من همین مشکلو دارم و هاردمم توشیبا هست.نقل قول:
وقتی سیستمو روشن میکنم یه صدای خش خش خیلی کمی میاد که من از سازگار پرسیدم گفتش موردی نیست.
Printable View
من همین مشکلو دارم و هاردمم توشیبا هست.نقل قول:
وقتی سیستمو روشن میکنم یه صدای خش خش خیلی کمی میاد که من از سازگار پرسیدم گفتش موردی نیست.
سلام دوستان
من دیروز ایسر 5742g گرفتم (i5 640gig
1. ویندوز 7 روش ریختم. رجیسترشم کردم ولی تو قسمت system: Rating هیچ رتبه ای ظاهر نشده و نوشته not available!!!!
چجوری باید فعالش کنم؟
2. راستی تو سی دی نصب درایورهاش کدوماش واسه این مدل هست؟ من همشو نصب کردم یعنی یه درایور گرافیک ATI هم داره. اونم باید نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟
3. کیبردشم عربیه و حروف ظ ط ز ذ د ئ و چند تا دیگه جاهاشون غلطه!!! مال شما هم اینجوریه؟ واسه حل این مشکل چکار کردین؟
4. وضوح تصویرش خیلی بده یه ویدئو HD مال خود ویندوز 7 هست با مدیا پلیر باز کردم خیلی افتضاح بود و کمی شطرنجی نشون میداد!!! مال شما هم اینجوریه؟
ممنون
تروخدا جواب بدین:31:
راستی DVD همراه 5742G درایورهاش مال ویندوز XP هست یا 7
جواب 2 : ati نداره. کارت گرافیکش انویدیا جیفورسهنقل قول:
این برنامه رو دانلود کن خودش بهت میگه کدومو نصب کنی
جواب 3 : برای همه این جوریه یعنی کیبوردش عربیه یا باید حفظ کنی (بعد یه مدت طبیعی میشه و سریع حفظ میکنی) یا یه برنامه هایی هست که جای کلیدهارو میتونی عوض کنی(به صورت نرم افزاری)کد:http://s1.picofile.com/file/6607843058/FilesDownload_HWID_HWVendorDetection.exe.html
جواب 4: احتمالا گرافیکتو نصب نکردی.
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
ویندوز 7 هستش.نقل قول:
راستی آقای crazymohamad چند خریدی؟
توشیبا هست وقتی هارد کم کار میکنه و تیکه تیکه کار میکنه صدا میدهنقل قول:
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
ماله من هم توشیبا هست اخه این فقط موقع روشن شدن نیستنقل قول:
با تشکر که جواب دادین ولی یه جواب منوده:
ویندوز 7 روش ریختم. رجیسترشم کردم ولی تو قسمت system: Rating هیچ رتبه ای ظاهر نشده و نوشته not available!!!!
چجوری باید فعالش کنم؟
نقل قول:
تو دی وی دی درایورهاش درایور ati هم گذاشتن! تو سایت خود ایسر هم رفتم واسه 5742g این درایور رو گذاشته بود! کسی نمیدونه قضیش چیه؟؟؟:18::18::18:
راستی در مورد اینکه گفتین درایور رو نصب نکردی باید بگم نصب کردم(همه درایورهای گرافیک داخل دی وی دیو!)
ولی ویدئو داخل my videos خود ویندوز 7 یه ذره بد کیفیت نشون میده (اگه از نزدیک نگاه کنی)
مال شما هم اینجوریه؟؟
آره اینجوریه دیگه باید حفظ شی:دینقل قول:
من الان دوباره dvd درایورامو نگاه کردم اصلا ati ندارهنقل قول:
از اون برنامه ای که بهتون گفتم دانلود کنی استفاده کردی؟گرافیکو چی داد؟
شما برو device manage و بعد ببین تو قسمت Display Adapter چیا زده؟
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
راستش من به این مشکل برنخوردم ولی اگه اینجا مطرحش کنید خیلی زودتر به جواب میرسی.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=308