بله، ممنون.نقل قول:
با ایشون تماس داشتم اسمشون هم آقای محمد حاجی علیزاده هست...!!!
بله، ممنون.نقل قول:
با ایشون تماس داشتم اسمشون هم آقای محمد حاجی علیزاده هست...!!!
این تاپیک اقا پیام تو bc هستش :نقل قول:
تلفنش هم تو امضاش هستکد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=9516&page=245
nextgen هارد نو رو 90 و دسته دو 50 چه کنم بگیرم یا نه؟نقل قول:
داخل قسمت بازارچه سایت bc دنبال هارد بگرد.. قیمت هم از 30 تومن من دیدم تا 50 تومن..نقل قول:
با سلام
بنده میخوام برای یکی از دوستان یه هارد 20 با قیمت 35 تومن بگیرم لطفا بگین خوبه یا نه؟؟؟؟
هارد هک شده نداریم ولی میشه فرمت هارد های اکسترنال رو طوری تغییر داد که به 360 هم بخوره..نقل قول:
سلام .....
قضیه ی هارد هک شده با معمولی چیه ؟؟؟؟؟
مگه فرقی دارند؟؟؟
ولی این نوع هارد ها زیاد توصیه نمیشه..
50 تومن بیشتر نگیری .. اما مطمئن باش کمتر هم گیر میاری..نقل قول:
یارو روی قیمت 35 دبه کرد و گفت 60 ما هم میخوایم از nextgen به قیمت 50 تومن بگیریم حالا شما چی میگید؟؟؟
کارش حرف نداره 100% تایید میشه.. حتی دیسک ها مشکل دار هم پس میگیرهنقل قول:
دوستان کسی از اینجا dvdirani که توی بازی سنتر بازی xbox میفروشه رو میشناسه؟
من پول به حسابش ریختم اما نه جواب میده نه چیزی!!!
دوست عزیز بیشتر توضیح میدی؟؟ چجوری میشه بازی رو از هارد اکسترنال (usb) اجرا کرد؟؟؟؟
ممنون
دوستان دوستم امروز قیمت پریمیوم رو پرسید گفت 420 هزار تومن!!!!!!!!!!!!!
به نظرتون قیمتش الان چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟
بار دوستم میخوام!
سلام !
Ixtreme 1.51 برای Lite-On رو پیدا کردم که توش آموزش هم داره اینطور که خود طرف گفته آموزشش رو همه میتونن استفاده کنن
یعنی آسون نوشته یا کلا آسونه !
توی همین آموزش هم هستکد:http://rapidshare.com/files/208080119/xbox_360_iXtreme_1.51_Lite-On_fw_Kit_m3TaLv4Le.rar
مشکل اساسی همون باز کردن خود کنسوله
چون بقیش با اتصال کابل sata از درایو کنسول به pc و کار با این نرم افزار و ریختن firmware انجام میشه
باز کردن این کنسول هم در د سر داره
مخصوصا برای من یکی که اصلا خاطره خوشی از باز کردن وسایل برقی ندارم .
مخصوصا این که هر سری با دقت هم انجام دادم بعد از بستن یا به کل یا قسمتیش از کار افتاده
آقا هچ کس جوابه منو نمیده!!!؟؟؟
گفتم من بازی braid و exit 2 رو میخوام باید از کجا تهیه کنم؟!
مهدی تو بازی سنتر نداره و مغازه ها هم ندارن..هیچ کس این بازی رو نداره؟!
اولین بازی بعد از kung fu panda در xbox بازی کردم... بله این چیزی نیست جز farcry2...
عجب گرافیکی، عجب بازی ای... خیره کنندس!!!
دوست عزیز پیام میده 335 تومن کپی خور شده.نقل قول:
این بازی ها arcade هستن باید از live دانلود کنیشوننقل قول:
همون جور كه پدرام جان گفت كاملا قابل اعتماد هستن !!!نقل قول:
اين اواخر پيش اومده كه دسترسي به Internet نداشته !!!
ولي خب شما يه زنگ بهش بزن ...
من خودم چندبار ازش بازي گرفتم ...
سلام من میخوام یه XBOX مدل Jasper بخرم اگه میشه راهنمایی کنید؟
سلام.منم دیشب یه الایت گرفتم 580 تومن!نمیدونم میگفت جنسش خوبه و از این چیزا دیگه.حالا 2تا سوال دارم
1-باید کنسولو خوابیده بذارم یا ایستاده؟
2-چجوری باید بازی رو روی کنسول بریزم؟
مبارك باشه ...نقل قول:
سلام.منم دیشب یه الایت گرفتم 580 تومن!نمیدونم میگفت جنسش خوبه و از این چیزا دیگه.حالا 2تا سوال دارم
1-باید کنسولو خوابیده بذارم یا ایستاده؟
2-چجوری باید بازی رو روی کنسول بریزم؟
1. والا به نظر من بيشتر سليقه ايه من خودم اول ايستاده مي ذاشتم ولي بعد خوابيده گذاشتم تو حالت خوابيده به نظر من صداي درايوش كمتره ... نظر من كاري ندارم درسته يا غلط ! در هر صورت كنسول طوري طراحي شده كه در دو حالت مي تونه قرار بگيره ...
2. اگه از داشبورد جديد استفاده مي كنيد (همون كه آواتورش آدمه) . وقتي ديسك بازي رو گذاشتين تو دستگاه رو درايو دستگاه كه باشيد دكمه y رو بزنيد ، منو مي آد اينستال تو هارد ! وقتي نصبش تموم شد از قسمت بازي ها مي ري اجراش مي كني از روي هارد ! البته موقع بازي كردن از رو هارد ديسك بازي بايد داخل دستگاه باشه !
آخر یکی درست جواب نداد !!!! یکی میگه میشه هارد اکسترنال usb رو به xbox 360 وصل کرد و بازی رو از روش اجرا کرد!! (حالا روش کار رو نمیدونم)
یکی میگه فقط میشه playback کرد.........
حالا هیچ روشی نیست که بشه بازی رو لود کرد؟؟؟
خیلی گرون خریدی... جنس خوب و بد نداره! یک چیزی گفته شما هم باورت شده ها!!!نقل قول:
حدود 130 تومن بیشتر پول دادی...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب راهنمایی خاصی ندارهنقل قول:
همه مواردی که راجع به falcon بوده همونه
شما دقت کن بردش حتما jasper باشه
چون من تو ایران ندیدم کسی jasper داشته باشه
تو دبی هم خیلی کمه
البته مجید اورده و پیش فروش کرده
البته jasper فقط arcade موجوده الان
تایید میشه صداش کمترهنقل قول:
1. والا به نظر من بيشتر سليقه ايه من خودم اول ايستاده مي ذاشتم ولي بعد خوابيده گذاشتم تو حالت خوابيده به نظر من صداي درايوش كمتره ... نظر من كاري ندارم درسته يا غلط ! در هر صورت كنسول طوري طراحي شده كه در دو حالت مي تونه قرار بگيره ...
به درایو هم کمتر فشار میاد
حالا یک چیزی بگم برای خودم که هم جالب بود هم خنده دار
یکی گفته بود اگه افقی بزاری به خاطر جاذبه زمین و فشار بیشتر خمیر سیلیکون سریعتر جدا میشه
و به gpu و cpu فشار میاد و احتمال 3 چراغ خیلی قوی تره.
دیگه تحلیلش با خودتون :31:
هارد usb رو میتونی وصل کنی و فقط برای playback اهنگ ها و فیلم های داخلش استفاده کنینقل قول:
بازی روش نصب نمیشه
مگر این که از این هارد های laptop بخری و با یک روشی که فوق العاده پیچیده و پر دنگ و فنگ هم هست هکش کنی که به جای هارد خود کنسول استفاده بشه
درستهنقل قول:
نسبت به فروشنده های فوشگاه مجازی بازی سنتر گرون خریدن
اما الان بیرون از نت و تو مغازه ها همین قیمته
این که خوبه
من جایی سراغ داشتم elite میداد 700
اين طور كه من فهميدم شما ميتوني هارد هاي ساتا كامپيوتر رو در صورتي كه يه كارايي روي پارتيشن ها انجام بشه (در اصطلاح هك بشه) ميتوني واسه xbox استفاده كنينقل قول:
من دیگه مجبور شدم بخرم.آخرین شانسم بود برا خرید.همه جا بسته بود.خودم هم گفتم 500 بیشتر نیست و اونم برا خودش گفت نه آخرین مدله و فلان و فلون منم گفتم ولش کن 80 تومن بیشتر میدم دیگه چیز خاصی نیست.بدیم بره بابا:31:نقل قول:
داداش خیلی مایه داری من قیمت + پیک درب منزل Elite 425,000 دارم دمت گرم آخر خریداری ها :13:نقل قول:
آقایون حالا قیمت هارد labtop چند هست؟؟؟ 60-120gb ؟؟؟
آیا هارد مدل خاصی باید باشه؟؟
salam xboks ali
آقایون بابا فروشنده گفت مادربوردش falcon هست.به خاطر همین قیمت زیاده.منم گفتم اشکالی نداره حالا که میخوایم بخریم میخریم دیگه.شماره هم خودش داد گفت اگه مشکلی چیزی داشتی زنگ بزن.
من هنوز نفهمیدم چجوری بازی رو هاردم بریزم.لطفا به همراه عکس راهنماییم کنید که خیلی نیاز دارم.
و این که چجوری میتونم تاریخ تولید کنسولمو ببینم؟روی جعبه؟توی منو؟کجا؟
برای نصب بازی روی هارد باید داشبورد جدید رو یا از طریق لایو و یا دانلود کنی بعد با سی دی یا فلش نصبش کنی.نقل قول:
پشت دستگاه تاریخ رو زده.
این تو هم مثل اینکه آموزش برای BenQ , Samsung هست ..
کد:http://rapidshare.com/files/208690828/xbox_360_iXtreme_1.51_fw_Kit_m3TaLv4Le.rar
سلام.....من یه سوال دارم در مورد RESIDent evil 5
توی اون مرحله که هواپیما سقوط میکنه وسط مواد مذاب این وسکر رو چی جوری میشه کشت؟؟؟؟....من همینجوری از دستش فرار میکنم بعد میرسم یه جایی که باید یه سنگ رو هل بدم وسط مواد مذاب تا بتونم بپرم روش و برم اون طرف رودخونه ی مذاب اما هر کاری میکنم نمیپره روی سنگ یعنی اون علامت دگمه ی پرش روی صفحه ظاهر نمیشه.....
ممنون میشم اگه کسی راهنمائیم کنه...
نقل قول:
دوست عزیز بهتره سوالتو تو تاپیک مربوط به این بازی بپرسی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152682&page=151
دوست عزیزنقل قول:
شما این سوال رو باید تو تاپیک خود بازی مطرح میکردی اونجا بهتر به جواب میرسی
نقل قول:
مبارک باشه دوست عزیز شما از کجا خریدی؟؟؟؟
سلام
معذرت میخوام این سوال رو این جا مطرح می کنم چون 3 روزه که من دارم پست می دم تو تاپیکه اتصال به xboxlive هیچ کس جواب نمیده! شما کمکم کنید خواهشا
یه کابلی که تو جعبه 360 بود که یه سرشو زدم پشت کنسول و یه سرشم زدم پشت مودم adsl ولی کانکت نمیشه..تا قسمت network وصل میشه ولی به قسمت اینترنت که میرسه ارور میده...
به من گفتن کابل usb رو از پشت مودم در بیارم و فقط lan که به کنسول وصل هست رو بزنم که این کارم کردم ولی بازم جواب نمیده..( من مودم adsl رو با usb به کامپیترم وصل کردم چون مادربوردم lan نداره)
حالا چی کار باید کنم؟
کدی چیزی باید جایی وارد کنم توی کنسول که وصل بشه به live یا نه؟! راهنماییم کنید خواهشا
IP : 192.168.1.3نقل قول:
SubNet : 255.255.255.0
Gatway : 192.168.1.1
Primary DNS : بايد از شركت ADSL گرفتي بپرسي !!! اگه Saba هستي 89.165.0.14
Secondry DNS : 2.4.4.2
اينارو توي قسمت connect بزن بگردي پيدا ميكني ...
اول بايد Manual كني !!!
User Name & Password ADSL هم بايد بزني هموني كه باهاش Connect ميشي ...
دوستان واقعا از آقای مهدی که اینقدر تعریف میکنید توصیه میکنم نخرید!!! اولا یک هفته بعد از سفارش بسته دستم رسیده بعدشم 2 تاش از 6 تا خرابه !!! تازه لنز و این چیزا هم هیچ مشکلی نداره!!! واقعا آدم چی بگه!!!
خب بهش بگو ...نقل قول:
عوض ميكنه ...
نمیخوام پشت سرشون حرف بزنمنقل قول:
ولی من برای همینه که هیچ وقت ازشون خرید نکردم و نخواهم کرد
چون نشده دفعه ای باشه من تو تاپیک ایشون برم و کسی نناله
یا دیسک ها مشکل دارن
یا خرابن
یا region اشتباهیه
یا دیر میفرستن
یا اشتباهای واسه کسه دیگه میفرستن
از هر 10 تا پست 8 تاش گلست
به هر حال ...
سلام
resident evil جان دمت گرم مرسی ...درست شد فقط یه سوال دارم
من شدیدا دنبال بازی آرکید exit 2 و BRAID هستم..یکی از چه ها گفت باید از live دانلود کنی من 2 تاشونم پیدا کردم ولی باید بازی رو بخری...که هر کدون 800 point میخواست..
من چطور باید point بدست بیارم؟ باید بخرم؟
جایی نیست که این بازی ها رو بفروشن؟ که این همه در دسر نداشته باشه؟
والا من خودم خيلي دنبال Braid بودم ولي هيچ جا نداشت !!!نقل قول:
بازي هاي Arcade رو فقط اونايي كه خود MS ميده رو ميشه از بيرون گرفت !!!
يعني هموني كه همراه مدل Arcade هستش !!!
اينارو بايد بخري ... فكر كنم NextGen بفروشه ... يا همين ----------
منظورم MSP هستشا !!!
خب GamerTag رو رد كن بياد Add كنمت :27:
نگفتی این point چیه؟ چطور باید بگیریم تا بازی رو بخریم؟!
HAIRY BEAR MAN گیم تگه منه
من اصلا نمیدونم چطور هست هنوز این live..هنوز بازی online نکردم...مونده مثله شما حرفه ای شم
بيا خودم رات ميندازم :40:نقل قول:
عزيزم گفتم كه !!! هم ---------- هم NextGen و شركت هاي ديگه ميفروشن !!!
اين point كار پول رو انجام ميده !!! شما ميري پول ميري point ميخري بعد ميري از Live
بازي ميخري با اون Pointها ...
آره مرسی الان زنگیدم nextgen گفت ما میفروشیم ولی فعلا تمومیدن! چقدم گرونه!
مرسی.
راستی من چطور می تونم با کسی بازی کنم؟ مثلا با خودت؟