بله این دستگاه کابل hdmi نداره همراهشنقل قول:
Printable View
بله این دستگاه کابل hdmi نداره همراهشنقل قول:
این نرم افزار جدید لایو دیگه واقعا گندشو در آورده دستگاه رو 1080 پروگستیو ست می کنم بعد از این که خاموش می کنی از نو 720 پروگستیو میشه آیا ماله بقیه هم اینطوریه؟
نقل قول:
برا من با نسخه قدیمی بعضی وقتا اینجوری میشد د .. که وقتی یه بار کابل اچ دی ام آی رو خارج میکردم و تی وی رو خاموش و روشن دوباره درست میشد میرفت رو 1080 ...
دوستان دیروز فرمور چدید 1.04.10 ریلیز شده با قابلیت های زیر
What's in this update?
Release 1.04.10 (11/22/10)
- Supports Facebook application.
- Supports Deezer application.
- Supports Flingo application.
- Supports AccuWeather application.
- Supports USB keyboards.
نکته جالب این آپدیت
Note: USB update will be available soon.
به نظر من بهتره به جای اضافه کردن این برنامه های بیخود، تمرکزشون رو روی رفع اشکالات اصلی فیرمویر دستگاه معطوف کنند.نقل قول:
آره واقعا چون من رول بک به ورژن قبلی کردم ریویو های کاربر ها رو که داشتم می خوند از بین 100 تا کامنت 90 نفر معایب رو ذکر کرده بودند و اکثرا رول بک به ورژن قبلی کردند حالا این ورژن جدید که می گید اومده کجاست.؟
گویا هنوز لینک دانلودش رو نذاشتن.نقل قول:
کد:http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live
فعلا فقط با خود دستگاه میشه دانلودش کردنقل قول:
سلامنقل قول:
میشه اسم نرم افزار یا لینک دانلودش رو بذاری چون من پیدا نکردم و فقط تونستم srt رو به sup تبدیل کنم
ممنون
با برنامه txt2vobsub و SubtitleCreator میتونی این کار رو انجام بدی البته دومی حرفه ای تر هستش زیرنویس رو با این برنامه باز کن و تغییرات لازم رو انجام بده و بعد از سربرگ file گزینه save vob sub as رو انتخاب کن فقط یادت باشه که گزینه pal رو انتخاب کنی در ضمن اگه تبدیل کردی و زیرنویس در دستگاهت اجرا نشد بگو تا کمکت کنمنقل قول: