برای من که الان حدود یک هفته میشه سرعتم تو شب دوروبر 100 هست نوسان کمی هم داره
Printable View
برای من که الان حدود یک هفته میشه سرعتم تو شب دوروبر 100 هست نوسان کمی هم داره
اقا نمیخوام اسپم بزنم ولی خدایی نمیشد اینو نزارم... نه ساسیش کنید نه به Copyright و نه به Private Privacy ربطش بدین. فقط ببینین... :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدااااااا... انگولا انگولا...کوگانگا کاگونگا... :34::22:
اسپم خوبی بود :10:
خنده دار بود . فوتوشاپ جالبی بود
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااای خدایا.
1.آقا فكر كنم اين سر كاريه با فتو شاب درست شده
2. عكس اون خانم مورد شرعي داره :21:
3.اون نصفي چيه ، فكر كنم معادل پارسي همون فرنچ باشه !!! :27:
نقل قول:
منم فکر کنم فتوشاپه عکس جنیفر لوپزو با چادر گذاشتن بعید میدونم واقعی باشه :27:نقل قول:
احتمالاً داشته لاک رو پاک میکرده که جریمش کم بشه نصفشو بیشتر نتونسته پاک کنه :31:
بچه ها اسم اون خانومه که سمت چپ طرف دیوار میشینه چیه؟؟زنه مسته...رفتم 3 ماهه شارز کردم 37 تومن دادم یه ماهه زده..بازم رفتم گفتم 1 ماهه زدید گفت اِاِاِ الان درست میکنم...بازم اومدم خونه همون 1 ماهه اس...
هر چی زنگ میزنم آشغاله...
اسمشو بگید لطفا...
چرا همش میری اونجا خب زنگ بزن بگو :20:
من خودم امروز صبح پولو بانک واریز کردم زنگ زدم گفتم 10 دقیقه ای وصل شد
می خواستم صبر کنم تاپیک 100 صفحه بره جولو ولی دیگه طاقت نیاوردم :31::21:نقل قول:
من دارم از پارس
امری بود؟
بچه ها برای شما هم rapidشر فیلر شده؟ برای من فیلر شده
بلهنقل قول:
:18::2:
من تازه می خواستم اکانت بگیرم با این حساب اکانت بی اکانت :41:
نمیگیره لامذهب..10000 بار زنگ زدم...همیشه بیزیه...:19::19::19:نقل قول:
اسم اون خانوم مسته رو نمیدونید...زنگ بزنم باید بگم با اون کار دارم دیگه..:2::2:
همونجا بهش گفتما ... گفتم دیگه درسته ؟؟مطمینید؟گفت آره ..تموم شد...ولی بازم همونه...
خب اونو ولش کن می خوای کارت راه بیافته دیگه زنگ زدی 1 رو بزن بعدش 2 بخش adsl برای یکی از منشیا قضیه رو تعریف کن برات ردیفش میکنه من وقتی میبینم یکی درست حسابی جوابمو نمیده قطع کردم دوباره زنگ میزنم یکی دیگه ور داره بهش قضیه رو دوباره میگم بالاخره یکی کارتو راه میندازه
دوستان نمیدونم خط شما هم تو این یه هفته قطعی داشته یا نه ماله من (خط4)هرروز حداقل یه بار قطع میشه و بین 1تا 5 ساعت طول میکشه وصل شه!تف
چندبار زنگ زده بودم جواب سربالا دادن که وصل میکنیم و از این حرفا ،امروز بالاخره فهمیدم مشکل از دستگاه نمیدونم چیشونه که به علت نوسان برق قطع میشه !اینکه یو پی اس و ... دارن جای تعجبه که چرا اینجوری میشه ولی حرف من نیست خودش گفت!اینو تغریبا مطمئنم چون اول اینو گفت بعد فهمید سوتی داده ماست مالیش کرد (:
اونا اخه تو کار چیزن... اااا... کارمندای اندیشه رو مثل یه موبایل در نظر بگیر.... خوب... باید شارژ بشن دیگه... اون 37 رو دادی فکر کرد 1 ما با خودش قرار داد بستی. بار دوم هم همین فکر رو کرد... حالا کدومو میگی نمیدونم... :27: ولی میدونم همچین پرسنلی دارن... :27:نقل قول:
توجه توجه همه دوستانی که فکر میکنن RAPIDSHARE فیلترررر شده، کاملا در شتباهند. یعنی فیلتررررر شده ها، ولی توسط اندیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی یه سایت فیلترررر شده. و حالا دلیل اینکه بچه ها نمیتونن این سایت رو لود کنن
1 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
2 53 ms 82 ms 20 ms 89.144.179.2
3 18 ms 19 ms 19 ms askiran-to-dci.askiran.com [89.144.133.201]
4 20 ms 19 ms 19 ms 217.219.184.1
5 20 ms 21 ms 18 ms 217.218.232.249
6 25 ms 21 ms 27 ms 217.218.158.42
7 20 ms 23 ms 22 ms 78.38.255.217
8 * * 197 ms static.turktelekom.com.tr [212.156.90.29]
9 * * 151 ms 81.212.208.89
10 156 ms * * 212.156.119.33
11 * 159 ms 152 ms 81.212.212.62
12 * * * Request timed out.
13 224 ms 155 ms 153 ms ffm-b10-link.telia.net [80.239.160.45]
14 * * * Request timed out.
15 158 ms * 165 ms ae-11-69.car1.Frankfurt1.Level3.net [4.68.23.3]
16 * * 156 ms rapidshare.com [195.122.131.16]
اساسا روتینگ ها افتاده تو جاده خاکی... یا بعبارتی اندیشه قطار رو route کرده به ناکجا اباد... :27:
مگه هنوزم isp ها سایت ها رو فیل میکنن:2:
به احتمال زیاد تا چند روز دیگه باز میشه احتمالا اینم مثل قضیه جی میله می خوان upload server ملی رو معرفی کنن :31:
بچه ها خبر دست اول hot فایل هم فیلر شد :19:
استانی نیست الان تو یه سایت دیگه دیدم که زده بود rapid فیلر شده :21:
متتتی جان دمت گرم...نقل قول:
آقا بعد از 1 ساعت گرفتن بالاخره گرفتم..:31::31:
وصلم کرد به یه خانومه کل ماجرا رو واسش تعریف کردم زیره یه دقیقه درست کرد...دمش گرم..:20::20:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه وقت میبینی کارت جایی لنگه همه مشکلات دنیا اون موقع میریزه سرت..
امروز اومدم خونه دیدم زده 31 روز حالم گرفته شد..حالا هرچی زنگ میزنم مگه میگیره؟؟با گوشیم میگیرم اشغاله با تلفن خونه میگیرم هنوز 772 رو نگرفتم اون دختره .....ده میگه شماره شما در شبکه موجود نیست!!!! :19::19:
از اون ور یخچال و کولر و تی وی و پی سی و .... یهو خاموش شد مامانم صدام میکنه بیا اینا رو نگاه کن ببین چشونه...تا برم اونا رو نگاه کنم گوشیم زنگ خورد ... :19::19::19: هوا هم گرم عین جهنم:19::19:
اون لحظه فقط از خدا مرگمو خواستم فقط مرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ :19::19::19:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مرگ رپیدشیر رو هم به همگی تسلیت میگم////
خواهش میکنم همیشه یادت باشه راه های رسیدن به خدا زیاده از یه راه نشد از راه دیگه وارد شو :31:
این همه منشی تو شرکت ریخته یکی جواب نداد میریم سراغ یکی دیگه :46:
نقل قول:
رپیدشر را خدا ازاد کرد....
رفع ف.ی.ل.ت.ر شد
خب خدا رو شکر این بار هم به خیر گذشت
سرعت دیشب چطور بود؟
این کار های مزخرف کار همیشگیشونه 2 روز فی لت.ر میکنن بعد درست میشه . خیالتون راحت باشه سایت هایی مثل rapidshare.4Shared. Mediafireنقل قول:
طولانی مدت فیلتر نمیشه . قدرتشو ندارن :21::27:
دیشب سرعت من بی نظیر بود 160 اما برقمون سات 1.20 رفت
آخر شانسم:41:
:27::34:بابا خوش شانس :16:نقل قول:
ناراحت نباشنقل قول:
سرعت منم بالا بود ولی خیلی زود سرعتم پایین اومد:41:
مثل روز های قبل شد :46:
اول از همه اون قبض جریمه یه شوخی هست البته اصل قضیه شوخی نیستا ولی این که با الهام از قبض راهنمایی رانندگی این قبض را درست کردن و رشت را هم زدن با حال بود نیازی هم به پاک کردن کد ملی نبود چون ۱۰ تا عدد را همینجوری میشه چید دیگه . از همه باحالتر ۴ انگشت و نصفی هست یعنی یه دست ۴ انگشت و نیمی لاک داشته و اون یکی هم بدون لاک :31:/ درباره این که یکی مرگ میخواست عزیز برادر . آخه ۲ ماه شارژ اندیشه که ارزش این حرفا را نداره
سوما درباره قیلطرینگ عرض کنم که هر چی سایت هاستینگ بود بستند که البته همیشه یه https را امتحان کنین که خیلیهاشون وا میشه . البته نا گفته نمونه یه بازی آنلاین به نام Erepublik را هم بستند .
جالبه ها هاتفایل و دپوزیت فایلس و مگا آپلود و آپلودینگ و کلی سایت دیگه بسته بمونن ولی رپیدشیر باز میشه . عجیب نیست ؟ فرق اینا در چیه ؟ / نکنه رپیدشبر یه قراردادایی داره
مشاهده هرگونه اسپم در این پست مسئولیتش متوجه بایوس است که این بحث را راه انداخت :10:
قضیه فیل ترینگ دیگه از مسئولیتهای ISP ها نیست . سایت رپید هم از یکی دوستان تو شهر دیگه سوال کردم اون موقع اونجا هم بسته شده بود ... مخابرات انواع و اقسام ترفندهای مختلف رو امتحان میکنه تا مثل موش آزمایشگاهی هر کدوم بهتر جواب داد بعدا طبق همون روش پیش بره .. مثل همین روش که جیمیل قابل دسترسی نبود یه ترفند جدید بود و به جای اینکه مستقیم فیلش کنن و کاربرا شاکی بشن به قول bios مخابرات کاری کرده بود که با جستجوی صفحه یا به ناکجا آباد ختم بشه یا تو یه چرخه باطل بیوفته و آخرش ارور بده بدون باز شدن ... تو کشور ما همه کارا بر اساس آزمون و خطا انجام میشه ... در ضمن مثلا با بستن موقتی سرویسای پر طرفدار ( مثلا جیمیل ) می تونن یه سر و گوشی هم آب بدن ببینن واکنش کاربرا در چه حده و اگه ببینن تو یه مورد زیاد کسی شاکی نشد مطمئن باشین برا همیشه سایت مورد نظر مسدود میشه . تمایل هم به این سمت هست که اینجور سایتها و سرویسها رو فیل تر کنن و دارن کم کم زمینه سازی می کنن .. شما به یه صفحه فیل شده مراجعه کنین تازگیها یه لینک جدید زیر صفحه فیل ترینگ گذشته شده که حتما توصیه می کنم بخونینش :
[HTML]http://mofidlinks.ir/0-5.htm[/HTML]
تو این صفحه فیل-ترینگ تو کشورهای دیگه رو توضیح داده تا مثلا کاربر ایرانی شاکی نشه نگه چرا فقط اینجا فیل-تره !!! نکته جالب اینه که تو این صفحه تا میتونستن از جیمیل و گوگل بد گفتن و کشور چین و استرالیا و کانادا رو به عنوان کشورهای فیل کننده مثال زدند !!! زیر صفحه هم به قسمت "سایر کشورها" توجه کنید جالبه !
این صفحه خیلی خوب نشون میده که فیل شدن چند ساعته گوگل یا جیمیل و الان هم سایر سایتها اتفاقی نبوده .... دارن زمینه فیل شدن اینها رو تست میکنن و می خوان بدونن واکنش کاربرا هم چطوریه ... در مورد چیز پی ان هم همینطوره ... هیچوقت نمیتونن کلش رو ببندند و فقط میتونن آی پی خاص سرور رو مسدود کنند که اون هم با تغییر آ ی پی سرور مشکلش رفع میشه . چون اگه بخوان همه پورتهای مورد استفاده از این تکنولوژیها رو ببندند اونوقت بعضی از سرویسهای مجاز هم مسدود خواهند شد . پس تواناییش رو دارند اما فعلا یه چیزهایی دست و بالشون رو میبنده . مثل بستن پورتهای SSL که درسته خیلی برنامه های آنتی فیل رو از کار میندازه اما چاقوی 2 لبست و خیلی سرویسهای مفید هم باهاش از کار میوفته پس نمیتونن دائم ببندنش.
سایت هات فایل رو هم الان تست کردم بازه ... اتفاقا همین 2 روز پیش داشتم یه فایل بزرگ برنامه از هات فایل می گرفتم که 8 تا پارت داشت ... 6 تاش راحت با سرعت بالا دانلود شد اما سر پارت 7 که رسید یه دفعه دیدم وسط کار سایت فیل شده ! ناچار از روشهای دیگه استفاده کردم که واسه همون 2 قسمت باقیمونده 6 ساعت معطل شدم با یک چهارم سرعت دانلود کردم :19:
سرعت هم 2 شبه خوبه و بین 85 تا 110 نوسان میکنه . ( خط 3 - 128 )
دوستمون هم در مورد ژنراتور ها و پو پی اس های مخابرات در مواقع قطع برق توضیحات خوبی دادن که ازشون ممنونم . اما به هر حال اینجا ایرانه و مثلا یو پی اسی که باید 2 ساعت کار کنه ممکنه به علل مختلف فقط نیم ساعت کار کنه !!! :46:برق هم که این روزا کمتر از 3-4 ساعت میره اما باز هم میبینیم بعضی اوقات تا چند ساعت نمیشه کانکت شد ! نتیجه اینکه یا یو پی اس اصلا به کار نیوفتاده یا اون طور که باید کار نمیکنه ! تجهیزات سرور هم به امان خدا میمونن تا بلاخره بعد چندین ساعت راه بیوفتن ! :2:
راستی چند روز پیش یکی از دوستان سایت آپلود سنتر عکس می خواست که من هم سایت www1.upic.ir رو معرفی کرده بودم و با توجه به پاچه خواری سایت در مورد رعایت قوانین گفته بودم بعیده این یکی رو ببندن ! اما همین الان دیدم این رو هم فیل کردن !!! :20:
دوستان این خبرو بخونین : وزير ارتباطات گفت: اين وزارتخانه پيشنهاد داده سرعت دسترسي به اينترنت براي كاربران خانگي 512 کيلوبايت بر ثانيه تعيين شود كه اين امر نيازمند مواف
کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=105189
چه بد چون همین الانش ما یه مگ داریم:27:نقل قول:
از همدردیه دوستان هم ممنونم
من اینو خونده بودم
و این قسمتش که از گوگل بد گفتن تا حدی واقعی به نظر میاد چون صفحه ای که از گوگل که با فایر فاکس باز میشه با iE فرق داره اما فکر کنم یه سری حقیقتو با دروغ قاطی کردن که .اقعی به نظر باید شما به این فکر کن که اینترنت 1گیگ بدن بعد همه اپلود سنتر ها فیل باشه فقط irib باز باشه شبکه 3 انلاین نگاه کنیم با کیفیت HDکد:http://mofidlinks.ir/0-5.htm
خیلی حال میده ها شبکه 3 رو HD ببینیم الان آنتن ما مشکل داره شبکه 3 سایه داره :31:
1 مگابیت رو اگه فردا درستش کنن 128 هیچی نمیشه گفت ولی اگه 512 بگیریم هر وقت که سرعت بیاد پایین حق اعتراض داریم دیگه وقتی سرعت اومد پایین بهمون نمیگن سرعت تشویقیه خیلی هم دلت بخواد :15:
مژده بدین imdb باز شد :5:
بچه ها من رتبم ارتقا پیدا کرد بهم تبریک بگین :1:
تبریک بابت اینکه "اگه نباشی جات خالی می مونه ! ":46:نقل قول:
imdb هم خیلی وقته که باز شده !
اگه سرعت 512 هم آزاد کنن باز هم برای ما فرق زیادی نمیکنه . چون همین الانم سرعتمون بالاتره و اگه هم کسی بخواد 512 یا 1 مگ رسمی هم بگیره هیچ کاری نداره 3 سوته مدرکشو میشه فراهم کرد. مهم قیمتشه که باید تا حدی افت کنه که سرویس 1 مگابیت هم برا همه مردم راحت در دسترس باشه .
اما در مورد اینکه میشه با سرعت 512 ویدئو آنلاین HD دید !
نه نمیشه !
برای نمونه یه فایل معمولی Divx با رزلوشن 1000*564 پیکسل و کیفیت خوب که دانلود کردم ( که حتی نیمه HD هم نیست ) سرعت bitrate=3102kb/s داره .. یعنی اگه میخواستم این رو آنلاین و بدون افت کیفیت ببینم باید سرعتم بدون هیچ نوسانی همیشه بالاتر از 3مگابیت باشه ... سرعت نمایش فایلهای فیلم کم حجم تر و کم کیفیت تر هم حدود 700 الی 800 کیلو بیت هست ...
***بهترین راه برای اینکه سرعت نمایش واقعی یه فایل تصویری رو پیدا کنید اینه که بعد از باز کردنش از توی برنامه پلیر اطلاعات فایل رو به دست بیارین . مثلا اگه از برنامه kmplayer استفاده می کنید روی تصویر کلیک راست کنید و گزینه Media info رو بزنید ... تو خط Overall bit rate میتونید ببینید که سرعت واقعی نمایش ویدئو شما چقدره و در صورت نمایش آنلاین از اینترنت باید سرعتتون اون مقدار باشه .
پس در مورد تصاویر نیمه HD که 720 پیکسل در عرض تصویر دارند (720p) و فول HD که 1080 پیکسل در عرض تصویر دارند (1080p) به سرعتای خیلی بالاتر از 1 مگابیت نیاز هست ...
برای مثال اگه کسی بخواد کانالای معمولی رو با دستگاه پخش از طریق اینترنت توی تلویزیونش ببینه باید اشتراک 2 مگابیت داشته باشه .
در مورد دیدن فیلمهای آنلاین با کیفیت DVD به سرعت حداقل 5 مگابیت نیازه و برای دیدن ویدئو های بلو ری که کیفیت واقعی full HDدارند به اینترنت با سرعت 40 مگابیت نیاز خواهد بود !! تازه متوجه میشیم سرعت یکی دو مگابیت هم این روزا همچین پرسرعت حساب نمیشه !! :5:
یه نگاهی هم به اینجا بندازید بد نیست :
[HTML]http://www.narenji.ir/blog-mainmenu-9/70/1770-internet-speed-akami[/HTML]
به این میگن سایت هوشمند ! :46:نقل قول:
یعنی سایت بعد از اینکه فیل تر شده تونسته نرم افزار فیل-ترینگ رو چنان گول بزنه که با یه گردش 180 درجه خودش رو تو لیست پیشنهادی وارد کنه ! :5:
خوشم میاد راجب همه چی اطلاعات داری بعدشم من گفتم اگه 1گیگ بدن نه یه مگ:46:نقل قول:
کلا شوخی بود چرا جدی گرفتی:10:
ادم دردشو به کی بگهنقل قول:
:16: این جالب بود!!!نقل قول:
اصلا معلوم نیست دارن چه بلایی سر اینترنت میارن تو چند وقته! :13:
thepiratebay
rapidshare
imdb
و سایت های دیگه که الان حضور ذهن ندارم و الان هم که ....!:31:
فردا هم نوبت سایت P30 !:27:
هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس.... ...نقل قول:
به کسی نگو...کهریزکی میشیا!!!!!!!!:2::2::2:
مثل اینکه الان باز شده...فهمیدن چه تِری زدن زود روبه راش کردن...:27::27:
آسیاب به نوبت...نوبیت به همه سایت ها میرسه...به زودی اینترنت هیتلر میشه...
واسه من باز شده بود دوباره الان دیدم فی .ل .تر شده :27:نقل قول: