گوشیتو به آخرین فریمور آپدیت کردی ...؟ من شنیدم با این فریمور جدید مشکل سریع شارژ خالی حل شده ...
.
ببین کلاً گوشیهای نوکیا این ایراد رو دارن که مثلاً روی گوشی فول شارژ نشون میده ولی با یه رستارت کردن یه دفعه اخطار باتری لو میده ..
Printable View
گوشیتو به آخرین فریمور آپدیت کردی ...؟ من شنیدم با این فریمور جدید مشکل سریع شارژ خالی حل شده ...
.
ببین کلاً گوشیهای نوکیا این ایراد رو دارن که مثلاً روی گوشی فول شارژ نشون میده ولی با یه رستارت کردن یه دفعه اخطار باتری لو میده ..
من ورژن گوشی 30 هستش!!! جدیداً هم این مشکل واسم پیش اومده!!!!!!!نقل قول:
بازم برو خدا رو شکر کن باطری تو گوشی نترکیده*** :31: ***نقل قول:
یه مدت بود باطری های نو کیا تو گوشی منفجر میشد(صنعت اغراق) ِیعنی پوستش باز میشد
فکر کنم باید بری تو فکر یه BL-6F :20:
الان دیگه اصلش(ژاپنی) رو خیلی راهت میتونی پیدا کنی تهران که پاساژ علائدین ریخته( اصفهان هم تو فردوسی هست).
یه بار هم با یه باطری دیگه گوشی رو امتحان کن (البته پیشنهاد نمیکنم باطری رو تو گوشی دیگه ای امتحان کنی یه وقت دیدی ترکید).
من شنیدم باتری گوشیه 8 گیگ هم روی این گوشی جواب داده و طرف رو راضی کرده ...
.
بهتره با باتری 8 گیگ هم یه امتحان بکنی ... شاید جواب گرفتی
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باطری که می گفتن میترکه که ماله N95 نبود!!!!!!! بعنی امکان داره این بترکه؟؟؟؟؟؟ :19::13:نقل قول:
راستش رو بخوای از منم نترکید ولی یه دو ماه پیش به شدت باد کرد تقریبا 3 میلی متر من هم که از خدا خاسته گفتم بریم واسه تعویض.نقل قول:
الان هم به شدت از باطری هشت گیگ راضیم البته من هم تو فریمور 30 گیر کردم ولی دوستان میگفتن 31 دیگه اصلا مشکل باطری نداره ...
به هر حال انتخاب با شماست باطری BL-6F و ورژن 31
یا همین باطری ....
باطری رو عوض می کنم، اما ورژن رو چرا؟؟؟؟؟؟؟ آخه 31 هک نمیشه!!!!!!! :19::13:نقل قول:
دوستان، لطفاً کمک کنید. کارم خیلی گیره!!! :13::19:نقل قول:
جدیداً چند تا بازی جاوا گرفتم اما روی گوشیم خیلی گیر می کنه یکیشون Wimbledon 2009 و اون یکی Race Grid و از چند تا سایت مختلف هم دانلود کردم. من میگم وقتی این بازی های جاوا روی N95 خوب اجرا نمیشن دیگه روی چی خوب اجرا میشن؟
حالا نمی دونم شایت گوشی من قاطی کرده باشه؟ می خواستم بدونم این مسئله عادی است یا نه؟
سلامنقل قول:
نمیخوام نگرانت کنم ، احتمالا اشکال از گوشیه چون من چند تا بازی جاوا HD که خیلی هم سنگینند رو تو گوشیم دارم و تا الان که تقریبا به 2 سال میرسه مشکلی پیش نیومده.با نرم افزار X-plore یکبار Restart Device کن ببین مشکل حل میشه یا نه.
موفق باشید :40:
شما یه با این دوتا بازی رو دانلود کنین و روی گوشیتون نصب کنید ببینین چطوری میکشه. شاید به خاطر بازی باشه
من با Xplore اون کاری که شما گفتید کردم ولی بازم نشد.
چند بار هم خاموش روشن کردم باز هم نشد.
؟؟
البته بازی Race Grid خیلی خیلی گیر میکنه شما با این بازی امتحان کنین و جوابش رو بهم بدین لطفاً
تاپیک زیر که زحمتش رو آقا یونس کشیده بخوننقل قول:
تو این روش فقط و فقط یک بار فایل سر و کی گوشیت رو نیاز داری و اون هم فقط برای ساین فایل هک HelloOX 1.03 و بعد از اون برای نصب همه برنامه ها فقط کافیه پچ داخل روم پچر رو اجرا کنی تمام.:31:
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724[/html]
فیلم رو کپی کن روی کامپیوترت بعد با نرم افزارPowerDVD 7.0.1629 Deluxe بازش کن از هر جای فیلم که خواستی میتونی عکس با سایزبزرگ و با کیفیت بگیری:46:نقل قول:
سلام
دوتا سئوال دارم
من با گوشیم فقط میتونم 3 یا 4 کانال رادیو روبگیرم(همون قسمت رادیوی دیداری هست دیگه جای دیگه ایی که رادیو نداره)
چون دوستم میگفت مثلا سونی اریکسون راحت 15 الی 20 ایستگاه رو میگیره
موقعیت هم توی این قضیه تاثیر داره چون وقتی که میرم سر کار (مجتمع فولاد مبارکه)3 ایستگاه رو بیشتر نمیگیره الان هم که توی اتاق هستم و همه ایستگاه ها رو پاک کردم و از اول سرچ میکنم فقط 100.10 مگاهرتس رو میگیره
سئوال دوم
آیا توی فرم قسمتی هست که آموزش نحوه عکس گرفتن با گوشی ان 95 ( یا کلا عکاسی با گوشی موبایل) رو آموزش بده
چون وقتی یه هفته پیش رفتم میبد و توی شب خاستم از چندتا اثر تاریخی عکس بگیرم با این که کاملا اونجا با پرژکتور روشن بود و توی خود گوشی هم عکس ها خوب به نظر میومد اما وقتی توی کامپیوتر عکس ها رو دیدم اصلا یه چیز افتضاح بود البته میدونم که تنظیماتش رو درست آماده نکرده بودم اما خیلی از دوربین گوشیم ناامید شدم
برای عکاسی در شب باید حالت را به شب تغییر بدید و بعد فلش گوشی را که به حالت خاموش رفته روشن کنید.
برای فواصل نزدیک خیلی خوب جواب میده.
برای رادیو هم فرکانس ها را از دوستتون بگیرید و تو گوشی دستی وارد کنید. ممکنه قوی نبوده و گوشی پیداشون نکرده.
سراسری 89.70نقل قول:
سلام
دوتا سئوال دارم
من با گوشیم فقط میتونم 3 یا 4 کانال رادیو روبگیرم(همون قسمت رادیوی دیداری هست دیگه جای دیگه ایی که رادیو نداره)
چون دوستم میگفت مثلا سونی اریکسون راحت 15 الی 20 ایستگاه رو میگیره
موقعیت هم توی این قضیه تاثیر داره چون وقتی که میرم سر کار (مجتمع فولاد مبارکه)3 ایستگاه رو بیشتر نمیگیره الان هم که توی اتاق هستم و همه ایستگاه ها رو پاک کردم و از اول سرچ میکنم فقط 100.10 مگاهرتس رو میگیره
سئوال دوم
اصفهان91.10
جوان93.60
جوان94.90
پیام88.50
پیام92.30
پیام99.50
فرهنگ98.80
فرهنگ(تجارت-اقتصاد)100.10
ورزش89.90
ورژش102.60
معارف96.80
قرآن107.20
قران95.50
قرآن105.90
در مورد عکس برداری در شب یکم ضعیفه البته با تنظیمات آقای امینی بهتر میشه
سلام
من یه n95 دارم(1 گیگ) اومدم گوشی مو ریست کردم (با ترفند * 3 دکمه سبز ) البته گوشی مشکلی نداشت هویجوری این کارو کردم .
ریست شد اومد بالا رفتم تو قسمت app manager دیدم خالی خالی . اینقدر حالیم میشه که برنامه هایی که خودم نصب کردم پاک میشه ، ولی بقیه برنامه ها رو که از اول رو گوشی نصب بود و مربوط به گوشی بود(تو قسمت app manager با رنگ قرمز بود) هم پاک شد .(هوتوتو)
و یه مشکلی هم پیش اومد : قبلا خیلی راحت wireless lan گوشی وایرلس مودم adsl رو پیدا میکرد و میرفت تو اینترنت ولی الان پیدا نمیکنه باید چند بار سرچ کنم و وقتی هم که کانکت میشه بعد از چند دقیقه دیس کانکت میشه و دیگه وایرلس رو پیدا نمی کنه اگه هم پیدا کنه کانکت نمیشه !!!!!!!!!!
منو راهنمایی کنید چه خاکی به سرم بریزم ؟؟؟؟؟
میشه برنامه های خود گوشیو گیر اورد دوباره نصب کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این مشکل وایرلس چه کنم ؟؟؟؟؟
ممنون میشم ازتون کمکم کنید ن همین یه گوشیرو دارم
سلامنقل قول:
بده یه بار گوشی رو فلش کنن.
اگه هم درست نشد یکبار گوشی رو آپگرید کن :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
برنامه های گوشی منظورتون کدوم برنامه هاست؟
بچه ها چه تفاوت خاصی هست بین سری N و E ،مثلاً N95 و E66 صرفنظر از دوربینشون؟
درمانی جدید برای باتری N95 ، اختراع چینی ها!! 1400 میلی آمپر با یک درپوش اختصاصی!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این باطری عجیب غریب چند قیمته؟
کی میاد ایران؟
کی میاد اصفان؟
دوست من همین الانم دوستان .... دندون تیز کردن برای کپی کردن این باتری ها .
.
فکر نکنم بتونی اصلش روگیر بیاری....
با سلام
می گم به نظر شما ارزش داره فریمور گوشیم رو از 20 به 31 تغییر بدم یا نه
بعد با ابدیت میشه بازی های n-g رو روش نصب کرد یا کار مشکل میشه
با تشکر
دوست من اگه میخوای از نظر باتری و شارژ گوشیت بهتر بشه حتماً آپدیت کن ...
.
نگران نصب دوباره nagage هم نباش به راحتی میتونی نصب کنی
با سلام
خواستم بدونم ارزششو داره N95 رو بفروشم یه 5800 بخرم؟
نه بابا .... من دیدم این 5800 رو ...مصیبتیه کار باهاش !!!
بابا اصلاً کلاً کار با گوشیه تاپ اسکرین مصیبته!!!!!
حالا تو بگو N97 یا اصلاً HTC خدا
اصلاً من همیشه با گوشی تاپ مشکل داشتم و دارم!!!!!
گوشی باید دگمه داشته باشه دیگه! نه؟
اصلاً برام یه سئوالی پیش اومده روی 5800 چطوری بازی میکنن. مثلاً همین بازی های جاوای معمولی؟
بچه ها چه تفاوت خاصی هست بین سری N و E ،مثلاً N95 و E66 صرفنظر از دوربینشون؟
چون مثلاً CPU ها یکیند و در بعضی موارد در سری E حتی قویتر! RAM گاهاً در سری E بیشتر
از سری N هستش! و اپلیکیشن ها هم که در هر دو یکسانند! پس تفاوت در چیه؟
جی پی اس در حال حاضر توی کرمان کار می کنه؟؟مپ کرمان از کجا باید دانلود کرد؟
نقل قول:
دوست من GPS در همه جا کار میکنه و ربطی به جا و مکان نداره! تنها چیزی که لازم دارید
داشتن یک گیرنده GPS و قرار گرفتن در زیر آسمان خدا هستش!:10:
نرم افزار SmartCom GPS به همراه نقشه های ایران (شهرها)نقل قول:
نقشه کرمان هم تو پست 2موجوده:46:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
بچه ها یه سر به اینجا بزنید :
[PHP]http://betalabs.nokia.com/betas/view/location-tagger[/PHP]
همون برنامه Geo Tagging برای N95 هستش که خیلی از بچه ها دنبالش بودند.
سلام ... برای بازی از قلمش استفاده می کنن...مثلا تو pes2009 رو هر بازی کنی که میخوای بهش پاس بدی یه علامت ظاهر میشه که باید رو اون کلیک کنی ... بقیه بازیا هک زیر lcd جند تا دکمه میاد و یا مثلا بازی های اول شخص بایدرئ کسی رو که هدف گرفتی کلیک کنی ..نقل قول:
با سلام.
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده که اگر لطف کنین و راهنمایی کنین یه دنیا ممنون می شم.
امروز داشتم گوشیم (N95) رو اپدیت می کردم, که پام خورد و کابلی که از گوشی به کامپیوتر وصل بود, قطع شد. (برنامه گفته بود که در هنگام اپدیت ارتباط رو قطع نکنیم که گوشی صدمه می بینه...) از اون موقع تا حالا گوشی روشن نمی شه... فقط روشن می شه لوگوی نوکیا رو نشون می ده و همون جوری می مونه... باطری رو در اوردم, کارت رو در اوردم و دوباره گذاشتم; هیچ تاثیری نداشت...
راهی هست که این مشکل حل بشه؟
خیلی متشکرم.
متاسفانه ارتباط در حساسترین موقع و زمانی که داشته فریمور جدید رو نصب میکرده قطع شده ...
.
فقط یه راه داری اونم فلش کردن گوشیت هست ....
نگران نباش چیزه نگران کننده ای نیست ... میبری بیرون نهایتاً 10 تومن میگیرن گوشیتو فلش میکنن میشه مثل روز اول ..
فقط یادت باشه موقع فلش حتماً بگو به آخرین فریمور فلش کنه ....
لازم به بيرون بردن نيست.
با فونيكس يا با جف (قوي تر از فونيكس) مي تونيد فلشش كنيد.
به لينك امضاي من مرجعه كنيد.
سلام
بچه ها یه اتفاق جالب برا من افتاد که نیاز به راهنمایی دارم!:41: گوشی
2-3 بار ریست شد و جالبه که خاموش شدن LCD بصورت یه دایره انجام میشد
( مثل تلویزیون های قدیمی ) و بعد ریست! بعد من خاموشش کردم و گذاشتم
شارژ! بعد روشن کردم و دیدم همه چی طبیعیه! بعد از یکی دو ساعت متوجه
شدم که 1-2 تا از برنامه های جاوا کار نمی کنند که دوباره نصبشون کردم
و مسئله اصلی اینکه حدود 300 مگابایت نقشه از پوشه Data/map کارت
حافظه مربوط به نرم افزار SmartCop GPS ناپدید شده اند!! :18:که دوباره کپیشون
کردم! به نظرتون مشکل از چیه؟ در ضمن فیرمیور 31.0.017 و هک نشده هستش!
ممنون:20:
با سلام خدمت جمیع دوستان
اومدم این n95 رو ابدیت کنم این برنامه ی نوکیا ابدیتر یا nus یه اروری میده که به صورت زیر هست
sorry the nokia software updater service is
currently unavailble . please try again later
سلامنقل قول:
میگه که سرویس آپدیت کننده نوکیا فعلا در دسترس نیست ، لطفا بعدا امتحان کنید.
موفق باشید :40:
خیلی ممنون از شما
ولی این چند روزه که اینجوری هست