منم همین مشکل را داشتمنقل قول:
اما روی ویندوز 7 نصب کردم مشکل نداشت. از برنامه های آفیس فقط وردش این مشکل را داشت اونم روی ویندوز XP
اشکال از کامپیوترتون نیست
Printable View
منم همین مشکل را داشتمنقل قول:
اما روی ویندوز 7 نصب کردم مشکل نداشت. از برنامه های آفیس فقط وردش این مشکل را داشت اونم روی ویندوز XP
اشکال از کامپیوترتون نیست
یک سوال دیگه:
چطور میشه استایل های یک فایل را در فایل دیگر وارد کرد؟ نمیخوام از اول توی داکیومنت جدید بیارم. توی همون فایلی که قبلاً تایپ کردم.
سلام
چطور 2010 را اکتیو کنیم
2- میرعماد را نصب کردم و فونت هایش در نوت پد و .. کار می کند اما در 2010 وقتی با فونت هایش چیزی می نویسم (با فونت های میرعماد) و یا اینکه متنی را که نوشته ام انتخاب می کنم و می خواهم با فونت های میرعماد تغییر دهم آن متن ناپدید می شود و نشان داده نمیشود
من هم همین مشکل را داشتم و هرچه از اعضاء و مدیر این تاپیک درخواست کردم کسی جوابم را نداد تا اینکه بالاخره خودم مشکل را حل کردم به این ترتیب که:نقل قول:
اگر دیکشنری Babylon روی سیستمت نصب داردی، در Word برور به Options/Add-Ins و بعد Babylon را غیر فعال کن و بعد فایل مربوطه را از قسمت پوشه بابیلون حذف کن و الا دفعه بعد که Word را باز کنی همین مشکل را خواهی داشت. علت این مسأله این است که لغت نامه بابیلون یه گزینه به منوی راست Word اضافه میکنه که با Word 2010 سازگاری نداره . اگه مشکلت حل شد اطلاع بده تا بقیه هم که همین مشکل را دارن از این راه حل استفاده کنن.
سلام
یه مشکل خیلی حاد خواهش میکنم یکی کمک کنه.من تو کامپیوتر محل کارم یه سری فایل ورد که پایان نامه هستند دارم که از امروز یه تعدادی از اونا بی دلیل دچار مشکل شده،مشکل اینه:
مثلا تو این فایل ها(بیشتر متن این فایل ها فارسی است) در بین متن های نوشته شده یه عدد هایی شبیه به این هست[33,8] که در واقع شماره منابع و مراجعی است که در آخر متن نوشته شده اما این عدد تبدیل شده به 2 یا 3 صفحه نوشته های انگلیسی چیزی شبیه به کد نویسی و بعد ادامه متن یعنی چیزهایی که بعد از این عدد بوده وجود داره در چند جای متن این فایل ها این اتفاق افتاده یا حتی مثلا یه جای متن کلمه refrences list بوده که اون هم تبدیل به چند صفحه کد شده و اما وقتی از این فایل ها پرینت گرفته میشه مشکلی نداره و این فایل ها درست و بدون این کدها پرینت گرفته میشه!!!وقتی این چندین خط کد رو انتخاب می کنم و کلیک راست میکنم 2 یا 3 تا گزینه در مورد feild هست که یکی از اون ها toggle feild codes هست با انتخاب این گزینه متن درست میشه در واقع تبدیل به همون عددی که نمونه اش رو بالا نوشتم میشه ولی با زدن save چیزی save نمیشه و با بستن و باز کردن دوباره فایل به همون صورت در میاد.باید بگم تو کامپیوتر های دیگه این فایل هامشکلی ندارن و درست هستند فقط رو دو تا کامپیوتری که تو اتاق من هست به این صورت هست آفیس را آنستال کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشد مشکل ویندوز هم ندارم.خواهش می کنم واسه این مشکل یه راهی به من بگید
سلامنقل قول:
اولا به نظر مياد اين يه متن از اينترنت کپي شده در ورد هست
معمولا قالب بندي متن در صفحات اينترنتي متافوت با ورد هستن
شما براحتي پس از مراجعه به کادر Paragraph پس از کليک راست بر روي متن و زدن همون گزينه ميتونيد از باکس Alignment انواع گزينه هاي Justify رو انتخاب کنيد
در صورتيکه درست نشد فايل تون رو بذاريد تا چک کنم
سلامنقل قول:
سلام دوست عزيز
مشکل عجيبي هست
نبايد اينگونه بشه
دوست داريد فايلتون رو بذاريد تا يه چک بکنم
سلامنقل قول:
شما بهتره اين استايل رو به فايل پايه اي که کل فايلهاي ورد بر اساس اون باز ميشن به روش زير انتقال بدي
ابتدا فايلي که استايلت در اون هست رو باز کن و بعد مطابق شکل اول 1 و بعد 2 رو اجرا کن
سپس از کادر بازشده گزينه import/export رو بزن و از ستون سمت چپ استايل رو انتخاب کن و با زدن دکمه Copy اونو به ستون سمت راست کپي کن و تمام
موفق باشي
سلامنقل قول:
نسخه آفيس تون چي هست !!؟؟
یعنی هیچ کس نیست اینجا به من کمک کنه واقعا مشکلم جدیه کلا ورد من به یه سری علامت ها و نوشته ها و حتی شماره صفحه حساس شده و نوشته های دیگه شبیه کد نویسی جای اونا نشون میده تو پست قبلی کامل توضیح دادم اگه کسی میتونه بگه چی کار کنم:41::37:
دوست عزيز انگار مشکل تون باعث حواس پرتي تون هم شده !!!!نقل قول:
همين پست بالايي پست خودتون رو نگاه کنيد ......
!!!!!!!!!!!
با سلام من داشتم در ورد تايپ مي كردم يكهو نمي دونم چي شد كه حالا وقتي space مي زنم براي فاصله بين كلمات متن بعديمو پاك مي كنه نمي دونم چيكار كنم لطفا كمكم كنيد:18:
با سلام به دوستان
آيا امكانش هست كه كادر بوردر را نزديكتر به متن آورد بدون از اينكه متن را نزديك به كادر بردر ببريم
سلام به همگی
در 2007 و 2010 در سربرگ Insert و در تب link زیر گزینه bookmark گزینه ای داریم به نام cross-reference این گزینه چه کار می کند ؟
-در بعضی از پایان نامه ها به طور مثال فاصله از بالای صفحه را مثلاً 3 می گیریم اما در بعضی صفحات خاص همان پایان نامه باید فاصله مثلا 6 یا 5 باشد چطور دقیقاً این فاصله را ایجاد کنیم در تمام صفحات دقیق در نمی آید
- چطور مثلا کلمات مثل R را تایپ کنیم در حالی که یک خط کنارش است نمی خواهم به طور دستی این خط را بگذارم
-
نقل قول:
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن تبريک ميگم
شما اشتباها دست تون خورده به دکمه Insert يه بار ديکه همونو بزنيد درست ميشه
با سلام
مثلاٌ ما چند تا فایل word جداگانه داریم هر کدام را که با ز میکنم قبلی بسته میشود و این جدیده باز میشود
یعنی در هر صورت یک فایل word دارم تنظیمات کجا را باید درست کنم wod 2003 است
مطمئنی که فایل قبلی بسته می شه؟نقل قول:
گزینه زیر رو تیک بزن، شاید فایلهای قبلی رو مشاهده نمی کنی:
tools=>options=>view=>show=>windows in taskbar
با تشکر
فکر کنم سوالم را درست مطرح نکردم ما یک صفحه word باز میکنیم که حاوی مطالبی است حال یک صفحه word دیگر را نیز باز میکنیم به محض باز شدن صفحه word صفحه جدید در همان word قبلی جایگزین میشود
سوالتون هنوز هم کمي نامفهومه !!!نقل قول:
سلام
من یه فایل ورد را از ابتدا با 2007 نوشتم و اون رو هر روز تکمیل میکردم و از ابتدا خروجی 2003 ازش گرفتم ولی امروز که اومدم بازش کردم تمامش به هم ریخته و به صورت حروف چینی(==++--) شده.؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید آخه 300 صفحه هست .
داخل صفحه Word 2010 کلیک راست که میکنم باز میشه همون لحضه بسته میشه چرا؟
سلام
چطور میتونم در قسمت Numbering از Home Tab یک Style جدید اضافه کنم.
استایلی که میخوام ( الف ب پ ج د ذ و ...) است
ممنون میشم کسی پاسخ بده
شما دو تا یا چند تا فایل word دارید a, b , c ........... حال a را باز میکنید و دارید مطالبش را مطالعه میکنید و میخواهید b که یک فایل word دیگری است را هم باز کنید و در عین حال میخواهید فایل a را هم داشته باشید و آن را باز نگه میدارید به محض بازکردن فایل b فایل a بسته میشود و همینطور اگر c را باز کینم b یعنی قبلی که باز بوده بسته میشود یعنی در هر حالت ما باید یک صفحه word باز داشته باشیم
فایل وردی رو با پسوند 2007 (docx)سیو کردم وقی خواستم بازش کنم پسوندش به xml تغییر کرد و باز نشد . ممنون میشم اگه کمکم کنید :10:
سلامنقل قول:
اين مورد ممکنه برگرده به ويروسي بودن فايل يا سيستم شما
اگه دوست داريد فايل رو بذاريد تا چک بشه
به نظر مياد ويندوز شما سون باشه که چنين مشکلي رو داريدنقل قول:
چون در پستهاي قبلي هم يادمه که دوستان هم ين مشکل رو داشتند ولي راه حلي هم واسش نبود
بالاخره يه نرم افزار در ورژنهاي جديدش با کمي از اين مشکلات مواجه هست تا حل بشه
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريک ميگم
امکان اضافه کردن استايل به اون قسمت وجود نداره و فقط ميشه ازشون استفاده کرد
اينطوري بهتر شدنقل قول:
مشکل بسيار عجيبي هست
شما آفيس رو تا بحال حذف و نصب دوباره کرديد ؟
بله ویندوزم 7 هستشنقل قول:
ممکنه چون از 2007 به 2010 آپدیتش کردم این مشکل پیش اومده باشه؟
اینطور مشکلات رو یکی به گوش مایکروسافت برسونه چون 100% براشون مهمه و اهمیت میدند من اگه زبان انگلیسیم عالی بود حتما باهاشون تماس میگرفتم
ممنون
نه این کار را نکرده ام یعنی راه حلی جز نصب دوباره ویندوز xp ندارد
من آفيس رو ميگم و نه ويندوز رونقل قول:
يه بار اونو حذف و دوباره نصب کنيد
سلام
وقتی یک متن رو از یک فایل pdf کپی می گیرم و توی محیط word می آورم، متن رو نشون نمیده.
به جاش کلمات عجیب و غریب می اره>کسی میدونه راه حلش چیه؟
سلام
از ترکيب چه کليدی حروف کشيده ميشه مثلا در کلمه "سلام" سین کشيده تر بشه؟
ممنون
نقل قول:
Shift+J یا همون Shift+ت
مثل:
ســـــــلام، خـــــــــــــــــــــوب
موفق باشی:11:
نقل قول:
Shift ^ ت (J)
نقل قول:مشکل به این بر میگرده که شما روی سیستمتون حتماً بابیلون نصب کردهاید یا یه چیز شبیه به این که در کلیک راست ماوس قرار گرفته.نقل قول:
اگه شما با استفاده از دکمه صفحه کلید راست کلیک کنید این مشکل رو نخواهید داشت.
در صورتی که بابیلون نصب کردهاید مثل من میتونید این مشکلتون رو با استفاده از راه حل زیر حل کنید:
- در پوشه بابیلون دنبال فایلی به نام BabylonOfficePI.dll بگردید.
-- این فایل رو Cut کرده و در جای دیگه قرار بدید.
مطمئن باشید که مشکلتون حل میشه.
منبع: یکی از کاربرای انجمن که نمیدونم نام کاربریش چی بوده.
شاد باشید :40:
آقا دمت گرمنقل قول:
مشکل همینی بود که گفتی
حل شد...
ممنون
ببخشید منظور من همام office بود یعنی در قسمت option word تیکی را اشتباه نزده اند که این مشکل پیش آمده است ]
سلام به همگی
در حال تایپ بودم که نمی دونم چه دکمه ای زدم که فایلی که درون آن در حال تایپ بودم تبدیل به دو فایل شد یعنی مثلا اگر اسمش شیرانی بود دو فایل باز شد شیرانی:1 و شیرانی: 2
2- میدونید که وقتی فایل را پرینت می گیریم از چهارطرف کاغذ چند سانت سفید می افتد چکار کنیم این اتفاق نیفتد
چرا بعضی اوقات در پرینت شماره صفحات نمی افتد