میشه یه تنظیمات کلی برای افرادی که زیاد حرفه ای نیستن و تنظیماتی که بیشتر احساس میشه لازم هست انجام بشه رو بزارید؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بیشتر تنظیماتی که برای جلوگیری از ورود ناخواسته از طریق اینترنت و -- شدن باشه اگر میشه بزارید.
Printable View
میشه یه تنظیمات کلی برای افرادی که زیاد حرفه ای نیستن و تنظیماتی که بیشتر احساس میشه لازم هست انجام بشه رو بزارید؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بیشتر تنظیماتی که برای جلوگیری از ورود ناخواسته از طریق اینترنت و -- شدن باشه اگر میشه بزارید.
سلامنقل قول:
در چند صفحه قبل تنظیماتی گذاشته شده..
یه سرچی بزنید می توانید استفاده کنید.
سلام به همگی من تنظیمات کسپر رو درست کردم و میخوام ازش بک آپ بگیرم حالا سئوالم اینه که برنامه هایی که توی قسمت فایروال کسپر من دسترسیشون رو به نت رو بلوک کردم هم شامل بک آپ میشه؟یعنی از اونا هم بک آپ میگیره؟
سلام. بلي اونها هم بکآپ گرفته ميشن.نقل قول:
:sq_25:
نقل قول:من این تنظیمات رو انجام دادم قبلا ولی با برنامه COMODO Leaktests فقط 240 امتیاز رو میگیره.نقل قول:
نوشته شده توسط Hidden-Hunter
سلام
در تایپیک تست فایروال دوستان تقاضا کردند که بهترین تنظیمات کسپرسکی را قرار بدهم ولی میخواستم بگذارم برای یک وقت دیگر ، اما چون دوستان پیش خودشان فکر کنن که من دارم صورت مسئله را پاک میکنم و یکم ناز میکنم ، گفتم همین الان تنظیمات را انجام بدهم با فیلم و همه چیز هم راحت و روان هست که با دوبار دیدن فیلم خیلی راحت متوجه می شوید...
لینک دانلود تنظیمات پیشرفته کسپرسکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم به کارتون بیاد.
چه تنظیمات دیگه ای هست که بشه انجام داد که امنیت کامل رو داشته باشه؟
سلامنقل قول:
والا منم همین تنظیمات را استفاده می کنم و نتیجه خوبی گرفتم.
فقط کسپر باید از شما سوال بکنه همین و نه روی حالت اتوماتیک باشه.
من با برنامه connectify اینترنت رو با وایرلس لبتاب شیر میکنم بعد از یه سری تنظیمات روی کاسپر حالا برنامه بالا میاد و دستگاه های دیگه از طریق وایرلس میشناسن سیستم رو ولی کاسپر اجازه باز شدن پورت برای برقراری ارتباط رو نمیده.
چطوری باید کاری کنم که کاسپر جلوی برقراری ارتباط رو از این برنامه نگیره؟؟؟؟؟
راستش من تعجب میکنم شما روی کاسپر چکار کردید که داره به کانکتیفای گیر میده؟ من دو سه ساله هر دو رو با تنظیمات عادی در فایروال کاسپر دارم استفاده میکنم یکبار هم چنین جریانی پیش نیامده.نقل قول:
سلام...من می خوام آنتی ویروس کاسپر رو نصب کنم.....در حالی که انتی ویروس نود رو از رو سیستمم پاک کردم باز هم موقع نصب کاسپر میگه که باید نودتون رو پاک کنید...این صفحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور می تونم تمام باقی مانده های نود توی سیستم رو پاک کنم تا اجازه نصب کاسپر بهم داده بشه!!؟
این مورد رو منم پارسال بهش برخوردم. دیدم توی فوروم کاسپر برای حل این مشکل شایع کاربرهاشون صحبت از ESET Removal tool شده بود و یکسری راهنماییها. اگه بگردین پیدا میکنین.نقل قول: