آقا من دیشب روی سرور امتحان کردم.............سرور پشتیبانیش بالاست.........فقط چند لحطه قطع شد...........اگه می خوایید برید اکانت یکی دیگه رو بزنید!!!!!!!!!!!!!
Printable View
آقا من دیشب روی سرور امتحان کردم.............سرور پشتیبانیش بالاست.........فقط چند لحطه قطع شد...........اگه می خوایید برید اکانت یکی دیگه رو بزنید!!!!!!!!!!!!!
منکه گفتم بعید میدونم بشه به هرحال مرسی که تلاشتو کردی...فقط منظورتو از ==> اگه می خوایید برید اکانت یکی دیگه رو بزنید... خوب متوجه نشدمنقل قول:
با اکانت یکی دیگه وارد بشید......................یوزر و پسورد------------->(مک آدرس ---خیلی مهمه)............من الان از اکانت یه دانشگاه استفاده می کنم.........
آهان ازون لحاظ منکه اکانت دیگه ندارم قبلا که از وایرلس دانشگاه استفاده میکردم ولی الان فقط همین اکانت خودمو دارم.نقل قول:
اگه اکانت زیادی داری به ماهم بده:biggrin:
مثلا: دبیرستان حجاب 128 داره......................مدرسه شاهد 256/8.5 گیگ.....داره............اداره تعاون کبودرآهنگ 256/8.5 گیگ............بیمه خدمات درمانی 512 /9 گیگ (اعتباری).................شبکه بهداشت درمان 256/3 گیگ...............اینایی که گفتم ........ماه پیش از هر کدام 1 گیگ استفاده کردم...............البته یه چیزی ,من از اکانت های مردم عادی استفاده نمی کنم.............اینهایی که گفتم....آخر ماه همه شون حجم باقیمانده زیاد داشتن...........
یعنی اینا از لحاظ منطقه و پیش شماره تلفن مشکلی ندارن؟!!! راستش من اولین بارمه دارم چنین چیزی میشنومنقل قول:
نه.......فقط باید توی رنج آی پی باشه که هست......
که اینطور
منکه فعلا حجمم فوله ولی بازم دمت گرم که گوش بریو یادم دادی
خیلی حال میده ازین شرکتا و اداره ها بکنی :thumbsup:
آره...فقط یادت باشه...مک آدرس خیلی مهمه.............اگه مک آدرس خودت بیافته////////کارت تمامه........می تونند ازت شکایت کنند..........من اگه بخوام روزی 100تا اکانت می زنم................الان 3 سری اول ip خودتو برام پیام خصوصی بکن.........تا بهت بگم توی چه رنجی هستی...........
والا من که ندیدم الکی از حسابم بزنن البته اشنا هم هستند و از لحاظ کیفیت و پشتیبانی خیلی بهترن از مخابرات البته تو منطقه ما
در کل ترافیکشون گرونه که شب ها ناچارا جبران میکنه... سرعتشونم بد نیست خوبه هر کی یه نظری داره دیگه ولی من قبلا مخابرات رو تست کردم بعد رفتم پارس
حالا قضیه این مجانی چیه به ما هم یاد بدین من شارژم تمومیده با دایال اومدم الان