تو رو خدا این چیه که کلا سیستممو به هم زده؟
سلام خدمت همه دوستان
من تو اینترنت بود همین که وارد یه سایت شده چند لحظه ویندوز هنگ کرد و پیام داد که ویندوز یه Spyware شناسایی کرد و من یه انتی Spyware نصب کردم و چند تای پیدا کرد و پاک کرد ولی باز این پیامو ویندوز میده؟
من چک کردم دیدم که چند تا فایل به نامهای printer.exe -spoolvs-autorun-findfast به استارت آپ ویندوز اضافه شدند من ایها رو همگی پاک کردم ولی باز در هر ری استارت دوباره لود میشن نمیدونم گیج شدم چجوری باید اینها رو از بین ببرم؟
خوهشا کمکم کنید
پاک کردن تروجانی به نامbaraska ؟//
سلام
من نمیدونم این چه نوع برنامه مخربی است که داخل پوشه سیستم 32 جاخوش کرده و هیچ نوعی هم پاک نمیشه البته من با نرم افزار مجیک یوتیلیتی تونستم ببینم که این بدافزار در پشت زمینه اجرا میشه . داخل سیستم 32 یه فایلی داره به نام اکسپلور که حجم ان در propertis حدود 79 کیلو بایت است فقط تونستم در رجیستری با تغییر کدهای باینری غیر فعال کنم که اونم 24 ساعت نشده دوباره خودشو تعمیر کرد .داخل پوشه به صورت مخفی و در فولدر آپشن هم نمیتوان آن را ظاهر کرد و دید .نمیدونم هر باز هم که ویندوز بالا میاد اونم اجرا میشه .
چه جوری پاکش کنم.
آنتی ویروس(یا یک راه) که بشه باهاش :..
سلام .
کسی میدونه چجوری میشه ویروس svchost.exe وfun.xls.exe و .. رو پاک کرد ؟؟
سیستمم ویروسی شده جوری که حتی نمی تونم فایلهای هیدن رو باز کنم . ویندوزم عوض میکنم نمیشه !!
توی نتم که میام ie خود به خود بسته میشه ..
اگه با آنتی ویروس پاک میشه(که باnorton,mcafee امتحان کردم )یه آنتی ویروی معرفی کنین . اگرم از تو registeryمیشه یا یه جا دیگه هلپ می !!!
تنکس ..
یه مشکل بزرگ با ویروس کمکم کنید!!!!!!
سلام به همگی
این تروجان رو سرورم وارد شده و کل سیستم ها رو زا شبکه خارج میکنه یا به عبارتی همه کاربران رو از دسترسی به سرور محروم میکنه یه هفته است دارم باهاش کلنجار میرم نمی خوام سرورو فرمت کنم یعنی نمی تونم بنابراین لطفا کمک کنید خیلی سری