من امروز برای شرکتی که کار میکنم، 2مگ نامحدود گرفتم. سرویس خودم 2 مگ با حجم 20 گیگ هست، سرعت دانلود نامحدود با محدود فرقی باهم نداشتن:13:نقل قول:
این سرعت دانلود نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من امروز برای شرکتی که کار میکنم، 2مگ نامحدود گرفتم. سرویس خودم 2 مگ با حجم 20 گیگ هست، سرعت دانلود نامحدود با محدود فرقی باهم نداشتن:13:نقل قول:
این سرعت دانلود نامحدود
دوستان اسیا تک تو بخش تعرفه ها همچین چیزی نوشته(مصرف سرویسهای دارای ترافیک نامحدود تحت قانون fair use policy آسیاتک است.) منظورشون از این قانون چیه ؟قراره چکار کنن؟
اهواز چرا این سرویس های نامحدود رو ارائه نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن هنوز به ما اعلام نکردن !!!!!!!!
کسی میدونه علتش چیه ؟
کجا نوشته؟لینک بده.نقل قول:
2 مگ نا محدود 45400 :18:
آسیاتک توی سایت asiatech.ir تعرفه 2 مگ و 1 مگ CRA رو اشتباه زده . خوشحال نشید
توی سایت crm درستش رو نوشته .
asiatech.ir بخش تعرفه اینترنت پرسرعت نوشته های زیر تعرفه ها همچین چیزی امده منم اتفاقی دیدم برام جالبه که این یعنی چی؟نقل قول:
جالبه که قیمت های 2 مگ نامحدود اسیا تک نصف بقیه شرکتاس شاید اشتباه کردن بعید می دونم اسیاتک شعور اینو داشته باشه که برای جذب مشتری نصف قیمت بقیه شرکتا سرویس بده
تو پنل کاربری هم که هنوز این سرویسا اضافه نشده ببنیم چطوره
CRA چيه قضيش ؟ سرعت سرويساش چطوريه ؟ كسي چيزي ميدوني ؟
:20:فکر کنم اون قانون قرار بود تصویب بشه قیمت نامحدود اروزن بشه اینه پار آنلاین هم نامحدوداشو همینطوری ارزون زده:20:نقل قول:
کجا نوشته؟لینک بده.
2 مگ نا محدود 45400 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یکی بگیره ببینیم سرعت چطور:20:
آن طور که من فهمیدم ضریب اشتراکش 10 یعنی اگر سرعت دانلود شما 64 باشه ممکن تا 6.4 بیاد پائین اگر هر 10 نفر با هم دانلود کنننقل قول:
شما اگر تو صفحه ی آسیاتک نگاه کنی 128 نا محدود معمولی نزدیک 30 هزار تومان قیمتش در می آید ولی CRA زده 9 هزار تومان خب دیگه داره سر درونش رو نشون می ده:24:
سرویس 2 مگ 5گیگ در ماه.
اسیاتک :
ضریب اشتراک 1 به 10 هم یعنی سرعت ها واقعی میشن.
یعنی اگر 512 نامحدود بگیرید ثانیه ای 52 تا حدودا بهتون میده.
من فردا شارژ نتم تموم ميشه .. الان 1 مگ - 5 گيگ دارم !
ميخوام 512 نامحدود CRA بگيرم ؟؟ به نظرتون ميرزه ؟؟ زود ج بديد پليز
باسلامنقل قول:
اولندش ضريب اشتراك نامحدود ٥١٢ يك به ده هست و سرعتي معادل ٥١.٦ كيلوبايت بهت ميدن
دومن اين سرويس هاي نامحدود تضمين نشده هستن و امكان داره سرعتي پايينتر از اينهم بهت بدن....
سومن نظر من اينه بري يه ١ مگ يا ٢مگ بگيري كه نهايت افت سرعتتون به ٥١٢ محدودتون برسه...
سوالي بود در خدمتم...:46:
50 كيلوبايت در ثانيه ميده ؟نقل قول:
1 مگ نامحدودش چنده؟ اينجا زده 26900 !اينجا هم زده 426538 !کد:http://www.asiatech.ir/fa/pages/sp9cd225/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87%20%D8%B3%D8%B1%D9%88%D9%8A%D8%B3%20%D9%87%D8%A7%D9%8A%20%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF.html
درضن ، اين CRA همون اينترانته ؟ تو پنل هم ب قول دوستمون اضافه نشده براي تمديد (همين CRA) !کد:http://crm.asiatech.ir/
2 مگ آسیاتک
این سرویسهای جدید هم هنوز توی پنل اضافه نشده
تا نگیریم هم نمیشه گفت کیفیتش چجوریه
دقیقا همین کار رو بکنید من الان خودم نامحدود 128 دارم البته هنوز این شرکت کلاهبردار تعرفه جدید رو نزده و از من ماهی 26500 گرفته اگر این ماه تعرفه جدید رو ارائه نده میرم اسیاتک یا پارس به هر حال یه روز این محدودیت حجمی باید برداشته بشه و الان بهترین زمان هستنقل قول:
فقط سرویس نامحدود بگیرید تا دست این کلاهبردارها رو کوتاه کنیم اینکه میگن باید بیای اینجا صحبت کنیم و این چیزا و اینکه کیفیت این سرویسها پایین هست همش کذب محض هست اونها موظف هستند طق قانون 1/10 به شما اشتراک بدن
اگر بخوان کیفیت رو پایین بیارن مطئن باشید با شکایت اکثر کاربرها روبرو میشن در نتیجه هیچ غلطی نمیتونن بکنن شلوغی شیکه رو هم نمیتونن بهونه کنن چون بیشتر از 1/10 حق شیر کردن ندارند
جسارت به همه نباشه و لی اکثر کسانی که میان اینجا شور اکانت حجمی رو میزنن ادم خود isp هستند و منافع اونها در کار هست گول این صحبتها رو نخورید تا کی ترافیک حجمی بخرید
فقط سرویس نامحدود بگیرید
من ازاهوازم اینترنت 2مگابایت آسیاتک دارم.سرعت بسیار پایینه بخصوص درشب سرعتو میارن پایین که نتونی رایگان دانلود کنی.سرعت من خیلی پایینه شاید به خاطراین که من مودم وای فای خودمو روشن می کنم وبا لپ تاپم به اینترنت وصل میشم عکسشم گذاشتم از اسپید تست.
:31:اینجا باید یکی تو یه عملیات شهادت طلبانه بره بگیر این نامحدود های جدید رو بعد روز به روز گزارش کنه ببینیم چجوریه:31:
من حاضرم همچين فداكاري اي كنم ( :31: ) ولي نميدونم چرا تو پنل تمديد سرويس، اين سرويس CRA نيست !نقل قول:
من نمی دونم چزا اینقدر اطلاعات سند می کنه
مثلا اگه بخوام 100 مگ دانلود کنم، هم عدد ریسیو میاد روی 100 و هم عدد سند!
اینجوری ترافیکمم زود تموم می شه
برا شمام اینجوریه؟
نقل قول:
دقیقا واسه منم به همین شکله.
شاتل از این لحاظ سگ شرف داشت به اسیاتک/.
اسیاتک لاکردار خیلی کم میکنه واسه هر چیزی :27:
آسیاتک در اوج
:21::11:
منم چند ماه میخواد ساعت سه نصف شب اوج آسیاتک رو نشون بدم ولی اسپید تست باز نمیشه :16:نقل قول:
منم نصفه شبا و بعضی از ساعتای روز همچین پینگی دارم
واسه بازی آنلاین جون می ده :31:
الان یه تست بگیر بذار ببینیم اوج آسیاتک رو :20:نقل قول:
:13: F1 to meنقل قول:
فعلا این سرویسهای CRA که نامحدودهای با قیمتهای سازمان مقررات رادیویی هست رو توی پنل اضافه نکرده و فعلا به هیچ دردی نمیخوره .نقل قول:
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
آره خیلی پینگ خوراکیه واسه گیم آنلایننقل قول:
نقل قول:
چه فایده من توی روز 100 هم سرعت دانلود دارم:31:
مهم شبانس که بعد ساعت 2 دیگه وبگردی میشه خیال باطل:31:اسپید تست ارور میده انقدر سرعت پایین باز نمیشه:31:تا از پینگ بالای 500 سرعت دانلود زیر 10 آپلود زیر 5 براتون بگم:31:
:31:256 حجمی
اگه کسی هست بگه و آسیاتک در اوج:31:
اینو ساعت 1:20 دقیقه نصف شب گرفتم:31:
اینم ساعت 2:10 دیقه نصف شب:31:
به کی بگم من سرعت بالای روز نمیخوام:31:شبانه من رو سرعت واقعی بدن 30 راضی هستم:31:دیگه 5 دیال آپ دیگه:31:
آقايون و بانوان ! :19:
الان 20 مگ از اين سرويسم مونده ! موندم 256 - 20 گيگ بگيرم يا 512 - 10 گيگ !
256 - 20 گيگ سرعتش چقدره واسه دانلود ؟
سپاس
:11:
آسیاتک شورش رو درآورده با اون قطعی و نوسانات سرعتش.
کارمندهای فهمیده و محترم واحد پشتیبانی هم که هیچی حالیشون نیست، تازه دو قورت و نیمشون هم باقیه!
ادب و نزاکت که هیچ... کم مونده بیان بزننت!
من مرکز "حکمت شعار" هستم. 1024 آسیاتک دارم. میخوام انتقال بدم. چی بگیرم؟
"داتک" ؟ "پارس آنلاین"؟ "صبانت"؟ "مخابرات"؟؟؟؟
راهنماییم کنین لطفا.
هرجایی بری باز بستگی به منطقت داره.نقل قول:
گزینه بعداز آسیاتک میتونه صبانت باشه . ولی توی تاپیک هر کدوم بپرسی بهتر به جواب میرسی
زودتر جواب بديد ! چيزي از حجم نمونده :46:نقل قول:
صبر كردم تا بياييد از نظراتتون استفاده كنم ولي نيومدين و مجبور شدم 256 - 20 گيگ شارژ كنم ! سرعت تا 100 متغيره ! :31:
بیشتر از 100 نمیره؟نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 256 حجمی
اینو ساعت 1:20 دقیقه نصف شب گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ساعت 2:10 دیقه نصف شب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کی بگم من سرعت بالای روز نمیخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبانه من رو سرعت واقعی بدن 30 راضی هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه 5 دیال آپ دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان 128 نامحدود راضی هستن؟
الان دو تا نامحدود وجود داره
یکی 26900
cra 11400 هزار تومان
میخواستم ببینم فرقش چیه؟
ممنون
ميره ولي ثابت نميمونه ! بيشتر زير 100 !نقل قول:
اون CRA ها هنوز تو پنل اضافه نشدن !نقل قول:
اون 26900 نامحدود هم فكر كنم سرعت واقعي ميدن ! آخرش 20 كيلوبايت !
بله سرعت واقعی میده و جون به جونش کنی بالاتر از 17 تا نمیره.نقل قول:
من نامحدود 128 داشتم.به هیچ دردی نمیخوره