128 شش ماهه
روز حدود 400
شب حدود 6kb
Printable View
128 شش ماهه
روز حدود 400
شب حدود 6kb
سلام و عرض ادب
با پشتبانی اینترنت مخابرا.ت تماس گرفته شد و مشخص گردید سرعت شبانه رایگان پیرو طرح تصویبی شرکت مخابرا.ت بعد از این 30 کیلوبایت خواهد بود و وضعیت موقتی نیست
به همین خاطر طی دو سه روز آینده به اپراتور دیگری مهاجرت خواهم کرد ..
دوستان لطفا راهنمایی کنید که در حال حاضر کدام اپراتور امکان دانلود 2 الی 3 گیگ به صورت شبانه رایگان یا در روز (چاشت رایگان و..) رو بدون دردسر و بازی در آوردن به یوزر میده؟ یعنی عملا به درد یوزری که مشغول جمع آوری دیتا یا آرشیو هست بخوره ..
در صفحات قبل دوستان عصر تلکام رو معرفی کرده بودند که ظاهرا یکی از کاربران گرامی از این شرکت سرویس گرفتند و اپراتور بعد از چند روز سرعت دانلود شبانه شون رو به شدت کاهش داده.
لطفا دوستانی که الان از دانلود شبانه رایگان سرویس شون راضی هستند راهنمایی کنند.مطمئنا این سوال خیلی از دوستان هست که "در حال حاضر" بهترین و بی دردسر ترین دانلود شبانه رایگان متعلق به کدوم شرکته؟
با پشتبانی اینترنت مخابرا.ت تماس گرفته شد و مشخص گردید سرعت شبانه رایگان پیرو طرح تصویبی شرکت مخابرا.ت بعد از این 30 کیلوبایت خواهد بود و وضعیت موقتی نیست
به همین خاطر طی دو سه روز آینده به اپراتور دیگری مهاجرت خواهم کرد ..
دوستان لطفا راهنمایی کنید که در حال حاضر کدام اپراتور امکان دانلود 2 الی 3 گیگ به صورت شبانه رایگان یا در روز (چاشت رایگان و..) رو بدون دردسر و بازی در آوردن به یوزر میده؟ یعنی عملا به درد یوزری که مشغول جمع آوری دیتا یا آرشیو هست بخوره ..
در صفحات قبل دوستان عصر تلکام رو معرفی کرده بودند که ظاهرا یکی از کاربران گرامی از این شرکت سرویس گرفتند و اپراتور بعد از چند روز سرعت دانلود شبانه شون رو به شدت کاهش داده.
لطفا دوستانی که الان از دانلود شبانه رایگان سرویس شون راضی هستند راهنمایی کنند.مطمئنا این سوال خیلی از دوستان هست که "در حال حاضر" بهترین و بی دردسر ترین دانلود شبانه رایگان متعلق به کدوم شرکته؟
من که تا چند هفته پیش عصر تلکام داشتم سرعت عالی بود یعنی حتی تک کانکشن کل 6 مگ رو پر میکردنقل قول:
البته من 19 دی هستم و شاید به خاطر این باشه
در هر صورت الان کمترین یوزر قم مال عصر تلکام هست برای همین احتمالا شبانه اش باید یهتر باشه
- - - Updated - - -
من که تا چند هفته پیش عصر تلکام داشتم سرعت عالی بود یعنی حتی تک کانکشن کل 6 مگ رو پر میکردنقل قول:
در هر صورت الان کمترین یوزر قم مال عصر تلکام هست برای همین احتمالا شبانه اش باید یهتر باشه
تشکر دوست عزیز ..
[QUOTE=khoodet;8710420]من که تا چند هفته پیش عصر تلکام داشتم سرعت عالی بود یعنی حتی تک کانکشن کل 6 مگ رو پر میکرد
- - - Updated - - -
ممنونم KHOODET
شما مداوم دانلود رایگان داشتید از سرویس های عصر تلکام؟ محدودیت دانلود رایگان ندارند که سرعت یوزر رو کم کنند بعد از یه مدت؟
و اینکه شما از کدوم سرویس عصر تلکام استفاده میکنید (1 مگابایت ، 512 کیلوبایت و..) ؟
[QUOTE=emadbahari;8710564]آره من هر شب دانلود میکردمنقل قول:
اون موقع که من با مسوول قمشون صحبت کردم اصلا تو باغ محدودیت نبود فقط دنبال مشتری بود
البته شاید یک مرکز پهنا باند کم باشه برای همین سرعت شبانه اش کم باشه
من طرح کمبو گرفتم که تعرفه سایت های داخلی نصف قیمت بود
البته من با نمایندگی عصر تلکام صحبت کردم
گفت یه مدتیه پهنای باند کم اومده درصدد این هستم از مخابرات باند بخریم
سلام به دوستان
پیش شماره خط من 3860 هست و بستر فیبر نوری!:n03:
از اونجایی که به این پیش شماره هیچ شرکتی جز مخابرات سرویس نمیده مجبورم از این شرکت نت بگیرم!
کسی راه حلی داره که بتونم از آسیاتک یا شاتل سرویس بگیرم؟
از لحاظ هزینه مشکلی نیست فقط میخوام یه راه حل دائمی باشه!
ممنون میشم عزیزان راهنمایی کنن!
در ضمن علیرغم قطعی های مکرر و پشتیبانی صفر و مشکلات دیگه انصافا از مخابرات راضی بودم اونم فقط بدلیل شبانه رایگانش!
که اونم پرید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام به دوستان
پیش شماره خط من 3860 هست و بستر فیبر نوری!:n03:
از اونجایی که به این پیش شماره هیچ شرکتی جز مخابرات سرویس نمیده مجبورم از این شرکت نت بگیرم!
کسی راه حلی داره که بتونم از آسیاتک یا شاتل سرویس بگیرم؟
از لحاظ هزینه مشکلی نیست فقط میخوام یه راه حل دائمی باشه!
ممنون میشم عزیزان راهنمایی کنن!
در ضمن علیرغم قطعی های مکرر و پشتیبانی صفر و مشکلات دیگه انصافا از مخابرات راضی بودم اونم فقط بدلیل شبانه رایگانش!
که اونم پرید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان راه حلی ؟!!نقل قول: