ممنون ولي من هر چي نگاه مي كنم gift نمي بينم اگه مي شه دقيق تر بگيدنقل قول:
Printable View
ممنون ولي من هر چي نگاه مي كنم gift نمي بينم اگه مي شه دقيق تر بگيدنقل قول:
وقتی رو بعضی از آیتم ها میری،تو توضیحاتشون به صورتی نوشته : Giftنقل قول:
نقل قول:اره بايد رو وسايل نگاه كني..نقل قول:
ولي شايد شما نداشته باشيد هيچي...اخه بايد بخريد يا از توي صندوقا پيدا كنيد...:46:
پست اول همينجا رو نگاه كنيد يه كم دستتون مياد كجاها بايد دنبالش باشيد...
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
ميگم تو ozammer فرق داره كي رو شاه انتخاب كني؟؟؟
من اون مو سفيده رو شاه كردم كه يه هو همه چي بهم ريخت...
چندنفرم كشتم...يعني اون رقيبه رو...
ميگم وحيد اقا...نقل قول:
من اين كويستي كه گفتي رو نرفتم...اين تو كدوم منطقه هست؟؟؟:41:
Brother givinity رو میشناسی؟ ببین یه روستایی هست به نام Haven فکر کنم،برو اونجا تو کلیساشون،یه در مخفی هست پیداش کن،بعد اون مرحله رو رد کن،بعدش با یکی آشنا میشی به نام: kolgrim ، ازهمون اول بد خلقی کن و بکشش،(قبلش میبرت یه جایی که اون اژدها رو میبینی و بعدشم باید بری یه ساختمون دیگه ای که کلی روح هست و ازت سوال میکنن و درست جواب بدی میرن اونور و اگه اشتباه جواب ندی یه موجودی میشن باهاشون میجنگی:دی و بعدش بازی یکمی سخت میشه(کمی فکری) و بعدش میری یه چیزی رو برای اون مردپیره که توی Radcliff ببری،(اونجا یادم نیست دقیقا،ولی اگه یه کاری میکردی این زنه(leina(تو این مایه ها بود + این زن پیره)) +نگهبان اونجا میجنگن باهات و اگه نکنی هم نمیجنگن:دی(آهان،یادم اومد،قبلش باید لباساتو دربیاری،اگه در نیاری طرف میاد اخطار میده و بعد میتونی باهاش بجنگی):دینقل قول:
من شاهزاده رو انتخاب کردم،چون این لردی که شما انتخاب کردی آدم خیلییی بدیه:دی مثل محمود:دینقل قول:
لباسامو در بيارم؟؟؟واسه چي؟؟؟نقل قول:
ميجنگن؟؟؟چرا؟؟؟اخه من يه عالمه به ليليانا محبت كردم...:31:الان فكر كنم 95 باشه...
ميگم اگه اينجوريه نرم...فعلا بچرخم...چون يه عالمه كويست دارم كه نميدونم چه كارشون كنم؟؟؟
حالا من كويستها رو مينويسم ببين چه كار كنم...
جدي ميگي ادم بديه؟؟؟
ولي قيافه اش كه خوب بود..من بدي نديدم..مردم هم راضي بودن...:13:مثل محمود:21: همه شون سر و ته يه كرباسن:18:
اما كويستهايي كه نميدونم:
در ozammer:
a paragon of her kind
exotic methods
در the blight:
the arl of redcliffe
در the bercilion forest :
the mage's treasure
در chanters board
brother and sons
desperate haven
the urn of sacred ashes
در the blackstore irregulars :
dereliction of duty
gears the weels
ميدونم زيادن ولي واقعا نميدونم چه كار كنم...هر چي هم خوندم هيچي نفهميدم...
لطفا بگيد كدوم منطقه هستن و چه كار كنم؟؟؟
راستي ميگم كي برم denrim????انگار جاي مهمي هست منم ميترسم برم...
خیلی به خاطر این حرفت خندیدم:27: اون لرد با اون یارو که گفتی و من اسمشو نمیارم مثل هم هستن. فکر کنم این بازیو از این الهام گرفتن:31:نقل قول:
اینو فعلا زیاد نرو. ماموریت سختی هست چون فعلا زیاد بازیو نرفتی اینو بعدا برو.تقریبا آخرای بازی می تونی این ماموریت رو تموم کنینقل قول:
در ozammer:
a paragon of her kind
exotic methods
این رابطه با ماموریت urn of sacred ashes داره. وقتی اون ماموریت رو رفتی می توی ارل ایمون رو درمان کنی و در اون صورت بقیه داستانو خودت می فهمی چیه...نقل قول:
در the blight:
the arl of redcliffe
نقل قول:
در the bercilion forest :
the mage's treasure
اینا رو دقیق نمی دونم دومی که صد در صد ماموریت فرعی هستش ولی اولیو نمی دونم. به مرور خودت بری می فهمی که چه جوری ماموریتهای فرعی رو تموم کنی. بعضی ماموریت های فرعی ممکنه تا آخرای بازی هم نتونی تموم کنی چون یه سری چیزهای خاصی دارن که فقط در آخر بازی میشه اونارو انجام داد.نقل قول:
در the blackstore irregulars :
dereliction of duty
gears the weels
این یکی از ماموریتهای اصلی بازی هستش. به نظر من یکی از جذابترین و مفیدترین ماموریت های بازی هستش. هر چی زودتر به نظر این ماموریتو برو. فقط عجله نکن هر سوالی در مورد این ماموریت داری بپرس چون ماموریت خیلی مهمی هستش. مخصوصا موقعی که با kolgrim رو به رو میشی باید خیلی دقت کنی چون انتخابهای خیلی مفید و تاثیر گذار می تونی انجام بدی. تازه Highdragon توی کی از مکان های این ماموریت هستش که فعلا باهات کاری نداره بعدا اونو هلاکش می کنی.فعلا کاری باهاش نداشته باش چون اونوقت شهید میشی:31:نقل قول:
the urn of sacred ashes
یعنی واقعا هنوز دنریم نرفتی؟ خیلی جای مفیدی هستش برای خرید یکی از بهترین جاها هستش و اون جا پر از ماموریت فرعی هستش و می تونی پول خوبی برای انجام اون ماموریت ها بدست بیاری. برای ماموریت urn of sacred ashes هم اول باید به دنریم بیای و به خونه برارد جنیویتی بری.نقل قول:
راستي ميگم كي برم denrim????انگار جاي مهمي هست منم ميترسم برم...
ميگما ...
من يه چندتا gift دارم كه انگار مالهع كسي نيست ...به هر كي ميدم زياد love نميتركونه...فرقي نميكنه اينا رو به كي بدم؟؟؟
بعضی اوقات این طوری می شه !! یک جورایی هم حال گیری هست! :دینقل قول:
دیگه فرقی نمی کنه ، به هر کی که می خوای بده( من خودم به اونایی می دادم که درجه ی علاقشون کمتر بود مثل sten!)
آره بعضی ها همین جوری هست. کلا دنبال رومانس و این حرفا نرو که آخرو عاقبت نداره برو چیزهای مهمتر بازیو یاد بگیر اینا هم شد آخه کار:31:نقل قول: