@romell
دوست عزيز رو چه پلتفرمي بازي رو انجام دادين ؟ چون گفتين گرافيك عاليه يا فريم در صحنه هاي نزديك كمي پايين مياد ... نسخه اي كه من انجام دادم در بعضي صحنه ها حدس ميزنم فريم حتي تا 15 پايين اومده باشه كه براي يه بازي ورزشي اين افت فريم بسيار بسيار زياده ، يا در باره لباس ها گفتين شما اگه سري top spin رو انجام داده باشين فيزيك لباس اين بازي رو با pes مقايسه كنيد ، من حداقل انتظارم از حركت لباس ها بسيار بسيار بيشتر از اين نسخه فعلي بود ، رزولوشن بازي و محو بودن چمن بازي ، AA بازي كه شما فرمودين 2x هست ولي تو نسخه ps3 من شك دارم اين عدد درست باشه ، سايه هاي شديدا دندانه دار ، تكسچر پوست و چهره ها كه با توجه به نمايش ها بشخصه انتظارم خيلي بالاتر از اين محصول نهايي بود ...همه و همه باعث ميشن با نظر شما درباره بخش گرافيك مخالف باشم .
همچنان به نسخه pc اميدوار مي مونم شايد 1080p و AA بالاتر بتونه نظرمو درباره گرافيك عوض كنه ،.اما اگه گرافيك نسخه نهايي كنسولي در سطح اين دمو باشه حداقل براي من فرسخ ها با انتظارم از انجينِ قوي كوجيما كه MGS5 رو در نمايش ها با اون كيفيت روي كنسول هاي اين نسل اجرا كرد فاصله خواهد داشت
درباره گيم پلي تقريبا با شما موافقم ، پيشرفت هاي بازي محسوسه و براي من قابل بازي ترين pes اين نسل هست بدون شك ولي قطعا همين گيم پلي رو حتي با نسخه 12 اين نسل فيفا هم نميتونم مقايسه كنم ، فاصله همچنان بسيار زياده ولي با اين بخش صحبت هاتون موافقم كه اگه تيم سازنده همين سطح پيشرفت رو در هر نسخه از نسل اينده سري داشته باشن بالاخره شايد بتونيم دو شبيه ساز عالي رو در نسل بعد تجربه كنيم .
پ.ن : راستي دوست عزيز ( اسمتون رو هم متاسفانه نميدونم ) برخلاف شما من بنظرم دروازه بان ها همچنان شديدا نياز به پيشرفت دارند ، واكنش هاشون يا جاگيري هاشون همچنان بعضي وقت ها عجيب و ضعيف هستش ؛ گل زدن هم باز بر خلاف نظر شما در تك به تك ها بنظرم اسون كار شده ، دروازه بان ها روي چيپ ها خيلي ضعيف كار ميكنن و راحت گل ميخورن ، تك به تك هايي هم كه با بقل پا و ارتفاع زده بشن بيشتر از ٩٠ درصدشون گل ميشه .
:n16: