجه به شستشو بشه راهش انداخت با تمیز کردن و سوکتنقل قول:
شما احیانا دوباک بنزین س و ب ر بزنید و ببینید تغییری نمی شه؟ و اینکه انژکتور شویی و مکمل استفاده نکنید
سلام . یه آشنا ندارین ازش قرض بگیرین امتحان کنین ؟نقل قول:
نمیدونم. آیا این قطعه مثل استپر حساسه.؟ یعنی کسی پیدا میشه به آدم قرض بده.؟؟؟ گرون هم هست.نقل قول:
دوست گرامی سنسور اکسیژن (محل قرار گیری روی منیفولد) رو می شه بای پس کرد یعنی به یک تعمیرکار متخصص برق مراجعه کنید ( نه هر تعمیر کار و تنظیم موتوری)و بگید براتون چک کنه شاید مشخص شه .نقل قول:
در هر شهر چند تا از این نوع متخصص ها پیدا میشه و تا قبل از اون سعی کنید هرچیگفتند رو فوری عمل نکنید. ممکنه مشکل شما از یه سیم کشی و سوکت ساده باشه
از دوستان کسی در شهر تبریز هست که یه متخصص برقکار خوب سراغ داشته باشه؟؟؟نقل قول:
از دوستان کسی در شهر تبریز هست که یه متخصص برقکار خوب سراغ داشته باشه؟؟؟نقل قول:
سلام
امروز درجه کولر رو گذاشتم روی آخرین ش ! یه سه چهار کیلومتری باهاش حرکت کردم که یهو
فرمون خیلی سفت شد ، پدال ترمز زیاد عمل نمی کرد ، چراغ استپ هم روشن شد !!!!
خدا رو شکر توی محله بودم و سرعتم کم بود و با دستی ماشین رو نگه داشتم !!
فک کنم دریچه های کولر که هوا رو انتقال میده داخل کابین مسدود شده بود !!!
حالا کسی میدونه جریان چی بوده و باید چکار کنم ؟؟
راستی ماشین هم پژو پارس 88 هست
علایم خرابی دسته موتور پراید چیه؟
نقل قول:
سلام
موتور موقع حرکت خاموش شده بوده و مشکل طوری بوده که نمیتونسته روشن بشه.
علتش ممکنه مشکل برقی باشه.از قبیل خرابی اتصالات باتری به باتری و بدنه ، مشکل سیم کشی داخل کاپوت و...
اگه بازم پیش اومد برین پیش برقکار.
سلامنقل قول:
دسته موتور پایین: معمولا جوش اون از روی رام موتور جدا میشه و باعث میشه موقع حرکت با دنده 1 یا دنده عقب ، صدای تلق تلق از داخل موتور بیاد.که دوباره جوش میدن.
دسته موتور بالا:خیلی کم پیش میاد خراب بشه مگه اینکه عمر ماشین زیاد باشه.علائمش لرزش زیاد موتور به داخل اطاق ، بازی موتور موقع نیم کلاچ کرده و ضربه به داخل اطاق موقع نیم کلاچ کردن است.
سلام دوستان .
یک موضوعی رو در موردِ کولرِ گازیِ خانگی و کولر ماشین به اطلاع علاقمندان برسونم :
کولر ماشین درجه ی کم و زیاد نداره یعنی نمیشه مقدار شرمایش کمپرسور کولر گازی رو کم و زیاد کرد .
کمپرسور کولر گازی یا روشنه یا خاموش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تنظیم سرمایِ اتاقِ خانه یا اتاق ماشین از دو روش استفاده میشه :
1- استفاده از ترموستات . یعنی وقتی دما به اندازه ی معینی کم شد, کمپرسور خاموش میشه یا دریچه ی سرد و گرم به طور اتوماتیک تغییر میکنه تا مخلوطِ هوایِ سرد و گرم درست بشه و دمای اتاق ماشین در یک حد ثابت بمونه .
مثال :
در اسپیلت های خانگی و بعضی از ماشینها یک نشانگر دیجیتالی وجود داره ( شکل بالا ) که میشه مقدار دمای دلخواه رو تنظیم کنیم ( مثلاً 25 درجه )
کمپرسور یکسره کار میکنه تا اینکه دمای اتاق میرسه به 25 درجه .
در این لحظه ترموستات برقِ کمپرسور رو قطع میکنه و کمپرسور خاموش میشه و فقط FAN پنکه کار میکنه یا همونطور که گفتم با مخلوط کردن هوای سرد و گرم , دما رو در حد تعیین شده ثابت نگه میدارند .
عده ای تصور میکنند با تنظیم دما , کمپرسور کمتر یا بیشتر سرما تولید میکنه اما این تصور اشتباهه . کمپرسور یا روشنه یا خاموش .
2- در بیشتر ماشینها میشه با دکمه ی سرد و گرم ( قرمز آبی ) سرمای بادِ کولر رو کم و زیاد کرد به این صورت که وقتی دکمه رو میبرید به سمتِ قرمز , یک دریچه راهِ عبور هوا به سمتِ اِواپراتور کولر که زیر داشبورد هست رو تا حدی میبنده و به جاش قسمتی از هوا رو از مسیر بخاری عبور میده که باعث قاطی شدنِ هوای سرد و گرم میشه و شما احساس میکنین که سرمای بادِ کولر کم میشه ( درست مثل باز کردنِ شیر آبِ سرد و گرم با هم در آشپزخانه ) .
در ماشینهای نسبتاً گرانقیمت وگرانقیمت , برای هر سرنشین یک دکمه ی تنظیم دمایِ جداگانه وجود داره که میشه باهاش میزان سرما یا گرمایِ کانالِ هوا رو برای هر سرنشین جداگانه تنظیم کرد
هر چقدر پول بدین همون قدر هم آش میخورین
پس با زدنِ دکمه ی AC کمپرسور روشن میشه و با چرخاندن دکمه ی سرد و گرم هوای سرد کولر با هوای گرم مخلوط میشه و دمای دلخواه رو به وجود میاره
بنابراین وقتی دکمه ی سرد و گرم ماشین رو میچرخونین یا وقتی درجه ی ترموستاتِ روی داشبورد یا کنترلِ اسپیلتِ خانگی رو کم و زیاد میکنین , تاثیری در مقدار سرمای تولید شده توسط کمپرسور نداره بلکه با تنظیم دما فقط به کمپرسور میگین کِی روشن بشه و کِی خاموش بشه .
در ماشینهای معمولی که دکمه ی تنظیم دیجیتالی نداره , یک ترموستات داخل اواپراتور ( زیر داشبورد ) تعبیه شده که وقتی اواپراتور بیش از حد سرد میشه برقِ کلاچ کمپرسور کولر رو قطع میکنه تا کمپرسور خاموش بشه تا اواپرلتور یخ نزنه .
بعد از چند دقیقه دوباره برق کمپرسور رو وصل میکنه . برای همین هست که اگر هوا خیلی گرم نباشه کمپرسور هر از چند دقیقه خاموش و روشن میشه و صدای تقه ی ضعیفی از کنار موتور شنیده میشه که صدای درگیر شدنِ کلاچ کمپرسور کولر هست
=================================
اگر درجه رو تا حدی بیارین پائین که کولر نتونه سرمای اتاق رو به اون حد برسونه بنابراین کمپرسور هرگز خاموش نمیشه و یکسره کار میکنه .
مثال :
اگر قدرت اسپیلت تا حدی باشه که بتونه دمای یک اتاق رو فقط تا 24 درجه پائین بیاره , اگر شما درجه ی کنترل رو رویِ 23 یا 22 تنظیم کنین , هرگز کمپرسور خاموش نمیشه .
برای همین هست که میگن همیشه درجه رو روی 26 یا 27 بذارین یا اگر مسافرت میرین و اسپیلت رو روی اتوماتیک تنظیم کردین باید دما رو روی 30 تنظیم کنین تا فقط مدت کوتاهی کولر روشن بشه ( در اوج گرما ) و بقیه ی روز خاموش باشه .
اصلاعات بيشتر در مورد طرز کار کولر گازی ماشین در تاپیک صرفه جوئی در هزینه های خودرو
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=647516&page=5
اتفاقا مال من مثل دسته موتور پایین صدا میده!!ولی خوب عمرش هم بالاست بیش از160 هزار تا کارکرده وفابریکی هست..ولی بعضی مواقع که کلاچ سریع ول میکنم توی دنده2 و3 هم صدای برخورد فلز با هم میدهنقل قول:
عکس نداری،دقدیق ببینم کجاش میشه؟
ممکنه به دلیلی کمپرسور کولر شما جام کرده باشه از جمله استفاده نکردن و خرابی روغن و یا یخ زدگی در هوای مرطوب و یا به هر دلیل شما حتما تسمه دینام رو چک کنید و اگه خراب یا شل بود رسیدگی کنید و پس از اون ماشین رو درجا روشن و با کولر روشن به تسمه کامل دقت کنیدنقل قول:
اگه از این ها نبود به سراغ مشکل برقی برید که اتصالی در مدار نباشه
درود برشما و ممنون بابت مقاله مثل همیشه جالب و کاملتوننقل قول:
اگه میشه یک توضیح هم درباره کلید AUTO در ماشین ها و اینکه فرقش با منوال چی هست
(مثلا اینکه ایا با AUTO بجای کمپرسور دریچه گرم هم باز میشه یا نه ) داده بشه
یعنی اینکه چه فرقی داره سیستم روی اتوماتیک باشه یا درجه به دلخواه روی عدد خاصی تنظیم بشه؟
و اینکه خیلی از دوستان ممکنه با کلید CIRCULATION آشنا نباشند یا شک داشته باشند به اینکه کی در چه وضعیتی باشه بهتره
اگه ممکنه اینو هم توضیح بفرمایید تا استفاده کنیم
ممنون از شما
یه سوال که مطرح میشه برا خیلی ها اینه که رطوبت گیر یا ف ی ل ت ر گاز کولر رو می گن هر از چند گاهی باید عوض کنید که اگه خراب بشه واویلاست و این به سرم اومده و یه اکسپنشن هم روی دستم گذاشته
حالا با توجه به کیفیت روزکمشو گاز های کولر و قیمت جالب اون دو سوال پیش میاد
آیا بهتره که عوض شه و یا بذاریم تا خراب شه
و چرا یک شیر در دو طرف اون تعبیه نمی کنند که بشه با بستن اون ( شبیه بعضی از اسپلیتها و بدون نیاز به سیستم خاصی برا جمع کردن گاز ) بشه راحت عوضش کرد
به نظر شما این پروژه عملیه؟
سلام دوستان حالا که بحث کولر داغه منم سوالم رو مطرح کنم
کولر پراید (9000تا کارکرد) وقتی روشن میکنم بعد از چند دقیقه کار کردن عادی و خوب فکر میکنم زمان کار کردن شیر برقی یا چیزی شبیه اون که مصیر گازو به اتاق ماشین باز میکنه و پشت داشبورده چند ثانیه یه صدای بوق مانند زیادی میده مثل بوق قطار
بعضی مواقع هم بدون صدا عادی کار میکنه دوستان مشکل اینجوری نداشتن و آیا ضرری داره یانه؟
دور 3 و 1 فنش از کار افتاده ولی وقتی میزارم رو دور2 و برمیگردونم رو دور 1 اونم کار میکنه ولی دور 3 اصلا کار نمیکنه
توی ماشین بوی بنزین میاد و از لای درب باک هم بنزین نشت میکنه وقتی هم درب باک رو باز میکنی بنزین با فشار بیرون میریزه علتش حباب گیره؟ و اگه همینه آیا تعویضش با گارانتیه یا آزاده؟
در مورد کولر دوست عزیز این احتمال زیاده که از بلبرینکگ فن یا بوش فن درون اتاق باشه که این صدایی که می گید شبیه بهتره رسیدگی کنید چون سوختن فن درونی خوب نیست و فشار به سیم کشی میارهنقل قول:
و در مرحله بعدی میتونه از اکسپنشن ولو باشه که در صورتی که خوب خنک میکنه این مورد نیست
در مورد بوی بنزین به احتمال زیاد از همون حباگیر و یا لوله های ارتباطی باشه سعی کنید زیادی باک رو پر نکنید و یکبار که باک تقریبا خال هست درب رو باز کنید
ولی با توجه به گرمای هوا و قیمت بنزین بهتره که زودتر درست بشه
رفقا من لاستیک پرایدم اندازه یه نیم بند انگشت یکم باد کرده ،بردم نشون دادم گفتن با لاستیک عقب عوض کن،منم اینکارو کردم،میگن دیگه مشگل جدی پیش نمیاد
حالا چیکار کنم؟
گلدستونم هست لاستیک
سلام .نقل قول:
اگر گارانتی داره که باید عوضش کنند
اگر نه , کار خوبی کردین نصبش کردین عقب .
تا میتونین بادش رو کم کنین که احتمال ترکیدنش کمتر بشه و روی سنگلاخ نرید باهاش
زاپاستون هم چک کنین که مرتب و آماده باشه .
سلام دوستان
پراید 131 دارم ...به تازگی وقتی میزارم دنده 1 و شروع به حرکت میکنم ماشین بدجور شروع میکنه به لرزیدن ، البته توی دنده های بعد مشکل خاصی نداره و اگرم باشه خیلی کمتره
مشکل از کجا می تونه باشه؟
سلام .نقل قول:
بله . واقعاً ایده ی خوبی هست و خیلی کارها ساده تر میشه اگه میشد با بستن 2 تا شیر فلکه , گاز رو حبس کرد و راحت قطعات مدار کولر مثل درایر dryer یا اکسپنشن والو یا اوریفیس تیوب ( فیـلتر مدادی ) یا شیلنگ خراب رو عوض کرد یا سیستم رو تمیز کرد .
اگر ابزارهای مدرن باشه و شیرهای درجه یک هم پیدا بشه , میشه این ایده رو عملی کرد .
بعید میدونم گارانتی ماشین عوض کنن،چون جز قطعات مصرفیه،تازه 1سالم شده،شما مطمئنین گارانتی داره؟نقل قول:
بعد یچیزه دیگه گل یا شیارای زاپاسم با اون لاستیک فرق داره،میشه با زاپاسم عوض کنم؟بعضیا میگن چون نوعه و گلاش فرق داره اون جدیده بیشتر ساویده میشه،درسته؟
خطرش چقدره؟خیلی خطرناک نباشه این باد کردن؟
هر لاستیک نو شش ماه یا 9 ماه یا یک سال گارانتی داره . شکل عاج هم چندان مهم نیست . حتی عرض لاستیک هم چندان مهم نیست . در بعضی ماشینهای گرانقیمت , عرض زاپاس کمتر از نصفِ لاستیکِ ماشین هست . مهم ارتفاع لاستیک هست که روی کار هم ارتفاع باشند . البته باید عقب وصل بشه نه جلو لاستیکهای جلو باید دقیقاً مثل هم باشه .لاستیکهای عقب اگه مثل هم باشه بهتره اما مهم ارتفاعشون هست ..نقل قول:
سلام دوستان من ماشین را تازه تحویل گرفتم (سمند ef7 پایه گازسوز مالتی پلکس ) و حدودا 600 کیلومتر کارکرده بعضی وقتا چراغ چک روشن میشه و بعد از یه مدت خاموش میشه دمای ماشین هم وقتی خاموش میکنم خط وسط را رد میکنه وقتی هم روشن هست قبل از اینکه به وسط برسه فن روشن میشه و دما را میاره رو خط دوم قبل از وسط.
بردم نمایندگی دیاگ زدن چون چراغ چک خاموش شده بود گفتن معلوم نبود خطا از چیه و فقط خطا رو پاک کردن و گفتن باید وقتی چک روشن شد بیاری ببینیم علتش چیه.
ماشین قبل از اینکه داغ بشه علامت آمپر آب تو نشانگر وسط کیلومتر (توسمند های مالتی پلکس) میاد و میمونه طوریکه فکر میکنم دمای آب زیاده و علامت استوپ هم میاد نمایش داده میشه در حالیکه عقربه آمپر آب حتی به وسط هم نرسیده. وقتی هم دنده عقب میگیرم علامت آمپر آب دوباره تا وقتیکه رو دنده عقب هست نمایش داده میشه (درحالیکه احتمالا دمای آب خیلی زیاد نیست و حتی به وسط هم نرسیده). دوستان خواهشا راهنمایی کنید ببینم علت از چیه، عقربه دمای آب درست میگه یعی دما مناسب هست یا اون علامت اخطار آمپر آب که تو نمایشگر نشون میده درست هست و واقعا دما بالاهست)یوقت برام مشکلات جدی درست نشه؟
پراید 141 دارم
بعضی وقتا موقعی که ماشین رو تازه روشن میکنم دور موتور رو 1.5 یا 2 میمونه
ولی وقتی ماشین گرم میشه و یه مقدار باهاش حرکت میکنم بدرست میشه و موقع توقف رو 1 میره
تو ترافیک البته این مشکل مجددا به وجود میاد و وقتی ماشین روشن ولی بی حرکته دور موتور میره رو 1.5 یا 2
مشکل از کجاس؟
استوپر خرابه؟
سلام من یه 206 مدل 89 دارم آمپرش یکم از متوسط بالاست موقعه کولر روشن کردن درست میشه ولی موقعی که کولر روشن نیست همیشه و هر موقعه آمپرش میاد بالا چرا؟؟؟
سلامنقل قول:
به نظرم راهی نداره.
یک شب تا صبح سر باتری رو بردار ببین بعدش چطور میشه.باید تا چند روز مشکلی نداشته باشی.
سلامنقل قول:
فکر کنم آمپر اب 206 به طور طبیعی رو خط وسط هستش. ( مثل پراید )
به هر حال بالا بودن آمپر آب میتونه از موارد زیر باشه:
- هوا داشتن سیستم
- آب رادیاتور خاصیتش رو از دست داده( باید هر دو سال یکبار تعویض بشه )
- فرسودگی واتر پمپ و خوردگی پره های اون
- ضعیف بودن شمع و یا تنظیم نبودن گپ اون ( باید هر 30 تا 40 هزار تا تعویض بشه )
سلامنقل قول:
من چیز غیر عادی نمیبینم.
موقع باز بودن سوییچ و خاموش بودن موتور چراغ چک روشن هستش.
بلافاصله بعد از روشن شدن موتور چراغ چک اگه اروری تو Ecu نباشه خاموش میشه.
دمای اب رو با این حساب ممکنه فقط با دیاگ بتونید مطمئن شید خرابی مهره سنسور اب می تونه این اشتباهات رو بوجود بیارهنقل قول:
سلامنقل قول:
دمای اب رو با این حساب ممکنه فقط با دیاگ بتونید مطمئن شید خرابی مهره سنسور اب می تونه این اشتباهات رو بوجود بیاره
ef7 فشنگی آب نداره.
سلام . بنده به مشکلی تو ماشینم بر خوردم که هر جا میبرم نمیدونن از چیه . ماشینم206 تیپ2 هست . موقعی که موتور سرده ریپ میزنه و خیلی بد کار میکنه حتی خاموش میشه دور موتور نوسان میزنه .اما وقتی موتور گرمه خوب کارمیکنه. دوستان اگه راهنماییم کنید ممنون میشم .
ماشین مامان منم اینجوری بود . بابام فک کنم استوپر شو عوض کرد درس شد. قیمتشم 60 ایناس . البته پراید بود.نقل قول:
مرسی . استپر چی هست کسی میتونه بیشتر راهنمایی کنه؟:n03:
یه قطعه هست که ورود اکسیژن تنظیم میکنه که در نهایت گازخوردن ماشینو تننظیم میکنه .نقل قول: