تو فروشگاه سايت قسمت فروش ويستا توضيح مختصري در مورد هر ورژن داده است
Printable View
تو فروشگاه سايت قسمت فروش ويستا توضيح مختصري در مورد هر ورژن داده است
توی دلم درباره ویندوز که بدرد نمی خوره خیلی حرفه ولی یک چیز جدید بگم:
همانطور که می دانید سالهاست بیل گیتث بالای250 دلار در ثانیه درامد داره ولی هرکی به خاطر مشکلاتی که تو ویندوز داره فقط 1 دلار بگیره بیل گیتث باید بره زندان
سلام برنامه Windows DreamScene Preview رو که همه میشناسید برای گذاشتن فیلم روی دسکتاپ چون من ویستا رو ریجیستر کردم نمیتونم این برنامه رو با Ultimate Extras دانلود کنم اگه میشه این برنامه رو بذاید مممممممممممننننون میشم
سلام دوستان
من تازه ویندوز ویستا رو نصب کردم و هر برنامه ایکه درایو مجازی داره را که نصب میکنم ویندوزم ایراد میگیره
اگر ایراد از ویندوزم هست لطفا من راهنمایی کنید
اگر هم ایراد از برنامه هست لطفا برنامه هایی که ویندوز ویستا پشتیبانی میکند را قرار دهید ترجیحا Virtual CD
با تشکر
سلام.direct x 10 از روی ویستام پاک شده از کجا میشه دانلودش کرد؟!
همون طور که حدس زدید ورژن های قبلی ویستا رو ساپورت نمیکننکد:سلام دوستان
من تازه ویندوز ویستا رو نصب کردم و هر برنامه ایکه درایو مجازی داره را که نصب میکنم ویندوزم ایراد میگیره
اگر ایراد از ویندوزم هست لطفا من راهنمایی کنید
اگر هم ایراد از برنامه هست لطفا برنامه هایی که ویندوز ویستا پشتیبانی میکند را قرار دهید ترجیحا Virtual CD
با تشکر
ورژن 9 اومده که ساپورت میکنه سریالشم تو انجمن هست
1 جستجو کنید
فکر کنم نرم افزارشم تو سایت باشه
اونم یک جستجو بکنید
سلام.نقل قول:
من در VistaUltimate به راحتی از Daemon Tools 4.09 استفاده میکنم.
ورژن بالا 32 بیتی است.کد:http://mirror6.disk-tools.com/getfile.php?p=1d18a1a5a85de185155f04346089e3d2/daemon4091-x86.exe
Size : 1.7 MB
DirectX10 هم مگه اومده؟ در هرصورت من اینو برای شما دارم:نقل قول:
DirectX End-User Runtimes 9.19.1005 (June 2007)
Size :53 MBکد:http://download.microsoft.com/download/5/5/e/55ec0e96-a046-42c6-b6c8-2cd5742a073a/directx_jun2007_redist.exe
doostan kasi hast ke crack ya rahi balad bashe ke beshe Vista Ultimate ro Activate kard?
mamnoon
ba salam
man wista ra taze nasb kardam
kheili harf va soal daram
ama aval bayad ino begam ke chejoori farsi nasb konam?
ضمن سلامي دوباره
ديدم نشد آخرش با ويندوز XP اومدم بالا خوبش اينه كه دو تا ويندوز دارم
من قبلا چند تا ويندوز ويستا گرفته بودم اما هر دو ايراد داشتند و قيد كلي اين ويندوز را زده بودم
و خوب حالا رفتم و يكي جديد گرفتم كه دو تا DVD هست ظاهرا يكي ويندوز و ديگري برنامه هاي ورژن آخر و هماهنگ با ويستا
الان كه نصب كرده ام خيلي راضي هستم
نصب ويندوز هم تقريبا سريع بود
حالا نميدونم چجوري فارسي نصب كنم
در ضمن كارت صوتي من اينكه شناخته سر جاش اما وقتي ميخوام تنضيماتشو باز كنم باز نميشه
ويكي ديگه اينكه موقعي كه هر چيزي ميخواهم نصب كنم اولش يه سوال مياد كه بايد جوابشو بدم تا نصب كنه و نوشته كه بايد پرميشن تعريف كنم اما نميدونم كجا
البته ورژن بيزينس را نصب كردم نه Ultimate
بقيه برنامه ها بدون مشكل نصب شدند