صفا ساعت ها رو بزار
Printable View
صفا ساعت ها رو بزار
به.گفتش از ترایب خواهر خوندم هستن.خودش ازون ترایب اومده بیرون.چقدر سرباز داری تو الان؟دیوارات؟فکر میکنی بتونی جلوی حمله اولشون مقاومت کنی؟
همه چیزم رو فرستادم
بتونی جلوی حمله ی اول دووم بیاری تا فردا 130 تا سوارکار من بهت میرسن.پیاده نظام نمیتونم برات بفرستم چون خیلی دیر میرسن.
ممنوننقل قول:
اگه عمری باشه جبران میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجت گفت کشف بزرگش رو بهتون بگم.
عوض کردن تم تريبال وارساينجا بريد.کد:http://forum.tribalwars.net/showthread.php?t=11272
اینا رو بی خیال.به صفا فعلا حمله شده.من الان یه میل همگانی میفرستم که برات ساپورت بفرستن بچه ها.اگر تو هم نوبل بشی سومین بازیکنمون میشی که توی یه روز نوبل شدی.نینجو هم امروز نوبل شد.
دارم تمام تلاشم و میکنمنقل قول:
اینا چند تا هستن که بهت حمله کردن؟
سه نفرن با پنج تا دهکده
بقیش ساپورت که داره میاد
فقط نیم ساعت دیگه مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه میل به ترایب bord زدم.اونا متحد ما هستن و الان باید یه کاری بکنن.اگر بتونن.اسرائیلی هم گفتش که بهشون میل زدم منتظر جوابشون هستم.
يکي کامل ترجمه بکنه بذاره راستي حجت نتونست آموزسو بخونه.
از طرف حجت.
تمام ریسورس هامو از دهکده خارج کردم که دست اونا نیوفته
اقا الان زده از طرف یه نفر که قبلا بهم حمله کرده بود troop داره میاد و 5 دقیقه دیګه میرسه ، می خوام بدونم این یعنی اینکه میخواد باز حمله کنه؟
درسته.بفرست برای دهکده های فرعیت و سعی کن به سرعت اونجا رو قوی کنی.من 500 تا پیاده نظام دارم.بفرستم ساپورت دهکده دومت؟
صفا یعنی واقعا داغون میشی؟ یعنی هر ی زحمت کشیدی خراب می شه؟
من تا صفحه 150 رو خوندم دیوونه شدم از بس سر لوگو و وورلد 11 بحث کردید! اما الان همه 10 هستید!
دستت درد نکنهنقل قول:
آره بفرست دهکده دوم
برای دهکده اول که خیلی دیر میرسن
بی خیال.چرا رفتی اون صفحه ها رو بخونی..جریانات تازه رو دنبال کن.صفا سربازامو بفرستم ساپورت دهکده های فرعیت اگر دهکده اصلیت از دست رفت؟
فردا میرسن به دهکده دومت.بیشتر از 550 تا پیاده نظام(یعنی همه نیروهای پیادم)رو فرستادم برای دهکده ی دومیت.امیدوارم قبل ازینکه بخوان به اون حمله کنن برسه بهش.
بازی همینه دیگه ,یکی میبره یکی مثل من میترکوننش:31:نقل قول:
در مورد ووردها هم باید بگم که فعلا 10 خیلی حساس شده بخاطر همین خیلی در موردش بحث میشه
ولی 11 سر جای خودش باقیه
سعی میکنم تا فردا50تا سواره نظام دیگه بسازم بفرستم برا ساپورت دهکده ی دومت.فعلا همه پیاده نظامهام به طرف تهران01 حرکت کردن.
خدا بخیر بگذرونه:19:نقل قول:
من به اون نفر اصلی هم که بهت حمله کرد میل زدم ازش علتشو پرسیدم.هنوز که جواب نداده.ولی اگر بتونی جلوی حملشون دووم بیاری بعدش باهم حال طرف اصلی رو میگیریم.
اینو هستمنقل قول:
انقدر دلم میخواد بتونم حال طرف و بگیرم
بدیش اینکه احتمالا اگه منو شکست بدن میرن سراق بقیه افراد ترایب
فعلا ریسورس هاتو هر چی هست خالی کن.ببینم تا نیروهام نرسن نمیشه برشون گردوند از ساپورت نه؟
الان آمار دقیق کل نیروهای مقاومتت چقدره به اضافه ی ساپورت هایی که برات داره میرسه؟
نینجو با5000تا سرباز دهکده هاش از دست رفت.همه نیروهاشم کشته شد.
نه نمیشه
4 دقیقه دیگه مونده
اولین حمله دقیقا چه ساعتیه ؟
من هم دلشوره گرفتم . . .
اگر لول دیوارات بالا باشه و منجنیق و رم زیاد داشته باشی امید هستش که بتونی مقاومت بکنی.ببینم ساپورتای دهکده های دیگت رسیدن به دهکده ی اصلیت؟
کارم تمومه:41:نقل قول:
اولین حمله رو بردم ولی دومی رو به طرز فجیعی باختم
بچه ها من چطوری میتونم بیام نزدیک شما ؟
من خیلی باهاتون فاصله دارم!
الان هم Resource هام ته کشیده ....
نه بابا.اون طرفی که به نینجو حمله کردش15000تا امتیاز داشتش.ولی این یارو 11تا امتیاز بیشتر نداره.میتونی جلوش وایسی.فقط امروز مقاومت کن تا نیروهای من و بولوت بهت برسن.من نمیدونم این دایلاین به چه دردی میخوره با این همه امتیاز؟فقط اسما توی ترایب هستش.
اه.با نوبل من بهت حمله کردن یا نه؟اگر نوبل من نداشته باشن میتونیم کمکت کنیم تا بازسازی کنی خودتو به سرعت.
سعی میکنم مقاومت کنمنقل قول:
این بند خدا دایلای هم ساپورت کرده ولی خیلی دوره
سلام
من یه دهکده جدید هم ثبت نام کردم
Hassan Abad
منو دعوت کنین
نوبل دارن
فکر کنم یه 3-4 تایی نوبل فرستادن
صفا تو K چند هستی؟
Loyalty: 78