باز شده دوباره ، الان چک کردم twich.tv وصل شده بود
اما خنده داره که این فیلتر کردن ها تنها چیزی رو که فیلتر نمیکنه ، این فیلتر شکن ها هست !
امروز متوجه شدم سیستم تنظیم ساعت خودکار روتر های مخابراتی کار نمیکنه و تمام روتر ها ساعت هاشون به هم ریخته
خلاصه کلی گرفتارشون بودم ، الان اومدم آدرس آی پی سرورهای تنظیم ساعت رو از داخل تانل VPN به خارج کشور وصل کردم ، در کمال تعجب دیدم که وصل شدن و کار میکنن .
واقعا مسخره است ! با مسدود کردن کلی نوعی از داده ها ، ارتباط تمامی این نوع اتصال ها رو قطع میکنن ، نتیجه اش هم این میشه که اساسی ترین سیستم های ارتباطی مثل روتر ها از کار می فتن و بهم میریزن .
خودتون ملاحظه کنید :
این تصویر اتصال مستقیم به اینترنت رو نشون میده که در اون سرویس SNTP که مخصوص تنظیم خودکار ساعت و تاریخ است کار نمیکند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا با ساختن مسیر جدید برای انتقال داده ها به سرورهای NTP و انتقال اونها از داخل فیلتر . شکن ، میبینید که سرویس به کار افتاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا آدم میمونه به این موجودات چی بگه :n38:
از کار افتادن چنین سرویسی خسارت های جبران ناپذیری به کل سیستم مخابراتی میزنه
تمام لاگ برداری ها ، ثبت مصرف انواع اتصالات از مصرف اینترنت گرفته تا مکالمه ، تنظیم ساعت دستگاه های مختلف حتی دستگاه های پزشکی و هواپیمایی ، تمام نرم افزارهای حیاتی و محاسباتی که ممکنه با جان افراد در ارتباط باشن ، همه و همه دچار اختلالات گسترده شدن