ديگه داريم با چشم ميبينيم كه راست ميگه! تهمت به دروغ ميگن!نقل قول:
Printable View
ديگه داريم با چشم ميبينيم كه راست ميگه! تهمت به دروغ ميگن!نقل قول:
بابا من روحیم ضعیفه ! اینقدر به من گیر ندید . بهم میگید جاسوس بهم بر میخوره ها . . . گفته باشم !
یه ذره از این عکس یاد بگیرین..!
ببینین خارجیا چطوری چسبیدن به اکانتشون :20:
استراتژی اونا کلاً با ما فرق داره
(البته منم جاسوس نیستما، این عکس رو از اتحاد اکانت پسرعموم گذاشتم تا یکم یاد بگیرین) :27:
اما اتفاقا من عکس رو از یکی از هم پیمان های خودتون گرفتم !
حالا اسم جاسوسام رو وقتی موقع ضربه زدن شد بهتون میگم ؛ مطمئن باشید از هیجان و تعجب شاخ در میارید .
اینو به همه ی اجزاء و جزئیات PTG قول میدم :)
بچه ها نظرتون درباره ی این عبارت چیه : خلایق هر چه لایق
من که خیلی باهاش حال میکنم :دی
H_R_V جان الان شما چطوری حمله میکنی؟
مثلاً 60 تا سرباز داری...
میخوام بدونم روشت چیه؟ :)
60 تا ؟ کی میره این همه راهو .
تا اونجا که من میدونم کلی ذخیره ی انبار داره . یه خورده هم سرباز که یه کم صبر کنی میگیرم ازش :دی
من شده اتحاد رو منحل میکنم نمیزارم تو به هدفت برسی!! :دی
تو هم دیگه شورشو در اوردی!!
کاشکی ما ایرانی ها یکم جنبه بازی داشتیم!!
این پیام رو ول کنن میره تراوین رو هک میکنه!!
این فقط بازیه!!
جمعیت مهم نیست!! چون سرور یه روزی تموم میشه!!
شخصیت فرد که میمونه!! الان تو خیلی قابل اعتماد هستی پیام جان!!
HRV من اسمت رو نمیدونم ؛ همون صدات میکنم . ببین تو نباید واسه یک هدف شخصی ؛ اهداف کل الیانس رو زیر پا بزاری :دی
این از خصوصیات یک لیدر شایسته نیست !
اگر جمعیت مهم نیست پس بقیه برای چی بازی میکنند ؟
بله ؛ سرور تموم میشه و ما هم داریم واسه روز پایانی بازی این همه وقت تلف میکنیم . . .
این بازی نیست ؛ جنگه . من بهش ایمان دارم . . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]