ببخشید کدوم ورژن یاهو مسنجر 9 voice داره یعنی ویسش تو ویستا هم کار می کنه؟
Printable View
ببخشید کدوم ورژن یاهو مسنجر 9 voice داره یعنی ویسش تو ویستا هم کار می کنه؟
شما برو یه ایمیل دیگه درست کن و تاریخ تولد رو 1980 بزن.نقل قول:
ببخشید یه سوال دیگه من چطوری بفهمم که تو Add List کسی دیگه هستم یا Delete شدم
مرسی
میشه ایگنور لیست یاهو مسنجر رو هم مثل ادلیستش دسته بندی کرد یعنی ایدیهایی که می خوام همیشه تو ایگنور باشن تو یه گروه باشن و بقیه تو یه گروه دیگه تا موقع پاک کردن قاطی نشن و راحت بشه پیداشون کرد.
لینک دانلود Yahoo Messenger Vista از RapidShare
کد:http://rs238tl.rapidshare.com/files/74885527/2927124/Yahoo_Messenger_Vista_Setup.exe
سلامنقل قول:
شما اگه ترفند میخوای به وبلاگ من یه سری بزن تا از ترفند های یاهو مسنجر هم استفاده کنی.
اینم برای شما
وقتی با يك نفر Chat مي كنيد از كجا مي فهميد طرف مقابل شما را در ليست خود Add كرده است يانه؟ كافی است به طرف مقابل يک PM بدهيم و هنگامي كه جواب طرف مقابل رسيد به بالای پنجره ی مخصوص PM نگاه كنيد. دو حالت ممكن است رخ دهد:
1.اگر طرف مقابل شما را در ليستش نداشته باشد، در بالای صفحه به صورت زير اسم ها را مشاهده خواهيم كرد: Yahoo Send ID Instant Messenger در اين صورت مي بينيد كه بين ID دوست شما و Instant Messenger فقط يک خط وجود دارد كه اين نشان می دهد كه طرف مقابل شما را Add نكرده است.
2.اگر بين ID دوست شما و Instant Messenger دو خط ديده شود مانند: Yahoo Send ID--Instant Messenger در اين صورت ID شما در ليست دوستان تان وجود دارد.
فکر کنم نمیشه این کارو کرد.نقل قول:
اگه تكراري بود شرمنده ولي خيلي مشكل حياتي !!!
جديدا وقتي مي خوام ياهو مسنجر رو باز كنم اين ارور رو ميده :
there was a problem signing into yahoo messenger.
please try again a little bit later .(81003005)l
بعدش هر چي try again ميزنم دوباره همين مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما اگه یه عکس ازش میزاشتی هم خوب بود.
شما برو نسخه های دیگه رو امتحان کن.
:10:
yahoo messenger نسخه 9 اين ارور رو ميده . بعضي وقتها اينجوريهنقل قول:
من هم اولی که کانکت میشم این مشکل و دارم!نقل قول:
ولی وقتی Freegate یا U89 باز میکنم دیگه این مشکل رفع میشه!
بيا عزيز اينم عكسش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من یه سرچی کردم و اینا رو پیدا کردم:نقل قول:
اگر اینترنت دیال آپ دارید و فایل با حجم بالایی را دانلود می کنید یا سیستم شما چندان به روز و ارتقا یافته
نیست ممکن است با این پیام رو برو شوید
1. اگر از برنامه هایی استفاده می کنید که ظاهر ویندوز را تغییر می دهند (تم های ویندوز جزو این دسته نمی باشند) آن ها را غیر فعال کنید
2. اگر برنامه فلش پلیر را نصب ندارید آن را دانلود و نصب کنید (توجه کنید حتما از مرورگر Internet Explorer برای دانلود آن استفاده کنید!!!)
آدرس برای دانلود:
3. پاک کردن هیستوری نیز گاهی چاره ساز است!کد:http://www.adobe.com/shockwave/download/...
برای این کار مسیر زیر را از کنترل پنل(Control Panel) ویندوز خود دنبال کنید:
Internet options> general > clear history > set the number of days to zero> OK.
4. با پاک کردن کوکی ها و تمپوریری فایلز نیز شاید بتوانید به این مشکل غلبه کنید!
برای این کار:
...Control Panel>Internet Options>General>Delet..>Delet files... & Delet Cookies
5. در تنظیمات Yahoo Messenger خویش در قسمت connection به جای گزینه No Proxies گزینه ی Firewall with no proxies را انتخاب کنید
برای این کار:
Messenger>Preferences>connection radio button 'Firewall with no proxies.
6. نرم افزار Yahoo Messenger خود را پاک کرده و دوباره دانلود و نصب کنید!
منبع:
:11:کد:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070419090148AAMkGzw
دارم بهت میگم چیکار کن دیگه freegate باز کن درست میشه!نقل قول:
بیا از اینجا دانلود کن!
کد:http://rapidshare.com/files/131927806/fg66p.exe.html
ممنون . حالا اين freegate چي هست ؟ يه كم توضيح در موردش بده:10:نقل قول:
سلام
من قصد دارم ویندوز عوض کنم با توجه به اینکه یاهو در درایو سی نصب شده و من مقدار زیادی آرشیو مسیج از خود یاهو ذخیره دارم آیا امکانش هست با نصب ویندوز جدید و یاهو مسنجر جدید آرشیو مسیج های قدیمی رو برگردونم اگر بله
چگونه؟
حاا اصلا درست شد ؟ :20:نقل قول:
چرا این smile ها تو یاهو مسنجر 9 این شکلی شده مثلا خواستن بهترش کنن. :41:
بچه ها خواهشا سریع جواب من رو بدهید چون پی سی بد جور ویروسیه و آنتی ویروس ها هم جواب نمی ده و سریع باید ویندوز تعویض شود می خوام بدونم می شه آرشیو ها رو حفظ کرد یا نه؟
من تازگي ها xp sp3 كه واسه MRT هستش رو ريختم روي لپتاپ
به وسيله LAN هم به اينترنت باهاش وصل ميشدم.مسنجرم هم 9 هستش و مشكلي نداشت
بعد چند روز اون شركتي كه ازش LAN گرفته لودم اومد گفت يوزر پسورد بزنين تا بتونين از اينترنت استفاده كنيد.يوزر پسوردش هم اينجوريه كه مثلا فاير فكس رو باز كه ميكنم به جاي home page يه صفحه ديگه مياد ميگه يوز و پسورد رو بزنم .بعد اينكه زدم ميره و وارده home pageام ميشه
يكي دو روز اول مشكلي نبود ولي بعدش باهو مسنجر قاطي كرد و انگار تشخيص نميتونه بده من به اينترنت وصل هستم و ساين نميكنه.در حالي كه با pc كه تست كردم مشكلي نداشت و ساين ميشدم. فهميدم كه اشكال از سيستم لپتاپم هستش.
حالا ميخاستم ببينم تنظيماتي چيزي هست كه بشه يه كاريش كرد يا نه؟ در ضمن از آنتي ----- هم استفاده نميكنم
نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
به این مسیر برید:
C:\program files\Yahoo!\Messenger\Profilesکه C، درایو ویندوزتونه و میتونه متفاوت باشه
آیدیهایی که باهاشون چت کردین و آرشیوشون(در صورتی که message archive براشون فعال بوده باشه) رو میتونین اونجا ببینین و هر کدوم رو که میخواین از فولدرش یه کپی بگیرین(رو سی دی یا درایو دیگه اگه کل هاردتون رو فرمت نمیکنین) و بعد از نصب مجدد ویندوز دوباره تو همون مسیر کپی ش کنین
موفق باشین
:11:
میگم تو که میگی "انگار تشخيص نميتونه بده من به اينترنت وصل هستم" این میاد ؟نقل قول:
سلام
من یه سوال دارم ، میشه کاری کرد که هیچ پیام Offline برامون نیاد ؟ ، یعنی وقتی تو یاهو نیستم و کسی بهم PM داد بعدا که در یاهو ON شدم اون پیام برام بصورت Offline Message نیاد
كي بلده چطور ميشه يه آيدي رو حذف كرد؟
هر كي بلده لطفا راه حل اون رو به آدرس ايميل من بفرسته
ممنون از همگي
همين مياد ولي عددي جلوش نمينويسه.مشكلم از پسورد نيست با pc ميتونم ساين بشمنقل قول:
سلامنقل قول:
این مشکل هم بعضی وقتها گریبان گیر من هم می شه . ولی بعد از چند دقیقه مشکل برطرف می شه .
این مشکل به خاطر پسورد و یوزر نیست . به نظرم بیشتر به خاطر سرعت پایین اینترنت باشه .
اگه شما از دایال اپ استفاده می کنید با تعویض isp خودتون به نظر مشکل حل بشه . از یه isp دگیه استفاده کنید .
موفق باشید .
گفتم كه من LAN دارم.همون adsl هستش ولي مودم نداريم .يه شبكه محلي تو كل ساختمون راه انداختن.سرعتم 128 هستشو موقع ساين شدن هم سرعتم بالاستنقل قول:
سلامنقل قول:
اين ترفند مربوط ميشه به پاك كردن اكانت سرويس ايميل ياهو. ممكنه كه تا حالا براتون پيش اومده باشه كه بخواهيد به واسطه ساختن يك اكانت ايميل جديد ، بخواهيد ايميل قبلي خود را پاک كنيد. اين امكان تقريبا ميشه گفت يكي از امكانات پنهانی ياهو است كه به طور آشكارا در اختيار كاربرانش قرار نداده.برای اين كار ابتدا شما بايد به اين لينك مراجعه كنين :وقتی كه بر روی اين لينک كليک می كنيد وارد يكی از صفحه هاي سايت ياهو ميشويد،سپس در اين صفحه نام USER و PASSWORD ايميل خود را كه می خواهيد پاک شود را وارد كنيد سپس وارد صفحه ديگه ایی ميشيد،در اين صفحه هم در قسمت پايينش دوباره يوزر و پسوردتون رو وارد كنيد،اكنون بروي كليد YES و يا همون Terminate this Account كليک كنيد.کد:https://edit.yahoo.com/config/delete_user
توجه: بدين ترتيب ايميل شما به طور كامل از روي سرور ياهو پاك ميشه و هيچ راه برگشتي هم نداره.
و این ایمیلی که پاک کردین رو میتونید بعد از ۶ ماه دوباره بسازین.
یکی لطف کنه جواب سوال من رو در پست شماره 4864 بده
فکر نکنم راهی باشه.نقل قول:
تو ادد لیست منم گاهی ها برام آف میزارن منم میخوام همین کار رو بکنم ولی فکر نکنم چنین چیزی باشه.
یا به دوستت بگو برات آف نزاره. :27: منم همین کار رو میکنم.
از این برنامه Yahoo Autoreply 3.0 استفاده کن. شاید بشه.
ببخشيد اين myyahoo module چيه كه توي about yahoo messenger نوشته؟
بروبچ ... یاهو مسنجر توی ویستای 64 بیتی لاگ این نمیشه ؟
نقل قول:نقل قول:
وقتی خواستی از یاهو مسنجر استفاده کنی freegate باز کن درست میشه!
بیا از اینجا دانلود کن!
کد:
کد:http://rapidshare.com/files/131927806/fg66p.exe.html
این سایت هایی که مخفی ها رو نشون میده هیچ کدوم کار نمی کنه که!
اين سايت رو امتحان كن:نقل قول:
کد:http://www.vizgin.com
با درود
من زمانی که با مسنجر یاهو وارد یکی از آی دی هام می شوم شگفت زده می شوم!!! چرا که زمانی که یکی از ادد لیست های آی دی دیگر من آنلاین می شود در این آی دی نشان داده می شود!!!
مشکل از کجاست؟
سلام دوستان ؛ من پسورد آیدی یاهوم رو فراموش کردم. مهمترین نکته و قوت قلب توی این قضیه اینه که من با پسورد سیو شده ی اون در یاهو مسنجر همین الان توسط یاهو مسنجر آنلاین هستم. ( پس مطمئنا این پسورد هنوز یه جایی از سیستمم ذخیرست )
یاهو مسنجر من ورژن 8 هست که نرم افزارهای تشخیص رمزای ستاره ای براش کار نمی کنه
همه ی این نرم افزار ها برای ورژن 7 به پایین بودند.
از طرفی چون حدود 6 سال پیش ایجاد کردمش یادم نمیاد چه مشخصاتی موقع ثبت نام دادم و خوب به همین خاطر از خود یاهو هم برای ارسال پسورد نمی تونم کمک بگیرم
این آیدی حقیقیه ؛ نه ایلگاله و نه چند حرفی ولی برای من ارزش داره ؛ چون این همه سال رو باهاش کار کردم . ممنون میشم کمکم کنین
این یکی کار کرد!!:18:نقل قول:
دستت درد نکنه
دوستان از همین استفاده کنید:46:
سلام. اطلاعات کامل درباره روبات یاهو میخوام.این نرم افرزار ها چه کاری میکنن و لینک دانلودشو اگه بدید ممنون میشم
سلام
دوستان 2 روزه که Text های دیگر افراد برای من میاد ولی من نمیتونم چیزی Send کنم.
Send می کنم ولی مثله اینکه نمیرسه چون بقیه میگن چرا جواب نمیدی.از 9.0 استفاده می کنم.ممکنه از این ورژن باشه؟
مشکل از کجاست؟؟؟
سلام.بچه ها کام÷یوترم چند روزه وقتی میرم تو یاهو مسنجر ÷یغام میده:security warning because it cant verify the publisher name:swflash.cab
بعدم از مسنجر میاد بیرون. چی کار کنم؟مرسی