خب خداروشکرنقل قول:
گزینه خارجی هم برانکو هست :n16:
Printable View
خب خداروشکرنقل قول:
گزینه خارجی هم برانکو هست :n16:
مصاحبه درخشان بعد بازی واقعا خجالت آور بود :n09:
نژادفلاح: درخشان تا پایان بازی النصر ابقاء شد/برانکو می ماند برای بعد حذف پرسپولیس از آسیا! (منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسبت به اون بازی یه حس دوگانه عجیب دارم
نمیدونم دعا کنم ببازیم که این مرتیکه رو بندازن بالا یا ببریم
این نژاد فلاحم داره حالمونو به هم میزنه
من شخصا برم ازادی از دقیقه یک فحشو میکشم به اغای درخشان:دی
کاری هم به نتیجه بازی ندارم
از قرار معلوم امروز بعد از تمرین درخشان استعفا داده و نژاد فلاح هم تأییدش کرده
تنها گزینه هم خب برانکوِ و دارن مذاکره میکنن
از رفتن درخشان استقبال میکنم ولی امیدوارم برانکو بدرد تیم بخوره و 2-3 فصلی بمونه و تیم یکم ریشه بگیره
بعضی ازین بازیکنای قرتی هم بندازه بیرون :|
بلیط های بازی پرسپولیس و النصر قبلا توسط حامی مالی خریداری شده و این یعنی بازی رایگان هستش.
میتونید برید ورزشگاه، قسمت عرضه بلیط و بلیط رو به رایگان دریافت کنید.
هرچه زودتر برین، جای بهتر!!!
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
++
+
سوشا هم بخشیده شد!
برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس شد
برانکو ايوانکوويچ امروز به طور رسمي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس شد و قراردادش را با اين باشگاه در استانبول ترکيه امضا کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، برانکو قرار است بعد از بازی با النصر عربستان هدایت تیم پرسپولیس را بر عهده بگیرد و در بازی با النصر روی نیمکت نمینشیند.
نژاد فلاح در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود مذاکرات با آقای برانکو نهایی شد و قرارداد برای یک فصل و 2 ماه به امضا رسید درباره مسائل مختلف با آقای برانکو به توافق رسیدیم و ایشان را باید سر مربی پرسپولیس نامید آقای برانکو ان شاء الله روز چهارشنبه در بازی با النصر به عنوان مهمان ویژه در ورزشگاه آزادی بازی را زیر نظر خواهند گرفت .
خدا رو شکر درخشان رو از تیم انداختن بیرون و صدهزار مرتبه شکر که "انتخابی خوب" داشتند
قبلا که بحث قطبی بود من کلی حرص میخوردم.قطبی فقط یه کاریزما داشت :n02: اگه قرار باشه درخشان تغییر کنه چرا یه انتخاب اشتباه دیگه؟
برانکو واقعا کارنامه موفقی در تیم ملی داشته و چون گزینه خوب دیگه ای در بحث ها نبود واقعا راضی هستیم.
ضمن اینکه شناخت خوبی از جو فوتبالی ایران هم داره.فقط باید بهش زمان بدهند تا لااقل دو فصل در تیم بمونه.این فصل هم که فقط باید بازیکنان رو کاملا تست کنه تا برای فصل بعد یک تغییر اساسی در بازیکنان داشته باشیم که نیازی اساسی به اون داریم.
به امید روزهای خوش سرخ :n12:
محتوای مخفی: 3-..-
خدایا بعضی از این روزنامه های ورزشی ایران رو از ما نگیر ...
ادعای یکی از روزنامه های ایرانی: قرارداد برانکو با پرسپولیس 750 میلیون دلار است.
750 میلیون دلار؟؟؟ :n04:
اگر دلار رو 3000 تومن هم فرض کنیم میشه 2,250,000,000,000 تومن (دو تیلیارد و دویست و پنجاه میلیارد تومن)
این پول میشه 1000 برابر قرارداد دایی که اول فصل علم عثمان کرده بودینش.
دوستان ما از این پولا داریم؟:n02: