[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اونجایی که با فلش زرد زدم یه راه داره که میتونی بری بالای ساختمان
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اونجایی که با فلش زرد زدم یه راه داره که میتونی بری بالای ساختمان
ممنون. منظور من همین الانه که بالای این ساختمون هستم. هیچ راهی به بیرون نیست! یعنی چجوری برم پایین
دوست عزیز شما با زدن کلید Q برید تو حالت Armor بعد، از همین جایی که هستی بپر پایین جایی که شیشه هست... از اونجا هم بپر ساختمون جلویی بعد هم ...نقل قول:
:33::8: ایول دمشون گرم!!! کیف کردم Crytek نامردی نکرد...نقل قول:
فقط امیدوارم جوری از DX11 استفاده کنن که Crysis2 هم به مانند نسخه اول بی رقیب بشه!:5:
موفق باشید!
درسته همون مرحله هستش.....مرحله خیلی خوبیه..من چند بار در راه های مختلف رفتم اونجارو..نقل قول:
ارادتمند شما عرفان جان حامد.:46:
خدارو شکر منم ازاین قضیه خیلی خوشحال شدم امیدوارم بالاخره ماpcبازابتونیم یه نفسی بکشیم.نقل قول:
فقط امیدوارم جوری از DX11 استفاده کنن که Crysis2 هم به مانند نسخه اول بی رقیب بشه!
موفق باشید.
گرافیک بازی واقعا قشنگه ولی چیز جدیدی نیست ؟!! یا من اینطوری فکر میکنم ؟!
در کل جز بهترین بازیای FPS هس ولی کاشکی یه کم حرکات باحال ترم بهش اضافه میکردن، مثلا تو یکش مشت میزد ولی تو این نمیزنه ؟!
خیلی وقت بود هوس یه بازی fps تک نفره کرده بودم ... نکنه بعدش گروهی میشه ؟ :41:
بله چند مرحله ای با دوستانتون خواهید بود..نقل قول:
شوتر اول شخص جذابی هستش اگه همونطور که میگید هوس کردید به خوبی لذت بخش خواهد بود براتون.
از نظر من کرایسیس بازی ایه که ما 10 سال پیش میخواستیم. نمیگم رویامون بود ولی با پوسترها و یا فیلم هاشون ما رو فریب میدادن ولی وقتی بازی می کردیم بی مزه و بیحال بودن و فقط عکس های خشگل داشتن
مثلا من خودم 17 سال پیش عشق اون دستگاه های بزرگ تویه پارک هارو داشتم که Combat داشتن که انگار با سگا فرق میکرد.
گرافیک Crysis 2 فوق العادس و ما رو به خواستمون رسوند و نشون داد Start بازی واقعی داره میخوره
ولی واقعا انتظار ارزششو داشت ، من نسخه اولشو از همه بازیها بیشتر دوست داشتم .
با اینکه شما میگید خوب از آب در نیومده ولی به نظر من از این بهتر نمیشد .