دوست عزيز اگه در اين مورد بيشتر توضيح بدي خيلي عاليه . چون فكر كنم اكثر بچه ها اين مشكلات رو دارند .نقل قول:
اگه در مودر چيپ مانيتورينگ هم چيزي ميدوني لطفا بگو چون يكي از دوستان ميگفت كه بايوس هم دما رو ااز اين چيپ ميخونه.
با تشكر
Printable View
دوست عزيز اگه در اين مورد بيشتر توضيح بدي خيلي عاليه . چون فكر كنم اكثر بچه ها اين مشكلات رو دارند .نقل قول:
اگه در مودر چيپ مانيتورينگ هم چيزي ميدوني لطفا بگو چون يكي از دوستان ميگفت كه بايوس هم دما رو ااز اين چيپ ميخونه.
با تشكر
حدود دما رو میتونید از همین نرم افزار ها بگیرید !
سلام
من Q6600 رو فرکانس رو گذاشتم روی 310 و در واقع تا 2.80 اور کردم و ولتاژ رو هم گذاشتم روی 1.3 ...حالا این طوری الان پایداره یا ولتاژ رو به 1.26 تغییر بدم؟/
بالا میاد با این ولتاژ ؟ اگه اومد یک تستی بگیرید معلوم میشه !نقل قول:
سلام
من Q6600 رو فرکانس رو گذاشتم روی 310 و در واقع تا 2.80 اور کردم و ولتاژ رو هم گذاشتم روی 1.3 ...حالا این طوری الان پایداره یا ولتاژ رو به 1.26 تغییر بدم؟/
1.26 خیلی کم میشه ! فکر کنم با 1.3 چیزی نشه !
من Cpu-z رو که اجرا میکنم خودش ولتاژ رو 1.26 میزنهنقل قول:
فک کنم 1.3 زیاد باشه. نه؟
سلام. با نرم افزار ارتوس و روی ولتاژ 1.26 ، یک ساعت تست بگیر (روی small fft) اگه پایدار بود که هیچی و ولی اگه نبود ولتاژ رو روی 3 بزار. کلأ ولتاژ 3 هم مقدار زیادی نیست و کاملأ معقوله.نقل قول:
سلام.نقل قول:
کلأ تمام کسانی که با دما سرو کار دارند ، با این مشکل رو برو هستند . و تا جایی که من می دونم اورکلاکر های حرفه ای ، از یک حسگر بیرونی دقیق برای محاسبه ی دما استفاده می کنند تا خیالشون از صحت دمایی که بایوس می ده راحت بشه .
کلأ درون پردازنده ، سنسور هایی وجود داره که دما رو بر حسب tjfunction اندازه گیری می کنند و یک tj max هم وجود داره که بیشترین میزان tj هست و نرم افزار های مانیتورینگ دما ، مثل core temp , real temp ، میزان فاصله دما رو تا این tjmax اندازه گیری و بیان می کند و دمای اعلامی اون ها قابل اعتماد تره. البته در استفاده از این نرم افزار ها باید به این نکته توجه کنید که این اختلاف نباید از 25 درجه کمتر بشه. و البته بایوس هم دما رو طوری نشون می ده که ، دما به مقیاس درجه ی سانتی گراد نزدیک تر باشه. (البته باید بگم که بعضی از نسخه های بایوس هم خطا دارند و برای همین همیشه نمی شه که به دمای اعلامی بایوس تکیه کرد) مثلأ وقتی نرم افزار realtemp ، دمای پردازنده رو 80 اعلام می کنه و tjmax رو 105 ، که اختلاف می شه 25 ، در اون زمان بایوس اگه سالم باشه ، باید بیشترین دمای مجاز پردازنده رو نشون بده.
مثلأ من خودم 8200 دارم و زمانی که نرم افزار اختلاف دما رو 25 نشون می ده ، بایوس دمای پردازنده رو 70 نشون می ده. البته در این زمان نرم افزار دما رو 80 نشون می ده.
پس می شه نتیجه گرفت که نرم افزار ها درست کار می کنند و فقط کاربر باید استفاده ی درست از اون ها رو بلد باشه.
سایر نرم افزار ها هم مثل everest , pcwizard و ............ هم دما رو از بایوس می خونند.
کلأ اون قطعه ای که به چیپ مانیتورینگ مشهوره ، کارش این هست که سیگنال ها رو از سنسور های مختلف بگیره و اون رو به شکلی که ما بتونیم بفهمیم تبدیل کنه ، مثل تمام دما ها ، سرعت فن ها و دمای هارد و ................ که این چیپ یک رابط بین سخت افزار و نرم افزار هست.
البته من فکر می کنم که بایوس دما رو خودش می خونه و چیپ های مانیتورینگ ، در این زمینه دخالتی ندارند .
با سلام به اساتید اور
من قبلاً هم پست زدم اما کسی منو راهنمایی نکرد عکس رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی این فرکانس فقط میتونم ویندوز رو لود کنم اما تست هر نرم افزاری که بگذارم سیستم هنگ میکنه
و از این بالاتر هم اصلاً جوابگو نیست یعنی فرکانس بالاتر بدم رمهای سیستم بالاتر از 190 مگاهرتز قبول نمیکنه
نظر خودتون رو بگید ممنون میشم
سلام. بهتره فرکانس ht رو کم کنی تا سیستم پایدار بشه. البته ولتاژ پردازنده بسیار بالاست. سعی کن که کمش کنی.نقل قول:
وضعیت دما چه طوره؟
فرکانس پردازنده رو تا 2700 کم کن و بعد با ارتوس ، نیم ساعت تست بگیر ببین پایدار می شه و یا نه.
متشکرم من ضریب HT فابریک پردازنده روی 1000 هست من اون رو از 5* روی 3* میگذارم همیشه که برای این پردازنده ها AMD بهترین گزینه هستنقل قول:
الان که روی 864 هست تا 1000 خیلی جا داره ولی باز هم روی 2* میگذارم تا ببینم چی میشه روی فرکانس 2800mhz سیستم پایداره و 1 ساعت هم تست گرفتم اما میخوام بالاتر پایدار نگه دارم
مشکل اصلی من دمای چیپ هست که در فرکانس 2800 تا 65 درجه هم بالا میره پردازنده با توجه به فن Zalman که دارم از 50 عبور نمیکنه
باز هم منتظر راهنمایی شما هستم :40: