جواب بده دیگه چرا بر نمیگرده از کی شنیدی دارم دیوونه میشمنقل قول:
جواب بده دیگه چرا بر نمیگرده از کی شنیدی دارم دیوونه میشمنقل قول:
سلام
من می خوام به خاطر Gow : Coo یه Psp بگیرم لطفا راهنمایی کنید
بهترین مدلش چیه و قیمتش چنده
اگه هم پیشنهادی دارین ممنون می شم بدین
با تشکر
سلام دوست عزیز.نقل قول:
با اجازه ی اساتید محترم به خصوص علی جان.
پی اس پی 2 مدل داره:
اسلیم و فت.
قیمت دقیق ندارم ولی میدونم اسلیم حدودای 220-240 هستش و فت بین 190-220
مدل پیشنهادی من slim و پک پیانو بلک هستش.داخل جعبش فقط باطری هست و خوده دستگاه و شارژرش.
فقط رم اصل بگیر چون Fake ها سرعت ندارن و magic gate رو ساپورت نمیکنن.(اگه رمت fake باشه تو بازی های سنگین تیک میزنه خراب)
سعی کن رمت با گارانتی ایران رهجو باشه.
ولی اگرم نبود دلیل نمیشه که رمت اصل نباشه.
من خودم الان یه رم اصل بدون گارانتی دارم.
دستگاهت اگر کپی خور بود که هیچ اگرم نبود میدی برات بیرون کپی خورش کنن.حتما هم m33 باشه.
همین.
دیگه نکته ی خاصی به ذهنم نمیرسه اگه دوستانی مطلبی دارن که حرفا مو کامل میکنه بفرمایند.
موفق باشی.
جوابت رو با پیغام خصوصی فرستادم برات.نقل قول:
اینجا یه استاد داشتیم اونم جاویدنقل قول:
من تا تموم شدن مهلت بن جاوید کم میام تو این تاپیک
خیلی ممنونم بابت راهنمایی کاملتون :10:نقل قول:
من هم همین طورنقل قول:
سلام به دوستان مارو نمی بینید خوش میگزره علی جان از جاوید چه خبر؟؟؟؟
جاوید بن شده چرا ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PspStates Experiment
با این پلاگین که Dark_Alex قولشو داده بود میتونید از قابلیت Savestate استفاده کنید.
(مثلا میتونید از هر جایه بازی یا برنامه سیو کنید و بعد از reboot یا خاموش کردن دوباره از همونجا بازی یا برنامه load کنید)
این فایل رو دانلود کنید
از زیپ در بیارین ، فایل seplugins رو کپی کنید تو ریشه رم،کد:http://www.dark-alex.org/pspstates_experiment2.rar
به منوی ریکاوری برین ، تو قسمت پلاگین ، پلاگین PspStates.prx فعال کنید.
save کردن:
شما میتونید حداکثر 9 تا ذخیره داشته باشدید (چپ-راست-بالا-پایین-دایره-زبدر-مربع-مثلث-START)
دکمه home رو بزنید و دکمه R را بگیرید و یکی از این دکمه های بالا را بزنید.
نکته: اگه مثلا روی چپ یه سیو داشته باشید و دوباره روی آن سیو کنید سیو قبلی پاک میشه.
load کردن:
برای load سیو های خود فقط کافیه به جای R دکمه L رو بگیرید و ذخیره مورد نظر خود را انتخاب کنید (چپ-راست-بالا-پایین-دایره-زبدر-مربع-مثلث-START)
فقط روی ورژن 4.01 و روی اسیم کار میده.
منبع:بازی سنتر
شرمنده نمیدونستم ایران نیستید.نقل قول:
اگه m-33 ادامه ورژن یک فریمور باشه یعنی این فریمور توسط dark-alex هک شده و میتونه بازی های کپی را اجرا کنه.
ببخشید چطور می تونم ارور :80020148 the game could not be started را رفع کرد.
یکی جواب بده .:19:
من مي خوام بازي بريزم تو psp ولي نميشه
بازي هارو از روي dvd ميريزم تو پوشه iso ولي بعد تو psp هيچ چي نمياد مموري هم مشكل نداره چون يه بازي توش هست و قشنگ اجرا ميشه جون هركي دوست داريد كمك كنيد
لينك دانلود چند تا بازي كم حجم رو هم بديد
برنامه هايي رو هم كه لازم هست رو با لينك بگيد لطفا ورژن psp هم 3.80 m33-5 هست
كمك كنيد نزاريد پيش رفيقمون ضايع شيم اخه psp مال اونه داده بازي و برنامه براش بريزم
این تاپیک تا مدت ثانویه در اعتصاب به سر میبره! پس سوال نکنید چون حداقل من جواب نمیدم از بقیه دوستان هم که به مقدار خیلی ناچیز برای من ارزش قایلند لطفا همکاری کنن
من هم از علی جان پشتیبانی کامل رو میکنم و اولین کسی هستم که با ایشون پیمان میبندم .نقل قول:
علی جون پشتتم خراب:3:!!!!!!!!!!!!!!
كسي hell boy the scince of evil رو بازي كرده ؟
من مرحله 3 (vilage ) آخرش اونجا كه غوله بازي توي يه قصر ميره بالاي يه بلندي و از اونجا بمب مياندازه گير كردم . نميدونم چه جوري بايد ياروو رو كشت .
بابا اخه چرا الان قهر ميكنيد جون من جواب من رو بديد من كه گفتم كارم گيره
بابا تورو خدا يكي جواب اين بد بخت رو بدهنقل قول:
داداش من وارد نيستم وگرنه جوابتو ميدادم
حالا نميشه يكي بي خيال قهر بشه
آبروي اين دوستمون در خطره:27:
تنها كمكي كه از دستم بر مياد
اينه كه بازي كم حجم كه ميخواي اينجا در خواست بده حتما جوابتو ميدن(آدرس پايين رو ميگم)
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=107710&page=99
من هم از علی جان پشتیبانی کامل رو میکنم و دومین کسی هستم که با ایشون پیمان میبندم .نقل قول:
علی جون پشتتم خراب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!!!!!!
د نشد ديگهنقل قول:
شما كه اشتباه كردي
نفر دوم كس ديگه بود
نفر سوم شمايي
دقت كن:31:
ما هم براي علي آقا ارزش قائليمنقل قول:
منم نفر چهارم
تا اومدن جاويد اعتصاب ميكنيم:33::33::33::33::33::33::33::33::33::3 3:
فقط دوستان من یه چیزی بگم - من قبلا اینجا بودم و بخاطر مسائلی دوباره عضو شدم
من میگم به احترام جاویدم شده جواب دوستان رو بدید چون جاوید سعی میکرد همه رو راهنمایی کنه
نظر من هم همینه.نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا جاوید بن شده همه ناراحتیم.اما بقیه چه گناهی کردند که نباید به جواب سوال هاشان برسند؟
دوستان من گفتم من جواب نمیدم شما به بحثتون اگه میخواین ادامه بدین
کنسول دوست من توی منوی xmb وظیفه دکمه x و o با هم فرق داره.یعنی دکمه x برای برگشتن به منوی قبل هست (back)و o برای انتخاب کردن (select) اما برای من برعکس این هست.می خواستم ببینم تنظیمات خاصی داره؟
ممنون.
ولي به نظر من شما اگه نزارين جاي جاويد خالي بمونه بهتره ها
خلاصه هر كسي يه نظري داره ديگه
PSP رو به طور کامل خاموش کنيد ( دکمه ي Power رو چند ثانيه بالا نگه داريد تا صفحه ي دستگاه خاموش شه ) ، دکمه ي R رو نگه داريد و دستگاه رو روشن کنيد ، اونقدر دکمه ي R رو نگه داريد تا منوي Recovery رو مشاهده کنيدنقل قول:
در ریکاوری منو Plugins رو انتخاب کن در عکس مشخص شده !
به قسمت Registery Hacks برید و روی Button Assign کلیک کنید و بعد Back رو بزنید و بعد Exit رو بزنید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مدیران رو من حداقل خوب می شناسم حتما آقا جاوید کاری کرده که بن شده وگرنه بیخودی کسی رو بن نمی کنن در ضمن دوستانی که نمی خوان جواب بدن خوب ندن ولی به حال سایت و مدیران فرقی نمی کنه حالا چه اعتصاب کنید چه سایت رو ترک کنید
دوستان لطفا" بحث تاپیک رو منحرف نکنید !
من به سوالاتتون جواب میدم !
اگه دوست دارین !
ممنون.نقل قول:
اما به قسمت Plugins ربطی نداره توی همون Registery Hacks هست.
دوست عزیز خوشحال میشیم شما هم اینجا فعالیت داشته باشی.نقل قول:
اما شما که آقا جاوید را نمیشناسید.ایشون به همه بچه های این تاپیک توی خرید psp کمک کردند.پس بهشون حق بدید ناراحت باشند.
شما هم سعی کن پشت سر هم پست نده و از کلید ویرایش استفاده کن.
ممنون.
موفق باشید.
دوستان لطف میکنید بگید 2 تا Plugins را چه شکلی باید توی پوشه seplugins کپی کنیم؟
آخه هر Plugins یک فایل textبه نام game داره!!!!!!!1
خوب شما پوشه Text اولی رو باز کن و زیر خط اول که یک آدرس نوشته
آدرسی که در Text پلاگین جدید هست رو کپی کن و فایل PRX رو هم کپی کن
حالا باید 2 تاش نمایش داده بشه
پ.ن.1. هیچ کاربری بی دلیل از هیچ انجمنی بن نمیشه حالا اگر شما اعتراض دارین به مدیریت پیام خصوصی بدین
پ.ن.2. حرف بدی نزدم گفتم تاپیک رو منحرف نکنید !
آخيش:26:نقل قول:
بالاخره يكي پيدا شد به سوالامون جواب بده آقا دستت درست:12:
خيلي باحالي
خواهش میکنم ! لطف دارین !
سلام به همه دوستان عزیز!
ممنون میشم لطف کنید لینک دیکشنری دیبا رو برام قرار بدید.
در ضمن با چه برنامه ای میتونم فایلهای pdf رو تو psp ببینم؟ یه لطف دیگه هم بکنید و نحوه نصب این برنامه ها رو توضیح بدید
نقل قول:لینک داونلودکد:http://www.takdata.com/the-news/psp-software/diba.html
کد:http://www.takdata.com/software/Diba1-2.zip
برید به:نقل قول:
اینم لینک داونلود:
لینک کمکی :کد:http://takdata.com/software/Diba1-2.zip
برای PDF برنامه هست ! (اسمش یادم نیست )کد:http://www.sampadclub.net/IOI/download/test.rar
با IR-Shell هم میتونی باز کنی !
اینم IR-Shell
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2631420&postcount=9
من اگه به ارواح همه ی جد و آبام قسم بخورم که خواب دیدم یه بار PSP دستمه واز Home دکمه ی R رو زدم و بازی رو سیو کردم باورتون میشه؟!؟!:18::18::18:نقل قول:
جاوید چرا بن شد؟من هم تو غمتون شریک بدونین!اووووووووووووووااا ااااااااااااااااا!من مامانمو میخوام!!!!!!
خیلی ممنون از راهنماییتون!
قابل توجه فقط برای Slim هستنقل قول:
بروبچ من سه سوال دارم ... اکثر بازی های کامپیوتری برای پی اس پی هم میان مثلا اساسینس کرید، حالا این بازیش تو پی اس پی چه جوریه ؟ مثل کامپیوتر که نیست ؟