پس برم رزيدنت اويل 4 اصليشو بگيرم.راستي کارت گرافيک من 128 مگ 9200 آي تي آي هست کشش لازم براي اين بازي رو داره؟
Printable View
پس برم رزيدنت اويل 4 اصليشو بگيرم.راستي کارت گرافيک من 128 مگ 9200 آي تي آي هست کشش لازم براي اين بازي رو داره؟
ببخشید اون اسلحه پلاسمایی که توی دمو لیون باهاش شلیک میکنه رو چه چوری میشه بدست اورد؟
شما بازی رو در درجه سخت به پایان برسون یه دونه نصیبت میشه :46:نقل قول:
مال من درجه سختی نداره فقط روی نرمال اجرا میشه .البته یک بخش یگه هم داره که در بخش Extras است و دو درجه نرمال و پروفشنال داره شما منظورتون قسمت پروفشنال اون بخشه؟
اگه یه بار بازی رو تموم کنی ، حالت Professional رو بهت میده .نقل قول:
مال من درجه سختی نداره فقط روی نرمال اجرا میشه .البته یک بخش یگه هم داره که در بخش Extras است و دو درجه نرمال و پروفشنال داره شما منظورتون قسمت پروفشنال اون بخشه؟
مال من هم درست مثل تو هستش اما نكشيد.ولي نگران نباش اگه كرك 7 مگابايتي رو دانلود كني درست ميشه.:31:نقل قول:
مرسي!!!!راستي اين کرک 7 مگي کار پچ 70 مگابايتي ( گرافيک بازي رو عوض ميکنه) رو ميکنه درسته؟راستي لينک دانلود کرک هم بدي ممنونت ميشم
با سلام
پس از تموم كردن دور Special 1 كه بعد از تموم كردن دور دوم آزاد ميشه اصلحه هاي جديد زير اضافه ميشه:
1: P.R.L. 412 كه يك اصلحه ليزري هست و مجاني هم هست و قدرت خوبي دارد و حال ميده براي موجوداتي كه ويروسي هستند با يكبار شليك كردن آن افراد كور شده كه معادل همون نارنجك كور كننده هست . وقتي دكمه شليك را چند ثانيه نگه ميداريم قدرتش كاملا پر ميشود و از همه افراد پشت سر هم عبور ميكند . و اون موجوداتي را كه شبيه مگس هستند ولي بزرگ براي يكي يه شليك كافيه تا هلاك بشه ... حتي اون موجودي را كه زره پوش هست و پشت گردنش يك ويروس داره در يك ثانيه هلاك ميكنه خلاصه خيلي مقرون به صرفه و باحاله
2: Matilda كه يك اصلحه تيربار هست و از فشنگهاي كلت تغذيه ميكند و قيمت آن 70000 هست كه فكر نميكنم زياد حال بده ولي بعد از تقويت افراد معمولي را با يك و يا دو گلوله ميكشد.
3: Chicago Typewriter قيمتش 1000000 هست يك اسلحه تيربار با خشاب بينهات هست كه قدرت زيادي دارد و نيازي به تقويت و ... نداره
4: Infinite Launcher قيمتش 1000000 هست كه همون آر پي جي بينهايت هست و نيازي به توضيح نداره ...
پس از خريد يكي از اسلحه هاي يك ميليوني سيو بازي را آپلود خوام كرد
موفق باشين.
بله.اين كرك 7 مگابايتي گرافيك بازي رو :18: ميكنه:31: .من خودم تا حالا اون 70 مگابايتي رو دانلود نكردم.خوب اين هم از لينك دانلود كرك 7 مگابايتي:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشكلي پيش اومد بگو
موفق باشي.
منم دنبال اون كرك 7 مگي بودم دستت درد نكنه چون حوصله نداشتم اينهمه تاپيك را بگردمنقل قول:
در ضمن كرك 70 مگي را دانلود كردم ولي موقع اجرا ارور داد : installation destination is not found
ديگه روشو نزدم.