این پینگ چیه؟ زیاد باشه خوبه یا کم؟نقل قول:
من یه بار زدم 50 بود. یه بار زدم 200 بود، بار دیگه 400. با فواصل زمانیه 1 ساعت.
Printable View
این پینگ چیه؟ زیاد باشه خوبه یا کم؟نقل قول:
من یه بار زدم 50 بود. یه بار زدم 200 بود، بار دیگه 400. با فواصل زمانیه 1 ساعت.
هرچقدر کمتر باشه بهتره .:20:نقل قول:
تعريف پينگ هم مثلا شما توي كوه فرياد ميزنيد بعد از چند ثانيه انعكاس صداي خودتون رو ميشنويد. به اون زمان رفت و برگشت ميگن پينگ.
معمولا تفاوت پینگ در بازی های آنلاین زیاد به چشم میاد و معمولا تاثیر خیلی زیادی روی پیج بازکردن و دانلود نداره.
یکی از عواملی که پینگ رو زیاد میکنه مسافت هستش.
پینگ برای بازی های اکشن زیر 100
برای بازیهای استراتژی 250
اگه بخوام کاربردی بگم شما با پینگ 1000 هم میتونید آنلاین بازی کنید. اما وقتی شما شلیک کنید یا مشت بزنید و کاری بکنید یک ثانیه بعد عمل میکنه پس اگه از ایران با اروپایی ها و ... بازی کنید ، باختید چون پینگتون بالاست ،اینجاست که پینگ نقش تعیین کننده ای داره.
متوجه شدی؟:27:
پینگ هرچی عددش پایینتر باشه بهتره ......نقل قول:
پینگ به سرعت انتقال رفت و برگشت یک data pocket از سیستم شما تا مثلا یک سرور میگن .
من که نمیخوام بازی کنم.
سرعت اکو شاتل 512 افتضاحه!!
تو رپیدشر الان سرعتم 5 کیلو هست!
من میدونستم خوشی به من نیومده. خیر سرم 512 گرفتم که دانلود کنم.
تو روز هم از سرور های مختلف دانلود کردم. تو هیچکدوم بالای 20 نرفت. البته یکی دوبار تا 25 هم رفت.
یه سیم کشی مستقیم میکنم ببینم خدا چی میخواد.
محدودیتهایی بود که روی پورت وجود داشت باید تعداد کانکشنها رو بالا میبردم تا سرعتم طبیعی میشد....(به جانه خودم اگه همین مشکلو به سپنتا میگفتم میگفت سیستمت را ریستارت کن درست میه:31::31::31:)نقل قول:
این سایت تو ایران برای همه شرکتا قیلترهنقل قول:
ببین من از اون پریزی که برای مودم میگرفتم همزمان ازش برای خط تلفن هم استفاده میکردم و چون تلفنمون بی سیم بود و همچنین نیزدیک بود به مودم نویز شدیدی ایجاد کرده بود.....نقل قول:
مشکلو اینطوری برطرف کردن:46:(بازم اگه سپنتا بود میگفت سیستم رو ریستارت کن!!!!:18:)
منم از پشتیبانی شاتل فوق العاده راضی هستمنقل قول:
بهتر از شاتل درخصوص پشتیبانی تو ایران وجود خارجی نداره......
برای استفاده از سرویس های شاتل در هرصورت باید هزینه نصب و راه اندازی رو بدیم؟؟؟؟؟؟
اگر خودمون بخواهیم نصب کنیم باز هم 25000 رو باید پیاده شیم؟؟؟ چرا؟
نقل قول:
چجوری تعداد کانکشنهارو بالا بردی؟ یعنی دقیقا چی گفتن؟ اگه بگی ممنون میشم. من تو قم هستم، به پشتیبانی هم
زنگ زدم، خیلی خوب برخورد کردن، ولی آخرش به نتیجه ای نرسیدم.
من هم فقط به سرعت تو رپیدشر نیاز دارم. دیشب 1-7 امتحان کردم سرعت 4 تا 8 بود! اشتراکمم 512 اکو هست
شما وقتی مینونید تعداد کانکشن ها را زیاد کنید و با حداکثر سرعت rapidshare دانلود کنی که اکانت خریده باشی .برای افزایش کانکشن ها هم باید داخل مثلا برنامه idm به قسمت تنظیمات رفته و از tab ارتباط باشبکه تعداد حداکثر ارتباط با سرور را روی 8 یا 16 قرار بدهی.نقل قول:
من بدون اکانت با 1 کانکشن سرعتم بین 25 تا 30 متغیره اما با اکانت و 16 کانکشی سرعتم 62-64 از 62 پایین نمیباد.چخ روز چه شب.
25000 تومان که هزینه نصب نیست.:18::18:نقل قول:
من 15000تومان دادم:8::8:
همین قدره:40::40:
ممنون:40:
همونطور که دوستمون فرمودن باید از رپیدشر اکانت بخری....نقل قول:
من قبلا با اینکه اکانت داشتم ولی بنا به دلایلی تعداد کانکشنم را روی 1 تنطیم کرده بودم اصلا به فکرم نمیرسید که دلیلش اینه...
وقتی زنگ زدم وکلی صحبت متوجه شدیم که مشکل از همین تعداد کانکشن هاست