تا اونجای که من آمارشو دارم نسل سه روی 2100هستنقل قول:
ولی نسل 4 مهمه که ببینیم روی چه فرکانسی می خواد بده همراه اول...
Printable View
تا اونجای که من آمارشو دارم نسل سه روی 2100هستنقل قول:
ولی نسل 4 مهمه که ببینیم روی چه فرکانسی می خواد بده همراه اول...
خوب سوال من این بود که دو تا اپراتور چطور از یک فرکانس 2100 استفاده می کنند؟ تا برسیم به فرکانس 4 جی
اگر قرار باشه هر کسی بیاد از یک فرکانس استفاده کنه مردم چیکار باید بکنن هر روز یک دستگاه عوض کنن؟ آیا تنظیم مقررات این چیزها را در نظر نمی گیره؟ حالا همراه اول هم می تونی از 1800 برای نسل 4 استفاده کنه؟
با اختلاف 5MHZ سرویس میدن.نقل قول:
2100 یه فرکانس واحد نیست بلکه یه رنج فرکانسی هست پس مشکلی پیش نمیاد
الان وایمکس هم همین شکل هست ورنج فرکانسی ایرانسل و مبین نت حدودا روی ۳.۴ تا ۳.۶ گیگاهرتز هست و مشکلی هم پیش نمیاد
Sent from my iPad using Tapatalk
من یه سیمکازت دایمی دام تست سرعت میگرم اوی ۸ مگ میره رفتم یه سیمکارت اعتباری خریدم از همون جا تست میگرم به زور به ۲ مگ میرسه آیا سیم کارتهای اعتباری سرعتشون محدوده ؟
چرا براي شما اينقدر سرعتش كمه؟منم منطقه ٢٢ شهرك گلستانم اما خيلي سرعتم بيشتره و تقريبا ٨ مگابيته و يعني با سرعت ٨٠٠-٩٠٠ كيلوبايت بر ثانيه دانلودمه قبلا عكسشو تو تاپيك گذاشته بودمنقل قول:
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
خیر.من اعتباری دارم سرعت 8مگ گرفتم.:n01:نقل قول:
مال منم تا هفته پیش 8 مگ بود .. الان 1 هفتس تایم اوت زیادی داره..هم با مودم تست کردم هم با گوشی...صبح زود سرعت 8 مگو میده راحت اما این زمانا میمیره صفحه باز کنه..من بلوار هاشم زاده هستم..بالای بلوار یه دکل همراه هست یدونه هم بالای پروما و مخابرات حق شناس..شاید دکل سمت ما ایراد داره :n36:نقل قول:
جای دیگه رو تست نکردم.
برای منم سرعت همینه، منطقه 2 تهراننقل قول:
پس داستان چیه ؟نقل قول: