سلام
پس از مدتها برگشتیم
این اولین پستم با نت خوابگاهه
دوستان با چند تا از بچه ها یه سایت زدیم راجع به کنکور و مسائلش !! البته من هنوز خودم توش ننوشتم ولی ایشالا به زودی شروع میکنیم به نوشتن
خوشحال میشم بهش سر بزنید
کد:www.4sharif.com
Printable View
سلام
پس از مدتها برگشتیم
این اولین پستم با نت خوابگاهه
دوستان با چند تا از بچه ها یه سایت زدیم راجع به کنکور و مسائلش !! البته من هنوز خودم توش ننوشتم ولی ایشالا به زودی شروع میکنیم به نوشتن
خوشحال میشم بهش سر بزنید
کد:www.4sharif.com
من ایادفیلی رو خوندم! فوت وفن رو هم خوندم! فوت وفن بخونی بالای 70 زدی! اگه دیدی فراموش کردی اشکال نداره چون عربی رو باید چند دفعه بخونی! اگه 2 دفعه بخونی یا خلاصه بنویسی بالای 70ینقل قول:
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
برنامه کانوننقل قول:
کد:http://www.kanoon.ir/?file=3
سلام به دوستایه گلم می خواستم ببینم واسه آمار و مدل سازی و زبان فارسی چه کتاب کمک درسی بگیرم ممنون میشم جوابمو بدید:11:
خیر،ربطی نداره!شما می تونید با پیش ریاضی هم تجربی کنکور بدید!کاری که یکی از دوستان بنده کرد!
ریاضی که تغییرش مهم نیست چون تست های که می زنی مبحثی هست و تغییر هم جزئیه!نقل قول:
من می خوام از رو زیست جدید بخونم و تست های سال قبل رو بزنم رو بزنم! جون متاطلب که تغییر کرده کمه!
راستی من سال دوممه و متوجه می شم چی تغییر کرده! مطمئنن از این تغییر تو کنکور سوال می یاد
اگه می تونی همه شیمی ها رو مبتکران تست بگیر! اگه سبز هم داری و راضی هستی خوبهنقل قول:
نقل قول:
شما با هر مدرک دیپلمی میتونید در هر رشته ای کنکور بدهید ....
ولی توانایی های خود در ان را نیز مد نظر بگیرید....
سلام دوباره به دوستایه گلمیه سواله دیگم داشتم من فارغ التحصیلم و رشتمم تجربی هست درسارو همرو قبلن دور کردم اما تو بعضی جاها هنوز ضعیفم راستش تو کانونم هم ثبت نام کردم حالا اگه قرار باشه طبق برنامه کانون پیش برم می ترسم اونجاهایی که ضعیفم نرسم بخونم مسن تو این برنامه که این هفته کانون داده گفته مسن ریاضی عمومی فصل 1 رو بخونید در صورتی که من ضعفم تو فصله 3 هست ترسم ازینه که اگه طبق برنامه کانون پیش برم نتونم اونطور که شاید ضعفامو تقویت کنم به نظرتون چیکار کنم
منم پیش ریاضی هستم ولی کنکور رو میرم تجربی ایشالا :)
دوستان سلام:20:
اگه یه لطفی کنید ممنون میشم:
سر فصل های کتاب ریاضی سال دوم و سوم و چهارم دبیرستان رو بگید
مطابق با کتاب درسی های جدید که برای کنکور 91 هستش
ممنون