نقل قول:
سلام...
ببخشید که رک و راست و بی تعارف خدمت شما عرض می کنم... من هیچ وقت الکی پست نمی زنم مگر اینکه خیلی واجب باشه و این مطلب رو می تونی از بچه هایی که بنده رو می شناسن تحقیق کنی و از پست های قبلیم متوجه خواهی شد... ولی الان دلم می سوزه که این حرف ها رو نگم...
و اما اون مطلبی رو که می خواستم خدمتتون عرض کنم این بود اون افرادی که میگن من برنامه خودم رو دارم در 98 درصد موارد بعد از کنکور متوجه می شن که چه غلطی کردن.... نمونه اش برادر خود من که از من بزرگتر هستش و الان داره فوق لیسانسش رو تو رشته نانو تکنولوژی از دانشگاه تربیت مدرس می گیره موقع کنکور کارشناسی گفت من برنامه خودم رو دارم و اصلا به حرف دیگران توجهی ندارم واین قلمچی و غیره سوسول بازیه.... و از این قبیل حرف ها دست آخر بعد از کنکور رتبه اش شد 4000 و دوستش که گاگولی بیش نبود به زور هزار و یک مشاور و برنامه و کلاس و ... رتبه اش شد 2000 ....
تازه برادرم اون سال تو یکی از بهترین مدرسه های نمونه مردمی تهران درس می خوند و بچه خیلی باهوشی بود جالبه که قبل از کنکورش حتی یه دونه هم کنکور آزمایشی نداد و خوب در آخر هم به حقش نرسید....
از این دست آدم ها خیلی زیاد هستند.... به نظر من شما در صورتی می تونی بگی که برنامه خودم رو دارم که دست کم تو یه مدرسه سطح بالا درس خونده باشی... وگرنه من می بینم اون روزی رو که حسرت زده و پشیمون می شی...
اگر هم خیلی کله شقی که الا و بالا برنامه خودم رو باید اجرا کنم عیبی نداره... تا آبان ماه برنامه خودت رو داشته باش ولی از آبان یه کنکور آزمایشی بده اگه رتبه منطقه زیر 200 شدی برنامه خودت رو ادامه بده ولی اگه نشدی شاید هنوز خیلی دیر نشده باشه که تو ادامه آزمون ها خودت رو نشون بدی...
موفق باشی
مرسی ازت لومون جان