-
دل بوسكه: برخي بازيكنان اسپانيا خارق العاده بودند
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: برخي از بازيکنانم مقابل آلماني هاي سختکوش در دفاع و حمله بسيار خوب و خارق العاده بودند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويسنته دل بوسکه اظهار داشت: نمي خواهم از کسي نام ببرم ولي برخي از بازيکنان در تمام خطوط برابر آلمان هاي سختکوش و دونده، کار خارق العاده اي انجام دادند.
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا افزود: ما هنوز يک بازي ديگر پيش رو داريم؛ ولي از لحاظ کار با توپ و شرايط فيزيکي به حد باور نکردني خوب هستيم.
دل بوسکه در مورد ملاقات تيمش با هلند در بازي نهايي اظهار داشت: نارنجي پوشان هلند در اين دوره از جام جهاني در حد و اندازه يک تيم بسيار خوب ظاهر شده اند و اکنون مدعي کسب عنوان قهرماني هستند. ما بازي بسيار سختي را با آنها پيش روي داريم.
اسپانيا شب گذشته در ديدار نيمه نهايي آلمان را يک بر صفر شکست داد و حريف هلند در بازي پاياني شد.
لو:اسپانيا با اين بازي مي تواند قهرمان جهان شود
سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان گفت: تيم اسپانيا با بازي که برابر ما انجام داد، مي تواند به مقام قهرماني جهان برسد.
يواخيم لو اظهار داشت: به اسپانيايي ها براي رسيدن به بازي نهايي تبريک مي گويم. گمان مي کنم بتوانند به مقام نخست جهان برسند. آنها در دو، سه سال اخير بهترين تيم جهان بوده و آنقدر خوب کار کردند که ما را تحت فشار گذاشتند.
سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان افزود: در بازي با اسپانيا برخي از بازيکنان آلمان در حد انتظار من ظاهر نشدند. بازيکنان حريف توپ را طوري به گردش در آوردند که بيشتر ما را به دويدن وادار کردند.
لو ادامه داد: در برخي از صحنه ها صاحب توپ نشديم و انرژي زيادي صرف کرديم.
تيم آلمان شب گذشته در ديدار نيمه نهايي جام جهاني يک بر صفر مغلوب اسپانيا شد و از صعود به ديدار فينال بازماند.
شاگردان لو روز شنبه بر سر عنوان سومي تلاش خواهند کرد و اسپانيا يکشنبه براي رسيدن به قهرماني به مصاف هلند مي رود.
-
لام: انگيزه اي براي بازي با اروگوئه ندارم
کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان گفت: براي بازي با اسپانيا برنامهريزي زيادي کرديم؛ اما مغلوب شديم و حالا انگيزهاي براي ديدار ردهبندي هم ندارم.
فيليپ لام اظهار داشت: تاسف ما از اين نتيجه حد و اندازه اي ندارد. برنامه هاي زيادي را در نظر گرفته بوديم؛ ولي موفق نشديم به بازي نهايي برسيم.
وي افزود: در نيمه اول بقدر کافي جدي به سمت دروازه حريف حمله نکرديم، البته در کار دفاعي هيچ بختي را براي اسپانيايي ها باقي نگذاشتيم. تک گل بازي در جريان بازي نبود. بلکه روي يک ضربه ايستگاهي حاصل شد. فرصت نتيجه گيري براي آنها بسيار کم بود و از اين موقعيت اندک استفاده کردند.
کاپيتان آلمان تصريح کرد: کسب اين نتيجه شور و اشتياق من را حتي براي بازي بر کسب عنوان سومي با اروگوئه گرفت.
تيم ملي آلمان شب گذشته در ديدار نيمه نهايي يک بر صفر مغلوب اسپانيا شد و از راهيابي به ديدار نهايي بازماند.
شاگردان يواخيم لو روز شنبه براي کسب عنوان سومي با اروگوئه ديدار خواهند کرد و اسپانيا براي رسيدن به قهرماني يکشنبه به مصاف هلند مي رود.
این کوتوله چی میگه؟ :)
واقعاً بعضیها بد سرخوش هستن
-
سلام
صعود خوبی بود. تبریک بمونه واسه قهرمانی و آقای گلی و ...
گل پویل, سیو کاسیاس, طراحی ژاوی و اطمینان پیکه در دفاع. بوسکت هم داره بی نقص کار میکنه. آلونزو و اینیستا و راموس در مقاطعی می رفتن رو اعصاب. مهاجما هم خیلی خوب کار نکردن. اما برای شکست این حریف کافی بود. با کیفیت بازی و بازیکنان, آلمان به هیچ وجه نمیتونست حرکات بازی های قبلش موسوم به طراوت رو ارائه بده. خیلی باحال زمین رو صاحب بودیم. هشت نه نفری در زمین آلمان مستقر می شدیم و تدارک حمله می دیدیم. از نیمه نمیتونستن جلوتر بیان. حتی ضد حمله هاشون کامل نمیشد.
پدرو اون موقعیت رو خراب کرد کف کردم. یورنته مشکلی داشت؟ می تونست ابتدا قرار بگیره و پدرو هم جایگزین وارد بشه تا موثرتر باشه. تورس به نظر مثل قبله و 10 دقیقه هم براش زیاده. مگر اینکه کاری با توپ نداشته باشه.
جوونی و نظم آلمان ها سر جاش. اما اصلا جالب نبود با این سبک بازی قهرمان بشن.
فینال شد خوددرگیری از نوع بارسلونا. تقابل شناور توتال و پاسهای تیکی تاکا. البته چاشنی سانتر و شوت شناورش زیاده.
-
We Are Champions
ESPAÑA PARA SIEMPRE
ممنون/:5:
-
کی بود قرار شد اگه آلمان باخت دیگه نیاد فروم؟؟؟
-
متاسفانه طرفداران آلمان فقط خودشون رو آدم حساب می کنن! و هیچ منطقی هم ندارن اکثرا! پست هایی که از دیشب داده شده اصلا ارزش جواب دادن هم نداره!
آلمان هیچی واسه گفتن نداشت! خوشحالم که فینال زیبایی پیش رو داریم! تیم هایی که تا حالا قهرمان نشدن و پر از انگیزه هستن!!
کاش برزیل 1/10 اسپانیا انگیزه داشت...
-
اسپانيا با اتكا به بازيكناي بارسا
بازي خوبي انجام داد
به همه طرفداراي اين تيم تبريك ميگم
-
به نظرم بازی دیشب از بازی با هلند، فینال تر بود ... هلند به اندازه آلمان قدرتمند نیست ...
-
خوبیش اینه که دو تا تیمی اومدن فینال که تا حالا جام رو نبردن.
من خودم به شخصه طرفدار اسپانیا هستم و تقریبا مطمئنم که اسپانیا قهرمان میشه ولی اگر هلند هم قهرمان بشه من خوشحال می شم.
-
نه من چندان علاقه ای به هلند ندارم ... : دی
این اسپانیا و بارسلونا خیلی شبیه هم بازی می کنند، پاسکاری تا مرز جنون دفاع حریف : دی