نقل قول:
دوست عزیز از اینکه علمی در موردی خاص بحث بشه من هم خوشحال میشم. اما بعضی مواردی که ایجا مطرح میشه جمبه علمی نداره.
در مورد کیفیت صدا از لحاظ پخش با بلندگو اکسترنال تا حددوی با شما موافقم و کیفیتش خوبه. اما در مورد بلندگوی داخل موافق نیستم. شما از اعداد و ارقام می گویید اما من از مقایسه نزدیک و عملی! داداش من یک لپ تاپ سونی داره که تولیدشم مربوط به 2 سال پیش هست و الآن دیگه تو بازار هم نیست. اما وقتی از بلندگوی داخلی اون صدا رو پخش کنید و مقایسه کنید مطمئنم به حرف من خواهید رسید. فقط بگم قابل قیاس هم نیست.
البته در این باره قبلا زیاد بحث شده و همه کسانی که سونی داشتند و مقایسه کردند تایید کرده بودند که بلندگوی داخلی این لپ تاپ در مقابل سونی حرفی برای گفتن نداره.
در مورد ضبط صدا من با برنامه SONAR صدا رو ضبط کرده بودم و از اونجا خود نرم افزار کیفیت ضبط رو تعیین میکنه و کاری به تنظیمات نرم افزار خود کارت صدا نداره. به جز همون گزینه ها ی پایین که برای نویز و ... هست. که من تیک گزینش رو برنداشته بودم. حالا دوباره بر میدارم و اطلاع میدم نتیجه رو....
در مورد شکرت ALTEC شرکت معتبری هست من هم قبول دارم. اما انصافا در این مورد ضعیف کار کرده و این حرف من نیست× در تمام فرومهای خارجی و سایتهای نقد این لپ تاپ به عملکرد متوسط بلندگوهای آن اشاره شده. خواستید لینک میدم ببینید.
همه آنها هم گفتند که با توجه به مدل ALTEC که در این لپ تاپ کار شده توقع بیشتری داشتند و توقعات انها برآورده نشده
البته این لپ تاپ ظاهرا فقط یک خروجی صدا داره . شما برای صدای سوراند سیم بقیه بلندگوها تون رو چجوری وصل میکنید؟
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
مگه من گفتم باهاش مشکلی دارم. ؟؟ من که گفتم این صدا در اکثر مدلهای دیگرم هست!نقل قول:
در جواب اون دوستمون هم می گم برای من چه فرقی میکنه که شما روی حرفتون پافشاری کنید یا نکنید؟؟ اینکه شما صدای هارد رو نمیشنوید نه به کیفیت لپ تاپ من اضافه میکنه و نه کم... قرار ه شد دیگه این بحث رو ادامه ندم و نمیدم