من جایی رو میشناسم مرکز تخصصصی کاشت و درمان هست چون شاید اصلا نیاز به کاشت نداشته باشی تقویت و درمان کفایت کنه هزینه هاش هم خیلی مناسبه
Printable View
من جایی رو میشناسم مرکز تخصصصی کاشت و درمان هست چون شاید اصلا نیاز به کاشت نداشته باشی تقویت و درمان کفایت کنه هزینه هاش هم خیلی مناسبه
سلام ببخشید برای رشد مو و استحکام مو شامپو کافئین C1 ALPECIN بهتره یا شامپو ریوایوژن ؟
کسی شامپو ریوایوژن استفاده کرده ؟ مرسی
با سلام دوست خوبم ما حدود چندماه در انجمن دیگه در حال تبادل تجربیات هستیمنقل قول:
دوستانی دلیل چی هست می گید رویگن خوب نیست جواب نمی ده ما دو نوع روگین یکی فوم و یکی الکلی به نظر شما کدوم بهتر هست
تجربه خودم بگم
بنده نوع ریزش من از نوع نازکی و کوتاه شدم هست از شقیقه 2 سانت کشید قبمت و خط مو 1 سانت و فرق سر گردی کوچیک ایجاد شد با این الان 23 سالم هست درمان زود شروع کردم از وقتی نازک شد یعنی 5 ماه پیش ولی درمان اصلی تاثیری روی بنده نداشت این نازکی اصلا ضخیم نشد مخصوصا قسمت جلو نازک و ووزو شده اصلا کاریش نمی شه کرد من حتی یک تار مو هم ریزش ندارم فقط نازک شدن و هی عقب می ره
مصرف درمانی روز 1 عدد فین پیشیا هندی اصل که تقلبیش زیاد هست فرقش بعدا می گم
مانیو الوپکسی گرفتم که الکل خالص بود تقبلی از امد در امد
و یک زنیک نیرچمد
فعلا هیمن توی این 5 ماه مصرف کردم بدتر شد
و الان می خوام درمان 6 ماهه خودم انجام بدم
به نظر شما روگین فوم بگیرم چی ماینوی بگیرم بهتر هست و چه قرص های پیشنهاد می دید برای ضخیم شدن جلوی سر
محلول تقویتی چی پیشینهاد می دید
-------------------------------------------------
نظرات دوستان در انجمن دیگه این بود
ریژوان بیگرم
از محصولات تقویتی جی اف لارزتیک استفاده کنم که برند گرونی هست اصلا در ایران گیر نمی یاد که یکی ادعا می کرد موهاش با همین محلول ها تقویت کرده
با سلام خدمت دوستان.سر من مقدار کمی شوره داره و میخوام این شوره رو ریشه کن کنم. میخواستم بدونم بهترین شامپوی ضد شوره چیه؟
شامپویی که شما استفاده کردید و ازش راضی بودید.
من خودم شامپوی ایروکس ضد شوره استفاده کردم و خوب بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
شامپوهای ضد شوره کلیر ((با توجه به نوع موهاتون که چرب هست یا معمولی و...)) واقعا موثر هستند:n17:
من شوره سر بسیار بسیار شدید داشتم ... یعنی موهامو شونه میکنم کلی شوره داشتم . دو هفته قبل شامپوری سیر پرژک گرفتم به قیمت 4500 تومان . الان برطرف شده خیلی عالی بود .
سلام دوستان
من موهایی خشک و فر دار دارم و کف سرم حالتی معمولی داره نه خشکه نه چرب!
الان حدودا یک ماه و نیمه که کف سرم خارش میگیره خارش وحشتناک و کلافه کننده،جدن نمیدونم چرا تا حالا به پزشک مراجعه نکردم!شاید از ترس مصرف داروی شیمیایی ...
بگذریم.
اول نرم کننده ام رو عوض کردم اما درست نشد بعد شامپو رو عوض کردم باز هم خارش ادامه داره،حتی ماسک مو رو هم مصرفش رو قطع کردم مدتی.
خارش حالتی مقطعی داره یعنی همیشه نیست و اغلب بعد از حمام و وقتی که موهامو خیس خیس میبندم ایجاد میشه و قطع نمیشه! ولی شده که موهام خشک بوده و یهو خارش گرفته.
نمیدونم دقیقا دلیلش چیه چون توی این مدت همه جور شامپو و نرم کننده ایرانی و خارجی مناسب با موهام استفاده کردم.
درمان گیاهی نداره؟چیزی مثل بابونه سدر یا هرچی؟
یه سوال دیگه اینکه
موهای من تار نازکی داره که همین نازک بودن باعث میشه بهم گره بخورن و موقع شانه کردن به مشکل بخورم!
از ماسک موی انرژی آلوئورا و موس نیوا استفاده میکنم و شامپو هم برای موهای نازک استفاده کردم اما جواب نداد
ریزش مو و موخوره هم ندارم.
پیشنهادتون برای رفع نازکی مو و خوش حالتیش چیه؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون:n16:
سلام دوست عزیز..متاسفانه این دغدغه اکثر مردای خوشتیپه :n02: منم دچار این مشکل بودم و شاید بتونم کمکتون کنم...از نظر تابلو بودن که باید بگم که نه عروسکی نمیشه اصلا و من کاملا راضی هستم میتونم دکتر خودمو به شما پیشنهاد بدم که یه سر بهش بزنیننقل قول:
من از روش prp استفاده کردم و از اونجایی که حساسیت خانمها رو میدونی همسرم بعد از کلی تحقیق به قول خودش منو فرستاد پیش بهترین کسی که prp درست میکنه و استثنا باهاش تو این مورد موافق بودم :n07:
من تلفن پزشکمو براتون میزارم امیدوارم که تونسته باشم کمکت کنم
۲۲۶۰۲۸۵۱ – ۲۲۶۴۹۱۴۹ دکتر قنبری
سلام دوست عزیز به نظرم بد نیست به وب سایت دکتر قنبری مراجعه کنید مطمئنم جواب خوبی برای پرسشتتون میگیریدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما قسمت 1
۱ – تلوژن افلوویوم( Telogen Effluvium ) رامطالعه کنید
نقل قول:
سلام
خیلی دیتیل نگفتی ولی فک نمیکنم چربی مو تنها دلیلش باشه قرص خاصی میخوری ؟
کمالی سعید ممنون از اطلاع رسانیتون به من که خیلی کمک کرد مطالعش البته که در نوشتن تا عمل کردن به نوشته ها راهی بس طولانی در پیش است :n01:نقل قول: