نقل قول:
چطوری هکش کنم کسی آموزش نداره؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
Printable View
نقل قول:
چطوری هکش کنم کسی آموزش نداره؟
سلام دوستان .
من گوشیم رو دادم فلش کردن .
بعد حالا فونت فارسی رو نمیشناسه و فونت های فارسی رو به صورت مربع نشون میده. چیکارش کنم ؟
برای خوندن فارسی تاپیک فونت توو انجمن UIQ هست .نقل قول:
سلام دوستان .
من گوشیم رو دادم فلش کردن .
بعد حالا فونت فارسی رو نمیشناسه و فونت های فارسی رو به صورت مربع نشون میده. چیکارش کنم ؟
و برای تایپ فارسی با کیبرد مجازی هم باید گوشی رو هک کنید که باید به تاپیک هک برید . ( بسیار آسان )کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=242524
یه سوال: P1 فرانسوی هم موجود هست؟ مثل P990...
اگه هست، تفاوت قیمت ساخت فرانسه P1 با ساخت چینش چقدره؟
وجود خارجي نداره.نقل قول:
یه سوال: P1 فرانسوی هم موجود هست؟ مثل P990.
P1 ها همشون اصل چینه.
موفق باشی.
سلام
می خواستم ببینم برنامه های نصب شده روی گوشی چطوری پاک می شه
سلام
بچه ها تورو خدا زود کمک کنید
P1 من تو دستم بود که یه دفعه خاموش شد
الان می خوام روشنش کنم آرم SE میاد ولی دیگه اصلا خط لودش نمیاد و لود نمی کنه چی کنم ؟
گوشیتو اپدیت کن درست میشه اصلا غصه نخور
چطوری آ÷دیت کنم ؟
من Adsl ندارم
توی کافی نت میشه ؟
چقدر طول میکشه ؟
من با دیال اپ اپدیت کردم حدود 2 ساعت کشید و تو کافینت هم میتونی این کارو بکنی
برای اپدیت بیا اینجا
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=271890
خيلي دير جواب دادين !
الان كه دارم اينو مي خونم آپ كردم و گوشيم سالم شد !
سلام دوستان
من مي خوام P1 را آپديت كنم ولي اين پيغام را ميده
چي كار كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال .
من چند وقت پیش تو تاکسی بودم گوشی زنگ زد هرچی روش کلیک میکردم که جواب بدم نمیشد . آخر دکمه بقل جواب دادم . بعد هم که قطع شد . قفل صفحه رو باز کردم با نگه داشتن دکمه بک .
بعد انگار اصلا تاچ گوشی از کار افتاده بود هر چی رو آیکون ها کلیلک میکردم هیچی نمیشد اما کیبورد کار میکرد . خیلی عجیب بود انگار صفحه باز باشه اما قفل باشه و تاچ کار نکنه .....
خلاصه کلی ترسیدم . گوشی رو خاموش روشن کردم درست شد . الان یه 1 سال و نیمی هست که دامش تاحالا یه بار هم هنگ نکرده بود اما اینجوری که شد خیلی نگران شدم . مشکلی دیگه باز پیش نمیاد ؟
آپدیتش کنم ؟ تقریبا یه 2 ماه پیش آپدیت کرده بودم .
مشکل نرم افزاری بوده دیگه نه ؟
فکر نکنم سخت افزاری باشه ....
خلاصه یه راهنمایی بکنین مارو ممنون .
یه رم ساندیسک 4 گیگ اصل گرفتم با همون پک قرمز و مشکی که عکس رم و گوشی روشه
روشم یه پک پلاستیک محکم هست
این مشخصات دقیقا با رم اصلی یکی هست اما روی رم نوشته china !
حجمشم 3.7 گیگ هست نه 4
سلام
من 6 ماهي ميشه كه گوشيمو دارم و تا حالا آپديتش نكردم ميخواستم نحوه ي آپديت كردن رو بهم توضيح بديد و به نظرتون لازم هست كه آپديتش كنم..؟؟؟
مشكلي به وجود نياره..؟؟:13:
در ضمن آپديت كردن چه مزيتهايي داره؟؟؟؟:46:
ببخشید منظور از آپدیت کردن گوشی چیه ؟یعنی سیستم عامل رو آپدیت می کنین؟ یا چیز دیگه ؟
نقل قول:
سلام
من 6 ماهي ميشه كه گوشيمو دارم و تا حالا آپديتش نكردم ميخواستم نحوه ي آپديت كردن رو بهم توضيح بديد و به نظرتون لازم هست كه آپديتش كنم..؟؟؟
مشكلي به وجود نياره..؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن آپديت كردن چه مزيتهايي داره؟؟؟؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=271890
بله منظور آپدیت کردن سیستم عامل هست.نقل قول:
ببخشید منظور از آپدیت کردن گوشی چیه ؟یعنی سیستم عامل رو آپدیت می کنین؟ یا چیز دیگه ؟
البته برای مواقعی که گوشی هنگ میکنه و بالا نمیاد هم کاربرد داره.وقتی آپدیت بکنی گوشی دوباره بالا میاد.
موفق باشی.
رئيس حتما" بايد گوشي هنگ كرده باشه يا وقتي كه گوشي به صورت نرمال هست هم ميشه آپديتش كنم...؟؟؟:13:نقل قول:
در هر حالي كه باشه ميشه آپديت كرد ! :46:
:11:thank you :15:نقل قول:
برای فلش کردن p1 با کامپیوتر و بدون هیچ دستگاه دیگه ای راهی هست؟
البته غیر از راه اینترنتی
نه فقط با اینترنت و اونم اپدیت
ولی یکی از بچه ها می گفت یه برنامه هست کار فلش مستقل از باکس را انجام میده که فایل را می گیره و گوشی را با کامپیوتر فلش می کنه کسی اسم برنامرو نمیدونه؟
ببخشيد ميخواستم بدونم حجم اين آپديت چقدره؟؟؟؟؟:13:
حدود 70MB.
سلام به دوستان سونی اریکسونی ...
دوستان من قصد دارم گوشی دومم رو بفروشم :دی و به جاش از این P1 که ازش خوشم میاد بگیرم . حالا میخوام بدونم :
1- الان نوش تو بازار هست ؟ قیمتش ؟ اگه نه ، قیمت دست 2 چقدره ؟
2- معایب و محاسن چیه ؟
3- در مقایسه با P990 چه برتری هائی داره ؟
4-صداش چطوره ؟
5- اینو بگیرم بهتره یا W 960 ؟
پیشاپیش ، ممنون از کمکتهاتون ، هر چند تاپیک خیلی وقته سوت و کوره :دی
نقل قول:
سلام دوست عزيز :11: لالن اصلا تو بازار نيست (گوشي p1 ) واي دست دومش حول و هوش 180 هستش
معايبي نداره فقط هكش و اينا سخته و محاسنش خيليه
خيلي بهتر از p990 هست
صداش توپ توپه
معلومه p1 بگيري بهتره .
:40::40::31::31::31::31::31:
قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم بین 250-280 باشه از P990 خیلی بهتر مخصوصا صدا و رمش و مهترین مضیتش باطریشه که عالیه و در کل گوشی خوبیه دوربینش خوبه و دوتا ال ای دی قوی داره که توشب عالی عکس مینداره ولی دیگه سیستم عامل پشتیبانی نمیشه یعنی برنامه براش نمیاد دیگه در کل گوشیه خوبیه ولی این قیمت نمی ارزه
من جای تو بودم 280 میرفتم 5800 میگیرفتم
1)قيمتش حدودن بين 280 تا 300 هزار تومان ميباشد.البته الان کمياب ميباشد اگه گير بياد اين قيمت نو ميباشد که دادمنقل قول:
2)يکي از مهم ترين عيب هاش سي پي يو ضعيف نسبت به گوشي هاي در حال حاظر ميباشد و سيستم عاملش ديگه از جايي ساپرت نميشه البته برنامه هاي خوب و کاربرديه زيادي داره و همين سيستم عامال جداي نرم افزار ميتونه يکي از محاسنشم باشه چون رابط کاريه خوبي داره و اما محاسنش ميتونه کيبرد خوبش باشه همچنين باطريه قوي در کنار بدنه ي محکم و صداي خوب
3)در مقايسه با پي990 رم بيشتري داره که در سرعت و همچنين اجراي برنامه ها تعثير فراواني داره همچنين صداي بهتر در کنار دوربين بهتر داره.در ضمن باطريه قويتري هم داره
4)صداش راضي کنندس و جاي شکايتي نداره
5)اين دو گوش فرق هاي کوچکي دارن که با توجه به کاربرد شما ميتونه يکيش براتون مناسب باشه مثلن پي1 کيبرد بسيار خوبي داره همچنين باطريشم قويتره و در مقابل دبليو960 هم دکمه هاي مخصوص موسقي داره همچنين محافظ ال سي دي داره که اين محافظ تا حدودي تاچ گوشي را نسبت به پي1 ضعيفتر کرده همچنين 8گيگ حافظه ي داخلي داره ولي ديگه مموري نميخوره که اين مورد را با مموري در پي1 ميشه برطرف کرد.
درکل اگه کيبرد مد نظرته پي1 و اگه امکانات موسقي براتون اهميت بيشتري داره دبليو960
سلام به همگی
دوستان یه مدتیه گوشیم خود به خود توی جیبم خاموش میشه و این قضیه حداقل روزی 3 4 بار اتفاق میفته.
خودم فکر میکنم ایرادش سخت افزاریه نظر شما چیه؟
ببرمش گارانتی یا آپدیت یا تعمیر کار و یا باهاش همین جوری سر کنم؟
tnx
ميشه يك جايي معرفي كنيد كه نرم افزارها و تم هاي p1 دانلود كنيم
نقل قول:
سلام دوست جونم عزيزم برو تو اين سايت
www.gallery.mobile9.com
:40::40::40::40::40::40::40::40::40:
من فکر میکنم مشکل از باتری هست که در اثر ضربه غُر شده و جای تکون خوردن پیدا کرده و در اثر تکون خوردن اتصالش قطع میشه و گوشی خاموش میشه. یه باتری دیگه بنداز ببین بازم خاموش میشه؟نقل قول:
سلام به همگی
دوستان یه مدتیه گوشیم خود به خود توی جیبم خاموش میشه و این قضیه حداقل روزی 3 4 بار اتفاق میفته.
خودم فکر میکنم ایرادش سخت افزاریه نظر شما چیه؟
ببرمش گارانتی یا آپدیت یا تعمیر کار و یا باهاش همین جوری سر کنم؟
tnx
موقع صحبت کردن صدای طرف خیلی ضعیف میاد از اسپیکر گوشی نسبت به گوشی های دیگه..
آیا با فلش یا آپدیت درست میشه یا ایراد سخت افزاری هست؟
با آپدیت مشکلت حل میشه ولی قبل از اون از قسمت سرویس منو برو تست کن ببین آخر حد صداش چقدره شاید بدون آپدیت هم مشکلت حل شد.
موفق باشی.
سلام به همگی
من چند مدت پیش یه هدفون hpm 82 گرفتم ولی گوشی(P1 )چه توی واکمن یا خود سیستم خیلی طول میده که هدفون رو بشناسه(20 دقیقه !!!تازه شاید هم نشناسه) در حالی که G900 به راحتی هدفون رو میشناسه در ضمن گوشیم هدفونهای دیگر رو راحت میاره.
آیا با دوباره نصب کردن واکمن حل میشه ؟ اگه لینک واکمن جدید دارید لطفا بذارید:11:
آپدیت کردم سرعت و صدای گوشی نسبتا زیاد شدن.. در عوض باتری خیلی زود تموم میشه نسبت به قبل آپدیت!!
اما متاسفانه بکاپ هایی که گرفته بودم موقع restore شدن این پیغام رو میدن The phone not responding زندگیم تو بکاپ بود:41::41:
من گوشيمو ميفروشم اگر كسي خواست پخ بده از مشهد باشه بهتره