مثل همیشه ده و نیم
Printable View
مثل همیشه ده و نیم
سلام شنیدم برنامه پخشش تعغیر زمانی نداره
ساعت باتبلیغات2210
خداییش این یوزراسیف رو خیلی کشش میدن ، اعصاب آدم خورد میشه ...
مثلا 3 ساعت داره زلیخا رو نشون میده ... 5 ساعت داره یوزراسیف رو موقع راه رفتن نشون میده ... !!
واقعا سریال بیخودی هست
خیلی غیر طبیعی ساختنش...
انگار مجبورشون کردن همچین فیلم هایی بسازن
جنگ ها افتضاحه...من که اعصابم خرد میشه وقتی نگاهش کردم
البته این نظر من بود
چرت هستش ... ولی کمی جذاب هم هستش :20: البته اگه کشش ندن جذاب تر هم میشه :40:نقل قول:
سلام نتیجه تلاش ویک کار گروهی سخت 1119 روزه میباشد بدنیست کمی خودخواه نباشی توی این سریال چیزای آموزنده وجدید هم پیدا میشه من خودم از منتقدین این سریال هستم .
دوست عزیز تعداد روز مهم تره یا کیفیت ؟ مثلآ فلان برج 400 متری رو توی تهران در عرض 11 سال میسازن ولی برج های شبیه به اون رو توی بقیه کشورها چندین سال پیش در مدت خیلی کمتری آماده کردن ! این سریالی که من میبینم توی یک سال هم به راحتی قابل ساختن بوده. کلآ دو سه تا لوکیشن داره. یا پدر یوسف رو نشون میده که داره برای فرزندان داستان میگه , یا زلیخا که داره گریه میکنه و دو نفر کنارش راه میرن (خوشبختانه تموم شد این اوضاع !) یا یوسف که میاد حرفهای تکراری میزنه و میره ! یعنی چیزی به نام پیشرفت در داستان به چشم نمیخوره. همه اینایی که توی این چند ماه نشون دادن رو خیلی راحت میتونستن توی چند هفته تموم کنن.نقل قول:
سلام نتیجه تلاش ویک کار گروهی سخت 1119 روزه میباشد بدنیست کمی خودخواه نباشی توی این سریال چیزای آموزنده وجدید هم پیدا میشه من خودم از منتقدین این سریال هستم .
امّا به نظر من همین هم تو این مدّت عجله ای ساخته شده .نقل قول:
دوست عزیز تعداد روز مهم تره یا کیفیت ؟ مثلآ فلان برج 400 متری رو توی تهران در عرض 11 سال میسازن ولی برج های شبیه به اون رو توی بقیه کشورها چندین سال پیش در مدت خیلی کمتری آماده کردن ! این سریالی که من میبینم توی یک سال هم به راحتی قابل ساختن بوده. کلآ دو سه تا لوکیشن داره. یا پدر یوسف رو نشون میده که داره برای فرزندان داستان میگه , یا زلیخا که داره گریه میکنه و دو نفر کنارش راه میرن (خوشبختانه تموم شد این اوضاع !) یا یوسف که میاد حرفهای تکراری میزنه و میره ! یعنی چیزی به نام پیشرفت در داستان به چشم نمیخوره. همه اینایی که توی این چند ماه نشون دادن رو خیلی راحت میتونستن توی چند هفته تموم کنن.
شما ببین گریم ها چقدر زیاد عوض شد حالا گریم رو بی خیال این همه کار می خواد تا یکی از اون خوابای تخیّلی حالت یوزارسیف یا آمن حطب چهارم رو بسازن و کلّی کار دیگه مثلاً ساخت زندان زاویرا یا در کل آماده کردن محلّ فیلم برداری یا خیلی کار های دیگه خوب طول می کشه . کار هم زیاد می خواد . اینا هم یکی تنبل تر از اون یکی زیاد روش کار نکردن . ولی خوب به هر حال روش زحمت کشیدن . شما نباید انقدر اینا رو بد جلوه بدید و سعی کنید حالشونو بگیرید . فکر کنید یه نفر یکی از زحمت کشای این فیلم بوده که خیلی روی فیلم برای بهتر شدنش تلاش کرده . حالا اگه شانسی پست شما رو بخونه شما فکر کن چقدر بهش بر می خوره یا ناراحت می شه . نباید همینجوری از زحماتشون گذشت . همین که داستانش آموزشیه و بچّه ها رو به خودش جلب کرده و خیلی چیزا رو درباره حضرت یوسف (ع) یاد می ده خودش کلّیه .
یا حق
تنها چیزی که یاد میده اینه که تعدد زوجین خیلی خوبهنقل قول:
همین که داستانش آموزشیه و بچّه ها رو به خودش جلب کرده و خیلی چیزا رو درباره حضرت یوسف (ع) یاد می ده خودش کلّیه .
شما یعقوب را تو سریال نگاه کن
دو تا خواهر را گرفته کنیز هایش را هم گرفته
این قسمت رو من ندیدم!
بالاخره زن یوسف رفت خواستگاری زلیخا؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کجاش بده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تنها چیزی که یاد میده اینه که تعدد زوجین خیلی خوبه
شما یعقوب را تو سریال نگاه کن
دو تا خواهر را گرفته کنیز هایش را هم گرفته
این برداشت شخصی از قرآن من رو کشته!!