[QUOTE=rdh1367;5471900]سرعت دانلود به اندازه سرعت عادی هر سرعت.نقل قول:
یعنی عدد هر سرعت تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلود. بالاتر نمیره.
128=16
256=32
512=64
و ...
تو این مدت من که قطعی نداشتم
Printable View
[QUOTE=rdh1367;5471900]سرعت دانلود به اندازه سرعت عادی هر سرعت.نقل قول:
یعنی عدد هر سرعت تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلود. بالاتر نمیره.
128=16
256=32
512=64
و ...
تو این مدت من که قطعی نداشتم
بچه ها کسی می دونه وایمکس ایرانسل ناحیه مشهد قاسم اباد افت سرعت داره یا نه چون نارضایتی از مبین نت خیلی زیاد بود پشیمون شدم بخرم حالا می خوام برم از ایرانسل بخرم
با سلام من میخوام اینترنت پر سرعت بگیرم بین وایمکس ایرانسل و یا adsl موندو به نظرتون کدوم بهتره من تهران منطقه کریمخان ویلا هستم این یعنی که اگه بخوام adsl بگیرم باید از پارس انلاین بگیرم میخوام بدونم کلا وای مکس از adsl بهتره یا نه چون الام خودم جای دیگه 128 adsl پارس دارم اما حجم وانلودش کمه وای مکس ایرانسل بدون محدودیت هست اما ایا خوب سرویس میده و قهطی نداره در ضمن تو سایتش دیدم اگه کسی زیاد دانلود کنه جلوشو میگیرن این چیه قضیش در ضمن میخوام اگه وای وکس بگیرم 256 باشه میشه برای خونگی گرفت میتونم ادرس مغازه بدم اما اگه برای مغازه بگیرم مودمو میتونم ببرمش خونم استفاده کنم ازش؟
منم وایمکس 128 یه دو هفتهای هست دارم نه قعطی ونه افت سرعت... سرعت دانلود هم همیشه رو 15.6 ثابته....مودم وای فای دارم چراغ انتن وایمکس بین 3 و5 بازی میکنه و فعلا راضی کننده بوده...:31:
قبل از این هم 128 مخابرات داشتم یه روز در میون قعطی داشت سرعت دانلود از 3 تا 13 همیشه بالا پایین میشد خلاصه خیلی اذیتم کرد از شرش خلاص شدم......:13:
سلام من مودم قدیم وایمکس ایرانسل (زرد رنگ) دارم می خواستم با مودم وای فای عوض کنم کسی می دونه باید چه کار کنم؟
بره بچ برای وایمکس ایرانسل خانگیش اگه نامه ای از دانشگاه ببریم بالاتر از 128 به ما می دن یا نه
تایید میشه. وایمکسش توی این 6-7 ماه هر روز از روز قبل بهتر شده. فقط من نتونستم هنوز مودم رو روتر کنم.نقل قول:
ببینم مزیت وایمکس ایرانسل چیه؟
بعدش نحوه استفادش چه جوریه
یه مودمه وصل میکنید به کامپیوتر ؟ اگه با لپ تاب باشید میتونید به صورت بیسیم استفاده کنید
یا اینکه از یک شهر برید شهر دیگه بازم از اون اکانتتون استفاده کنید ؟
دوستان یک تست Speed نت میزارین چندتا دوستان که این سرویس 512 دارن برای پینگ میخوام
تو این مدت به نظر ایرانسل سرویس هاش بهتر شده شنیده بودم قبلا مشکل فنی شدیدی داشتن که حل شده :46:
به شرطی که تو نامه سرعت قید شده باشدنقل قول: